• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

NOVI HORRORI NA DIVXU

Started by Ghoul, 12-05-2009, 19:37:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

ginger toxiqo 2 gafotas

ginger toxiqo 2 gafotas

ginger toxiqo 2 gafotas

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Dybuk

^hear, hear!

ovaj Bite bi mozda mogao da prodje...

Truba

dajte ljudi ba malo kriterija
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Krsta Klatić Klaja

Dybuk će se žrtvovati za Sagitu, ali riba na slici jede neko smeće, mislim, bad poster theory upozorava da ovo teško može da valja

+ na imdb ovo stavljaju u koš sa FLY, što je bezeze film
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

ginger toxiqo 2 gafotas

POD 2015 BRRip XviD AC3-EVO

ginger toxiqo 2 gafotas

Dybuk

Quote10 Cloverfield Lane 2016 HDRip XviD AC3-EVO

Solidan, vanredno gledljiv film. Gudman i Vinsted daju sarm prilicno obicnoj i vec vidjenoj prici, sa malim tvistom (koga ovaj poster spojluje). Najbolje gledati bez previse informacija o filmu. Dopala mi se jaka zenska uloga koja se sve vreme bori i sumnja, nikad ne odustaje; mada je kraj over-the-top, SPOJLER molotovljevim koktelom na svemirski brod /SPOJLER. Prilicno zabavno.

Eto, Black Swan bi mogao ovo da gleda. :lol:

Krsta Klatić Klaja

Dybuk

Mda, ima da pomremo cekajuci sledeci groundbreaking horor. :lol: Ne pravi se The Witch svaki dan!!!

ginger toxiqo 2 gafotas

The Haunting of Alice D AKA Tainted 2014 HDRip XviD AC3-EVO

http://www.imdb.com/title/tt2306342/

Truba

Quote from: Dybuk on 07-05-2016, 11:41:17
Quote10 Cloverfield Lane 2016 HDRip XviD AC3-EVO

Solidan, vanredno gledljiv film. Gudman i Vinsted daju sarm prilicno obicnoj i vec vidjenoj prici, sa malim tvistom (koga ovaj poster spojluje). Najbolje gledati bez previse informacija o filmu. Dopala mi se jaka zenska uloga koja se sve vreme bori i sumnja, nikad ne odustaje; mada je kraj over-the-top, SPOJLER molotovljevim koktelom na svemirski brod /SPOJLER. Prilicno zabavno.

Eto, Black Swan bi mogao ovo da gleda. :lol:

zasto ja????

da upravo sam ga pogledao... nije nesto...6/10
cura je prelijepa svaka cast na frizuri licu i tijelu

Dybuk

Quotezasto ja????

:)

Quotecura je prelijepa svaka cast na frizuri licu i tijelu

Pa eto, plus i zbog ovog

Quotedajte ljudi ba malo kriterija

film nije tres, solidni glumci i rezija, moze da se pogleda i da zabavi.

Sto se tice Batine

Quote from: Бата Животиња on 07-05-2016, 00:39:16
Dybuk će se žrtvovati za Sagitu, ali riba na slici jede neko smeće, mislim, bad poster theory upozorava da ovo teško može da valja

+ na imdb ovo stavljaju u koš sa FLY, što je bezeze film

stvarno sam krenula da se zrtvujem ali kako sam prinudjena da strimujem (opet!) do daljnjeg, puko link par puta pa odustala negde na 1/3 filma s namerom da ga dogledam.
Film je vise Contracted nego Fly, ima tu svega; prica je praznjikava i glumica/ce dosta slabe, prekinuo se taman kad se zakuvalo, ali, osim ako se ostatak filma drasticno ne popravi, ovo nije za vise od 5-6 u vr' glave.

Jos jedan interesantan niskobudzetni, The Offering, opet neka sekta sa uplivima natprirodnog, ko ne voli takve teme nek preskace, zagrizeni ljubitelji napred. I njega sam krenula da gledam pa mi se desio peh sa kopijom - nisam imala srece, ali ono sto sam videla meni je ok. Opet kazem, dzenerik i sve to, objektivno slabunjavo, al ko voli nece mu smetati.

Realno, oba filma su bas za fanove kojima je dosadno a nema sta drugo na programu, pa su iskljucili kriterijume :) ostali, cekajte nesto kvalitetnije.

