• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Aleksandar Kristijan Vega Golubović

Started by cutter, 03-07-2009, 17:43:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cutter

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/sport/glas-javnosti-02-07-2009/vraca-se-kristijan

MEČ IZNENAĐENJA TOKOM VEČERI ULTIMAT FAJTA U BEOGRADSKOJ ARENI
Vraća se Kristijan
Kontroverzni Aleksandar Golubović boriće se 17. jula u Beogradskoj areni protiv ultimatfajtera iz Hrvatske tokom borilačkog događaja ,,Ko je najjači?"

Jedini preživeli iz kultnog filma ,,Vidimo se u čitulji", kontroverzni Kristijan Golubović (40), odradiće meč u ,,kejdž fajtu" na spektaklu ,,Ko je najjači?", koji će biti održan u Beogradskoj areni 17. jula, saznaju Kurir i Glas javnosti! Golubović, koji je četiri i po godine robijao u zatvoru ,,Zabela" i nedavno izašao na slobodu, za rivala će imati jednog od ultimatfajtera iz Hrvatske.

Pele vodi Srbe

Prvi put naši ljubitelji borilačkih sportova imaće priliku da posmatraju mečeve u žičanom oktogonu, takozvanom kavezu. Srbiju će predvoditi legendarni borac Miodrag Petković Pele, a učestvovaće najbolji takmičari iz okruženja. Interesantno je to što će borbe trajati do prekida ili predaje jednog od boraca, tako da ne postoji pobeda sudijskom odlukom na poene.

Izvor naših novina blizak organizatoru kaže da je najpre bilo planirano da se Goluboviću pred srpskom publikom suprotstavi Štefan Leko, poznati hrvatski kik-bokser, koji je napravio zavidnu karijeru u K1.
- Kristijan će se 17. jula boriti protiv jednog Hrvata u Beogradskoj areni. Organizator ovog borilačkog spektakla kakav kod nas još nije viđen planirao je da njegov rival bude Štefan Leko, hrvatsko-nemački borac, ali problem je u tome što je Leko u tom terminu zauzet. U svakom slučaju, Golubović će odraditi meč protiv Hrvata, a uskoro će biti i poznato njegovo ime - kaže izvor Kurira.
On tvrdi da Kristijan u zatvoru nije izgubio ništa od svoje snage i da je maksimalno spreman za borbu.
- Iako je dosta vremena proveo između četiri zida, on je neverovatno jak, nije ništa izgubio od osobina po kojima je poznat. Možda javnost nije upoznata, ali radi se o čoveku koji je imao sve predispozicije da postane šampion i mogao je da napravi svetsku karijeru.
Inače, Golubović je dosad robijao više od jedne decenije u zatvorima u Nemačkoj, Italiji, Grčkoj i drugim zemljama. Srbiji je po međunarodnim poternicama isporučivan dva puta. Prvi put 1993. godine, kada je pušten iz zatvora u Diseldorfu, gde je osuđen na četiri godine zbog više razbojništava i iznuda. Kristijan se nakon toga oženio i dobio sina, koji danas ima 13 godina. Drugi put je izručen 2003. iz Grčke, u kojoj je služio višegodišnju kaznu zatvora zbog nekoliko krivičnih dela. Za vreme robijanja u ,,Zabeli" Kristijan se 25. septembra 2006. oženio svojom devojkom Suzanom Milojković.     

cutter

Meho Krljic

Cornelius

Quote from: Meho Krljic on 03-07-2009, 19:35:17
Ja se žešće oštrim za ovo.

Meho, protiv koga se ti boris? Protiv nekog kaurina?
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Mica Milovanovic

Mica

cutter

dakako, ovo valja overiti, ali... domaći ultimejt fajt je veća prevara od kimba. poslednji put kada sam gledao, pele koji se pominje u članku je pobedio nekog balvana nabreklog od kreatina privedenog iz ko zna koje teretane, uvrnuvši mu ruku stojećki  :x drugi hajlajt je bio dežmekasti tip, zvan tasmanijski đavo, čiji je protivnik od straha pao na pod čim je krenuo iz ćoška pa ga je ovaj išutirao u nokaut.

Meho Krljic

EKSTREMISTA

Kristijan Golubović za "Alo!": Zivot u zatvoru nije život
,,Takmičiću se 17. jula u ,,Areni" da bih mladima na svom primeru pokazao da je bolje baviti se sportom nego kriminalom. Za sve ove godine prošao sam kroz pakao, sada želim da stvaram porodicu i da se bavim umetnošću", ekskluzivno za ,,Alo!" govori Kristijan Golubović.

