• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

HOROSKOP

Started by Bobana, 13-05-2009, 14:55:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Eriops

6.maj 1974, Rijeka, 18.00

akhnaton

Quote from: tiha voda on 15-08-2009, 12:30:40

Bik, podznak Škorpija. Tako da moja procena da si podznak blizanac nije bila dobra. :(
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

vilja

Quote from: akhnaton on 15-08-2009, 13:40:34

Bik, podznak Škorpija.

QQ crni Tihi, moje saučešće......i dobrodošao u klub akrepa. Sad mi je jasnije zašto ti se dopada GORMENGAST. ;)

akhnaton

Quote from: vilja on 15-08-2009, 14:28:13
Quote from: akhnaton on 15-08-2009, 13:40:34

Bik, podznak Škorpija.

QQ crni Tihi, moje saučešće......i dobrodošao u klub akrepa. Sad mi je jasnije zašto ti se dopada GORMENGAST. ;)

Što akrepa? Da sam se rodio samo koji minut kasnije i ja bih bi podznak škorpija. :)
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

vilja

Akhnatone, akrep je drugi naziv za škorpiju. :)

Eriops

E, nikad ne bih pomislio da sam podznak Škorpija. :idea:
A svakako imam neke veze s njima. Ko mali smo ih ja i buraz skupljali u neke teglice,
i donosili kući na užas naših ukućana  :?. Onda smo ih morali vraćati u prirodu.
Elem, šta rece ono Boban o ružnim škorpijama, ja znam jednu vrlo lepu škorpiju žensku, no narav joj je teška jako.. akrep, što bi rekla Vilja.

Agota

Laki horoskop za tajkune

U zvezde gleda: Vladika GRIGORIJE

OVAN

Posao: Cele godine će vam smetati kurs dinara i svetska cena nafte.

Ljubav: Blagoslovena vaša težnja prema bližnjem, ali ako bližnji ne izvade nešto para...

Zdravlje: Bog zna i vi znate da ste u najboljim godinama. Koje god da su.

BIK

Posao: Vi ćete se mučiti cele 2010. godine kako da naplatite potraživanja iz 2009.

Ljubav: Koštaće vas i ljubav, jer sve košta, pa se lepo preračunajte...

Zdravlje: Prvo skoči pa reci hop, pa onda opet skoči i sve tako do kraja ove godine.

BLIZANCI

Posao: Zvezde vam kažu da batalite svakodnevni posao i posvetite se nekom svom talentu.

Ljubav: Vaša osećanja su u stvari sećanja, pa vam se sve nešto priviđa u vezi s tim.

Zdravlje: Penjite se peške uz stepenište, nemojte liftom. I tako cele godine.

RAK

Posao: Dajte neke pare nekom crkvenom odboru, možda vam krene posao posle toga.

Ljubav: Svratite nekad u božju kuću, da vam se duša zagreje. Možda će vam to pomoći.

Zdravlje: Molite se za zdravlje, pa će Bog imati u vidu vaše potrebe.

LAV

Posao: Zavrnite malo slavinu, puno se rasipate, neskromno živite kao neke naše vladike, ne valja...

Ljubav: I vas će neko da voli, ali probajte i vi nekoga da volite. Dajte, možda vam se da.

Zdravlje: Pređite sa crnog na beli luk, ionako svi beže od vas. Pašće vam i pritisak.

DEVICA

Posao: Ne pravite se nevešti, vi para imate i dajte crkvi te će vam se vratiti, u suprotnom...

Ljubav: Skloni ste da ne verujete u ljubav, a ljubav je sklona da iznenadi. Pa sad...

Zdravlje: Dišite duboko, plivajte u plićaku, ne penjite se previsoko, ne padajte nisko.

VAGA

Posao: Ove godine treba da zatvorite firmu i napišete na vratima: ne radimo zbog istrage!

Ljubav: Dok traje istraga, vi se preispitajte oko bračne prevare, i ko je tu koga...

Zdravlje: A da bi zdravstveni karton bio čist, idite na selo neko vreme.

ŠKORPIJA

Posao: Ništa ne ulažite ove godine, nego čekajte da ulože u vas. Žalite se državi, daće vam para.

Ljubav: Pozivajte se na ljubav prema domovini, patriotizam i te stvari, to još prolazi.

Zdravlje: Nekad nije loše da se čovek vrati vodi i korenju. To vam je sad jedna makrobiotika.

STRELAC

Posao: Sve što pogodite ove godine moglo bi biti korisno, ali gađajte, nemojte da sedite!

Ljubav: Volite prirodu, voleće i ona vas, volite životinje, a ljude... Šta ljude?

Zdravlje: Plivajte svim stilovima. Takva je godina pred nama.

JARAC

Posao: I vi plivajte, ali u dugovima koje ste napravili, pa ako isplivate do kraja godine, aferim...

Ljubav: Za tu zabavu neće biti vremena u ovoj godini, osim ako se nešto usput ne desi.