Ugly MF

Čini mi se da je izašo i London1920,
onaj bolidovudski, horror al' sas samo cigani u Londonu, i to isti ko ovi naši ovde!
(ne ko Bredpit iz Sneča)

Krsta Klatić Klaja

Бед постр тиори и даље шљака!

Мораћу да гледам Хитлеров стендап...

Dybuk

E nista ako nisu ko Bredpit iz Snatch-a :lol:

Offering ima jos gori poster! Nije toliko los poster za Bite.

Ugly MF

Tačno znam ko je ovde fan cig...horrora, mislim...

Dybuk

Ja sam fan grob...horora 8-)

Ugly MF

Da bre, pa ljubitelj horrora jedino može i da bude fan našeg predsednika,kud ćeš horrorističnije?!?!
Ili uopšte fudbala..šta tu ima zdravo?!?!
Pošljednja dva horrora koja sam ja gled'o su bili 'Freaks of nature' i 'Scouts guide tru zombiapokalips'.

ginger toxiqo 2 gafotas

Dont Look In The Basement 2 2015 WEB-DL XviD MP3-FGT

http://www.imdb.com/title/tt3523852/

Dybuk

QuoteBite 2015 HDRip XViD-ETRG

Dovrsila i ko bi reko, popravio se film! Ovo nije lose, negde posle 30 min krecu da se dogadjaju nepodopstine. Bas dobar fx, dobra ideja (ok; Contracted/Fly, ali se brzo odlepi i odradjuje neku svoju pricu). Kako sam se nadala...Bite actually nije los film, iako su odnosi budibogsnama, sve to malo stoji na klimavim nogama, ali ko ne trazi filozofiju vec pristojan (bodi) horor, evo ga.

Uzgred preporucujem i Contracted (malo vise glupih odluka po pitanju alarmantnog zdravstvenog stanja, ali ok) a posebno Thanatomorphose.

Ugly MF

Taj Contracted ima i nastavak,koji kažu brutalniji...

Dybuk

Da, al me nesto nije interesovalo da proverim. Po meni, nastavak je visak, al dobro. A i nije to tip filma u kome uzivam, hehe, ne zurim da pogledam. qpuke

Mada, verovatno hocu :lol:

ginger toxiqo 2 gafotas

Pride and Prejudice and Zombies 2016 HDRip XviD AC3-EVO

http://www.imdb.com/title/tt1374989/

ginger toxiqo 2 gafotas

Dybuk

Quote from: Ugly MF on 10-05-2016, 09:11:33
Taj Contracted ima i nastavak,koji kažu brutalniji...

Koji trash majko mila...nema, dala sam ovima s dna kace nekoliko dana, ne moze se vise!!! :lol:

Ugly MF

Ja sad skino da repriziram Wishmaster 1 i 2!!!
Prvi je kult!

ginger toxiqo 2 gafotas

ginger toxiqo 2 gafotas

Savajat Erp

Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 12-05-2016, 09:51:52
Field Freak 2014 BRRip XviD AC3-RARBG

http://www.imdb.com/title/tt3037632/

Ово никако...гледао сам доста у сваком смислу лоших хорора, али овде снимање као да је трајало онолико колико траје и филм, све са буџетом од типа 100 долара  :) Волим те тзв. монстер филмове и има их баш доста где је чудовиштанце Бигфут ванаби, али...јебем му матер...овде је тако очигледно у питању костим да је то невероватно, толико да сам помислио да ће се на крају испоставити да је све време у питању био локални вирдоу у горила-оделу, ал ђавола :) У опису стоји да има и елементе комедије, можда је у томе цака, а ја само нисам сконтао фору :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

ginger toxiqo 2 gafotas

ginger toxiqo 2 gafotas

ginger toxiqo 2 gafotas

Pride And Prejudice And Zombies 2016 BRRip XviD AC3-EVO

ginger toxiqo 2 gafotas

ginger toxiqo 2 gafotas

ginger toxiqo 2 gafotas

Krsta Klatić Klaja

Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 19-05-2016, 00:23:33
The Sighting 2015 HDRip XViD-ETRG

http://www.imdb.com/title/tt0848554/

Како могу коментари на имдб бити из 2008. године?

Dybuk

^ Dobar slagvort za ono sto vec neko vreme primecujem.

