• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kladionica Znak Sagite

Started by Shozo Hirono, 03-05-2009, 16:26:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melkor

Kad se tolko uzdas u Engleze nisi ni za devojacku sobu; iza peci da spavas :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Albedo 0

nikad se ne zna sa tim secikesama...

Mica Milovanovic

Mica

Melkor

Ne bas sitnim koracima :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

дејан

moји капитени су успешно освојили укупно 20 поена, с обзиром на пласман, супер сам прошао :(
...barcode never lies
FLA

Melkor

A ja sam izabrao pogresne Spance :)

Shozo Hirono

misliš prepisivao si greškom od mene.

dok je igrao tores, imao sam ljorentea. kada sam napokon ubacio toresa, del boske ga je pustio poslednjih 10 minuta protiv hrvata i francuza. a injesta sve vreme promašuje.

da ne pominjem učinak riberija.  :roll: :roll:

Melkor

A gde je bonus za Pirla kao igraca kola, da pitam ja vas???  :) :) :)

Quote from: Shozo Hirono on 25-06-2012, 18:53:56
misliš prepisivao si greškom od mene.

dok je igrao gomez, imao sam benzemu. kada sam napokon ubacio gomeza...itd, itd :)

Mica Milovanovic

Moja taktika je bila da strpljivo čekam da pojedini igrači proigraju ...  :)
Nisam izbacio nijednog "živog" igrača do sada, osim Kvarežme, koji mi je, ionako, bio rezerva...
Mica

Melkor

Ja jesam, samo mi se Mutinjo obio o glavu. I opet sam zaboravio foru iz Lige sampiona sa zamenama. Setio sam je se sad za cetvrtfinale inace bi me bilo sramota rezultata  :oops:

дејан

на коју фору мислиш? мени ништа није помогло. сигурне поене ми је у главном доносила одбрана али сам био слеп да приметим и променим формацију!
прво коло по линијама: 12-17-12 (формација 3-4-3), друго 10-13-20 (3-4-3 ван перси као капитен дао један гол), треће 16-8-13 (3-4-3), 1/4 финала 14-20-4(!!!) (3-4-3 а сви нападачи су бар одиграли минут...мада је ориглинална формација била 2-5-3 :))
одбрана 52, средњи ред 58, напад 49 и нојер 15. толико мало поена а у свакој утакмици сам имао све играче који су играли.
...barcode never lies
FLA

Melkor

Na to da, posto se utakmice igraju dan za danom, da mozes da po okoncanju prvog dana izbacis igrace koji su tog dana igrali a imaju los skor i ubacis druge koji ce tek igrati. I da, isto tako, mozes skinuti kapitenstvo u toj pauzi i da tom igracu ostaju njegovi poeni samo se ne dupliraju (te je meni ostao kapiten Van Persi koji je imao 1 bod a mogao sam da stavim nekom drugom traku). Toga nema u Premier ligi pa mi nije ni palo na pamet, tj. nije imalo na sta da mi padne.

Edit: I da, odbrana ovde dobija bas dosta poena. To sam kasno primetio a, sa iskustvom iz Premier lige, odlucio sam se na 2-5-3 formaciju.

дејан

ништа од овог горњег нисам знао...а нисам ни користио у ЛШ  :shock:
...barcode never lies
FLA

Melkor

Ih, bre, ova Mica, dosla je tiho i odjahala u legendu :)

VlaD

pozdrav igracima EURO 2012 fantasy, odlicna borba, cestitke pobedniku itd. itd.  xcheers
Dark Side - that s where the energy is, the passion. People are afraid of it because it contains stuff they are busy denying...

дејан

мелкор нас је баш упропастио у нокаут фази, само си се ти још некако држао.
...barcode never lies
FLA

Melkor

Cuj, drzao!? Pa u finalu sam ga pretekao! Sto me podseti na jedno drugo finale, sad u maju :)

Melkor

Quote from: VlaD on 02-07-2012, 10:02:37
pozdrav igracima EURO 2012 fantasy, odlicna borba, cestitke pobedniku itd. itd.  xcheers

xcheers

Mica Milovanovic

Mica

VlaD

bilo je uzbudljivo do samog kraja. Meni je savetovano da stavim Albu kao kapitena, medjutim odabrao sam Iniestu misleci da ce da ga "prokenja" konacno ali sam se prevario ... svejedno, mozemo npr. da cepamo i Premier League fantasy, naravno ako ste za. Shozo i moja malenkost se svake godine nadmecemo u nekoliko liga pa...
Dark Side - that s where the energy is, the passion. People are afraid of it because it contains stuff they are busy denying...

