• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Igra prestola (HBO, 2011)

Started by Perin, 26-04-2009, 23:19:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

ridiculus

Naravno da je pitanje sklonosti. Gde bismo mi bili kada bi se takve stvari mogle dokazati!

Ne kažem da glumica koja igra Šeu zrači posebnim šarmom, već samo da zrači "više", zato što mislim da bi danas vladajući model lepote u svetu mode išao pre u korist njoj nego maloj Klarkovoj. Što opet nije nikakav "dokaz", naravno. Ali obe zajedno imaju "harizmu košulje" u odnosu na Liv Tajler, što je šteta.

And that's a fact.  :lol:
Dok ima smrti, ima i nade.

Father Jape

A, ja sam shvatio pogresno tvoj post - mislio sma da si opljunuo Liv kao Arwen. Zato se i zapitah. :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

дејан

...barcode never lies
FLA

Milosh

Melisandre

Da ponovim još jednom, knjige nisam čitao, ali na osnovu onog što sam pročitao o njenom liku deluje mi kao odličan izbor, odlična glumica u svakom slučaju!

A kastovani su i Stannis i Davos, u ulozi Stannisa je Stephen Dillane a Davos je vazda pouzdani Liam Cunningham.

http://insidetv.ew.com/2011/07/19/stannis-melisandre/
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

ridiculus

Suviše dobro da bi bilo stvarno!  xcheers

SIMERIJANAC

Karis sam gledao u Black death i bila je odlična kao zla sektašica,ali mi ona jednostavno nije ni dovoljno lepa ni zgodna, a bogami ni mlada za Melisandru koju je Martin opisao.
Ali voli da se skida po filmovima,tako da je verovatno i to imalo uticaja na njen izbor.
Od likova koji su figurirali za Stanisa,Dilejni mi je najslabiji izbor dok je Davos odlično uboden.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

дејан

...barcode never lies
FLA

cutter

Nadam se da će Simerijancu promaći početak drugog klipa...

SIMERIJANAC

Konanovi fanovi su ga već iznapušavali zbog toga. Stvarno idiotska izjava pred premijeru filma koji treba da bude franšiza i da mu donese svetsku slavu,dok je sa druge strane sa Drogom završio pa nije bilo razloga da se uvlači Martinu i HBOu.
Da je pametan mogao je da kaže da bi bilo nerešeno ili da se njih dvojica ne bi ni tukli već bi se napili a sutra zajedno krenuli u pljačku.

Nego,možete li na ovoj fotki da nađete najbolju ribu u Igri prestola,Sersei?

Father Jape

Ova sa tregerima skroz desno?

Petronije

Ja bih rekao da je cica sa sesirom i naocarima.

cutter

To je i rekao, čiča sa šeširom i naočarima i tregerima.

Savajat Erp

Јбт, Мартин овде делује као остарели и увећани патуљак из Хобита...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

дејан

мартин тако делује већ 15 година  :(
...barcode never lies
FLA

SIMERIJANAC

Pošto je dobio pedagošku od Konanovih producenata,Džejson diplomatski izjavljuje
QuoteWhen asked who would win: Drogo or Conan (as he had played both), he affected a glower and decided, "They would kill each other!"

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

mac

QuoteWhen asked who would win: Drogo or Conan (as he had played both), he affected a glower and decided, "They would kill each other!"

Bolji diplomatski odgovor bi bio "ako se ne pobiju bar će postati dobri prijatelji".

дејан

...barcode never lies
FLA

ridiculus

:lol:

I to je legitimno viđenje. Jedino mi je nerealno to što je Bren u TV verziji preživeo udarac koji mu je ovde skinuo 9999 hp-a, tako da kao parodija nije sasvim tačna.  xnerd

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Usul

Intervju od 62 minuta sa Džordžom Martinom o svemu vezanom za Igru prestola. Veoma interesantno!

Authors@Google: George R.R. Martin

God created Arrakis to train the faithful.

Kunac

Martin je veliki čovek.
"zombi je mali žuti cvet"

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

cutter

rekastovali planinu, što je dobro pošto ga je konan stivens glumio kao da se radi o popajevom badži. sad su našli nekog kostu perovića da ga glumi ali taj barem na slikama nema bradu.

ja sam lično gregora zamišljao kao amalgam ovakvih faca:

dakle poenta je u agresivnoj impasivnosti.

cutter

ovo sam propustio a pošto niko ne javlja...

http://grrm.livejournal.com/237806.html

ura!

