• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Lazar Komarčić - kako preživeti leto 2009.

Started by Boban, 30-06-2009, 21:29:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Trenutni dogovor za letnju programsku pauzu je sastajanje u Bridge Pubu na Zelenom Vencu od 20.00...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Nightflier

Od 4. do 12. verovatno neću biti u Beogradu, a posle toga...
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

zakk

Koga nema – bez njega se može.

Mene najverovatnije nema od ~15 pa do kraja jula.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Jake Chambers

Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Nightflier

First 666

scallop

Ja ću doći. "Bridž" kod Zelenog venca? U osam.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Nightflier

Tako bi trebalo da bude. Ja dolazim svakako.
First 666

Melkor

Da li se nesto promenilo u poslednjih 20ak dana?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Ghoul

samo da upozorim da i ja dolazim sutra, 03.08. - da ne bude posle 'nismo znali'...
https://ljudska_splacina.com/

Mica Milovanovic

Mica

zakk

Sinoć je bilo poobimno & zabavno okupljanje, i ko za inat - niko sa foto aparatom :(
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Ghoul

boban je nešto škljocao sa mobilnim...

Boban

da, još samo kada bih umeo to iz mobilnog da izvučem na svetlo dana...

taurus-jor

Da, to je i moja muka. Treba imati odgovarajući kablić. E, kod Nokije je to velika žurka.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Boban

krema

Perin

Sve bradonje, sem Skalopa, Ghoula i ovoga ovde golobradog, ne znam ko je :D

zakk

Perin

Hehehe, znači to je Miloš? :) A vidim, dosta ljudi tuče po pivu...Da, šta je pisac bez alkohola? :D

zakk

Ghoul

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

zakk

Najavljujem da ću vam sledećoh sastanaka uzimati novaca za potrebe Društva, te vas pozivam da dođete u većem broju, sa unapred odvojenim iznosom (kako vas ne bih vijao sa kusurom).

scallop

O čemu se tu radi? Koliki je taj iznos? :o

mac

I gde su sad sastanci? U Domu Omladine, ili u nekoj kafani?

zakk

Iznos po želji... ali 200 din po osobi će valjda biti dovoljno.

A 31. avgusta smo i dalje u Bridž klubu pabu. U DOB krećemo od sedmog septembra, ali dok je lepo vreme mislim da se zadržimo u Bridž pabu...

zakk

Večeras u Domu omladine, potom u Kosovskoj, preko puta Kinoteke, pored knjižare Belog Puta.

Melkor

Overio sam sinoc, posle koncerta, onaj Irish Pub u Kosovskoj. Atmosfera je bila prijatna, muzika korektna ka dobroj, ponedeljkom rade do 01h. Cene deluju normalno - CC 135d, pelinkovac 95d - Milose? Jedina primedba mi je nedostatak soli, ali to je, izgleda, prokletstvo koje me vec neko vreme prati.

zakk

Mislim da je veći problem nedostatak mesta za sve nas... Kad nas je 3-5, nije proble, ali ako je više, ne valja...