• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Igra prestola (HBO, 2011)

Started by Perin, 26-04-2009, 23:19:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tomat

ladno Klovn u poslednjoj epizodi :)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

Kakva ludacka epizoda, auh!!!!! Kandidat za najbolju ikad, i to ne samo medju zavrsnicama sezona. :|

Agota

Najavljena je jos sedma sezona koja ce imati valjda sedam epizoda. Sto se mene tice mogu da teraju tako do deset sezona, ne bi mi smetalo.
Trijumfalna zavrsnica i odlicna deseta epka.
Ipak prednost dajem devetoj. Bitka je spektakularna. Antologijska. Ja tako nesto u zivotu nisam videla ni na filmu ni na televiziji, i idejno (inace, kako veli moj prijatelj, istoricar, Hanibal, vojni komandant drevne Kartagine je osmislio strategiju bitke )i kako je snimljeno, odglumljeno, ma sve, sve...Svaka cast!!!!!!!
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Truba

dobre su bile posljednje dvije epizode
koliko sam čuo sljedeća će imati 7 a ona poslije 6 epizoda i to bi trebalo biti to

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Mark

Ja sam ovo odbindžovao prošle nedelje pa sam malo razmišljao i došao sam do zaključka da mi je poslednja sezona zapravo najmanje prijala i da sam bio najmanje uzbuđen gledajući je ... Verovatno zato što je hajp bio prevelik ali ova sezona mi nije značila skoro ništa dok su me prethodne redovno oduševljavale, čak inspirisale.
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Petronije

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

možda sam lijen, ali ima li bre negdje komplet zip titlovi serije, ne samo epizoda po epizoda?

za sad mi treba 3. sezona, ali može i sve kasnije
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Mislim da oni to namerno neće da spakuju jer klikovi...

Probaj na titlovi.rs ali čisto sumnjam, prijevodi - online znam da nema spakovano.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Jedna dobra duša je shvatila dubinu moje tvrdoglave lijenosti i poslala mi sve titlove 3-6 sezone!!!  :mrgreen:

Aco Popara Zver

Džek

Quote from: Pizzobatto on 15-07-2016, 18:14:41
Jedna dobra duša je shvatila dubinu moje tvrdoglave lijenosti i poslala mi sve titlove 3-6 sezone!!!  :mrgreen:

Ako koristiš torent za skidanje, pokušaj da gledaš BS plejerom. Automatski nalazi, skida i instalira odgovarajući titl čim pustiš film, ili šta god. 
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Dybuk

^ Tako je, ne znam kad sam zadnji put trazila titlove, BS sve sam radi...ako ih ima :lol:

Kunac

Quote from: Black swan on 29-06-2016, 16:59:37
dobre su bile posljednje dvije epizode
koliko sam čuo sljedeća će imati 7 a ona poslije 6 epizoda i to bi trebalo biti to
Znači... Ćao, nema više...
Dobro je da je tako.
Vreme je da se svode računi.
Drago mi je što neće razvlačiti u nedogled.
A mogli su.
Rejtinzi su odlični.
Ovo sa spinofom je neko kompromisno rešenje i ne smeta m
"zombi je mali žuti cvet"

Džek

Quote from: Dybuk on 02-08-2016, 00:00:53
^ Tako je, ne znam kad sam zadnji put trazila titlove, BS sve sam radi...ako ih ima :lol:

Uh, bilo je situacija kada sam bio tj, kada je moj plejer bio prvi aplouder na ona tri BS titl sajta. Skinuo "ručno" sa divx-titlovi, i "pasovali" a plejer proverio baze pa ih obradovao mojim manulenim radom. Bilo mi je drago, ja sam timski igrač koji kupi ozbiljan kajmak iz BS baze.

Ali sestro, smaranja sa onim manuelnim skidanjem; prvo, nađi, pa skini, pa raspakuj, pa prebaci u folder sa filmom... Pa ako ne "pasuje" riktaj levo desno gore dole i ispuši dve cigare dok ne krene kako treba...
To kod BS-a nema :)

Aco Popara Zver

stani bre, nađe srpske titlove?

Aco Popara Zver

inače, došo sam do epizode kad su skajvokerovali Džejmija, didn't see that coming...

Džek

Quote from: Pizzobatto on 02-08-2016, 00:38:41
stani bre, nađe srpske titlove?

