• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

toplo preporučujem ovaj film

Started by Truba, 03-08-2003, 16:59:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Truba

Toplo preporučujem ovaj film svima koji ga mogu pogledati
(nadam se da nisam zakasnio kod nas se tek pojavio ovaj film, da ne bude provale kao s Experimentom)

http://us.imdb.com/Title?0318411

radnja filma me je ganula prije nego sam pogedao film
lako je gledati horore
znaš šta te očekuje:
kanibal jede žive ljude
zombi otkida dijelove tijela
maskirani ubica ubija sve redom...

ali ova drama Sester magdalene...
baš od onih od kojih očekuješ ljubav utjehu lijepu riječ se pretvaraju u đavole u ljudskom obliku...
muče, tuku izgladnjuju svoje stićenice, djevojke za koje bi se trebale brinuti...
zaista to ne mogu podnijeti.. a da se ne rasplačem

ko god želi pogledati dobar FILM SNIMLJEN PO ISTINITOM DOGAĐAJU BI TREBAO odvojiti 105 minuta svog života i pogledati ovo remek djelo
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

sigismundus

imas pravo, commie. Taj film treba vidjeti. Odlicna stvar. A takav je zivot, sta ces. Usran je.

Uzgred kad vidih komunjaru u deponiji odmah pomislim, evo novosti: Momak se vjerio.
A ti ovako. Jel? Pricas o filmu.  
Dajmo jos malo onaj zivotni stuff. Ljubav i to. Pa, zene, znas.
Ej, komunisto, sa optimizmom u zivot. Bar dok si jos mlad.

sigismundus
onaj, koji sniva tudje snove

Truba

eh

na stripovi.com su mi ispljuvali film  :( sram da ih bilo

čim se vjerim odmah javin na forum (ako ga boban ne ukine zbog nedostatka novca) :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Rommel

hehehe...sigi...pa di ti zaluta u ovaj film....dajem glavu da tu nema....samuraja

johnson bronson

najbolja stvar u vezi sa kommunardom je komunizam!

Truba

jel kto gledao ovo remek - djelo

caterina de medici

Na nesrecu odvojih 105 minuta negde letos i odgledah. CREEPY, skroz! Ako imate neku privlacnu viziju Irske, posle Magdalena Sisters, malo ce se zakriviti. No, ne idu sve milosrdnice u samostane, niti su svi roditelji dobrotvori. Ali, ako se ne varam, tu i nije rec o religijskoj kongregaciji humanitarne misije. To je neki Goli Otok, koji je vise socioloski nego religijski fenomen. Anyway, tvrdi pisac i reditelj, Peter Mullan da su dogadjaji iz istoimenog filma istiniti. Nalazem oprez. Preterano je uverljiva atmosfera, a to mi je uvek sumnjivo.
"I will not serve that in which I no longer believe whether it call itself my home, my fatherland or my church: and I will try to express myself in some mode of life or art as freely as.."