• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li ste za ulazak Srbije u NATO?

Started by Alexdelarge, 25-03-2009, 11:22:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li ste za ulazak Srbije u NATO?

Da
10 (34.5%)
Ne
19 (65.5%)

Total Members Voted: 29

Voting closed: 25-03-2009, 11:22:28

Loni

Godine 2000. nije sjebana ni svoja zemlja ni svoj narod.

OTPOR je bio jedan od faktora razbijanja Miloševićeve zločinačke vlasti. Zloničačke i prema svom i prema okolnim narodima.

Rusija je ta koja je plaćala svoje pulene u vidu: Slobe, Šešelja, Koštunice, OBRAZ-a, Dveri, Apisa ... s ciljem da drži   navodno bratski a u stvari vazalni srpski  narod pod svojom kontrolom.
   Zbog ruskih plaćenika naš jadan narod je večito usmeravan protiv zapada. Moskva nas je žrtvovala i opet bi samo da bi preko nas izrovarila Evropsku Uniju.

Iako nisam bio formalno OTPOR-aš, ponosan sam što je jedan deo omladine prokljuvio s koje strane se koordinira kočenje Srbije i suprotstavio se tome.

Rusi su ti koji vas jebu, pred kojima mažete guze vazelinom, ali to ne primećzujete jer su vam njihovi plaćenici odavno sjebali mozgove pa u tom seksu čak i uživate.

Джон Рейнольдс

Не сери, Ломљавино. Безбројне су жртве које је твој љубљени Запад овде оставио. Западне државе и Западњаци су овде директко УБИЈАЛИ, и то у много наврата. Идеолошки слепац попут тебе то не разуме, али проблем је у малограђанском идеолошком слепцу, не у историјским чињеницама. Све и да је тако како кажеш, а није пошто су то наклапања, Руси су овде за собом оставили много мање лешева. Западне државе су овде директно убијале. Иди у Шумарице, будући оче. Сто за једног, будући оче, директно из школских клупа.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: Loni on 31-03-2012, 15:30:41ponosan sam što je jedan deo omladine prokljuvio s koje strane se koordinira kočenje Srbije i suprotstavio se tome

Srbije koja sada piči u progres.

Umjesto kočnica imamo Lonija.

Sigurnosni pojasevi i erbegovi. To nam treba.

scallop

Loni, ili ćeš početi da se malo uzdržavaš ili ću ja morati da prestanem. Ti nemaš elementarno vaspitanje iz tolerancije.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Tex Murphy

Quote from: Loni on 31-03-2012, 15:30:41
Godine 2000. nije sjebana ni svoja zemlja ni svoj narod.

OTPOR je bio jedan od faktora razbijanja Miloševićeve zločinačke vlasti. Zloničačke i prema svom i prema okolnim narodima.

Rusija je ta koja je plaćala svoje pulene u vidu: Slobe, Šešelja, Koštunice, OBRAZ-a, Dveri, Apisa ... s ciljem da drži   navodno bratski a u stvari vazalni srpski  narod pod svojom kontrolom.
   Zbog ruskih plaćenika naš jadan narod je večito usmeravan protiv zapada. Moskva nas je žrtvovala i opet bi samo da bi preko nas izrovarila Evropsku Uniju.

Iako nisam bio formalno OTPOR-aš, ponosan sam što je jedan deo omladine prokljuvio s koje strane se koordinira kočenje Srbije i suprotstavio se tome.

Rusi su ti koji vas jebu, pred kojima mažete guze vazelinom, ali to ne primećzujete jer su vam njihovi plaćenici odavno sjebali mozgove pa u tom seksu čak i uživate.

ts;dr
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Josephine

Too serious. On čita samo lake teme.

Albedo 0

Loni je tolika debilčina da ne znam što se bilo ko trudi da mu nešto objasni.

1. Svi primaju pare. To nije argument ni za šta.

2. Otpor je primio veće pare i to je fakat. Osim ako neko stvarno ne misli da lupi i ostane živ da su Rusi platili više.

Loni

Šta s Šumaricama?

Pa je l mi govorimo o ondašnjoj Nemačkoj ili o sadašnjem vremenu?
Hoćemo li ići u vreme pre Isusa Hrista?

Današnja Nemačka je daleko manje fašistička od Rusije.
Zemlja koja je primila u sebe na milione Srba, Hrvata, Bošnjaka, Turaka, Kurda, Grka.