(treba mu dati i da začini scene sa džonom i igrit u pećini)

Father Jape

Nadam se da ce Kosta nabaciti jedno 20kg misicne mase za ulogu. -_-

zakk

#gameofthrones filming in Dubrovnik. St. Dominic st. and Rector's Palace

https://plus.google.com/100829589994408455765/posts/Wr9x5dGBVHH

Piter Diklidž dobi Emija, uopšte nisam registrovao A NI VI NE PRIČATE BAGRO

http://twitpic.com/6n4myq

http://twitpic.com/6n5as0
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

дејан

тај тапа...тапа...талк ме застрашујуће збуњује.
...barcode never lies
FLA

Melkor

App za forume, veoma praktican (sem kod kopiranja velike kolicine teksta, pogubi se sa formatiranjem). Automatski ubacuje potpis. Potpis se moze iskljuciti ali ja necu  :lol:

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

дејан

изгуглао сам га, али се и даље осећам нелагодно...
...barcode never lies
FLA

shrike

Quote from: cutter on 21-09-2011, 18:31:21
ovo sam propustio a pošto niko ne javlja...

http://grrm.livejournal.com/237806.html

ura!

(treba mu dati i da začini scene sa džonom i igrit u pećini)

Da li ovo znači da ćemo videti pravu, propisno budžetiranu bitku? Živi bili pa...
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

angel011

Jesu li oni to rešili da kompletnu seriju zovu The Game of Thrones?
We're all mad here.

Petronije

Pa valjda hoće, a i zgodnije je tako, zbog ljudi koji nisu čitali knjige. Ili tako ili "pesma leda i vatre", ali generalno sve se vrti oko prestola pa naslov pristaje. Glupo bi bilo da svake sezone menjaju naslov, ne verujem da je to iko uradio sa jednom serijom :)

angel011

Pa jeste nezgodno da u svakoj sezoni menjaju naslov, al' su onda mogli lepo da od starta nazovu Pesmom leda i vatre. Pogotovo što, kol'ko kapiram, jedna od poenti i jeste da su sve te čarke oko prestola potpuno besmislene kad u igru dođu White Walkers i zmajevi.  :)
We're all mad here.

Petronije

Pročitao sam samo prve 3 knjige, moguće  da si u pravu :mrgreen: A mozda ni nisu planirali da izguraju do kraja... :)

Perin

http://www.algoritam.hr/?m=7&p=proizvod&kat=365&id=151788

Temeljena na izuzetno uspješnoj seriji knjiga naslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama iz HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže desetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti kraljevinu od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobijediš ili umreš.

POSEBNI DODACI

KOMPLETNI VODIČ KROZ WESTEROS
Interaktivni sažeti pregled plemićkih kuća i zemalja koje se pojavljuju u prvoj sezoni.

KAKO SE SNIMALA IGRA PRIJESTOLJA
Ekskluzivni 30-minutni prilog koji uključuje nikad prije viđene snimke sa seta i intervjue glumaca i ostatka filmske ekipe.

STVARANJE UVODNE ŠPICE
Pogled iznutra na stvaranje uvodne špice serije, dobitnice prestižne nagrade Emmy.

OD KNJIGE DO EKRANA
Izvršni producenti David Benioff i D. B. Weiss te autor George R. R. Martin razgovaraju o izazovima s kojima su se susretali prilikom ekrazinacije Martinove epske fantazije za HBO.

PROFIL LIKOVA
Profili 15 glavnih likova kroz koje nas vode sami glumci koji su ih utjelovili.

NOĆNA STRAŽA
Pogled na jedinstvenu stražu koju čine muškarci koji patroliraju i štite 213 metara visoki ledeni Zid.

STVARANJE JEZIKA DOTHRAKI
Pronicav pogled na opsežan jezik koji su stvorili Dothraki u Igri prijestolja.

AUDIO KOMENTARI
Sedam audio komentara s glumačkom i filmskom ekipom među kojiima su David Benioff, D. B. Weiss, George R. R. Martin, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington i mnogi drugi.

Agota

zakk

Nema zmajeva u trejleru  :evil:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Petronije

Melisandre i nije nešto, deluje lepše na slikama.

Melkor

He he, evo ga Sean Bean i na posteru za drugu sezonu :)

zakk