• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Gwydion

Quote from: zosko on 22-09-2009, 22:37:29
sve ce to gvidi razjasniti.

Naravno. Pošto je umro ovakve slike, iz gej kluba koji se zove Stadtkraemer i koji senalazi u Klagenfurtu,  počele su da se pojavljuju po štampi.

džin tonik

ma ne zanima mene haider niti njegova seksualna orijentacija. pitam te kako komuniciras sa pokojnicima.

Ghoul

kakve su bre ovo zagrobne fotke?!

ili je ovo više kao RINGU-style?
sve neka ektoplazma... ili ghost-pixtures?
https://ljudska_splacina.com/

Gwydion

Quote from: zosko on 23-09-2009, 00:17:55
ma ne zanima mene haider niti njegova seksualna orijentacija. pitam te kako komuniciras sa pokojnicima.

Šta lupetsaš ti? Ja sam rtekao da je Hajder svojevremeno bio veoma anti gej orijentisan i davao takve izjave zubog čega su i bili gej protesti u Rimu, tokom njegove posete papi. Posle smrti su se pojavile njegove fotke iz gej kluba. U čemu je tvoj problem sem akutne glupavosti?

džin tonik

dobro, razumio sam. i ja ponekad uhvatim koju vijest. ok. haider peder. znam. ali pitam te kako komuniciras sa pokojnicima. alo?

Le Samourai

kako je jedino i moguce - posthumno.

Gwydion

Quote from: zosko on 23-09-2009, 00:33:22
dobro, razumio sam. i ja ponekad uhvatim koju vijest. ok. haider peder. znam. ali pitam te kako komuniciras sa pokojnicima. alo?

Moja izjava je imala neke elemente pogodbenog govora, iako nije bio taj oblik, što znači da se odnosi na to da kao kada bi pitali Hajdera pre nego što je bio pokojni. Možemo i ovako, kao kada bi pitali zoska pre nego što je postao gluš? U stvari ne možemo... nema stanja od pre.

džin tonik

ovo si TI napisao! i sad priznajes da LAZES!

Quote from: Gwydion on 22-09-2009, 02:18:17... pitate u Austriji pokojnog Hajdera da loi je za paradu, on odgovori naravno ...

Gwydion

Quote from: zosko on 23-09-2009, 00:46:50
ovo si TI napisao! i sad priznajes da LAZES!

Quote from: Gwydion on 22-09-2009, 02:18:17... pitate u Austriji pokojnog Hajdera da loi je za paradu, on odgovori naravno ...

"To je kao da pitate u Austriji pokojnog Hajdera da loi je za paradu, on odgovori naravno sve najgore o gejevima, a posle smrti mu u novinama  izašle slike sa dugogodišnjim dečkom."

Umesto da izvlačiš delove rečenica iz konteksta, bolje nadji neku curu i konačno izvlači ono što treba iz gača.

džin tonik

sad si dodao jos stvari i promijenio smisao recenice. nisi fer diskutant.

Gwydion

Quote from: zosko on 23-09-2009, 00:55:37
sad si dodao jos stvari i promijenio smisao recenice. nisi fer diskutant.

Samo sam copy paste c elu onu poruku iz koje si ti istrgao deo. Dakle...idi nadji curu, to je jedino što ti mogu reći.

džin tonik

dobar izgovor zlata vrijedi kazu babe i starci koji su presli 19. godinu...