Zemlja koja uvek nikne kao Feniks iz pepela i koja u ovom trenutku izvlači Grčku i Portugal iz velikih griza.

Uz to to je zemlja koja OD MALIH NOGU uči decu da ne budu fašisti.
Država koja se oštro i nedvosmisleno ograđuje od svoje loše istorije i koja ima maksimum ljudskih prava i demokratije.

Daleko je bolja od vaše Rusije, kojoj bi da se uvučete u dupe, države koja nema nikakvu ni demokratiju ni organizaciju ni ljduska prava i koja ima standar (uzgred duplo manji od Nemačke) samo zahvaljući bezbrojnim zalihama nafte i gasa. Bez toga bili bi isti kao Ukrajina (nivo BiH).

Kad vi napravite feštu za Putina, pa nazivate stranu zemlju majkom na sred stadiona onda to može, a kad je neko Evropejac onda je debilčina, morončina, plaćenička duša, kreten?
  Ma marš bre!

I da znate, možete samo da sanjate da će Srbija biti ruska gubernija. NIKAD !
  EU je već i sad sa svih strana  :twisted:.
  RUMUNIJA = EU
  MAĐARSKA = EU
  BUGARSKA = EU
  Od sledeće godine i Hrvatska. Uskoro ćete i vi, srpski rusofili morati da popustite jer kad svi oko nas budu bili u EU, svaki dalje otpor evrointegracijama neće više imati smisla niti će Srbija kao ruska enklava moći da opstane.

Uživajte u vašoj ideologiji antazapanjaštva koliko još možete. Nećete još dugo.  :|
   Nećete jer je Toma Nikolić posto Evropejac.  :mrgreen: Koji god da bude rezultast izbora, gubite.

A o Džonu koji misli da je fašizam = deo nekog naroda ( i to izumrlih generacija) , a koji se sam uklapa u definiciju fašiste (ne razumeti nacionalne i seksualne manjine je direktno povezano sa definicijom fašizma) nema šta više da pričam.
  Životinju naravno samo preparirati.

Što se tiče Skalopa, Steve, Stipana, Maca itd. njih bar volim kao pisce i analitičare kniževnih dela / filmova itd.
  O njima neću ništa ružno da kažem.
  Verujem da su su ok ljudi jer i priče su im dobre i analize i ima dosta toga pametnug (u nepolitičkim temama) i samo
su na žalost naseli na višedecenijski serviran nacional-kiše i ideologiju antizapadnjaštva.
   No ima vremena. Pametni su ljudi. Shvatiće neke stvari kad tad.
   A vas dvojicu (Džon i Bata) beznadežni ste slučajevi. Za vas mi tuckie puckie.

Джон Рейнольдс

Quote from: Loni on 01-04-2012, 22:47:41
a kad je neko Evropejac onda je debilčina, morončina, plaćenička duša, kreten?

Не. Ти си дебилчина, морончина, плаћеничка душа и кретен, будући оче.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Суба

Хах, бар имам нешто заједничко са Лонијем. Обојица смо верници, свако у својој вери. С тим што моја почиње, како је сам рекао, од Исуса Христа, а његова ко из Загреба поручена - од Газиместана 1989.

angel011

Hm, ima tu nešto, obojica ste krajnje zadrti u onome u šta verujete... Ako si ti pravoslavni Taliban, šta bi onda bio Loni, evropejski Taliban?  :mrgreen:
We're all mad here.

Суба

Кад у нешто верујеш онда не постоји појам задрт. Чак не могу да кажем ни да је Лони задрт. Он просто верује. Е сад, шта мислим о његовој ЕУ/Запад/људска права/мондијализам религији или како је већ назива, друга је ствар. Мислим да је ужасна.

Плус, ако бисмо пажљиво анализирали твоје и моје постове (за шта, верујем, немамо времена ни живаца ни ти ни ја) закључили бисмо да си ти та која је агресивнија.  ;) Талибанству је ипак место на "ђубришту историје". Ето, и комуњаре имају једну добру фразу.  xdrinka

Albedo 0

Quote from: Loni on 01-04-2012, 22:47:41

Današnja Nemačka je daleko manje fašistička od Rusije.
Zemlja koja je primila u sebe na milione Srba, Hrvata, Bošnjaka, Turaka, Kurda, Grka.