Uz opasku da cenim trud koji se ulaze u ovaj topik, ne mogu a da ne kazem koju rec o kvalitetu filmova koji se objavljuju ovde. Godina neplodna, produkcija jeftina, horor los i nikakav, sve to stoji...ipak, pozivam se na otvaraca topika, retko se slazem s njim, ali ovde je dead right. Ne zamerite (ginger poglavito)

Quote from: Ghoulmalo selektivnosti - ili barem obrazloženja - WHY SHOULD WE CARE ? - ne bi bilo zgoreg prilikom kačenja noviteta.

mislim, da, ok, svakog dana se na divxu pojavi bar po 2-3 hororčića, uglavnom neki KRŠ.

ovde bi trebalo da selektujemo, preporučujemo, a ne mehanički da kačimo svako jebeno kvazihoror govno koje izađe.

narod to od nas očekuje!

Hvala!

trt-mrt

ma dzindzer to neselektivno radi, cak je i sam to isticao u par navrata kada je swan tvrdio nesto slicno. jednostavno, to ti produkcija, pa ti biraj. utisci pored svakog od naslova bi znacili da je neko pogledao sve to sto se predlaze, a takav mazohista se verovatno jos nije rodio. inace, da narod od vas to ocekuje...hm...aj recimo da ocekuje :)

Dybuk

Nije tesko utvrditi da je nesto smece i bez gledanja, a imam utisak da ginger nije pocetnik i da se razume u zanr.

Eto moze Batina bed postr tiori da pomogne kad instinkt zakaze :)

ovako se topik zatrpava irelevantnim naslovima pa narod retko i svraca, jer kad nece poster da selektuje, to radi publika...a ona ponekad zakljuci da taj poso nije vredan truda.

trt-mrt

ja pak imam utisak da se na ovom topiku od horora sve vreme ciljano predocava smece i ono sto nije smece, dakle savremena produkcija. jbg sad sto je takva kakva je

Krsta Klatić Klaja

Мени само није јасно из које године је овај филм, кад су коментари из 2008

Наравно, ово џинџер само преноси рипове с обичних сајтова, што и није лоше с обзиром да сам тако погледао генијални треш Д Дископатх!

Но, свакако да и остали могу да убацују наслове ако наиђу на неке опскурније, мање познате, евентуално квалитетније

Но, у нади појаве новог генијалног треша, попут глорихол хорора или кондуита, треба пустити џинџера сидарту да ради свој посо

Као она друга тема је сито и решето, а овдје је жито и кукољ

Dybuk

Niko ne brani gingeru, primecujem ostar nedostatak filmova sa neengleskog govornog podrucja, umesto 3 SyFy naslova mogo bi da upadne jedan Demon, npr.

A sto se tice da drugi clanovi javljaju za manje poznate i poznate naslove (jer dosta ovog americkog tresa nije poznato i ne interesuje vecinu ljudi), to bi bilo super!

Son of Man

Ma nek čovek radi to što radi ako se već toga prihvatio, a kome se ne sviđa ponuda slobodno nek preskoči dotične sumnjive filmove. Najbolje da ćemo još na grbaču da mu stavimo i da vrši selekciju, ko da nema pametnija posla u životu. Hvala mu i za ovaj rad jer ovo je jedan od 5 topika koje svakodnevno posećujem i ja zaista nemam problem, jer proster i IMDB ti sve kažu o filmu. Čim vidiš da nekakvo čudovište divlja po prosteru odma skroluješ dalje, jer ovde ima ljudi koji vole takve filmove, zašto bilo kome uskratiti da budu u toku?

A ako nema tog Demona turskog pa nek ga turi neko drugi, jer džindžer ih vadi sa tog sajta na kom očigledno nema informacija o tom filmu.

Dybuk

Ja samo apelujem na kvalitet naustrb kvantiteta. Pa i ako se tema ne bampuje cesto, al da se obradujemo kad je otvorimo :lol:

Krsta Klatić Klaja

Зар не рече да тај демон ниш не ваља... мада, рекла си да вич ваља, дакле ниси сасвим поуздана, дај рип и линк! 8-)

Dybuk

Quote from: Бата Животиња on 19-05-2016, 17:21:28
Зар не рече да тај демон ниш не ваља... мада, рекла си да вич ваља, дакле ниси сасвим поуздана, дај рип и линк! 8-)

Quote from: NGboo on 30-04-2016, 12:09:44
Quote from: Son of Man on 30-04-2016, 09:25:24
Gde ste našli linkove za Demona?
Potraži "Demon 2015 DVDRip x264-HANDJOB" na kickass-u. :)

Kako ne valja? 7.5/10

slabo ti ja pratim torente otkad su mi poslali opomenu :lol: ali ima ko prati!