• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Aleksandar Kristijan Vega Golubović

Started by cutter, 03-07-2009, 17:43:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tomat

Quote from: Agota on 23-04-2014, 15:56:26
Quote from: tomat on 23-04-2014, 15:03:19
Quote from: Agota on 23-04-2014, 13:29:06
Ma lupeta bre,  pola izrecenog je izmislio... Em laze ,em lupa ko Maksim po diviziji..." od trcanje moze dosta misica da izadje po vama".

pa dobro, sigurno je mislio na to da se kardio vežbama mogu smanjiti naslage sala, što dovodi do veće vidljivosti mišića koje već imamo.

...pa naravno da je to mislio, poenta je kako se izrazio, al sto je on mentol,  sta je s vama??

izrazio se narocki, da svako razume. kada trčiš i smršaš, primetiš da su ti "izašli" mišići za koje nisi ni znao da ih imaš.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Albedo 0

ja računam da lupati znači nesvjesno lagati, a Kiki ne laže već je iskrena seljačka duša!

u svakom slučaju, Kristijan nije mentol! 8-)

Dzimi Gitara

Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Albedo 0

Marić rispektuje Kristijana!

kristijanizacija medija u Srbiji!

Meho Krljic

DRAMA!

Kristijan se umalo udavio u poplavi i fekalijama: Spasavali su me iz kola!

Kristijan Golubović umalo da se utopi u bujici koja je poplavila jedan deo Beograda!

"Tačno pre dva sata sam kolima upao u improvizovanu reku u sred Beograda. Auto mi se ugasio i voda je u njega ušla do pola sedišta", napisao je Golubović koji se našao u dramatičnoj situaciji.
"Znači, auto je postao kada iz mog kupatila, ,samo su mi gumene patkice falile! Došla je Bilja da me vadi iz reke blata i fekalija a i veliko hvala drugarima koji su slučajno naišli i takođe puno pomogli.
  Sada se okupan lečim uz čajeve i nerviram kao nervozni (pokisli) miš!
Verovatno ću sutra tući drugare koji su krivi što mi se ovo desilo?!
Zbog njih neću napisati o čemu se radi...
Vodim ih na isto mesto,da se malo kupaju,a ja ću da gledam", napisao je Kristijan u besnom Fejsbuk statusu.

Albedo 0

Kristijan ima patkice u kupatilu!!!

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Kiki je postmodernistička verzija hajduka i uskoka, a Srbi su se uvijek ložili na krimose, Marka Kraljevića, Karađorđa...

Джон Рейнольдс

Али Кикијеве мудролије су на нивоу "расписаних дама". Није поштено спрдати се с Алимпићком, Маријаном Матеус и бем ли га како се оне остале зову, а макар и цинично аплаудирати овом билмезу. Све ово ме подсећа на ситуацију кад су Пајк и Бјелица наложили Венди да је паметна, па је ишла по телевизијама и лупала гротескне глупости.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

opjevaće neko Kikija, i oplemeniće mu izraz, vidjećeš!

Meho Krljic

Kad sam bio u srednjoj školi, Kristijan je bio polumitsko biće o kome se pričalo sa mešavinom straha & divljenja. Sada je 2014. godina i Kristijan se prepucava sa ženama od plastike preko Fejsbuka. Uistinu živimo SF.

http://www.telegraf.rs/jetset/1126585-kristijan-tijana-silikonko-ruzna-sjasi-vec-jednom-s-mog-profila

Meho Krljic

Zaboravih sinoć da dojavim za tuču koja je u Novom Pazaru izbila između Kristijanovih i navijača njegovog MMA protivnika, Adnana Alića, a zbog koja nije na kraju ni bilo borbe između njih dvojice... Alo! dojavljuje:

Napadnut Kristijan Golubović, njegov brat teže povređen! (VIDEO)

QuoteKristijan Golubović napadnut je večeras u Novom Pazaru uoči MMA meča sa Adnanom Alićem. Golubović je trebalo da se bori večeras.  U hali Pendik izbila je velika masovna tuča kada je na scenu izašao Kristijan Golubović. U tuči je šest osoba lakše povređeno, dok je brat Kristijana Golubović zadobio teške telesne povrede. Svi povređeni su članovi Kristijanovog tima.  Zamenik načelnika PU Novi Pazar Jasmin Duštinac rekao je Tanjugu da je tuča izbila izmedu Golubovićevih i Alićevih navijača pre nego što je meč počeo.