Germany - 81% Germans

Russia - 80.9% Russians

IDIOTE! 8-)

Джон Рейнольдс

Иначе, ти проценти имају много везе са фашизмом у тим државама.  xrofl

#Τζούτσε

Albedo 0

Ipak imaju, jer Rusi svoje etničke manjine nisu morali da uvoze, one tu žive vijekovima i niko ih nije etnički počistio a kamoli počinio genocid nad njima, ikada.

Za razliku od Lonijevih idola koji su istrijebili Indijance, Jevreje, koristili crnu rasu kao roblje, i planirali da počiste i Slovene, a sada su došli da druge uče toleranciji.

Loni

I Subu sam zaboravio da napomenem kao jednog od onih koji pišu dobro i kritikuju dobro , ali su na pogrešnoj strani.
Njemu i ekipi koju cenim u tom kontekstu (Scallop, Stipan, Steva, Anomander, Angel011) neću da se zameram.
Momci ok ste mi, ali u politici ste naseli na potpuno NACIONAL - KLIŠE.

O kojoj religiji mi ovde da pričamo?

Pa ja sam daleko više i u religiji tog isusa Hrista nego svi koji su nacionalisti.

RELIGIJA = KONCEPT O ŽIVOTU I SMRTI

Prosta logika govori da religija sama po sebi ne može biti nacionalna jer sama smrt nije nacionalna.
To sam već pominjao gore.
Od onog trenutka kad umremo mi više nismo Srbi.

Ne postoji nijedna jedina religija koja podržava koncept opstanka nacije nakon smrti.

1) Po ateistima - Posle smrti nema ničega.
2) Po hrišćanima. Sfera Spirika je podeljena na raj i pakao. Nema zadržavanja nacije i nacionalnih odrednica.
3) Po pristalicama reinkarnacije (budisti / hinduisti/ new age) - Nema zadržavanja nacije. U jednoj reinkarnaciji si jedna nacija u drugoj možeš da se rodiš na drugom kraju sveta.

4) Po konceptu new age - ljudi koji su se hipnozom vratili u predodni život i u period između života ...
Nema nikakvih nacija.
Po ovom konceptu naše više ja, naš viši um se ni sada ne nalazi potpuno ovde na Zemlji. Nalazimo se paralelno i u duhovnom svetu, odakle samo jako dobro kontrolišemo telo u koje smo ulogovani. A ulogovani smo toliko dobro da koristimo samo trenutačnu svest i ne možemo osim u snu koristiti ijednu drugu svest.

Dakle Subo, nisam ja taj koji ne zna šta je duhovnost pa se priklanja nekim novim zapadnjačkim tendencijama.
Obrnuto.
Ja znam šta je DUŠA.
I znam da nema naciju.

Povezivanje nacije i vere je čista balkanska anomalija duhovnosti (Hrvati, Bošnjaci, Srbi), koja je u kontradiktornosti
sa samom idejom duše koja preživljava koncept smrti.

Nema nacija.
One nisu duhovnost. Nisu religija. One su konstrukt star svega nekoliko vekova.

Svi koji naciju stavljaju ispred duha, i gledaju na nju pristrasno,
samim tim ne mogu biti uklopljeni ni u jedan ozbiljan religiozni koncept.

Oni koji se o ovo ogluše neznalice su i populisti. Oni a ne ja.

Albedo 0

Quote from: Loni on 02-04-2012, 00:04:46

xrofl xrofl xrofl

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

angel011

Quote from: Суба on 01-04-2012, 23:41:02
Кад у нешто верујеш онда не постоји појам задрт. Чак не могу да кажем ни да је Лони задрт. Он просто верује. Е сад, шта мислим о његовој ЕУ/Запад/људска права/мондијализам религији или како је већ назива, друга је ствар. Мислим да је ужасна.

Плус, ако бисмо пажљиво анализирали твоје и моје постове (за шта, верујем, немамо времена ни живаца ни ти ни ја) закључили бисмо да си ти та која је агресивнија.  :wink: Талибанству је ипак место на "ђубришту историје". Ето, и комуњаре имају једну добру фразу.  xdrinka

Hm, vidi, bez uvrede lično tebi (ili bilo kome drugom lično), meni su u principu i Talibanstvo i razmnožavanje zarad majčice Srbije i čvrsta vera u to da je savršeno u redu kad NATO iseče struju porodilištima svi đuture za "đubrište istorije". Ne vidim neku bitnu razliku.

Pretpostavljam da ovde možemo da se složimo da se žestoko ne slažemo, što smo i pre znali.  :lol:
We're all mad here.