дејан

већ имамо премијерни фантази (који сам ја ове године срамотно запоставио пошто нисам пратио енглески фудбал до последњих 7-8 кола).
па чим почне биће кода овде :)
...barcode never lies
FLA

VlaD

Quote from: дејан on 02-07-2012, 12:56:09
већ имамо премијерни фантази (који сам ја ове године срамотно запоставио пошто нисам пратио енглески фудбал до последњих 7-8 кола).
па чим почне биће кода овде :)

to je sjajna vest. sigurno igram sa vama 2012/2013 sezonu ;)

Melkor

Quote from: VlaD on 02-07-2012, 12:50:36
bilo je uzbudljivo do samog kraja. Meni je savetovano da stavim Albu kao kapitena, medjutim odabrao sam Iniestu misleci da ce da ga "prokenja" konacno ali sam se prevario ... svejedno, mozemo npr. da cepamo i Premier League fantasy, naravno ako ste za. Shozo i moja malenkost se svake godine nadmecemo u nekoliko liga pa...

Meni je Alba bio kapiten i u poslednjem trenutku, ponesen emocijom, stavim Pirla.  xwink2

Premier League se otvara sad, sredinom meseca mislim. Prosle godine sam stvarno bio ocajan, al' evo sad me krenulo, i Liga sampiona i Euro, necu valjda da uprskam dobar niz :)

дејан

плус си се добро снашао са овим промењеним правилима, ја их нисам ни разумео како треба
...barcode never lies
FLA

Melkor

Samo sam, u trenucima dokolice, kliknuo na tipstera. Jebi ga, valja ponekad procitati i tutorial :)

дејан

мрзело ме је да га прочитам, образовано сам претпоставио (  :lol: ) да су правила иста као за премијер лигу...али ето...испаде онако како увек испада са educated guess, погрешно
...barcode never lies
FLA

Shozo Hirono

ha, šesti sam. :)

o ne, 6 nas je u ligi. :cry:

Albedo 0

još malo pa Premier liga ponovo, a sad ima ludilo igrača, Čelsi natrpao igračina toliko da sam na slatkim mukama pri izboru

Melkor

Sta se desava sa PL? Pocelo li je?

дејан

управо сам направио тим
...barcode never lies
FLA

дејан

код за ZS Ligu 203031-59025
...barcode never lies
FLA

Melkor

VlaD

Quote from: дејан on 23-07-2012, 23:33:32
код за ZS Ligu 203031-59025

hvala za kod, ubacio sam tim ! Cekamo ostale....

Albedo 0

sad još samo mjesec dana do prvog kola :)

Melkor

Prosle godine sam promasio prvo kolo zbog odmora. Plasio sam se reprize a potpuno prevideo OI :-)

Albedo 0

prošle godine smo jedva stigli tako da se može reći da i sada kasnimo sa formiranjem lige. Bolje što prije da se registrujemo, ja ću već ovih dana, a ima kasnije i Champions League Fantasy

ex pistol

na kojoj adresi je ovo? i ja bih se uključio..

Melkor

Albedo 0

ok, približava se početak lige, ako ima još zainteresovanih it's now or never

Mica Milovanovic

Mica

дејан

ау па ми играмо са професионалцем а да то нисмо ни знали!!!!
свака част ВлаД  xfoht

година    поени   пласман
2007/08   2099     58300
2008/09   1843     183377
2009/10   2186     88845
2010/11   2107     10802
2011/12   1923     355866
...barcode never lies
FLA

дејан

ево мог скора...који је просечан  :oops:
2007/08   1546   1028761
2008/09   1607   810517
2009/10   1597   1557680
2010/11   1858   419219
2011/12   1539   1864438
...barcode never lies
FLA

Albedo 0

Quote from: дејан on 15-08-2012, 16:24:41
свака част ВлаД  xfoht

2007/08   2099     58300
2009/10   2186     88845
2010/11   2107     10802

odlično, taman da kopiram njegov tim  xnerd

ex pistol

Mica Milovanovic

Mica

Mica Milovanovic

Mica

VlaD

Quote from: дејан on 15-08-2012, 16:24:41
свака част ВлаД  xfoht

2007/08   2099     58300
2009/10   2186     88845
2010/11   2107     10802
Hvala ali to nista posebno ne mora da znaci. Samo cinjenica da vec duze vreme regtistrovano igram Fantasy. Mislim da svako ima podjednake sanse za pobedu. Moje jedino pravilo je da u mom timu nema igraca iz proslogodisnjeg sampiona - ove sezone ne igram sa igracima Sitija...

Melkor

Champions League

Code to join this league is: 1248800-431807

Albedo 0

e da, i to počinje za 5-6 dana!

VlaD

Quote from: Melkor on 13-09-2012, 20:50:42
Champions League

Code to join this league is: 1248800-431807

Hvala, ubacio sam se ;)