Ghoul

zosko, stvarno si postao neopevani smarač.
bolje se javi pingvinu da te opeva.

džin tonik

zar nije kinski rekao: "ne sudite da vam ne bude sudjeno!"? nisam ja kriv sto moram vise puta objasnjavati napisano. sta se to kod vas desava? djeca prvo idu na forum, pa tek kad nakupe 10k postova bivaju primljeni u skolu? i onda svi vunderkindi u prvom razredu.

krema

Andjo, posto se broj pedera u Banjaluci,u posljednje vrijeme, naglo povecao (kao i svuda na ovim nasim prostorima, vjerujem), vjeruj mi da ih znam dosta. I svi kao da su po sablonu radjeni.
I nijedan ne lici na nas bradate cupavce... xwink2

scallop

Quote from: Ghoul on 23-09-2009, 01:32:02

A, zašto da ga ne drnda? Zaslužio je. Zosko, majstore!
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

angel011

Quote from: krema on 23-09-2009, 09:40:45
Andjo, posto se broj pedera u Banjaluci,u posljednje vrijeme, naglo povecao (kao i svuda na ovim nasim prostorima, vjerujem), vjeruj mi da ih znam dosta. I svi kao da su po sablonu radjeni.

Možda nije bradati čupavac, ali kako znaš da nije dlakav, ako ga nisi video golog ili bar polugolog?
We're all mad here.

krema

He he, pod cupavac sam mislio iskljucivo na kosu... ;)

angel011

A, ok. Rekao si da nikad nisi video dlakavog geja, pa mi nije palo na pamet da misliš isključivo na kosu... :mrgreen:
We're all mad here.

Gwydion

Quote from: scallop on 23-09-2009, 10:15:35
Quote from: Ghoul on 23-09-2009, 01:32:02

A, zašto da ga ne drnda? Zaslužio je. Zosko, majstore!

Muvaš piletinu, a scallop? Nadaš se da se možda  obuče u ustašku uniformu, samo loša tio računica, ipak nije to za tvoje godine. Srce i tako to...

Gwydion

Quote from: angel011 on 23-09-2009, 12:55:05
Quote from: krema on 23-09-2009, 09:40:45

Možda nije bradati čupavac, ali kako znaš da nije dlakav, ako ga nisi video golog ili bar polugolog?

Ako je suvišno u tvom postu. Nisam siguran koliko je lako prepoznati geja u Banja Luci, doduše priča seda se okupljaju pored reke Vrbas na izvesnoj lokaciji koju krema sasvim izvesno posećuje. U krajnjoj liniji, može  li se zamisliti gejičanstveniji nik od krema. Samo to je Bosna tako da nisu još ni čuli za lubrikante pa koriste razne kreme  xfoht

EKSTREMISTA

Ovi bre kako su krenuli,ima i Patrijarha da privedu na informativni.
Quote"...Поред десничарских организација, тужилац би могао да се позабави и саопштењем Српске православне цркве, каже Саша Гајин.

Он наводи да оцена да је Поворка поноса "Содома и Гомора" може да се подведе под одредбу "јавно излагање порузи", док се формулација "дрво које плода не рађа сијече се и у огањ баца" може подвести под кривично дело "јавна претња актривностима која спадају у кривична дела".

За оба дела запрећена казна је до три године затвора..."
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Le Samourai

Nece patrijarha, nego onog majmuna koji je navedene izjave dao.

Tex Murphy

To sa drvetom koje ploda ne rađa je citat iz Biblije, ali ne sumnjam da retard od tužioca to ne zna.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ygg

Quote from: Harvester on 23-09-2009, 20:51:36
To sa drvetom koje ploda ne rađa je citat iz Biblije, ali ne sumnjam da retard od tužioca to ne zna.

To što je to citat iz Biblije ne znači da se ta izjava ne može podvesti pod krivično djelo. :roll:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Tex Murphy

Ma može SVE da se podvede pod krivično djelo. Eto i ja sam sinoć u neznanju metnuo na Fejsbuk da ću da upucam svakog ko mi spomene robote. Sreća da nisam državljanin Srbije, inače bih dobio tri godine zatvora za to.
Genetski četnik

Le Samourai

To je citat iz Biblije - tendenciozno istrgnut iz konteksta i upotrebljen na nachin koji nema veze sa tim delom u Bibliji.

Ako se protumachi kao shto je ovaj pop zheleo da ga protumachi, sterilni heteroseksualni mushkarci i zhene se takodje trebaju u "oganj baciti."