Loni

Quote from: Бата Животиња on 02-04-2012, 00:03:26
Ipak imaju, jer Rusi svoje etničke manjine nisu morali da uvoze, one tu žive vijekovima i niko ih nije etnički počistio a kamoli počinio genocid nad njima, ikada.

Za razliku od Lonijevih idola koji su istrijebili Indijance, Jevreje, koristili crnu rasu kao roblje, i planirali da počiste i Slovene, a sada su došli da druge uče toleranciji.

Šta kažeš Bato?
Nisu a?

Ha ha ha.

A šta je sa akcijom Holodomor?

Kad su Rusi smišljeno uništavali Ukrajince izgladnjivanjem?
Rusi su izgladneli planski 10 miliona Ukrajinaca.
Jedan od najvećih zločina u istoriji. http://sh.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Šta je sa Estoncima i ruskim masovnim ubijanjem Estonaca?

Šta je sa krimskim Tatarima koji su nasilno premešteni sa Krima?
Vrh komunista SSSR nije mogao da podnese da tako jedan ,,primitivan'' narod kao što su Tatari žive na tako lepom mestu - poluostrvu Krim pa su proterali na milione Tatara odatle i Krim Rusima naselili?

Šta je sa bombardovanjem Groznog u Čečeniji?

I kako to misliš ti narodi su stalno bili tu?
Da oni su bili tu, ali Rusi nisu bili tu.

Rusija nije imala nijednu stopu preko Urala u Aziji, a onda su osvojili 100 teritorija od drugih naroda i pokorili ih.
Uči malo istoriju.

A Rusija što je napala Avganistan?

A kad su Česi hteli da se otcepe od sovjetskog bloka? TENKOVI U PRAGU.
A kad su Mađari hteli da se otcepe od sovjetskog bloka? TENKOVI U BUDIMPEŠTI.

A kad se lideri Srbije okrenuše kontra od Rusije dobiše metkove u čelo.
Prvi put A. Obrenović i Draga Mašin.
Drugi put Zoran Đinđić.
I u oba slučaja dobiše siroti Srbi metkove baš u momentu kad su Srbiju okretali ka zapadu. Slučajno? Ha ha.

Je l to uvažavanje slobodne volje drugih naroda?

Ali bez obzira na sve to JA NISAM NEOBJEKTIVAN pa pošto ne priznajem greh nemačkih čukundedova za sadašnje unuke, ne priznajem ni krivicu današnjih Rusa za te zločine što su njihovi pradedovi radili.
Zločin nema naciju!

Ja samo kažem da je današnja Rusija gora od današnje Nemačke. A šta je radio čiji deda i pradeda, ne sme da odgovara ova generacija.
Još ako uključimo reinkarnaciju, pa se ispostavi da su tadašnji Rusi, Nemaci i Srbi, danas ko zna šta, dolazimo ponovo do zaključka da nacija nema apsolutnu nikakvu važnost ni za dušu, a da je kontra religiji.

Nacionalizam = običan konstrukt i što bi neko reko đavoljeva igra iskušenja.

Albedo 0

ah, sad je i razmnožavanje problem...

Джон Рейнольдс

О, просветитељу! Прогледао сам! Evo, vraćam se latinici! I prihvatiću TESLANSTVO kao jedinu ispravnu veru! Tesla, ime moje, izvini zbog svih dosadašnjih zabluda mojih, zgrešio sam, kajem se!

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: Loni on 02-04-2012, 00:11:36
Ali bez obzira na sve to JA NISAM NEOBJEKTIVAN pa pošto ne priznajem greh nemačkih čukundedova za sadašnje unuke, ne priznajem ni krivicu današnjih Rusa za te zločine što su njihovi pradedovi radili.
Zločin nema naciju!

Ja samo kažem da je današnja Rusija gora od današnje Nemačke. A šta je radio čiji deda i pradeda, ne sme da odgovara ova generacija.

Odlično, evo ti trik pitanje - Srebrenica i odgovornost.

QuoteRusija nije imala nijednu stopu preko Urala u Aziji, a onda su osvojili 100 teritorija od drugih naroda i pokorili ih.
Uči malo istoriju.

da, da, osvajali su LEDENO DOBA, i opet nisu pobili milione Indijanaca u tom procesu, niti su dovlačili crne robove da gaje pamuk. Samo su pokorili milione tona leda!  xrofl 

Loni

Šta Srebrenica?

