Ni ja ali ovde bas ima taman onoliko mecha elemenata da mi se ne smuci i taman toliko dobre price da me privuce a i kad sam video onakvu divnu osvetu prosto sam skocio od odusevljenja.
Obicno na kraju kad se junaci domognu glavnog negativca on pocne da im kenja pridruzi mi se ovo, ono, pa oni kao malo razmisljaju pa se pravdaju, kao ti si mi pobio porodicu/najboljeg druga/whatever pa onda glavni negativac izvuce keca iz rukava i udari zadnji put da se nasi junaci pomuci pre nego li ga dokrajce a ovde je bilo samo linija preko ekrana i otpada deo prestola na kome negativac sedi...bez reci, bez razmisljanja

...to me je odusevilo

.
Ja sam inace mnogo probirljiv, mogu da pogledam bilo sta (osim mecha anima tipa Robotech, bezbrojni Gundam ili Fullmetal Panic) ali mi se retko sta zaista dopadne.Eto, Claymore je super, Berserk necu ni da komentarisem, Wolf's Rain me je skoro do suza doveo kao i stari Fullmetal Alchemist, sto zbog suza od smeha sto sbog nekih zaista tuznih stvari, sad cekam da vidim kakav ce biti ovaj sto kao prati mangu...zatim tu je Soul Eater koji me je na kraju i malo smorio, nekako mi je nedorecen ali je muzika super, Hunter X Hunter mi je isto OK mada sam ga skoro zaboravio, pamtim samo da mi se dosta svideo...Death Note mi je bio odlican mada sam se nadao da ce glavni junak preziveti

.Cini mi se da ju i Get Backers dobar mada mi se cini da mi se nesto na kraju nije svidelo...bese su se pokidali od borbe da bi na kraju samo opalili samar glavnom negativcu...mada je i to super poruka

.za D.Gray-Man-a cu nekog da ubijem jer ne prihvatam onakav prekid iako se radi o zivotu i smrti kod onog ko je pravio mangu jer je predobra manga kao i anime.
Tu su i One Piece koji izgleda necu ni da docekam da se zavrsi jer cu umreti od starosti mada sam odgledao prvih 200 epizoda, svidelo mi se ali ipak ne mogu ja da gledam anime dok izlazi, ja to gledam bez prestanka.Iz istih razloga sam batalio i Bleach i Naruto Shuppuuden.rave mi se isto svideo, steta sto su ga prekinuli na pola mange, bukvalno kad je postalo najzanimljivije.Voleo bih da vidim ekranizaciju 666 Satan i Zetman-a, mislim da bi bili zanimljivi, pogotovo 666 Satan.
Poceo sam da gledam Fate/Stay Night i Armed Alchemist (iliti Busou Renkin), cini mi se da su najzanimljiviji u ovom mom izobilju anima od 300 neodgledanih DVD-a

.