• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Aleksandar Kristijan Vega Golubović

Started by cutter, 03-07-2009, 17:43:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Son of Man

Jbte ko da nije mogo da predpostavi da ga samo cekaju na zicer, al dzaba, to ti je buzdovan sa mozgom napaljenog tinejdzera...jbga, greota za taj potencijal medijske zvezde...

JasonBezArgonauta

Quote from: Meho Krljic on 17-01-2010, 19:25:55
Baš me zanima šta na ovo ima sad da kaže onaj prepodobni veroučitelj iz "Naših"...
To bi bilo  xrofl za čuti.

A ko da je juče bilo:
UDRUZENJE NASI - TRIBINA KRISTIJAN GOLUBOVIC
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Lord Kufer

Da je to bio "šumadijski heroin", dobar protiv gripa  :evil:

JasonBezArgonauta

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Alexdelarge

Quote from: Meho Krljic on 17-01-2010, 19:25:55
Baš me zanima šta na ovo ima sad da kaže onaj prepodobni veroučitelj iz "Naših"...

Kako je uhapšen Kristijan: Dilovao drogu u crkvi! :!:

Kristijan Golubović uhapšen u policijskoj zasedi ispred crkve svetog Marka, u kojoj je dogovorio primopredaju droge sa dilerom iz Novog Pazara. Policija uhapsila ukupno šest osoba

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/96625/%28VIDEO%29+Kako+je+uhap%C5%A1en+Kristijan%3A+Dilovao+drogu+u+crkvi!.html
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic

Kristijan polako ispunjava uslove da bude proglašen za velikomučenika.

ginger toxiqo 2 gafotas

...mene je zaintersovao fatum takođe utamničene majke mu Milanke...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Eriops

Crkva nema nikakve veze. Lik je mislio da tu obave posao, pretpostavljajući da policija ne nadgleda crkve. Nije mu palo na pamet da ga prate već duže vreme .
A što se tiče Naših, pa daleko više klinaca se naložilo na kriminal gledajući Vidimo se u čitulji, gde su kriminalci prikazivani sa gomilom zlata na sebi, skupim automobilima i devojkama, nego na neki ultimajt fajt meč ili nešto slično.

Alexdelarge

cutter

popovi kao ne znaju a ovamo svako malo vade drogu iz grobnica. vidljivi su tragovi pomeranja ploča. codeword trkni do germana

Eriops

Jeee, SPC je najmoćniji narko kartel  xcheers.

stakmen

a sta ako je ovo podmetachina,nesto zna  sto  ne treba  da zna.....

EKSTREMISTA

-ја ти кажем да је Кристијан жртва једног бившег припадника ДБ-а, који је сада у затвору. Кристијан је урадио нешто што није никако требао да уради, али то никакве везе са криминалом нема. Сада због тог свог чина, трпи освету једне изузетно јаке удбашке екипе. Да га убију не смеју јер га штити један бивши пуковник ДБ-а који је такође у затвору. Не сме бити убијен, али мора бити склоњен са улице. Кристијан је одлежао 5-6 година због једног шамара, а полицајци за брутална убиства, диловање, изнуду, добијају исто толико ако не и мање...

-Kakva je ovo farsa, kao i sve sto se desava u ovoj drzavi, dok se svi zamlacuju sa ovim klovnom, ozbiljni BIZNISMENI na kamione uvoze narkotike uz amin drzavnih ORGANA.

-ljudi ovo je smijurija...da,da..bas se kristijan bavio prodajom 100 g heroina.da,bas bi sebe izlagao tolikom riziku zbog toga...

-Ko veruje u ovu deciju predstavu.
Zamislite sad,neko ko je ozbiljno u svetu kriminala,pada u crkvi sa par grama droge.

-Nije da je zlatan Golubovic ali ovo sve smrdi na propagandni materijal iz Daciceve kuhinjice. Dakle, Kristijan je definitivno najzvucnije ime kada je kriminal u Srbiji u pitanju. Da bi se videlo da policija u Srbiji ustvari nesto radi, oni resili da napakuju Kristijana i izvedu nindza akciju zbog nekoliko grama heroina a sto im je posluzio kao odlicna reklama za nerad, korupciju i pristup "dupli standard" koji ih krasi. Pola inspektora, konkretno dvojica koji su radili u MUPU Zvezdara "valjaju" ne grame nego KILOGRAME droge a ovde se hapsi covek zbog sice tj. nekoliko grama. I najsitniji diler u Beogradu ima kod sebe vise grama od Golubovica. Dakle, koga ti ovde blefiras DACICU? Kada ces da hapsis krupne ribe KONACNO? Jel vam Golubovica smeta zbog anti droga kampanje ili zato sto nije sa vama u dilu pa vam je zasmetao? Konkurencija, tesko Dacicu. Ljudi kao bivsi inspektor, sada na sigurnom, recicu vam sledece NEMA VECE bande i narko dilera od inspektora u Srbiji.

-Ko i malo njega poznaje zna da to nije istina njega ganjaju vec neko vreme za svasta ga optuzuju,a ustvari ne hapse one njihove dilere u tome i jeste problem ko neradi za muriju taj strada.Nadam se da ce ova farsa za tri dana biti nebitna tema jer tako je kod nas.Veliki pozdrav Kristijanu nadam se da ces uskoro napolje.Nemaju oni nista sve je to moji rodjaci montaza od nekog gore!!!!