Normalno je da Srbi nisu krivi za Srebrenicu već samo pojedinci - duše, koje su sticajem okolnosti rođene (ulogovane u telo) kao Srbi.
Jasno je da nema nikakve kolektivne odgovornosti.

U zatovru je samo Mladić. Ne svi mi. Šta je problem?

Albedo 0

Holodomor?

i da ne bude da nisam odgovorio: to nije bilo ETNIČKI motivisano, i to znaju vrapci na grani. Za razliku od NJemaca koji su Jevreje ubijali zato što su Jevreji, ovo je bilo pitanje čiste sovjetske ekonomske politike, zbog koje je umrlo više Rusa tokom postojanja Sovjetskog Saveza, a i to znaju vrapci na grani.

Nikad Ukrajinci nisu ubijani zato što su Ukrajinci

Albedo 0

Quote from: Loni on 02-04-2012, 00:19:19
Šta Srebrenica?

Normalno je da Srbi nisu krivi za Srebrenicu već samo pojedinci - duše, koje su sticajem okolnosti rođene (ulogovane u telo) kao Srbi.
Jasno je da nema nikakve kolektivne odgovornosti.

U zatovru je samo Mladić. Ne svi mi. Šta je problem?

Nezavisna Republika Srpska

Savajat Erp

Разочаран сам. Ем сам учествовао у радионици, ем пишем ћирилицом, ем имам повремене националистичке испаде, а нема ме ни у једној Лонијевој фиоци!  :cry:  :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

scallop

Možda Steva ponudi svoje mesto na Limundo.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Джон Рейнольдс

И ко живи као паразит на телу читавог света? Постоји један кваран израз, "земље у развоју". Штос је у томе што Запад никад неће дозволити "земљама у развоју" да се "развију", првенствено због тога што Земља (планета) нема довољно ресурса да издржи толику потрошњу. Ипак, када Запад снима документарне филмове о пренасељености, као покривалице иду Кинези, Индијци, црнци и остали из "земаља у развоју", уз можда понеки снимак неидентификоване градске вреве. А колико прождере и потроши дебели Американац у поређењу с Индијцем, Африканцем, неким из "земаља у развоју"? Шта с тим? Није важно?

#Τζούτσε

Loni

Quote from: Бата Животиња on 02-04-2012, 00:19:28
Holodomor?

i da ne bude da nisam odgovorio: to nije bilo ETNIČKI motivisano, i to znaju vrapci na grani. Za razliku od NJemaca koji su Jevreje ubijali zato što su Jevreji, ovo je bilo pitanje čiste sovjetske ekonomske politike, zbog koje je umrlo više Rusa tokom postojanja Sovjetskog Saveza, a i to znaju vrapci na grani.

Nikad Ukrajinci nisu ubijani zato što su Ukrajinci

Ha ha ha. Da. Tako je rekao vrh Komunističke Partije Ruske Federacije.
Znači da je tako.

Veruj ti slobodno u ono u šta želiš da veruješ.

Zna se da nije stradao deo Ukrajine u kolima žive etnički Rusi već smao onaj deo gde su Ukrajinci.
Po mnogim otkrićima i dokumentima urađeno je planski i svesno.

Nisu želeli da izgube Ukrajinu - plodnu oranicu Evrope koja drži najveći deo obale Crnog mora.
Posle Holodomora procenat Rusa naglo se povećao u Ukraijini i dogurao do 20 % .

No dobro. Današnji Rusi nisu za to krivi.
Čak ni današnji komunisti jer to je bila samo jedna verzija komunizma.

Kad je Amerika završila rat sa indijancima, imali su 36 miliona ljudi.
Danas Amerika ima 313 miliona.
Po nekom proračunu čak preko 50 % Amerikanaca potiču samo od predaka koji su se doselili posle indijanskih ratova. Tek jedna polovina ima nekog tamo pretka koji je bio u SAD i onda.
Gde je tu krivica?

A ti Bato, ako si za nezavisnu Republiku Srpsku po etničkim granicama izjasni se da li si i za nezavisni Sandžak?
Ako smo za etničke principe zašto samo u Bosni. Pa zašto ne i svuda.

Ja ne bih da Srbija treba da izgubi Sandžak, celu severnu Vojvodinu, vlaški kraj, preševsku dolinu.
Odlazak Kosova sam prihvatio zato što je za Srbiju bolje sa odstranjivanjem rakom zahvaćenog tkiva, ali sa ostatkom Srbija može vrlo dobro da se nosi.