Gwydion

Quote from: Le Samourai on 23-09-2009, 22:10:21
To je citat iz Biblije - tendenciozno istrgnut iz konteksta i upotrebljen na nachin koji nema veze sa tim delom u Bibliji.

Ako se protumachi kao shto je ovaj pop zheleo da ga protumachi, sterilni heteroseksualni mushkarci i zhene se takodje trebaju u "oganj baciti."

Nego šta. Sve neženje, usedelice, a i monahe i monahinje bez imalo pogovora. Viva la Lomacha!

angel011

Ne zaboravi i na sve one bezbožnike koji koriste kontracepciju.
We're all mad here.

Ghoul

retard je onaj ko se na bibliju poziva kao na alibi da poziva na mržnju, netrpeljivost i odstranjivanje onih koji nisu 'bogougodni', kao što je taj vaš 'bog' sa sodomom i gomorom...

retard je ko ne zna ono što je još šexpir reko, da i đavo može bibliju citirati za svoje potrebe...

Eriops

Skupili se svi djavoli sveta, protiv sirotih homoseksualaca  :).
Procitao sam jedan komentar, a moze se shvatiti i kao sala, vic. Mada po novom Zakonu o informisanju, mozda zaglavim zatvora zbog homofobicnosti  :).

Muskarac se rano ujutru budi na posao, i pozdravlja sa sinom.
Tata, tata- govori malisan- a sta cu ja da radim dok se ti ne vratis ?
Pa ostaces kuci sa tatom sine- kaze muskarac i odlazi na posao  :evil:.

Ygg

Quote from: tiha voda on 23-09-2009, 22:52:51
Muskarac se rano ujutru budi na posao, i pozdravlja sa sinom.
Tata, tata- govori malisan- a sta cu ja da radim dok se ti ne vratis ?
Pa ostaces kuci sa tatom sine- kaze muskarac i odlazi na posao  :evil:.

I šta je ovdje smješno? :roll:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Alex

QuoteОн наводи да оцена да је Поворка поноса "Содома и Гомора" може да се подведе под одредбу "јавно излагање порузи", док се формулација "дрво које плода не рађа сијече се и у огањ баца" може подвести под кривично дело "јавна претња актривностима која спадају у кривична дела".

За оба дела запрећена казна је до три године затвора..."

Ne postoji nikakav elemenat krivičnog dela u ovim izjavama. To je OČIGLEDNO, svakom dobronamernom razumnom građaninu.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 23-09-2009, 22:41:49

retard je onaj ko se na bibliju poziva kao na alibi da poziva na mržnju, netrpeljivost i odstranjivanje onih koji nisu 'bogougodni', kao što je taj vaš 'bog' sa sodomom i gomorom...

retard je ko ne zna ono što je još šexpir reko, da i đavo može bibliju citirati za svoje potrebe...

Lupaš ko i obično. Svako normalan bi primijetio razliku između kritike NEČIJE UPOTREBE citata iz Biblije (što ovo nije) i kritike SAMOG citata iz Biblije (što ovo jeste). Ako je taj tužilac mislio na ovo prvo, onda je trebalo da se precizno izrazi.
Btw, šta god da je sveštenik reko, to je irelevantno za ovu diskusiju. Odoh da gledam Unforgiven.
Genetski četnik

David

Hm, to sto je ovaj pop upotrijebio biblijsku metaforu negativne konotacije po Paradere, tesko da bi moglo da bude ozbiljna osnova za podizanje tuzbe.
Medjutim, da je poput jednog ovdasnjeg, sveCkog popa , upotrijebio eksplicitne rijeci vrijedjanja, nazvavsi gej-lezbijsku populaciju bolesnom i otpadom covjecanstva (dakle, kako je to ovaj svecki pop i ucinio), onda bi vrlo lako&brzo mogao da popusi kaznu (tj. globu).
Naravno, svecki drzavni tuzioc nije to ucinio na poticaj bilo kog iz te uvrijedjene populacije, nego je tuzbu podigao samoincijativno, radeci svoj posao onako kako to i treba da radi, profesionalno.     
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