Da, samo kada instaliraš BS plejer, moraš u opcijama da podesiš da nalazi samo naše. Možeš da dodaješ i druge, ako znaš jezik. Po defaultu je na eng. 
Kod mene je podešeno na ser, cro i bih.

I dodatni kvalitet tog plejera jeste što nema formata koji ne otvara.
prilikom isnstalacije će ti sam skinuti celu listu kodeka za svoje interne potrebe.

Aco Popara Zver

taj BS plejer me zna u dušu

Hvala!

Aco Popara Zver

inače, patuljak mi se sav snjanjavio, oće li od njega biti nešto poslije 3. sezone?

Džek

Quote from: Pizzobatto on 02-08-2016, 01:00:39
taj BS plejer me zna u dušu

Hvala!

Nema na ćemu.
Preporodićeš se. Ako budeš imao nekih nedoumica, pitaj, koristim ga godinama. 

Aco Popara Zver

Почо 4. сезону, изгледа ће ми скрљају њемицу

Контам да овдје све нормалне скраћују за главу а луди опстају

Џофри је буквално наказна карикатура а и даље је жив, ко јелена голубовић бог те мазо

Патуљак изневјерава из епизоде у епизоду, једина утјеха Хаунд

angel011

Skraćuju za glavu i normalne i nenormalne.  :lol:
We're all mad here.

Aco Popara Zver

Аааа, сатраше болида! Штета што није неки месар био.

Dybuk

Navukao se na seriju haha :D

one of us, one of us....

Aco Popara Zver

Не, хаунд, неееее!

Aco Popara Zver

Патуљак се претвара у раста кола јбт... ова пета сезона сви ликови пропали ко да је чру детектив

Petronije

Ne mogu da se tačno setim ali mislim da je ta peta ubedljivo najgora. Mada su meni sve sezone osim prve i šeste loše ali znam da jednu nisam skoro ni gledao nego sam skidao zbog žene.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Која је фора, дођох до пола пете и још нема брена, ходора и друштва, како га завлаче...

Мислим, они ми јесу највећи смарачи али гледање овог ремзија је посебно болно

angel011

Bren, Hodor i društvo se vraćaju tek u šestoj sezoni. U petoj imaš sumnjivo zadovoljstvo gledanja Remzija. Izdrži!
We're all mad here.

Aco Popara Zver

Quote from: Agota on 16-05-2011, 00:16:58
sjajna cetvrta epizoda kako ga je zajebala na kraju jedva cekam petu...

imam jedno pitanje:
da li se  kroz roman  moze provuci istorijska paralela
rekla bih da je uredjenje VI vek Engleska, a  opet moz biti i  XV  rat ruza york i lankaster ili nesto sasvim trece ???

Quote from: Nightflier on 16-05-2011, 01:12:07
Različiti delovi sveta su na različitom stepenu civilizacijskog razvoja - a i u istom delu sveta neke grupe su razvijenije.

Na primer, struktura Sedam kraljevstava i vazalni odnosi odgovaraju recimo Engleskoj iz nekog 12. veka, ili možda 13. Ali zato je stepen metalurgije znatno razvijeniji - i odgovara evropi u šesnaestom veku.

Окле сад ово с металургијом, па имали су тенкове, пушке и топове у 16. вијеку

Није ни много битно, мени ово изгледа као спој свега и свачега, англосаксонски на површини, али волантис, мирин и остало као да је сјеверна африка

Тако да мирише на свашта, мало арктичка прадомовина аријеваца, мало первертирани господар прстенова, чак и секси рим бих узео у обзир

А истовремено ово је и доста савремено, на моменте дјелује да је фантастика инструмент за критику модерног доба са дистанце

Dybuk

Ma bre Bato politicke igre nekad i sad. savremeno nije jer se sad koriste drugacije taktike ubedjivanja...uglavnom. ovo je epska fantastika, pa malo dvorskih spletki i tako to.

a da su pokrili sve strane sveta jesu, najvise snimano na Malti, u Dubrovniku, Irskoj...mozda neko zna za jos lokacija.