Loni

Quote from: Джон Рейнольдс on 02-04-2012, 00:27:21
И ко живи као паразит на телу читавог света? Постоји један кваран израз, "земље у развоју". Штос је у томе што Запад никад неће дозволити "земљама у развоју" да се "развију", првенствено због тога што Земља (планета) нема довољно ресурса да издржи толику потрошњу. Ипак, када Запад снима документарне филмове о пренасељености, као покривалице иду Кинези, Индијци, црнци и остали из "земаља у развоју", уз можда понеки снимак неидентификоване градске вреве. А колико прождере и потроши дебели Американац у поређењу с Индијцем, Африканцем, неким из "земаља у развоју"? Шта с тим? Није важно?

Kakva glupost.

Pa razvoj Kine, Indije i mnogih drugih zemalja recimo Azije zavisi od samih tih zemalja.
Tokom proteklih nekoliko godina i Kina i Indija i mnogi drugi beleže veliki razvoj.
Kako neko sa strane može nešto da dozvoli ili ne dozvoli aman?
Te zemlje su nezavisne, imaju svoj plan i program razvoja. Otvaraju fabrike i firme na svojoj teritoriji kako žele.
Odlučuju kome će i gde izvoziti.

To je ta ideologija antizapadnjaštva da se prema potrebi neko na zapadu odredi kao kriv za celu zemaljsku kuglu, za zemlje kojima niti vlada, niti im je nadležan, niti može da vlada i da hoće.

ZA SAVAJATA:  :wink: Ti me još nijednom nisi iznervirao. Ni sf kontekstualno, ni politički. Zato te nisam ni spomenuo.

Джон Рейнольдс

Не постоји никаква "идеологија антизападњаштва", то је само немогућност идеолошког слепца да препознавање паразита стрпа у фиочицу и залепи етикету на њу.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: Loni on 02-04-2012, 00:31:49

Ha ha ha. Da. Tako je rekao vrh Komunističke Partije Ruske Federacije.
Znači da je tako.

Veruj ti slobodno u ono u šta želiš da veruješ.

Zna se da nije stradao deo Ukrajine u kolima žive etnički Rusi već smao onaj deo gde su Ukrajinci.

čovječe, hoćeš li ti BAR JEDNOM da ukapiraš šta ti neko govori.

U SSSR, ne u Ukrajini već u čitavom SSSR, najviše je izginulo Rusa a ne Ukrajinaca. To je posljedica ekonomske i bezbjednosne politike SSSR. Ne po etničkoj liniji.

QuoteKad je Amerika završila rat sa indijancima, imali su 36 miliona ljudi.
Danas Amerika ima 313 miliona.
Po nekom proračunu čak preko 50 % Amerikanaca potiču samo od predaka koji su se doselili posle indijanskih ratova. Tek jedna polovina ima nekog tamo pretka koji je bio u SAD i onda.
Gde je tu krivica?

Ko priča o krivici, ti o osvjedočenim istrebljivačima govoriš da su tolerantni, a zna se da nisu. I ja sam dokazao da nisu, a ko je kriv baš me briga.

tih ''novih'' 50% Amerikanaca je došlo iz različitih netolerantnih kultura + nemaju nikakvu vlast jer ih među bogatašima gotovo i nema.

QuoteA ti Bato, ako si za nezavisnu Republiku Srpsku po etničkim granicama izjasni se da li si i za nezavisni Sandžak?

Prvo, tvoja ''opcija'' se zalaže da RS uopšte ne postoji.

Drugo, u Sandžaku niko nije klao i devedesetih i u Drugom svjetskom ratu i vijekovima ranije žario i palio po Bosni.

Loni

Ja se ne zalažem da RS ne postoji.
Ja samo realno kažem da joj je status ko i status Sandžaka.

Postoji, postoji i dobro je organziovana.

Oni isti koji misle da su bog zna kakve patriote i junaci suviše su plitki da uoče
da se e ceo kvazipatriotizam diktira iz velike istoče zemlje.

Strana zemlje. S T R A N A a ne naša diktira sve.
U Moskvu je išo po mišljenje i lovu i Sloba i Šešelj i Koštuica i razni obrazi i Naši, što su prvo tamo nastali pa tek onda ovde instalirani.