-Кристијан НИКАД није продавао дрогу и увек је МРЗЕО дрогу и после толико година у затвору да га за Српску Нову годину ухвате као неку "јајару" која продаје пар грама херојина је ЧИСТА намештаљка у коју само БУДАЛЕ могу да поверују.

-Ubacili su mu u dzep,..ljudi sta vam je,zar ste toliko naivni,.Kristijan je znao da ga konstantno prate,,i zasto ne bi poslao nekog drugog na razmenu,nego on sam otisao,..smesno je to sto rade ovi inspektori,..zele da sami valjaju drogu po Srbiji i da zaradjuju ogromne pare,..to znaju svi koji su odrasli na asvaltu...

-E moj ivane vrlo lako moze da se desi i da u tvom stanu bude nadjena droga tako da nemoj da verujes svemu sto cujes . Kao sto sam rekao ovaj jedan kaze da treba 200 000 policajaca da se drzava ocisti od droge . Treba da se uhapsi 10-tak njuski koji celu drzavu pune narkoticima svih vrsta i to pod zastitom policije . 90-ih je posao bilo gorivo sada je droga . A da bi podmirili takve papane kao sto ste vi koji verujete u tu predstavu oni uhapse jednog istetoviranog kristijana koji ima kajlu i misice i vi mislite da su uhvatili eskobara i kao vlast je super vlast radi posao . A nemate pojma da ce vam za koju godinu droga postati legalna stvar koju ce svaki covek moci da kupi u radnji ili na trafici . Kao sto rekoh treba uhapsiti 10 ljudi i treba zatvoriti granice da ta droga ne ulazi u drzavu . A ne da se svi uzimaju deo tog multi milionskog kolaca od carinika do predsedika i da nam ubijaju decu a vas da smirijuju sa hapsenjem kristijana . Smesno koliko vas sve prave budalama

-Hapse kristijana ko da je eskobar , imao 100 grama i to ko zna da li je uopste isitina da je imao ili su mu podmetnuli i kao dilovao u crkvi pa to je takav show program da vi niste ni svestni kako nas vlast tretira kao golilu teladi koja veruje u sve sto cuje . Kristijan jeste kriminalac i uopste ga ne opravdavam ni po kom pitanju , treba da ide u zatvor . Ali kako ovu drzavu nije sramota da se toliko smeju ljudima u lice sa udarnom vesti da je uhapsen kristijan . Pa zar smo mi toliko glupi . Sad da policija krene u hapsenje usapsila bi jos 100 ljudi za jedan dan sa istom kolicinom droge koja je navodno pronadjena kod golubovica . Ali vi ne shvatate da je droga drzavni posao koji je deo globalnog svetskog biznisa . Tajland je jedan od najvecih proizvodjaca opijuma i heroina na svetu a kod njih se za posedovanje mrvice droge ide na dozivotnu robiju . Pa vi vidite . Kad budete culi da je uhapseno pet ljudi koji u svojoj imovini imaju 20 najluksuznijih automobila , hiljade kvadrata stanova i kuca po srbiji i evropi . I koji imaju milionske racune po inostranstvu . I kad budu uhapseni neki politicari kao sto su Ceda J. i ima ih jos par onda znajte da drzava cisti zemlju od droge . A do tad mozemo samo da gledamo ova hapsenja papana kristijana i nekih maloletnih devojcica dok pustamo ovu bagru na vlasti da nam ubijaju decu i sebi grade kuce !

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Son of Man

Zao mi ga jbga na neki nacin, opet CZ, opet smaranje mesecima i godinama, da bi posle jedno 5 godina opet izaso sa pricom da se promenio, vera u boga, sport a ne droga i ta suplja...

Eriops

Ma ajde, njemu je to ko druga kuća, on se tamo već priviko.
Sad može na miru da slika i piše knjige. Zarađivaće on i iz zatvora.

Джон Рейнольдс

QuoteI kad budu uhapseni neki politicari kao sto su Ceda J. i ima ih jos par onda znajte da drzava cisti zemlju od droge .

Word.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

Aj realno, jel stvarno ta prica da se Ceda gudra realna ?

Neam pojma, ono, ponekad bas izgleda ubijeno, al kod kokanidje nema takvih podocnjaka,a da je na dopu to bi se izvalilo iz satelita, znaci nisam siguran da se gudra...jedino ako ima neka nova gudra, od koje si u spidu i imas podocnjake, izgledas ko les  :lol:

Sta vi kazete ?

Meho Krljic

Ja kapiram da se koksom sladi samo tako. A podočnjaci su mu mofuće genecki?

Джон Рейнольдс

Čeda je oduvek želeo da bude mangup i opasna faca. Mislim da se lupa po nosu, da. Neko je čak od tih dosmanlijskih političara svojevremeno pričao kao je Čeda mlad i pun elana, da može da spava 3-4 sata dnevno i potom nastavi da radi.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Son of Man

A mozda je na speedu, jer od toga oce takvi podocnjaci i iscrpljen izgled face ?  :shock:

cutter

napoleon je isto kažu malo spavao. a možda je čeda polifazični spavač.