I dok je bio u zatvoru, trenirao je jer je u tome i u pisanju nalazio mir. Čim je izašao iz ,,pakla", dva meseca je sam trenirao, a onda odlučio da angažuje trenera koji bi ga spremio za K1 takmičenje u ,,Areni", kada će se boriti protiv hrvatskog ultimat fajtera Elvira Behlulovića.

- Nadam se pobedi, čemu bih drugom. Hoću da mladima kojima sam uzor pokažem da je bolje biti u teretani nego na ulici. Trebalo bi iz mog primera da izvuku životnu pouku - Kristijan dok se polako zagreva.
Prema njegovom rečima, život u zatvoru nije život.
- To je pakao. Tamo je polusvet. Od zatvorenika do stražara. Ima sam neprijatelje i na jednoj i na drugoj strani. U nekim trenucima morao sam da budem bog, a opet u drugim đavo, da bih sačuvao zdrav razum, ali i svoj život - kaže Kristijan i dodaje da je srećan jer je sada na slobodi.
- Provodim vreme sa svojim prijateljima i porodicom. Čim sam izašao, nudili su mi da prodajem drogu. Nisam pristao jer ne želim više da osetim miris ćelije. Sada sam u svom privatnom biznisu - dodaje Kristijan.
Da se stvarno posvetio ,,normalnom" životu govori i taj podatak da je ovih dana sa svojom suprugom Suzanom počeo da planira porodicu. Više nego ikada želi da u svom naručju drži plod ljubavi s ženom koja je i u najgorim trenucima bila uz njega.
- Priuštiću joj sve što poželi. Biću najdivniji otac i suprug. Suzana je u meni videla ono najdivnije. Dobrotu, pažnju, veliku dušu i smisao za umetnost - objašnjava Kristijan. Razgovor sa nama prekida jer ga trener Nenad Latinčić Lata poziva na sparing. Bori se Kristijan kao zver. Kako i ne bi kada mu je u glavi jedina misao da pobedi za dve nedelje u ,,Areni". Da njegovi prijatelji i porodica budu ponosni na njega, da mladi vide šta je bolje od ulice. Strunjača se polako uleže od njegove težine. Njegovi krici odjekuju teretanom. Nekoliko dečaka prestalo je sa treningom. Dah im se zaustavlja kada Kristijan počinje da bacaka svog protivnika, koji je slične težine kao on, oko 93 kilograma.
Izvor: Alo!

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Джон Рейнольдс

Nikad neću razumeti loženje na ovog bilmeza. Sećam ga se još iz vremena bašte SKC-a, kasne osamdesete. Bilmez. I neki njegov tadašnji sajdkik Džimi, imao je jedno oko falično. Takođe bilmez.

I to fajtovanje je kerov rac. Džeri Onli iz Misfitsa se mator šibao sa nekim kečerima još pre desetak godina i sou fakin vot. Džeri za sobom bar ima te Misfitse, a šta ima ovaj? Poslednji preživeli? So fakin vot.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

cutter

Nije Kristijan poslednji preživeli, ima ih još.

Šta mislite, kakvu muzičku podlogu će odabrati?

YouTube Kristijan Golubovic Rap

Event Horizon

Quote from: John Reynolds on 09-07-2009, 01:49:36
Nikad neću razumeti loženje na ovog bilmeza.
So fakin vot.
ima ovde neki topik "guilty pleasures", meni to vise zvoni na to (naravno, ukoliko nije iskreni  xjap).
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Eriops

Hm, pa ne znam, ja sam valjda po prirodi skeptik, u te njegove price o velikoj dusi,
dobroti itd, nesto ne verujem. Lepo je ako je zaista odlucio da se ne bavi vise
kriminalom, a ako hoce da im zaista da primer, bilo bi recimo lepo i korisno da vrati
ono sto je stekao baveci se kriminalom. Time bi pokazao iskreno kajanje.

Mi smo oterali pametne ljude vani, one koji su mogli nesto da stvore, a divimo se
onim koji na silu i misice otimaju. Uopste nasi mediji od kriminalaca prave heroje,
maltene robinhudove koji zive lud i nezaboravan zivot. Pravu istinu o tom zivotu
dao je pokojni Boris Petkov, otprilike glasi ovako : To je nikakav zivot. To su zatvori,
bezanija, sukobi, atentati, patnja.