Aco Popara Zver

Неспорне су локације, оно су типичне уличице котора и дубровника што је као град мирин, но мишљах баш на афричка царства, јер мирин свакако јесте неко оријентално мјесто, некад и доста богатије од европе

А под савременим више та фасцинација принцезама и краљевима, на које су чак и Амери слаби, камоли Британци с лејди Дајаном. С тим што аристократија не би никад жељела да овако буде приказана. Плус је у ствари ово прилично атеистички универзум, упркос шетачима и станисовој врачари, није као да је средњи вијек и да неко размишља о животу послије смрти...

У тренуцима доколице ови су типични Амери

Dybuk

Pa to ti je Malta, Afrika. :)

bar najblize Africi sto sam ja prisla :lol:

ex pistol

Ja najbliže Africi što sam prišo je dvorište kuće što iznajmljuje ambasador Angole ovde u Žarkovu.

Aco Popara Zver

понижавање серсеи, најкраћа сцена у серији

Aco Popara Zver

Quote from: SIMERIJANAC on 12-07-2011, 22:30:15
Quote from: cutter on 12-07-2011, 15:05:34
džon snou naprosto ima jednu od onih tugaljivih kučećih faca što ih lezbejke koje kastinguju zamene za mušku lepotu i treba je pogladiti topuzom.

xrofl

Око чега се расправљате првих пет страна топика, испаде серсеи вам није риба већ нека из галактике, и старкови пси су требали да буду чудовишта...

Узгред, погледо сам, у шесту сезону су набили више него у претходне скоро три, па се бацам на топик и сабирем утиске

Кад је уопште 7. сезона, вјероватно 2017...

tomat

obično nova sezona krene krajem aprila.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Onaj stari Sendmen

Ovaj put će biti snimljeno i prikazano kasnije.

Winter has come.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Aco Popara Zver

Ни мелисандра им није добра, ни кекилијева, а ја сам захвалан продуцентима

Иначе, мало чудно колико су се сагиташи  жалили на кастинг, а на крају су глумци фино прошли кроз трансформације

CorwinM

Evo ovdje da postavim linkove, ovo je ubjedljivo najbolja analiza posljednje dvije epizode na koju sam naišao, za mene su neke stvari ovdje mindblowing:

Epizoda 9: https://www.youtube.com/watch?v=7PpapUvfeao

Epizoda 10: https://www.youtube.com/watch?v=-hh-52ptifI

Prosto ne mogu da vjerujem kakve su detalje sve pohvatali. Od mene najtoplija preporuka.

(Sve ostalo na stranu, ovo treba gledati samo zbog toga kako su klipovi montirani)
There are no desperate situations, there are only desperate people.

Aco Popara Zver

Фино нађоше оно за Сансин однос према Робу... и да ли сам добро схватио да је у књигама Арја предводила Синове Харпије? То ми мало чудно...

CorwinM

There are no desperate situations, there are only desperate people.

Aco Popara Zver

Јбг, ови у монтажи у офу говоре о организатору побуне а пуштају кадар Арје Старк... у сваком случају, и поред тога су примијетили буљук карма коинциденција, више но у романима Вука Драшковића јбт

Мада је највећа карма претварање Серсеи у да мед кинга хаха

Иначе, рекоше да су сад Баратеони искоријењени, јесам ли ја пропустио елиминацију ковача копилета у некој епизоди?

mac

Kopilad se u principu ne računa u vlast. Otac mu je Barateon, ali on to nije.

Aco Popara Zver

колико је то битно када ни Старк није краљ сјевера?

Aco Popara Zver

Е, и добра им је инсинуација да ће Серсеи да за експлозију и рушење кула оптужи неке бин Ладен фундаменталисте :)

Onaj stari Sendmen

Maisie Williams says nothing will prepare you for Game of Thrones Season 7

"Just finished reading season 7, s**t gets REAL. I'd start preparing yourselves now... scratch that, nothing will prepare you for this... Holy BALLS."

Read more at http://www.comingsoon.net/tv/news/760231-maisie-williams-says-nothing-will-prepare-you-for-game-of-thrones-season-7#2PcoRGt8mtSJF1Yv.99
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Aco Popara Zver

Има ли какве логике у јућуб теоријама, у вези седме сезоне, да Ноћни краљ можда не испадне толико лош, а да Денерис у ствари прсне с мозгом, и Санса пређе на тамну страну?

Шта они који су читали мисле? За Сансу ми дјелује најреалније.