Meho Krljic

Evo, srećom, Kristijan je tu da razveje dileme. Znao sam ja da neko ko sa onoliko prezira izgovara reč "narkoman"i koji se onoliko bavi sportom ne bi dilovao drogu

QuoteDrogu su mi podmetnuli!
Kristijan Golubović (40) rekao na saslušanju kod istražnog sudije da nije narko-diler i da mu je heroin koji je kod njega pronađen prilikom hapšenja ispred crkve svetog Marka u Beogradu podmetnut

Kristijan Golubović (40), koji je uhapšen zbog sumnje da je organizator narko-grupe, rekao je na saslušanju pred istražnim sudijom da nije narko-diler i da su mu podmetnuli heroin! Golubović je tražio da se suoči sa policajcima koji su ga uhapsili ispred crkve svetog Marka u Beogradu sa 25 grama heroina, jer tvrdi da nema veze sa tom drogom.

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu saslušavao je juče nekoliko sati Kristijana Golubovića. On je osumnjičen da je organizovao kriminalnu grupu koja je rasturala drogu na relaciji Novi Pazar - Beograd.

- Nisam narko-diler! Drogu su mi podmetnuli, sve su mi namestili! Tražim da se suočim da policajcima koji su me uhapsili. Ne znam odakle taj heroin. Nemam veze sa bilo kakvom narko-grupom čiji sam navodno organizator - rekao je Kristijan Golubović, koji se tereti da je drogu preuzeo u crkvi!

Kako Press saznaje, Goluboviću koji je dve noći proveo u pritvoru u sedištu beogradske policije u Bulevaru Despota Lazarevića (bivša Ulica 29. novembra), dva puta je dolazila ekipa Hitne pomoći.

- Golubović se u subotu i nedelju uveče žalio na glavobolju i bolove u vratu. Lekari su mu dali ,,deklofenat" - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:

- Policija istražuje od kada je Kristijan umešan u poslove sa drogom. Pretpostavlja se da je u poslednjih nekoliko meseci ušao u ovaj posao.

Podsetimo, kriminalna grupa je uhapšena u u subotu u zajedničkoj akciji Kriminalističke policije Beograda, Bezbednosno-informativne agencije i Višeg tužilaštva u Beogradu ispred crkve svetog Marka. Pored Kristijana, uhapšeni su i njegova majka Milanka (60), A. K. (17) i Uroš Vuković (20) iz Beograda, kao i Safet Ibrović (38) i Mirsad Fujalkić, obojica iz Novog Pazara. Oni se sumnjiče da su u dužem vremenskom periodu trgovali narkoticima. Posle ispitivanja Kristijana Golubovića, dežurnom istražnom sudiji sinoć su privedeni ostali članovi ove grupe, koji su uhapšeni u Beogradu. Peti član grupe, Safet Ibrović, biće saslušan pred istražnim sudijom u Novom Pazaru.

Droga iz Novog Pazara

Tri dana ranije, Kristijan je sa Feratom Skenderovskim (48) priveden na razgovor u stanicu policije Palilula. Tada je u njegovom džipu pronađeno između šest i sedam grama heroina. Posle sat vremena, Golubović je pušten iz policije jer je njegov prijatelj preuzeo odgovornost na sebe.

Posle hapšenja Ferata Skenderovskog, ova grupa promenila je mesto primopredaje droge.

- Do hapšenja Skenderovskog primopredaja se odvijala u blizini Glavne autobuske stanice u Beogradu. Međutim, zbog njegovog hapšenja odlučeno je da se promeni lokacija, pa je u subotu izabrana crkva svetog Marka kao pogodno mesto. Prema našim saznanjima, ova trgovina trajala je poslednjih šest meseci, a nedeljno je iz Novog Pazara stizalo između 100 i 200 grama heroina - kaže naš izvor iz policije.

Policija je od hapšenja Skenderovskog čekala pravi trenutak da krene u akciju hapšenja.

,,Pali" posle primopredaje

- Golubović i Vuković su u subotu otišli u crkvu svetog Marka, ispred koje su se našli sa Mirsadom Fujalkićem. Sa njima je bila i maloletna A. K. Svi zajedno su ušli unutra. Tamo su se Golubović i Uroš Vuković odvojili na jednu stranu, a na drugu su se sklonili Fujalkić i A. K. Golubović i Vuković su se prekrstili i pomolili, dok je Fujalkić, koji je tog dana stigao iz Novog Pazara, dao paket sa heroinom A. K. Njoj je ovo bio prvi put da radi za Golubovića - kaže naš izvor, i nastavlja:

- Nakon razmene devojka je izašla iz crkve i otišla u iznajmljeni stan Kristijanove majke Milanke. Sačekali smo da Golubović, Vuković i Fujalkić izađu iz crkve, a onda su ih inspektori zaskočili, oborili na zemlju i stavili im lisice na ruke. Niko od njih nije ni stigao da pruži otpor, bili su potpuno zbunjeni. Na Golubovićevom licu videli su se šok i neverica - kaže naš sagovornik.