Zdravlje: Dovoljno vas truju sa svih strana da vam ne trebaju ni cigarete ni alkohol.

VODOLIJA

Posao: Vaša srećna zvezda nudi vam kreativnu godinu. Još ako je naplatite...

Ljubav: Vaš znak stalno mora da je u dilemi, i da voli i da ne voli, ali duga je godina...

Zdravlje: Pucate od zdravlja, od para i od svih zadovoljstava, samo da ne pucaju na vas pa će biti dobro.

RIBE

Posao: Ovo je jedna mutna godina za mutna poslovanja, a vi ste dobar plen za hvatanje u mutnom.

Ljubav: Ili ćete zinuti kao prava riba i progutati ili ćete biti progutani. To vam je ljubav.

Zdravlje: Kad i ako vas upecaju, pravite se da to niste primetili. To je dobro za mokraćne puteve.

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

džin tonik

ŠKORPION/JARAC
poklonite se!

Svevid

horoskop kaže za ljude rođene nekom znaku da su takvi i takvi, da će uraditi to i to... a kako objasniti blizance (ne kao znak) koji su rođeni u istom danu, par minuta jedan nakon drugog, a krajnje su ličnosno različiit?
Не волим југословене.

Hobit

Quote from: Svevid on 18-05-2010, 16:06:03
horoskop kaže za ljude rođene nekom znaku da su takvi i takvi, da će uraditi to i to... a kako objasniti blizance (ne kao znak) koji su rođeni u istom danu, par minuta jedan nakon drugog, a krajnje su ličnosno različiit?

Vrlo retko su ''krajnje različiti kao ličnosti''.
E, sada, nisam ja Boban ili scallop pa da se baš u sve razumem, astrologija nije tema gde bih mogao mnogo da drvim, ali... ako su i različiti po naravi... i šire - neki astrolog bi ti rekao da je 'kvaka' upravo u tih ''par minuta''
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Svevid

da...mada, to jete malo šturo objašnjenje, zar ne?..
Не волим југословене.

Hobit

Šturo, da... rekoh ti, ja nisam astrolog
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

pokojni Steva

Jarac/Škorpija...imal ko jači u kafani?!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

asja

dupli akrep, anatema, karakondzula, lamija! sklonte joj se s puta, ide skorpija ljuta!

RedSonja

QuoteJarac/Škorpija...imal ko jači u kafani?!

Ti si, našavši se izmedju totalne frigidnosti i nevidjene seksualnosti, verovatno dosad se rasprso u paramparčad, tako d'ima jačih nepitaj koliko.
*topik
Blizanac/strelac sa mesecom u devici.

Albedo 0

Svevid

Bik, ovan, strealc, lav. 2x2.
Не волим југословене.

RedSonja

QuoteDjevica/Bik

Jao bljak.
Sitničavo zakeralo, a uz to škrti hedonista. Kontradiktorno načisto.

Albedo 0

pa ima li koja kombinacija da ti nije kontradiktorna? :)

tvoja je još više

blizanac - nikad ne kaže ono što misli (uvijek postoji onaj skriveni zli blizanac sa tajnim ciljem)

strelac - kaže apsolutno sve što misli, ne razmišljajući o posljedicama totalne iskrenosti. Bez tajnog cilja.

Ko je nadvladao? :lol:

Svevid

Не волим југословене.

RedSonja

Quote from: Albedo 0 on 28-08-2010, 17:33:38
pa ima li koja kombinacija da ti nije kontradiktorna? :)

Dupla vodolija. Dupli rak. Dupli...
:)

Blizanac i strelac su čak harmonični medjusobno i dobro se dopunjuju. Oni su na sto osamdeset stepeni. Ili kako ono beše...

Albedo 0

RedSonja

Ma obojica ste u pravu i slatki, skroz ste ušećereni, pa na prugice i tufnice.

Albedo 0

proradio je zli blizanac :lol:

Josephine

Simptomatičan je broj vodolija u znaku ili podznaku na ovom forumu...

Rak/vodolija sa mesecom u ribama = totalni haos

Boban

jao, tunjavi rak, ko bi rekao... inače, statistika kaže da svaka šesta osoba ima vodoliju u znaku ili podznaku, tako da je to "simptomatično" zapravo potpuno normalno.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Josephine

Rakovi su sve, samo ne tunjavi.

Prvo - rak je kardinalan znak (lider, inicijator, revolucionar itd.).

Drugo - još par sati i bila bih lav.

Treće - ne verujem u horoskop, samo se sa njim igram. Zanimljiv mi je sistem.

Boban

Svi muškarci rakovi koje znam ostali su neoženjeni.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

M.M

Možda nije u pitanju tunjavost? Možda, vole da budu sami :|
Nijedan poraz nije konačan.

Josephine

Quote from: Boban on 22-06-2009, 16:28:32
Sve škorpija-žene koje sam upoznao su ružne.

Quote from: Boban on 20-12-2010, 09:26:29
Svi muškarci rakovi koje znam ostali su neoženjeni.

Da ih upoznamo?