"Tuča je izbila izmedu navijača koji su se nalazili na parketu oko ringa", rekao je Duštinac.

Policija je odmah reagovala i sprečila opštu tuču, a Golubovićevi navijači su odvedeni u svlačionicu sportske hale.
U PU Novi Pazar nalazi se dvadesetak "navijača" i u toku je uzimanje izjava radi utvrdjivanja "okolnosti nastanka tuče i učesnika u tuči".

Kristijan Adnan Alic incidenti Novi Pazar

Kristijan o tuči: Da sam video kako preti mojoj trudnoj ženi, već bih bio na robiji od 40 godina!

QuoteIncident na nacionalnoj osnovi uoči moje borbe sa Adnanom Alićem u Novom Pazaru bio je isplaniran! Vikali su da treba ubiti Srbina i osvetiti Srebrenicu i da Pazar nije Srbija, a najviše me boli što je jedna od tih kukavica s razbijenom flašom nasrtala na moju trudnu suprugu i vikala: ,,Zaklaću je i rasporiti da ne rodi srpsko dete!" Ja to nisam video, inače bih već bio na robiji od 40 godina.
Ovo je juče rekao Kristijan Golubović, koji je trebalo da u petak u Novom Pazaru vodi MMA borbu sa Adnanon Alićem. Do meča nije došlo jer je u hali Pendik izbila opšta tuča, u kojoj je bilo desetak povređenih. Golubović je rekao da je stotinak huligana uništilo sportsku manifestaciju i da nijedna molba nije zaustavila njihovu zlu nameru.
  Umalo krvoproliće  - Stotinak kukavica je povredilo vlasnika jedne kafane i mog prijatelja di-džeja, koji je zadobio najteže povrede. On je zbrinut u bolnici u Novom Pazaru a sad je u Beogradu. Njihov kukavičluk se nastavio i van hale, pa su nam razbili auto. Policija je došla tek posle pola sata, a za to vreme je moglo da dođe do krvoprolića. Moja sestra je bila 20 minuta u nesvesti, sve dok nije reagovala Hitna pomoć - rekao je Kristijan.

U novopazarskoj policiji su rekli da niko nije zadržan u pritvoru!
  Saslušani Beograđani  - Svi učesnici manifestacije koji su stigli iz Beograda su saslušani i zatim bezbedno sprovedeni iz Novog Pazara. Kad je reč o Novopazarcima, još nismo identifikovali i saslušali sve učesnike incidenta - rekao je izvor.

Meho Krljic

Naravno, druga strana tvrdi da se to nije baš tako odvijalo:

Pripadnik obezbeđenja: Kristijan laže njegovi momci su pobegli mi smo mu čuvali suprugu!            

Našoj redakciji javio se čovek koji je čuvao Golubovića da ga neko ne napadne u oktagonu dok su kako tvrdi pripadnici njegovog obezbeđenja pobegli u svlačionice i tamo se sakrili.
,,Od svega što je rekao taj čovek, tačno je jedino da mu je supruga bila na meču sa njegovim obezbeđenjem koje je pobeglo i ostavilo je samu. Naši momci su je čuvali i nije tačna informacija da je neko njoj pretio polomljenom flašom jer staklenih flaša nije ni bilo na meču. Moguće je da je neko pogodio plastičnom flašom mada ni to se nije desilo".
Naš izvor dodaje da u tuči nije učestvovalo 100 ljudi ali da je očigledno da ,,Kristijan koji nije ni jednog trenutka pokušao da izađe iz oktagona jer je kukavica pa mu se učinilo da se tuče 100 ljudi a ustvari je bilo njih 20-30 koji su se tukli. Njegova supruga je bila na metar od njega mi smo je čuvali i sve je video i on sam".

Meho Krljic

Kristijan živi punim plućima:

Kristijan Golubovic - Zadar 2014.

(VIDEO) JEDVA GA SPASILI: Kristijan Golubović se zapetljao u padobran!

Kristijan Golubović, godišnji odmor ovoga leta proveo je u Zadru, gde oprobao i u parasejlingu, piše Zadarski.hr.