EKIPA PRESSA

stakmen

ono  gudro se cheda ili jok,odakle mu benzinska pumpa u centru  bg!!!!

raindelay

Jedna greška pretila da uništi karijeru. Darko Stanić sada heroj, ali posle suspenzije dotakao dno. Skupo eksperimentisanje prošlost...

Junak utakmice sa Islandom, Darko Stanić, je bio suspendovan dve godine, pošto je bio pozitivan na kokain. Nikoga ne krivi, samo svoju glupost. Srećom, sve je prošlost.

"Na testu urina 2006. se pokazalo da sam pozitivan na kokain. Bio sam svestan svega, čitave situacije u kojoj sam se našao. Nije mi niko podmetnuo kokain. Ja sam kriv,našao sam se u društvu koje je konzumiralo drogu. Na testu dlake kose utvrđeno je da sam samo jednom uzeo kokain.  :roll: Bio je to veliki šok za mene. Srušio mi se život u sekundi. Svi planovi su mi pali u vodu. Trebalo se sabrati i naći neki izlaz. Naravno da je bilo teško. Katastrofa. Nekako sam samog sebe ,,zaledio". Nisam gledao koji su datumi, samo sam mesece brojao. Jedan po jedan. Što se mene tiče, oni su brzo prošli, ali posle dvogodišnje zabrane igranja rukometa mislio sam samo o tome da se jednog dana vratim među stative. Makar u neki drugoligaški, trećeligaški klub. Ovo što danas na Evropskom prvenstvu doživljavam nisam mogao da zamislim", iskren je Stanić.

Junak ,,orlova" sa starta takmičenja u Austriji govorio je kako mu je u svemu pomogla supruga.

"Nijednog trenutka nisam razmišljao da okrivim sreću, sudbinu nekog drugog. Sebe sam okrivio. Supruga Viktorija neprestano je bila uz mene. Porodica i ljudi koji su me znali, svi su mi na neki način pomogli. Zacrtao  :evil:  sam cilj - želeo sam da se vratim na pravi način! Verujem da su moje odbrane na meču sa Islandom samo početak. Danas želim da budem uzor mladima.  qpuke  Ono što se meni desilo ne mora da se ponovi nikom od mladih koji kreću da se bave sportom. Može se izaći iz svega i vratiti se na pravi put. Bitno je da čovek može da ispravi ono što se ispraviti može. Ja im savetujem da budu pametni i da se klone droge", dodaje naš golman. http://www.sportske.net/vest/rukomet/heroj-stanic-klonite-se-droge-linija-kokaina-uzela-dve-godine-karijere-13711.html
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Meho Krljic

Eto, a Kristijan pokazuje kako se uz drogu - i to mušku, heroin, a ne taj pizdasti kokain - može imati uspešna karijera u MMA, i tu u 41. godini!!! I umesto da ga pokazuju mladima kao primer, oni ga hapse i blate u javnosti. Srbijo, nikada nisi poštovala svoje heroje...

SIMERIJANAC

Kristijan Golubović: Nisam Šarić, nego Robin Hud
Optuženi Aleksandar Kristijan Golubović negirao je danas pred Višim sudom u Beogradu da je prodavao heroin i rekao da nije narko bos poput Darka Šarića, nego Robin Hud koji je svima davao novac

"Da mi neko sada kaže da će moj sin umreti od raka ako ja ne uzmem drogu, ja bih rekao O, Bože me prosti, neka umre. Toliko sam protiv toga", rekao je Golubović u svojoj odbrani.
Golubović je rekao da je svakodnevno dobijao između 200 i 400 mejlova iz celog sveta i da je u odgovorima na te mejlove propagirao zdrav život i borbu protiv droge.
"Reklamovo sam se kao sportista i borio se protiv droge. Zašto BIA ne proveri sve te mejlove da se vidi koliko sam bio protiv droge. Ja znam kako BIA radi, oni ulaze u genezu ličnosti. Imam četiri, pet školskih drugova koji rade u BIA, jedan od njih na telekomunikacijama. On mi je rekao 'Krile, ti ćeš biti slušan do kraja života, da odeš u manastir, da se pomanastiriš, oni će te slušati'", rekao je Golubović.
Golubović, koji je uhapšen 16. januara, rekao je da je policija pretresla njegov stan 13. januara posle hapšenja optuženog Ferata Skenderovskog, ali da tada nije pronašla ništa sumnjivo.
"Bio je neki inspektor Petrović, plavušan sa kratkom kosom i naočarima, ja ne znam, on je mene zamišljao kao Šarića, mislio je da imam tone droge u džepovima. Razbesneo se kad nije našao drogu.
Onda je napao moju suprugu, kao 'šta će ti on, 'de si ga našla', a ona mu je skrenula pažnju da je završila fakultet i da sa njom ne može tako da razgovara", rekao je Golubović.
Optuženi je rekao da se onda pobunio i rekao policajcima da ne mogu tako da razgovaraju sa njegovom suprugom, na šta su se oni latili oružja.
"Posle mi se taj Petrović nešto cinično izvinjavao, kao 'druže, nisam hteo da ti napadam ženu, ali nemaš gde, pratimo te'. Ja sam filatelista, skupljam markice, imam sve iz Kraljevine Jugoslavije, i oni su ih sve rasturili po garaži, a nisu našli kesu dotičnog gospodina (Skenderovskog) u kojoj je bila njegova dronjava jakna, neka vagica i te folije što narkomani puše tu đubrad", rekao je Golubović.
Optuženi je rekao da mu je inspektor Petrović, posle hapšenja 16. januara rekao "pih, jajaro, samo 100 grama". Policija je prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina, od kojih 100 grama u stanu Golubovićeve majke Milanke i 25 grama kod članova njegove grupe, uhapšenih ispred Crkve svetog Marka.
Golubović je naveo i da mu optuženi Marko Poljak nije prodao trofejni pištolj iz Drugog svetskog rata, nego mu ga je dao u zalog za 200 evra.
"Bukvalno mi je utrapio taj pištolj kao zalog da bih mu dao 200 evra, kao da ne pomislim da je jajara. Oni su svi kod mene dolazili app - 'ako prođe - prođe', a ja sam, kao Robin Hud, davao svima njima. Ni do danas mi nije vratio tih 200 evra. Noć pred hapšenje molio me kod malog dragstora kod Orla na Bulevaru da ne prodam taj pištolj.
Održao sam mu predavanje 20 minuta, bili su tu i moja supruga, mali Milanče i Boki koji je šetao kera, oni mogu da posvedoče", rekao je Golubović.
Golubović, koji je delove odbrane iznosio nepovezano više od dva sata, rekao je i da je bio "u kontaktu sa Zvonkom Ciganinom koji će doći da svedoči", kao i da je imao trofeje koje je doneo sa ratišta - lisice, čin majora, između 30 i 40 noževa, a tražio je i da policija dostavi dokumentaciju o tome "koliko ga je puta interventna startovala".
Golubović je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.
Za drogu su optuženi Golubovićeva majka Milanka Golubović, Mirsad Fujaljkić, Ferat Skenderovski, Safet Ibrović, Uroš Vuković, dok je Marko Poljak optužen da je Goluboviću prodao pištolj, dok je protiv maloletne K.A. postupak razdvojen.