EKSTREMISTA

Ekskluzivni gost u emisiji TV Gerila večeras u 23 časa na televiziji Pink biće Kristijan Golubović

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Event Horizon

Quote from: EKSTREMISTA on 15-07-2009, 20:31:02
Ekskluzivni gost u emisiji TV Gerila večeras u 23 časa na televiziji Pink biće Kristijan Golubović

suvo ... crno zlato
valjda ce hari poter da se zavrsi do tada

EKSTREMISTA

Izgleda da nije bilo;u pola 12 počela skrivena kamera, ja zaspo.

Лутајући Бокељ

Event Horizon

Quote from: EKSTREMISTA on 16-07-2009, 11:26:55
Izgleda da nije bilo;

uh, kakva li se kontroverza krije iza toga... mozda kao onomad kada miki kostic nije smeo od zlih ljudi da dodje u utisak nedelje...

Tex Murphy

Da li je tom Kristijanu nešto u rodu Vukašin Golubović?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

cutter

inače, delove sinoćnjeg intervjua sa flowmasterom možete videti ovde...

http://www.youtube.com/user/mritenej

Tex Murphy

A jel' ih poslije borbe puste iz kaveza?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Milosh

Quote from: Harvester on 16-07-2009, 18:32:27A jel' ih poslije borbe puste iz kaveza?

Zašto bi to radili?. Bilo bi idealno da posle unutra ubace i publiku.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

EKSTREMISTA

Emisija je izgleda krenula u pola 1.Rekoše mi ortaci da je bilo ludje čak i od onih intervjua za Palmu plus.
Cutteru,hvala na insertima,čekamo da neko celu emisiju baci na Rapid.

A spektakl je otkazan jer su moroni od organizatora zacepili karte kao za Pavarotija.

Лутајући Бокељ

Event Horizon

Quote from: EKSTREMISTA on 17-07-2009, 15:08:04
Emisija je izgleda krenula u pola 1.Rekoše mi ortaci da je bilo ludje čak i od onih intervjua za Palmu plus.
Cutteru,hvala na insertima,čekamo da neko celu emisiju baci na Rapid.

A spektakl je otkazan jer su moroni od organizatora zacepili karte kao za Pavarotija.

ha? a oni su to mislili da naplacuju? mislila sam da je to vise onako... da se narod zabavi. da ce kristijan da omoguci najsirem auditorijumu da uziva u demostraciji njegove vestine.

kristijan golubovic - srpski sajmon bizli!!

Shozo Hirono

cutter

krucijalni artefakt možete naći ovde:

http://rapidshare.com/files/257829201/Kristijan_Golubovic-Tv_gerila.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/257830039/Kristijan_Golubovic-Tv_gerila.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/257829028/Kristijan_Golubovic-Tv_gerila.part3.rar

pass: rapidserbia.com

Джон Рейнольдс

Lebac mu ražani, da li je ono Sani Armani u ulozi voditeljke?!? Jeste, da, ne gledam televiziju, pa ostajem uskraćen za svakojaki thrashin' trash.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Event Horizon

Quote from: John Reynolds on 24-07-2009, 01:47:57
Lebac mu ražani, da li je ono Sani Armani u ulozi voditeljke?!? Jeste, da, ne gledam televiziju, pa ostajem uskraćen za svakojaki thrashin' trash.
jeste, a stooo? je l ona kao losija od onih ... piljarica sa rts, sto imaju celovecernje emisije gde pozovu neke ljude i onda im kao ljutito postavljaju pitanja, setajuc se u stiklama? ne znam kako se zovu, a nije olivera kovacevic, ali su isto plave. npr.
mada, cini mi se da je sani a. sedela malo dalje od gosta kristijana g. nego inace u njenim tim emisijama.a opet, neverovatno mi je da se jedna sani plasi neceg ili nekog.

EKSTREMISTA

Konacno mi juce ortak dao CD.
Ako izuzmemo Nindza ratnike,ovo je najbolja TV zabava ove godine!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Лутајући Бокељ

EKSTREMISTA

Quote from: Event Horizon on 24-07-2009, 12:07:10

mada, cini mi se da je sani a. sedela malo dalje od gosta kristijana g. nego inace u njenim tim emisijama.a opet, neverovatno mi je da se jedna sani plasi neceg ili nekog.

Ma to je Kristijan zahtevao,kao umetnik i esteta nije mogao da podnese da izbliza gleda u njena majmunska usta.