Od devojke jednog člana Dveri, koji se eto zalaže za porodične vrednosti i pravoslavne principe, a odabrao je devojku koja voli da se omrsi i sa strane i oda neku informaciju, saznao sam kako lova od Rusa stiže do njih. Od akcije do akcije. 

Pa kontrolišu Srbiju preko medija, pa preko navijača Delija (sramotno je da dalije imaju deo strane zastave na jednog od svojih) pa navijača grobara...

Upumpava se love od gase i nafta iz Sibira.

Žao mi je samo Srbije. Krv joj sisa druga država i mozak joj omladini zatucanošću ispira.
Da bi na kraju tu istu malu Srbiju usmerila protiv nekog trećeg za svoje interese.
Kad god smo se okretali ka zapadu (Obrenovići, Đinđić) eto metka.

Ali neće dugo.
Ovosu godine poslednjeg trzaja.
Vrlo skoro Srbija će dobiti oreol od žutih zvezdica,  :wink: daleko od grebanja ,,mečkinih šapa''.

Albedo 0

Čudo neko da tebi ne smeta RS...

Quote from: Loni on 02-04-2012, 00:53:42

Ja samo realno kažem da joj je status ko i status Sandžaka.

''Drugo, u Sandžaku niko nije klao i devedesetih i u Drugom svjetskom ratu i vijekovima ranije žario i palio po Bosni.''

Loni

To što Sandžaklije nisu napravile oružanu pobunu protiv svoje republike treba da bude prednost.
Šta? Znači samo ko se pobuni protiv matične republike oružjem treba da ima pravo na separaciju?

Uostalom vi se borite za separaciju. Ja vam ne branim.
Niti imam pravo da vam branim i da hoću.
Nisam građanin Srpske. Vaša stvar.

Znam da sam protiv separacije Sandžaka i Vojvodine,
a ko podrži Srpsku utire put ovima. Naročito Vojvodini koja se sama 1918. voljom svoje skupštine pripojila Srbiji.

Ako odvojite Srpsku, koji argument da upotrebimo mi da sačuvamo Vojvodinu, Sandžak i Preševsku Dolinu?

Tex Murphy

Quote from: Loni on 02-04-2012, 00:04:46

I Subu sam zaboravio da napomenem kao jednog od onih koji pišu dobro i kritikuju dobro , ali su na pogrešnoj strani.
Njemu i ekipi koju cenim u tom kontekstu (Scallop, Stipan, Steva, Anomander, Angel011) neću da se zameram.
Momci ok ste mi, ali u politici ste naseli na potpuno NACIONAL - KLIŠE.

O kojoj religiji mi ovde da pričamo?

Pa ja sam daleko više i u religiji tog isusa Hrista nego svi koji su nacionalisti.

RELIGIJA = KONCEPT O ŽIVOTU I SMRTI

Prosta logika govori da religija sama po sebi ne može biti nacionalna jer sama smrt nije nacionalna.
To sam već pominjao gore.
Od onog trenutka kad umremo mi više nismo Srbi.

Ne postoji nijedna jedina religija koja podržava koncept opstanka nacije nakon smrti.

1) Po ateistima - Posle smrti nema ničega.
2) Po hrišćanima. Sfera Spirika je podeljena na raj i pakao. Nema zadržavanja nacije i nacionalnih odrednica.
3) Po pristalicama reinkarnacije (budisti / hinduisti/ new age) - Nema zadržavanja nacije. U jednoj reinkarnaciji si jedna nacija u drugoj možeš da se rodiš na drugom kraju sveta.

4) Po konceptu new age - ljudi koji su se hipnozom vratili u predodni život i u period između života ...
Nema nikakvih nacija.
Po ovom konceptu naše više ja, naš viši um se ni sada ne nalazi potpuno ovde na Zemlji. Nalazimo se paralelno i u duhovnom svetu, odakle samo jako dobro kontrolišemo telo u koje smo ulogovani. A ulogovani smo toliko dobro da koristimo samo trenutačnu svest i ne možemo osim u snu koristiti ijednu drugu svest.

Dakle Subo, nisam ja taj koji ne zna šta je duhovnost pa se priklanja nekim novim zapadnjačkim tendencijama.
Obrnuto.
Ja znam šta je DUŠA.
I znam da nema naciju.

Povezivanje nacije i vere je čista balkanska anomalija duhovnosti (Hrvati, Bošnjaci, Srbi), koja je u kontradiktornosti
sa samom idejom duše koja preživljava koncept smrti.