Loni

Ne mogu da se udubljujem u temu.
Samo ću reći da je ova pesma koju je postavio Jason bez Argonauta ,,Znajte svi''
jadna kopija dalmatinske pesme ,,Naše male misto'' ili tako neke.
Muzičari se koriste plagijatima, a moraju u jednu sportsku pesmu da ubace i verske elemente (pravoslavlje kao imperativ). konji jedni klerofašistički.
Kad vidim tako nešto bedno, nemam snage da se obazirem na temu.

Alexdelarge

Kristijan: Sa 17 godina sam nokautirao Arkana

Aleksandar Golubović samozvani Kristijan negirao je danas na suđenju da ima bilo kakve veze sa drogom za koju mu se sudi, hvaleći se da je sa 17 godina nokautirao Željka Ražnatovića Arkana, a da je Andriju Draškovića svojevremeno šamarao jer je podvodio maloletnice

Iznoseći završnu reč pred Višim sudom u Beogradu, gde mu se sudi kao organizatoru grupe koja je trgovala drogom, Golubović je rekao da je on veliki protivnik droge i narkomana.
Čak mi je i moj drug (Milorad Ulemek) Legija jednom prilikom rekao da bi mogao da imam problem sa Dušanom Spasojevićem jer ne shvatam tu njihovu sferu droge", rekao je Golubović koji je govorio dva i po sata, uglavnom se baveći društveno-socijalnim problemima u Srbiji.
Negirajući da ima bilo kakve veze sa drogom koja je nađena u stanu njegove majke Milanke, takođe optužene, Golubović je tvrdio da je ta droga pripadala kooptuženom Feratu Skenderovskom.
Prema njegvoim rečima, u crkvu Svetog Marka u Beogradu ispred koje je uhapšen prilikom primopredaje droge 16. januara, išao je da bi poljubio mač svetog Aranđela, jedinog živog sveca, jer mu je tada slava".
Za sebe je rekao da je "Robin Hud ovog doba", da je i ekspert za oružje i to za "izviđačka i specijalistička dejstva".
Smatra da ga policija mrzi jer je "popularan", jer, kako je naveo, "sa svake robije izlazi mlađi, lepši, jači i pametniji".
Golubović je tvrdio da je tokom 57 nedelja koliko je sastavio na slobodi posle izlaska sa odsluženja četiri i po godine kazne zatvora do novog hapšenja u januaru ove godine, 50 puta bio pretresan, ali da mu nikad ništa nije nađeno.
"Jednom sam bio na košarkaškoj utakmici kada je Partizan pobedio a Grobari su skandirali 'Grobari, 'ajmo svi u glas, Kristijan Golubović jedan je od nas'. Druže sudija, da ste samo videli tu mržnju u pogledima Žandarmerije...", rekao je Golubović.
Posle više od sat vremena izlaganja, Golubović se interesovao da li je zamorio članove sudskog veća, koji su se u više navrata, kao i svi ostali u sudnici prisutni, smejalli, na šta mu je predsednik veća Jane Parđovski odgovorio da nije.
Nastavio je izlaganje navodeći da je tek za poslednjih osam meseci u zatvoru sa pravim dilerima apsolvirao kako se stvarno radi droga, a ne 100 grama.
Dileri su mi objasnili da se toliko servira pevačicama sa estrade uz meze za jedno veče", objasnio je Golubović.
Odbacujući sve navode optužnice on je predložio sudu da mu izrekne oslobađajuću presudu.
Više tužilaštvo u Beogradu prethodno je predložio da se svi optuženi oglase krivim i osude po zakonu shodno stepenu njihove krivice, dok su branioci optuženih predložili oslobađajuće presude i ukidanje pritvora za svoje branjenike.
Branilac Skenderovskog i Milanke Golubović, advokat Nebojša Milosavljević, predložio je sudu da Golubovićevu majku oslobodi jer ona "sigurno nije znala da je u kesi droga".
"Ona je jedna ugledna Beograđanka, intelektualka, a prinuđena je da pod stare dane čuva tuđu decu u Nemačkoj da bi joj ostalo 200, 300 evra mesečno. Kakve ona veze ima sa drogom, pa još kao član kriminalne grupe. To je konstrukcija tužilaštva", rekao je Milosavljević.
U nastavku suđenja koje je zakazano za 7. decembar, završne reči izložiće i ostali optuženi.
Sudija Parđovski je prethodno pročitao izveštaj veštaka medicinske struke u kom se navodi da je Ferat Skenderovski morao svakog dana da uzme između sedam i osam grama heroina, i ocenio to kao zanimljivo .
Na to je Golubović dobacio "malo je to, druže sudija, verujte mi, to je bez piva i rakije...".
Ferat, kod kog je prilikom hapšenja pronađeno 250 grama heroina, tvrdio je da mu to služi za ličnu upotrebu.
Golubović je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.
Kao članovi njegove grupe optuženi su njegova majka Milanka Golubović, Mirsad Fujaljkić, Ferat Skenderovski, Safet Ibrović, Uroš Vuković, dok je Marko Poljak optužen da je Goluboviću prodao pištolj.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/142719/Kristijan%3A+Sa+17+godina+sam+nokautirao+Arkana.html