Ipak, pokušaj njegovog leta u Zadarskom kanalu uz glasnu podršku prijatelja, prošao je neslavno.
Naime, Golubović se nekoliko minuta nakon "uzletanja" našao u nevolji jer su držači izgleda bili preuski za njegova nabildovana bedra, pa mu je praktično zaustavljena cirkulacija u nogama.

Usledilo je hitno spuštanje ugroženog Golubovića na gliser, ali se na kraju, uprkos dramatičnoj situaciji, sve dobro završilo.

Truman

Predlažem K1 meč između Kristijana i Darka Miličića!
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Meho Krljic

Srbija je mentalno uništena, Vučićeva diktatura slomila je kičmu nekad ponosnog naroda...

PROPAO MITING U CENTRU GRADA: Goluboviću dalo podršku samo 12 pristalica!

Ispred prolaza Bezistan prema Terazijama okupilo se nekoliko muškaraca i devojaka, koji s razglasa puštaju muziku i žele da izraze protest jer je Golubović pravosnažno osuđen na osam godina robije za šverc 100 grama heroina

Na Trgu Nikole Pašića tačno u podne na protestu od najavljenih 1.000 poštovalaca lika i dela Aleksandra Kristijana Golubovića okupilo se samo njih 12.
Ispred prolaza Bezistan prema Terazijama okupilo se nekoliko muškaraca i devojaka, koji s razglasa puštaju muziku i očekuje se da oni izraze protest jer je Golubović nepravedno osuđen.
Skup obezbeđuju dva policajca.Aleksandar Kristijan Golubović (45), 19. novembra je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog prodaje 100 grama heroina, a njegovi prijatelji najavili su preko Fejsbuka protest.
"Svi ste svedoci farse kojom mi je nameštena ovolika nepravda da bih bio kompromitovan i satanizovan na najgori mogući način", napisao je i Golubović na svom Fejsbuk profilu kada je iz medija saznao da će ipak morati da služi zatvorsku kaznu.
Revoltirani prijatelji odmah su se organizovali u uputili MUP-u najavu protestnog skupa."Aleksandar Kristijan Golubović je dobar čovek kojeg voli omladina, a koji je žrtva jednog pogrešnog sistema. On je proveo mnogo godina u zatvorima, umesto da se njegov potencijal, pre svega intelektualni, fizički, a i moralni, iskoristi u pozitivne svrhe. On je primer deci šta ne smeju da rade", objavljeno je na Fejsbuku u pozivu na protest.
Golubović se, sudeći prema postovima na Fejsbuku, i dalje nalazi u Nemačkoj, kuda je otišao pre izricanja presude.

Meho Krljic

Ovaj pravosnažno osuđeni sportista i patriota nas nažalost sad bruka po Dizeldorfu:

IPAK DOBIO BATINE: Kristijan udario konobaricu jer nije platio račun!

QuoteGolubović se dan ranije oglasio na svom Fejsbuk profilu, tvrdeći da ,,grupa klošara" izmišlja da je pretučen

- Aleksandar Kristijan Golubović dobio je batine od radnika obezbeđenja kluba ,,Ko" u Diseldorfu jer je prethodno udario šamar jednoj konobarici, i to samo zbog toga što je insistirala na tome da plati račun, tvrdi za Kurir gošća lokala, koja je, kako kaže, bila prisutna kad se incident dogodio.

- Sedeo je sa nekoliko prijatelja. Konobarica je donela flašu pića, a problem je nastao kad je pokušala da mu naplati račun. Kako nije želeo da da novac, devojka je pokušala da uzme bocu, i tad ju je udario. Obezbeđenje kluba je reagovalo. Kristijan ne govori istinu, postoje video-snimci - kaže žena koja se javila redakciji Kurira iz Diseldorfa, a koja iz razumljivih razloga ne želi da joj se ime objavi u medijima.

Podsetimo, Golubović se dan ranije oglasio na svom Fejsbuk profilu, tvrdeći da ,,grupa klošara" izmišlja da je pretučen.

- Kelnerica, kojoj smo obilno davali bakšiš, iz ko zna kog razloga počela je da se ponaša kao grozna uličarka, a kad je opomenuta zbog toga, spas je potražila u gazdi lokala i nekim redarima - napisao je Kristijan i dodao da su on i njegovi prijatelji tad napravili ,,grudve od novčanica i gađali je".