Лутајући Бокељ

Meho Krljic

Quote from: Event Horizon on 24-07-2009, 12:07:10
jeste, a stooo? je l ona kao losija od onih ... piljarica sa rts, sto imaju celovecernje emisije gde pozovu neke ljude i onda im kao ljutito postavljaju pitanja, setajuc se u stiklama? ne znam kako se zovu, a nije olivera kovacevic, ali su isto plave. npr.

Aiiii... mislim, nismo došli 'se vređamo. Olivera Jovićević (Upitnik). A donekle i Nataša Miljković (Ključ) i Nada Vasiljević (Oko/ Oko Magazin).

Джон Рейнольдс

Extremista iz da man. :| Nindža ratnici su jedino vredno gledanja. Doduše, moj klinac već počinje da ima nezanemarljivu količinu poderotina, modrica i uboja od priručnog nindža-ratnikovanja.

Što se tiče voditeljki, RTS bar ima najgluplju i najnesposobniju da postavi pitanje, Natašu Miljković. To je, ako se uzme žestoka konkurencija u toj kategoriji, ipak nešto... biti u nečemu "naj"...

#Τζούτσε

Ghoul

Quote from: John Reynolds on 24-07-2009, 15:35:15što se tiče voditeljki, RTS bar ima najgluplju i najnesposobniju da postavi pitanje, Natašu Miljković. To je, ako se uzme žestoka konkurencija u toj kategoriji, ipak nešto... biti u nečemu "naj"...

ali je SLAAAAAAATKA! :)
https://ljudska_splacina.com/

Джон Рейнольдс

De gustibus non est disputandum. Doduše, onaj tip je ispred RTS-a pretio da će se zapaliti zbog nje. Nije to mala stvar.

#Τζούτσε

EKSTREMISTA

:!: :!: :!: :!: :!:

Kristijan Golubović gost u seriji ,,Kad na vrbi rodi grožđe"

Kao specijalni gosti u seriji ,,Kad na vrbi rodi grožđe" pojaviće se ultimatfajter Kristijan Golubović kao i operska pevačica Tamara Nikezić. Oni su danas snimili scene za epizodu u kojoj se pojavljuju kao operska pevačica i njen verenik koji su došli na audiciju u kafanu ,,Mali Pariz" koju vode Jelica Sretenović i Ivan Bekjarev. ,,Naši gosti su se odlično snašli. Kristijan je bio prava atrakcija. Džentlmenski se ponašao prema svim damama na setu, a svim glumcima je platio piće. Snimao je četiri sata, a onog Rumuna je pretukao za samo 30 sekundi", u svom stilu je izjavio Saša Pantić, scenarista i producent serije.

http://muzika.gooforums.com/estrada-i-poznati-f7/kristijan-golubovia-gost-u-seriji-kad-na-vrbi-rodi-grozoe-t5474.htm

Лутајући Бокељ

Son of Man

Njega bre da uzmu za glavnog glumca u nekoj akcionoj komediji to bi bio pravi HIT, gde bi on izgovarao tako te okultne recenice pre nego sto bi se razracunavao sa neprijateljem. Al dzaba kad ne znaju ljudi da prepoznaju takav jedan kapacitet coveka sa argumentima. 

EKSTREMISTA

Igzekli,Sine,zbog tog filma bih čak i ja posle dvadeset godina otišo u bioskop

Лутајући Бокељ

Son of Man

Pa ja ne znam ko to ne bi gledo u bioskopu, to bi bre vratilo narod u ovo malo bioskopa sto je ostalo... :|

stakmen

taj gari je car,sad je poco preko sajta da prodaje i majice i knjige,svetski covek bre

www.kristijangolubovic.net

Ygg

A na sajtu ima i link ka forumu!

QuoteNaši korisnici su poslali ukupno 33216 članaka
Imamo 13536 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Kontakterix
Imamo 4 korisnika na forumu: 1 Registrovan, 1 Skrivenih i 2 Gosta   [ Administrator ]   [ Urednik ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 327 dana Sre Jul 15, 2009 9:21 pm
Registrovanih korisnika: ilija92

Jbt. 13535 registrovanih korisnika! Pa ZS je mala maca u odnosu na taj forum. :!:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Cornelius

Golubović ne može u Hrvatsku
24. novembar 2009. | 21:03 | Izvor: FoNet 
Zagreb -- Policija Hrvatske zabranila Kristijanu Goluboviću dolazak na meč u ultimat fajtu, zakazanom za subotu u Splitu, jer njegov dolazak ugrožava bezbednost Hrvatske.