Anomander Rejk

Ma ko njega uzima za ozbiljno. Oduvek je lupetao. Sećam se kad je svojevremeno pričao da ima milione evra u nekretninama i na računima, a onda ga uvate za iznudu 5-10 000 evra, ili neku manju količinu droge. Da je mrcina po izgledu jest, možda je i mogao nokautirati Arkana, al da je to zaista počinio, sumnjam da bi doživeo 2010-u.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Petronije

Nije on nista u zivotu uradio, da se stvarno nekom zamerio ili bio toliko opasan kakvim se predstavlja ubili bi ga vec 100 puta. Ja na njega gledam kao smejuriju ,klinca koji je imao tu "srecu" da bleji sa tim kriminalcima devedesetih ali koji nije imao muda nizasta drugo osim da krade i laje. Zato je i proveo vecinu zivota po zatvorima.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Eto ti ga sad... mučenik:

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SEKAO VENE

QuoteSreda, 3. Avgust, 2011.| Autor: Ekipa Kurira

Golubović u ćeliji iskasapio ruke žiletom, ali su stražari brzo reagovali i sprečili ga da iskrvari!

BEOGRAD - Rezao se žiletom!
Aleksandar Kristijan Golubović (42) pokušao je da se ubije u noći između ponedeljka i utorka! On je u ćeliji Centralnog zatvora žiletom isekao obe ruke!

- Golubović je žiletom, koji je nekako uneo u ćeliju, napravio desetak rezova po levoj i desnoj ruci. Povrede su ispod podlaktica, ali nisu ozbiljne. Reč je o površinskim ranama. Zatvorska straža brzo je reagovala i sprečila teže posledice - kaže izvor Kurira iz Ministarstva pravde.

Goluboviću, kako Kurir saznaje, povrede su sanirane u zatvorskoj bolnici, posle čega je vraćen u ćeliju.
- Razlog zbog kog je Golubović pokušao da naudi sebi zasad nije poznat - kaže sagovornik Kurira.

U decembru prošle godine Golubović je osuđen na sedam i po godina zatvora zbog preprodaje heroina i nedozvoljenog držanja oružja, a u Centralnom zatvoru je čekao pravosnažnost presude.

Ovo nije prvi put da Golubović, koji je sebe tokom suđenja nazivao Robinom Hudom, pokuša samoubistvo. Prvi put to je učinio neposredno posle spektakularnog hapšenja 16. januara prošle godine.

- Golubović se obesio o ćebe koje je dobio od stražara jer se žalio da mu je hladno. Policajci su tada zahvaljujući kamerama koje pokrivaju ćeliju na vreme primetili šta namerava i skinuli ga s omče - kaže sagovornik Kurira.

Uhapšen ispred crkve svetog Marka

Golubović je osuđen zbog toga što je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara prošle godine. Prilikom hapšenja ispred crkve svetog Marka u Beogradu policija je zaplenila 125 grama heroina.

Josephine

Ah. Povrede ispod podlaktice ne postoje, jer su u vazduhu. Ispod nadlaktice, na podlaktici, ispod zgloba lakta...

Father Jape

Prvo Delca, onda Luis, samo jos fali da srpstvo izgubi jos jednog velikana.  :cry:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Čoveka koji se nudio da sa atomskom bombom vezanom na leđima skoči iz aviona na Tiranu. Mislim, svaka čast i Muharemu i Delči i Luisu ali Kristijan je ipak jedan.