- Kakve grudve od novčanica, nisu hteli račun da plate! Devojka je završila u bolnici, a Kristijan i njegovi drugari, koje je obezbeđenje smirilo, pobegli su pre nego što je stigla policija - tvrdi žena.

Albedo 0

ALEKSIJE D.

Demantovao je to na kulturan način. Mrzi me da tražim ali ima tu i reči sa p. i k. i g. Edukovan čovek, slikar i poliglota, humanista i sportista. A i djentlmen. Kud bi on na žensko ruku digao? Nešto drugo (nogu?) možda, ali rukom.... Ne verujem.

Anomander Rejk

Au, ovaj ga je baš olešio od batina...bolje ipak da se bavi slikarstvom i crtanjem...
Tajno pišem zbirke po kućama...

Albedo 0

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

Sta mu dodje ovo Vega? I dva imena...Zar ne bese ovaj tip ono, osudjivani krimos? 90te once again...

Meho Krljic

Cutter je bio nadahnut kada je kreirao naziv topika. Evo ko je Kristijan Vega.

Dybuk

Meho Krljic

Dzimi Gitara

Quote from: Dzimi Gitara on 22-04-2014, 14:26:01
Mislim da je on odavno viđen za pobednika Farme ili VB, ili bar nekoga ko bi dogurao dovoljno daleko da mu to bude isplativije od trgovine po tašmajdanskom parkiću, ali čovek je uvek birao put kojim se ređe ide. I bolje tako, jer bez patnje nema umetnosti.

Da je pratio ZS... Ali umetnici uvek biraju teži put.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Petronije

Quote from: tomat on 20-08-2015, 18:43:26
Kaće on u zatvor?
To je pravo pitanje. Ne smeta meni sto on valja, dop se trosi pa se trosi, al' brate ako padnes, zna se, mardelj. Pa svi bi probali da obrnu koju turu zutog, cisto da se zaradi za more i za novog pasata karavana, da moze da se ide na popravni. Eeeee zivote...

Anomander Rejk

Albedo 0

Kristijan baca bombe na Farmi, čuo par bisera

''Ja sam upao u septičku jamu na ratištu''

''Izazvaćeš me da se izlanem, doći će murija da me vodi u Hag''

''Ja volim Ivanu i ne gledam druge žene. Kad ne bih voleo Ivanu, sve bi' ih jebo''!

Anomander Rejk

Agota

Kaže Kristijan Maji:"Nije ti ovo rijaliti, ovo počinje da liči na mizeri..." Sjajno! :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Anomander Rejk

Maja : ,,Nemam ti ja dva lica.''
Kristijan: ,,Nemaš ti mozga''. :-D

Agota

"Ja se ovde po ugovoru ponašam ko čovek"-Kristijan, naravno.  :D

Moram priznati da mi je interesantan. Njegov ulazak je kontraverzan , ali njegov boravak vise nije. Cenim da u britanskog  Big Bradera  uvedu Bronsona , da bi Britanci gledali, ali druga je stvar sto oni to nikad ne bi dozvoli, ovaj je tu gde je, i to sad apsolutno  legitimno.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Albedo 0

Ti si Majo šizi-bizi a ja sam samo bizi! 8-)

Anomander Rejk

Ova mu je hit, za onog policajca-bildera Lepomira:
,,Ćelava raga muti proteine u 9 ujutru'' :)

scallop

Lepo smo zamolili da se ovde ne bavimo bljuvotinama, a ti se navrzo kao da nam bez njih ne bi bilo života. :(
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Anomander Rejk

Quote from: scallop on 08-09-2015, 09:52:57
Lepo smo zamolili da se ovde ne bavimo bljuvotinama, a ti se navrzo kao da nam bez njih ne bi bilo života. :(
Ovo je topik koji se zove Aleksandar Kristijan Vega Golubović, i nisam jedini koji ovde piše o njegovim provalama i glupostima, tako da
ne znam zašto uopšte to pominješ na ovom topiku.

scallop

Pa, nadam se da nisam jedini kome tabloidna preorijentacija Znaka Sagite smeta. Slobodno vi uživajte. xfrog
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Anomander Rejk

Ovaj topik je otvoren još 2009.godine.

scallop

Ne mislim da si odgovoran što je topik nastao, nego što još nije nestao.