Takva odluka je donesena zbog negativnih konotacija koje se vežu uz Golubovića, piše "Jutarnji list", pozivajući se na policiju.

Zagrebački list takođe piše da je Golubović preživeo burne devedesete u kojima se kao pripadnik kriminalnog miljea obračunavao po ulicama.

U Splitu, u ringu Golubović je trebalo da snagu odmeri sa Mađarom Albertom Sarkozijem. 
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

EKSTREMISTA

Лутајући Бокељ

Eriops

A ove zenskice, tope se za njim, eh sta ti je zensko.. kao vole fine i dobre, a kolena im klecaju za " losim " momcima..  :)
Sigurno ce pre ili kasnije, stici u Velikog Brata ili Farmu. Bilo bi zanimljivo videti ga u VB. Ne bi vise bilo valjanja po krevetima, ima da ih postroji, svaki da radi po 50 sklekova i trbusnjaka dnevno, pije se mleko, nema zurki ni alkohola.
Ne znam samo kako bi se branio od Viki, Kiki, Jovane i ostalih.

Eriops

Izgleda je opet u apsu. Trgovina narkoticima.

cutter

уапсише му и старамајку злотвори.

Eriops

Ma to ti je porodični biznis...

Son of Man

Jbte taj covek je neunistiv, a taman mu lepo krenulo, ne vredi jbga - lepo napolju al lepo i unutra  :lol:

Son of Man

МУП о хапшењу Кристијана Голубовића

Ухапшени Александар Голубовић, звани Кристијан и још пет чланова криминалне групе, терете се за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога и недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је потврдила да је Александар Голубовић, звани Кристијан, ухапшен у суботу због сумње да је организовао криминалну групу која је разносила дрогу на релацији Нови Пазар-Београд.

Снимци хапшења

У акцији београдске полиције, а у сарадњи сa Безбедносно-информативном агенцијом и Вишим тужилаштвом ухапшени су и Миланка Голубовић (60), Урош Вуковић (20), Мирсад Фујаљкић (28), Сафет Ибровић (38) и малолетна А. К, рођена 1992. године.

Ухапшени се терете за кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

У саопштењу полиције наводи се да је Сафет Ибровић, по претходном договору, преко Мирсада Фујаљкића једном недељно слао хероин и парацетамол који би у Београду преузимали Урош Вуковић и А. К.

Дрога се, у стану Миланке Голубовић, препакивала у мање пакетиће које је затим осумњичени Александар Голубовић предавао Ферату Скендеровском ради даље продаје.

Ухваћени на делу

Ферат Скендеровски је ухапшен 13. јануара и том приликом је код њега пронађено око осам грама хероина. Приведен је дежурном истражном судији Вишег суда у Београду и одређен му је притвор до 30 дана.

Осумњичени Александар Голубовић, Урош Вуковић и Мирсад Фујаљкић, код кога је пронађено 25 грама хероина, ухапшени су након примопредаје дроге испред цркве светог Марка у Београду. У Новом Пазару ухапшен је осумњичени Сафет Ибровић.

Осумњичене Миланка Голубовић и А. К. ухапшене су у изнајмљеном стану, који је користила Миланка Голубовић.

Приликом претреса стана пронађено је 100 грама хероина, 100 грама парацетамола, једна вагица за прецизно мерење, већи број мобилних телефона и један пиштољ марке "берета".

Осумњиченима је одређено полицијско задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем суду у Београду, наводи се у саопштењу МУП-а.

Link ka video snimku

ajoj, snimi ga u neverici, u fazonu a taman mi krenulo, smirio sam se, sto bre jbte ?  :shock:

Eriops

A mogo je lepo da živi od televizije, pre ili kasnije stigo bi do Velikog Brata i Farme.
Napisao bi koju knjigu, prodo neku majicu, slikao, snimao cd.. multimedijalni umetnik.
Dzaba, zinulo dupe, vazda malo para  :shock:.
Ja bi te što prodaju drogu, do kraja života iza brave.

Meho Krljic

Već je napisao knjigu. Zapravo dve. Ali paja je paja, jebiga, malo ih je koji mu umaknu for ril. Baš me zanima šta na ovo ima sad da kaže onaj prepodobni veroučitelj iz "Naših"...