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 03-08-2011, 13:43:59
Čoveka koji se nudio da sa atomskom bombom vezanom na leđima skoči iz aviona na Tiranu. Mislim, svaka čast i Muharemu i Delči i Luisu ali Kristijan je ipak jedan.

Stvarno?  xrofl

Potrebna mu je pomoć. Mrka kapa da će je dobiti. Nedostaci rehabilitacionog sistema (nepostojanje rehabilitacije i resocijalizacije prestupnika u Srbiji).

Meho Krljic

Pa, to je bilo kada je deportovan iz Grčkog zatvora u Srbiju, neki od tadašnjih tabloida ga je intervjuisao i to je bio naslov intervjua. Da je više ljudi koji su tako spremni da se žrtvuju za Srbiju, ekstremni sportovi ovde bi cvetali!!!

A mislim da je Kristijan prilično beyond rehabilitacije. On je career criminal i bilo bi zaista prilično čudo da se on radikalno promeni, u bilo kojoj zemlji.

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 03-08-2011, 13:48:19
Pa, to je bilo kada je deportovan iz Grčkog zatvora u Srbiju, neki od tadašnjih tabloida ga je intervjuisao i to je bio naslov intervjua. Da je više ljudi koji su tako spremni da se žrtvuju za Srbiju, ekstremni sportovi ovde bi cvetali!!!

xrofl

Ma da, al dođe mi nekako žao... Samoubistvo... U svakom slučaju, ima pravo na pomoć. Uspela ili ne. :)

Meho Krljic

Reckanje žiletom podlaktica jedva da se kvalifikuje kao pokušaj samoubistva u zatvoru/ vojci. Mislim, znam dosta ljudi koji su to uradili, neki i na moje oči i ni jedan jedini nije zaista pokušao da se ubije, inače bi zasekao malo muškije. To je više, onako, da se pravi sranje, da se privuče pažnja, da se malo sedi u bolnici itd. Što ova vest i potvrđuje. E, sad, to vešanje o ćebe, hajde, možda je tada stvarno pokušao da se ubije. Ali ovo - ne.

Josephine

Ah, da. Zato sam i zanovetala oko podlaktice. Isto mi je palo na pamet. Samoubice sa istinskom namerom seku se odmah ispod zgloba lakta, uglavnom. Tu je nejefektnije. Foliranti se seku u korenu dlana.

Treba mu pomoć, ipak. Zapravo, bila mu je potrebna odavno. Možda je sad kasno, da.

Truman

Kako se zove ova glumica što igra konobaricu u ''Kristijanovoj'' seriji?
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Alexdelarge

Bonton u zatvoru: Kristijan Golubović udara šamare jer ga ne gledaju u oči kad im se obraća

Vlasnik "Nibens grupe" dobio je takvu šamarčinu da je nakratko izgubio svest, nakon čega se jedva doteturao do vrata ćelije i potražio pomoć od stražara. Posle incidenta Kristijan i Milo su razdvojeni.

Kristijan Golubović je nokautirao Mila Đuraškovića u ćeliji Specijalnog suda jer ga ovaj nije gledao u oči dok priča.

Vlasnik "Nibens grupe" dobio je takvu šamarčinu da je na kratko izgubio svest, nakon čega se jedva doteturao do vrata ćelije i potražio pomoć od stražara. Posle incidenta Kristijan i Milo su razdvojeni, a uprava pritvorske jedinice je sa braniocima dvojice optuženih sklopila "dil" da ova informacija ne bi izašla u javnost.

Naime, Golubović koji je već tri godine u pritvoru zbog optužbe da je prodavao drogu, u decembru je dobio za cimera Mila Đuraškovića, optuženog za milionske pronevere.

Upućeni izvor kaže da je Golubović u početku sasviom lepo prihvatio Mila.

- Međutim, vlasnik "Nibens grupe" vremenom je počeo da mu ide na živce zbog nadmenog stava. U više navrata Kristijan ga je upozoravao na neka osnovna pravila koja vladaju unurtar zatvora – priča izvor "Informera".

Pre izvesnog vremena Goluboviću je pukao film jer je on držao "govor" u ćeliji, a Milo je uzeo da čita novine.

- Kristijan ga je pitao: "Šta radiš to?", a ovaj mu odgovorio: "Pa čitam novine". Na to mu je Kristijan odgovorio: "Ne vredi, moram da te naučim lepom ponašanju. Kad ja držim govor, svi morate da me gledate." Onda mu je zviznuo šamarčinu – otkriva izvor.

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/bonton-u-zatvoru-kristijan-golubovic-udara-samare-jer-ga-ne-gledaju-u-oci-kad-im-se-obraca/97478.phtml

Meho Krljic

Ovaj čovek je i u najtežim trenucima najbolnije nepravde kadar da zlatousto, svetački besedi.

KRISTIJAN OPET NA ROBIJI: 14 godina za šverc heroina!

