Čuj, čuj, ti obožavaš lezbijke...hehehe. Pitam se zbog čega. Zayebavam te, ne pitam se, nego znam zašto.

Nego, zanimljivo ti je ovo, Stipane.
Jedva čekam vidjeti čitavu priču, što je predhodilo ovom čudnom "bludničenju" (bolje rečeno-ovim natuknicama, jer, ruku na srce, nema tu napisano nekih presočnih detalja

) i što slijedi nakon ove radnje... naravno, nemoj mi reći. Nek' se iznenadim.
Znači, ti uspjevaš u pisanje fantastičnih priča ubacivati elemente "štrumpfanja", i tvoja publika se ne buni. E pa to je lijepo znati. Ohrabrujuće.
Što se tiče sadizma i mazohizma, dominacije i submisije, ni meni to nije šokantno, te mislim da su krivo definirani kao neprirodni, jer realno, većina muško-ženskih odnosa, ako ne i svi, je sadomazohističke prirode. Imamo, da se slikovito izrazim, muškarca-orača i ženu-njivu.

Žena je u takvom odnosu potpuno podređena muškarcu, i na žalost mnogih, tu muškarac - htjele mi žene priznati ili ne - ženu ore i dominira nad njom.
Priče o jednakosti su glupost, kako muškarac i žena da budu jednaki? To ne ide. Da smo jednaki, ne bi se javljali pokreti poput feminizma, niti bi određena grupacija žena nepomirena sa svojom prirodom smatrala sebe ugroženom.
Svatko tko je u braku, lišen je romantičnog gledanja i sanjanja o idili koju gledamo u filmovima i čitamo u knjigama, jer jako dobro zna da se jedan mora povinovati da bi drugi mogao rasti, svatko normalan zna da je brak suradnja i dogovor - danas ja, sutra ti, ako već ne možemo zajedno. Tu već ima prostora za pričanje o poštivanju, jednakosti i uvažavanju.
Pa hajde da kažem i koju o homoseksualizmu. Shvaćam da on može ljudima biti uzbudljiv i primamljiv. Slobodan seks, i samo seks.
Fiju, pa to svakome, pa i najvećem "jogiju" pomuti mozak. Seksualna energija je snažna, ako ne i najjača ljudska energija koju proizvodimo.
Kao i svi, svjesna sam da svuda oko nas, naročito u prirodi, povremeno dolazi do devijacija. Desi se, muško se spoji sa muškim, žensko sa ženskim, ali to su rijetki primjeri. To nikako nije pravilo.
Nemam potrebu homoseksualizam osuđivati, sami su dovoljno jadni jer odudaraju od prirode stvaranja, i oni to znaju. Ja im ne mogu ni laskati, niti lagati da je to u redu, da je ljubav - ljubav, niti želim podupirati homoseksualno ponašanje.
Homoseksualno ponašanje je nešto čemu se žestoko protivim, to je već bolest, kao i maltretiranje većine da takvo ponašanje prihvati.
To se nikada neće dogoditi, dokle god u čovjeku ima zdravog razuma, ma koliki pritisak homoseksualni lobiji vršili.
Zato Stipane, hvala ti na odgovoru, ne smeta me čitati o homoseksualizmu, dapače, čitam to onako kao: ma da, i to postoji, ali mi ne prija koliko "kidanje muškarca i žene".