• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zvonko Pešić - POSETA

Started by Mica Milovanovic, 26-05-2009, 21:49:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mica Milovanovic

BOOKUR PUBLISHER je prošle godine objavio u ediciji "Srpski SF roman" nešto što je na granici novele i romana, a zove se "Poseta". Po rečima samog autora to je njegovo prvo ogledanje u ovom žanru, a pisac kaže: "Kako kod nas ima malo autora koji se bave ovim žanrom, a naročito ovom podvrstom, verujem da će imati svoje čitaoce." Pisac, 1964. godište, živi i radi u Beogradu, a član je Kluba pisaca Čukarice.
Mica

zakk

Zanimljivo, na sajtu Sajma knjiga iz 2007 među izdanjima stoji i sledeće:

Susreti svetova, Zvonko Pešić, Poseta, I izdanje, 2007, roman, 12x20, S-140, tvrdi povez, ćirilica, ISBN 978-86-7564-430-9

ali u bazi NBS ne postoji ni naslov ni izdavač.

Kanda se neko ubacivao u Sajam međ izdavače... :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

FTW! Zvonka Pešića ima komada JEDAN u telefonskom imeniku, i to sa adresom na Čukarici: dakle to je taj :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Mica Milovanovic

Knjiga je katalogizirana u Narodnoj biblioteci, ali sa drugim ISBN brojem. Godina izdanja je 2008.
Mica

Boban

Quote from: Mica Milovanovic on 26-05-2009, 21:49:13
član je Kluba pisaca Čukarice.

Meni je ovo najbolji deo.
U mojoj ulici živi 30000 ljudi i mislim da je red da dobijemo svoje udruženje pisaca.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.