Ili da izgeneralizujemo, provokacije radi, još neki horoskopski znak? : )

Džek

28.10.1969... Vele oni 'oroskopi po novinama -akrepina.
A ja baš volEm to, samo, ne znam koji sam podznak... jes' da me ne zanima previše, al' misticizam celog H-cirkusa je za moj znak kao magnet, neodoljiv...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

RedSonja

Quote from: Eriops on 15-08-2009, 12:30:40

sunce u biku, dakle
mesec ti je u škorpionu

imaš stabilan sistem vrednosti i odurno si praktičan, veliki materijalista i telemićanin. verovatno bi tebe umela da oduševi česma u vidu gracije iz čijih usta, sisa očiju i ušiju izbija voda. if ju gat mi.
sigurno si lep, ili barem poseduješ neku jaku estetsku karakteristiku, nešto što se uklapa u opšte definicije lepote. ono što privlači mase. ali imaš jednu od onih masivnih šija i sklon si gojenju. ne u bokovima, to strelčevi , a ti više ruke, stomak.
imaš dobru koncentraciju i odgovoran si. mislim da ti ovo sranje veli da si ateista
takođe, odvratno si tvrdoglav, nezasit i ponekada dosadan. ali baš baš
što se tiče muško ženskih odnosa nisi neka muškarčina, više mister papuča, ali teo bi da švrljaš samo nemaš muda pa veran si dokle traje da traje, a traje od jutra do sutra, prost si samo kad valja. impulsivan ,lako potentan.
ženićeš se dvaput , ili drugog braka neće biti, ali prvi propada tvrdi ti venera u ovnu.

RedSonja

nisam izmislila, ozbiljno :mrgreen:

lilit

:? :cry: xrofl xrofl

ocu i ja citanje!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

RedSonja

Nightflier

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 23-06-2010, 03:03:50

Ima. Jarac/Vodolija. :)

*Izvinjavam se za thread necro, ali nisam mogao da odolim*

Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Josephine

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 23-06-2010, 03:03:50

Totalni ludak.

Biki

vodolija/skorpija  beat that  ;)

Josephine

hladna kučka :)

Josephine

Šta ćeš, takav ti horoskop. :)

Svakom je svoja muka najveća. Ja sam rak/vodolija, blizu lava, mesec u ribama, mnoge planete u raku, nijedan zemljani znak u horoskopu, mnogo kardinalnih znakova, podjednak broj muških i ženskih...

Albedo 0

to smo znali

RAK

Luda kucka
Nijedna zena u tom znaku nije normalna. Znate onaj tip zena koje se manijakalno smeju s grcom ludila na licu i krvavim nozem u ruci dok stoje na rubu zgrade koja je puna leseva i u plamenu i u koju policija mora sasuti dva sarzera da bi je eliminisala? To je Racica.

Nije slucajno sto je u korenu reci ludak (loonatic) mesec, tj. vladar ovog znaka. Imate posla s neuracunljivom osobom koja menja svoju licnost iz krajnosti u krajnost. Jednog dana se pretvara u vaseg najgoreg neprijatelja i sadistu, dok je sledeceg opet ona 'stara', doduse s blagom amnezijom sto se tice nedavnih dogadjanja kada vam je sisala krv ili zabola noz u ledja. Ne mora postojati razlog za ove promene licnosti, vilenjaci u njihovim glavama su dovoljni sami sebi.

Ako zelite imati tempiranu bombu pored sebe koja vam eksplodira u facu svakih par dana, samo napred.

Josephine

Dobro, vodolija i mene (za javnost) čini hladnom kučkom. Rasteže mi ličnost u dve krajnosti.

Nije da nema istine u ovom raku.

Karl Rosman

Quote from: Бата Животиња on 10-06-2012, 02:51:21
Ako zelite imati tempiranu bombu pored sebe koja vam eksplodira u facu svakih par dana, samo napred.
Budi malo precizniji...  :oops:
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Josephine

Evo, reći ću ti ja. Rak je jako osetljiv i uvredljiv. To je zbog dubine kojom percipira svet. Zato su povrede za njega žive rane. On sve skuplja unutra, a spolja je veoma hladan, pa ne deluje da je povređen. Onda mu samo nešto dune (povreda koja je kap koja preliva čašu), pukne, sve kaže odjednom, u trenutku kada onaj koji je sve dobio u lice iznenada već i zaboravlja šta je rekao i kada. I pošto je, u suštini, dobar i nije zlopamtilo, nastavlja dalje kao da se ništa nije desilo, jer ne sumnja u svoju ljubav prema drugima. Ali drugi ostaju zaprepaćeni i zbunjeni burom koja je došla, naizgled, niotkuda... :)

Karl Rosman

"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Josephine

Karl Rosman

Josephine

Pa što crveniš? A šta si? :)

Karl Rosman

Heh, aj dobro : Devica-Lav (kao da to nije ocigledno istreniranom horoskopdziji  :roll:). Ali to nema veze sa izopacenostima, je l da?