Kristijan če do pravosnažnosti presude ostati na slobodi, a takođe ima rok od 15 dana za žalbu na ovu presudu

BEOGRAD – Aleksandar Kristijan Golubović (44) osuđen je danas pred Višim sudom u Beogradu na jedinstvenu kaznu zatvora od 14 godina zbog trgovine heroinom.
Sudsko veće je čitajući presudu utvrdilo da je Kristijan od sredine avgusta 2009 do sredine januara 2010 godine trgovao heroinom, i da za njega nema olakšavajući okolnosti.
Kristijan če do pravosnažnosti presude ostati na slobodi, a takođe ima rok od 15 dana za žalbu na ovu presudu.
Osim Golubovića na zatvorske kazne osuđeni su Safet Ibrović osuđen je na šest godna zatvora, Mirsad Fujajkić četiri, a Ferat Skenerovski tri godine i osam meseci zatvora.O
suđeni, kao i tužilaštvo, imaju pravo na žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.
Sudsko veće nije prihvatilo Golubovićevu odbranu, kao ni završnu reč tokom koje je pokušao da ih ponovo ubedi da nikada nije trgovao drogom.
"Sramota me, stidim se toga što sam doveden u bilo kakvu konotaciju s drogom. Ja se stidim što sam ovde pred vama. Čak i da me oslobodite, nećete ništa učiniti da se izbriše mrlja da je Kristijan Golubović u crkvi dilovao drogu, koju je prodavao maloletnicima", rekao je optuženi u završnoj reči pred izricanje presude.
Da podsetimo Aleksandar Kristijan Golubović pušten je pre mesec dana iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kome je proveo skoro četiri godine da se brane sa slobode.
Golubović je pušten shodno odluci Apelacionog suda u Beogradu koji je preinačio rešenje o produženju pritvora Višeg suda u Beogradu, koji mu sudi za optužbe za trgovinu drogom.
Goluboviće je u pritvoru bio od hapšenja 16. januara 2009. godine.
Od početka procesa, Golubović negira da je ikada trgovao drogom i tvrdio da je on poznat kao borac protiv narkotika.Golubović je optužen za organizovanje grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara 2010. na području Novog Pazara i Beograda, a uhapšen ispred Crkve svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010. kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.
Odlukom Apelacionog suda iz februara prošle godine Golubovićeva majka Milanka i Uroš Vuković su pravosnažno oslobođeni optužbi, dok je deo prvostepene presude kojom je Golubović i još trojica njegovih saradnika osuđeno na višegodišnje kazne zatvora ukinut a predmet je vraćen na novo suđenje.

tomat

ali zar se nije branio govoreći da mu je sve namešteno, i da on nije dilovao drogu, posebno ne u crkvi?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Pa, da, vidiš da i ovde govori da je uvređen što je uopšte doveden u konotaciju sa drogom.

tomat

pa ja kontam da se on stidi što je dozvolio da bude doveden u bilo kakvu konotaciju sa drogom, obzirom da propagira sportski način života i sl., ali ko će ga znati.

mislim, ako je nepravedno osuđen, valjda bi sud trebalo da se stidi?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Pa, sigurno da treba, ali on je toliki svetac da se stidi pre svega što je ikome ikako palo na pamet da ga dovedu u vezu sa tim zlom. Dakle, nije neki drčni batlija koji će da se svađa i psuje što ga nepravedno optužuju (i, eto, osuđuju) nego neiskvarena duša kojoj pomisao na i hipotetičku vezu sa ilegalnim narkoticima natera da se zacrveni od srama.

Meho Krljic

Kristijan večeras otkriva mnoge tajne iz novije srpske istorije:

http://www.happytv.tv/portal/emisije-2/goli-zivot/12086-sa-kim-se-legija-dogovorio

Kad je uoči Legijine predaje Kristijan Golubović prvi put video svog maskiranog najboljeg prijatelja iz mladosti, pomislio je da će ga taj lažni vladika sa bradom do pojasa izereštati na licu mesta. Bio je to tajni susret u šteku Milorada Lukovića Legije.

Tek sada, posle Legijinog svedočenja o ubistvu Ćuruvije, saznaćemo šta se on pre nekoliko godina sa kim dogovorio i šta mu je ko obećao, ukoliko se preda. Njegova supruga Aleksandra uplašila se da će ga odmah ubiti, i zato ga je grebala po licu i molila da ipak pobegnu na kraj sveta, dok ju je Kristojan savetovao da ga sa mermerom figurom neke ženske ugari po glavi, a da se onda oni dogovore kako da brišu preko granice.

- Niko nije mogao da poveruje da je Legija stvarno spreman da mirno provede ostatak života u zatvoru i da prstom ne makne da se oslobodi – kaže posle svega Kristijan Golubović, koji je bio svedok dramatičnih događaja kad je Legija jednostavno pukao i kad mu više nije bilo ni do čega, posle skrivanja, zbog optužbi da je organizovao atentat na premijera Đinđića. – Na rastanku mi je rekao da će kad tad istina o svemu izaći i da će on uspeti da se odbrani i spase. Pitao sam tada Legiju:šta će on, svestki mangup sa tim seljacima i indijancima iz zemusnkog klana, na šta mi je on rekao da "ja to ništa ne razumem, jer je Dule Spasojević bio pravi đavo, koji je u jednom času pomislio da je jači i bogatiji od siromašne i opustošene Srbije".

goli zivot cetvrtak 20i50 1601