• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

PROMETHEUS ex ALIEN PREQUEL

Started by Ghoul, 01-06-2009, 04:28:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

D, priznaj da bi kupila jednog Davida 8 da je u slobodnoj prodaji... Za po kući. :)
"zombi je mali žuti cvet"

Josephine

O, da. Bez razmišljanja, koliko god da košta.  :lol:

Kunac

Josephine

Ghoul

šef foxa kaže:
nijedan frejm nećemo iseći iz filma zbog radi rejtinga - ako mpaa kaže R, onda ima da bude R, kompromisa i seckanja biti NEĆE!

http://www.avpgalaxy.net/2012/04/26/20th-century-fox-ceo-talks-prometheus-rating/

izgleda da je kao prelomni trenutak u toj odluci uticala hitlerova kritika!

Hitler finds out Prometheus is rated PG-13
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

taurus-jor

Bojim se da taj prcoljak nije sve što ćemo videti od čudovišta.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Kunac

Ja se ne bojim. Ja se tome radujem.  :|

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Kunac

zakk

Ok narode, ovako:

Premijera PROMETEJA je u četvrtak, sedmog jula JUNA Neki su ga već i odgledali -_-

ALI, za nas blago povlaštene smrtnike, petog jula JUNA je fanovska pretpremijera u Delta Cineplexxu; ko želi da ide treba da mi se javi ovde ili na pm da rezervišem karte. Znaću ovih dana i pošto su.

edit: pospani zakk
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Dekac

taurus-jor

Kunac

Quote from: zakk on 16-05-2012, 03:13:55Neki su ga već i odgledali -_-
Znači, kopija je stigla u Srbiju????? :-D
Ako se ne varam, poslednji put kada se ovako đuture išlo na film bilo je pre 6-7 godina...

taurus-jor

Ne sećam se da je bilo novinarske projekcije, pa da bilo ko to može da vidi pre ostalih.

mac

Peti jul je četvrtak. U koliko je sati projekcija?

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

zakk

'zvinte na maloj zabuni, u pitanju je JUN a ne JUL, i ne Joco, nije bila novinarska.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Josephine

taurus-jor

E, sad videh i ko je gledao. Znači, kopija je stvarno u Srbiji.

Mica Milovanovic

I ja... I ja... bih išao... ali nisam u Beogradu  :(
Mica

Kunac

Dobro je da je jun... Ko bi izdržao do jula?

Agota

u julu je ja mislim The Dark Knight Rises
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

To mi nije problem da čekam.  xfrog

mac

U redu, peti jun je utorak, ali to je i dalje radni dan. U koliko sati je projekcija?

Agota

Quote from: Kunac on 16-05-2012, 12:39:05
To mi nije problem da čekam.  xfrog
cccccc....

srce kuca tu je  :!:

Agota

Quote from: mac on 16-05-2012, 12:46:13
U redu, peti jun je utorak, ali to je i dalje radni dan. U koliko sati je projekcija?

da bre,radni dan , u koliko sati ??

zakk

Josephine

zakk

Quote from: Agota on 16-05-2012, 12:51:29
Quote from: mac on 16-05-2012, 12:46:13

da bre,radni dan , u koliko sati ??

20 ili 22

Kunac

Quote from: D. on 16-05-2012, 12:11:17
Mogu li dve?
Već kada pominjemo brojke... Nešto sam računao... Od jedanaestoro putnika na Prometeju, samo tri su žene...

xblos xblos xblos

zakk

ok onda:

dekac +12
agota +12
zakk+12
дејан +45
otis +12
ex pistol +1  2
gaga +34
bane +34

jor ?

mac +1
melkor +1
d +1

javljajte se i dalje a ja ću da dodajem na spisak ovde.

Josephine

Quote from: Kunac on 16-05-2012, 12:57:52
Već kada pominjemo brojke... Nešto sam računao... Od jedanaestoro putnika na Prometeju, samo tri su žene...

xblos xblos xblos

A otkud ti znaš koga ja vodim?  8)

zakk

Quote from: taurus-jor on 16-05-2012, 12:14:22
E, sad videh i ko je gledao. Znači, kopija je stvarno u Srbiji.

Jovane, meni ne veruješ, tsk tsk tsk  8)

Agota

aj, provericu ja za sestru ako joj odgovara vreme,pa javljam

Kunac

Quote from: D. on 16-05-2012, 12:59:22
Quote from: Kunac on 16-05-2012, 12:57:52

xblos xblos xblos

A otkud ti znaš koga ja vodim?  8)
Hm. Ne znam. :)

Josephine

Kunac

Tri žene u filmu. Posada Prometeja.

Josephine

Hahahahah!  :lol: danak istovremenom čitanju i radu...

Agota

proverila.jos jednu za mene. :)

Kunac

mac

дејан

ja+1 (има ли неко ограничење у картама?)
...barcode never lies
FLA

zakk

tomat

'bem ti repu, baš u tom periodu sam na putu  :x
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dekac

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Otis