Nema nacija.
One nisu duhovnost. Nisu religija. One su konstrukt star svega nekoliko vekova.

Svi koji naciju stavljaju ispred duha, i gledaju na nju pristrasno,
samim tim ne mogu biti uklopljeni ni u jedan ozbiljan religiozni koncept.

tl;dr
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

RS se nikada nije pobunila protiv svoje matične države.

Alex

Ovaj Loni je lud 100%.

On doslovno izmišlja neprijatelje u svojoj glavi, koji imaju "ideologiju antizapadnjaštva", koji nisu evropejci (a on jeste), koji hoće srbiju da pripoje Rusiji...!?

Pri tome uvek otkriva toplu vodu - ovde o zločinima Sovjeta kroz istoriju - i ubeđen je u svoju jednostranu sliku, da prosto veruje u nju.

Ako nije totalno glup kad misli da su svi ovde neobjektivni "antizapadnjaci" (koji su - paradoksalno - mahom odrastali na zapadnoj kulturi, a i danas je konzumiraju), a on jedini "objektivni" evropejac, onda lud sigurno jeste.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Джон Рейнольдс

Будући отац има проблем многих слепаца што живе по трусним подручјима - не уме да препозна токове свог времена. Већ сам рекао, клатно је 10-10-10 кренуло назад. Волео бих због малограђанске марве да се после ових избора поново уједини КПЈ - то јест да се постојећој владајућој коалицији придружи и последња од комуњарских фракција - ЛДП. Тек кад КПЈ буде поново комплетна, дакле ДС + СПС + ЛДП, кад све фракције буду уједињене (а то није баш случајно, јелте), моћи ће да буде учињен коначни егзорцизам. Не чуди што се последњи прикључује ЛДП, јер Латинка се одвојила прва. Тако то иде, круг ће бити затворен, а клатно је већ кренуло у супротном смеру. И многи ће фацијални грчеви за пет година бити опуштени.

#Τζούτσε

Albedo 0

ako preživimo taj mandat

mada mislim da ako LDP ne uđe u parlament on više nema šta da traži, slijedi neminovno gašenje...

Джон Рейнольдс

ЛДП сигурно улази у парламент. Никако да се свртим и да за потребе једног другог топика напишем коју о највећем проблему Србије и Срба кроз деценије, ако не и векове: малограђанштини.

#Τζούτσε

Джон Рейнольдс

Quote from: Loni on 02-04-2012, 00:53:42
Od devojke jednog člana Dveri, koji se eto zalaže za porodične vrednosti i pravoslavne principe, a odabrao je devojku koja voli da se omrsi i sa strane i oda neku informaciju, saznao sam kako lova od Rusa stiže do njih. Od akcije do akcije. 

Pa kontrolišu Srbiju preko medija, pa preko navijača Delija (sramotno je da dalije imaju deo strane zastave na jednog od svojih) pa navijača grobara...

Upumpava se love od gase i nafta iz Sibira.

xrofl

Харви, прочитај бар овај део, врхунски хумор уврнутог ума! Држао сам се за стомак од смеха кад сам прочитао онај део о девојци вислбловерки.

#Τζούτσε

Stipan

Quote from: Savajat Erp on 02-04-2012, 00:20:40
Разочаран сам. Ем сам учествовао у радионици, ем пишем ћирилицом, ем имам повремене националистичке испаде, а нема ме ни у једној Лонијевој фиоци!

xrofl xrofl xrofl

Hobit

Stevo.... Stipane...
Šta bi sa onim traktorima?
Vrzmaju li se još uvek naokolo????
Pazite da ne ''popijete'' tenkove po Novom Sadu, kao što ih je Beograd ''dobio'' onog 9. marta '91.   ..... poslate od onog zločinca i njegove kamarile, koju sada ''prizivate'' i veličate....  :wink:

Miloševićeve ubice su ''zaratile'' sa Beogradom 8 godina pre amerikanaca...
Videli - ide to njima, pa nastavili dalje... Vukovar, Dubrovnik, Zagreb, Sarajevo, Srebrenica..... Kosovo...
1999. Opet mart ...
Sve se vratilo tamo gde je i počelo. Nekako, uvek tako bude...
Ko se mača lati... jebiga
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Loni

Taj uvrnuti um Džone, uvrnuto se i omrsi.
Al se ipak omrsi.
Neki su izgleda u večitom postu.