EKSTREMISTA

Ma naravno da nije problem u citatu iz Biblije već u tome ko ga je izgovorio.
Ako je neko na listi za odstrel drugosrbijanaca, onda će biti optužen za govor mržnje čak i ako recituje pesmice čika Jove Zmaja.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

mac

Ja nisam drugosrbijanac, ali ovaj pop je blago rečeno neobavešten. Jako rečeno lik je medijska kurva.

krema

Джон Рейнольдс

Mislim da je krajnje vreme da se preradi tekst te Biblije, da se izbaci sav govor mržnje i da konačno imamo jedno lepo politički korektno izdanje. Verujem da bi se mnoge srpske NVO okupile ovo ovog projekta i da bi brojni eminentni stručnjaci pomogli u njegovoj realizaciji. Budimo mi jednom ispred sveta!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ghoul

Quote from: John Reynolds on 24-09-2009, 12:29:32
Mislim da je krajnje vreme da se preradi tekst te Biblije, da se izbaci sav govor mržnje i da konačno imamo jedno lepo politički korektno izdanje. Verujem da bi se mnoge srpske NVO okupile ovo ovog projekta i da bi brojni eminentni stručnjaci pomogli u njegovoj realizaciji. Budimo mi jednom ispred sveta!

sad je dockan: govor mržnje iz te kužne, zle knjige već je pokosio milione i milione ljudi tokom prethodna 2 milenijuma... :(

Джон Рейнольдс

Quote from: Ghoul on 24-09-2009, 12:34:06

sad je dockan: govor mržnje iz te kužne, zle knjige već je pokosio milione i milione ljudi tokom prethodna 2 milenijuma... :(

Delimično si u pravu. Nije problem toliko Biblija, knjiga ko knjiga. Da imam vremena i nešto više harizme, mogao bih da hajpujem Naživo kao novo Sveto pismo, kakve li bi pizdarije nastale usled prizemnih interpretacija? Naglasio sam poslednju reč jer, recimo, ima neke veze sa raspravom. Samo hrišćanstvo, u celini gledano, kako je koncipirano i kako je bilo - ajde da se tako izrazim - implementirano, veći je problem od same Biblije. To je kosilo milione, a Biblija - već rekoh, knjiga ko knjiga. Imam problem sa upiranjem prstom u knjigu zbog onog starog redosleda: problematična knjiga - lomača - ljudi.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 24-09-2009, 12:34:06

Počeću da preskačem tvoje postove.
Genetski četnik

Ghoul

subordinacija, ponižavanje i ropski tretman žena utemeljeni su na BIBLIJI, baš kao i progoni 'veštica', vračara, vidara i sl.

progoni homosexualaca i drugih neortodoxnih, nemisionarskih praktikanata sexa, utemeljeni su na BIBLIJI.

progoni i pogromi jevreja (u srednjem veku, ali i kasnije) utemeljeni su na BIBLIJI.

istrebljenje 'nevernika', 'jeretika', i drugih 'slugu Đavolovih' - utemeljeni su na BIBLIJI.

itd.itd.itd.

ne postoji knjiga u istoriji čovečanstva koja je direktno ili indirektno proizvela više ZLA, PATNJE, UBIJANJA - od biblije.
i time mislim kako na explicitne deonice govora mržnje u kojima direktno piše kako ljuti bog jehova očekuje od vernika da tretiraju nevernike, tako i na one još mnogobrojnije, konfuzne, dvosmislene, tuc-muc-trt-mrt deonice koje su sročene tako da ih svako može 'interpretirati' kako mu ćune.

pazi, ni NEKRONOMIKON nije 'zla knjiga' jer "Ne postoji ZLO, postoje samo ljudi". šta će LJUDI da pročitaju, protumače i implementiraju u NEKRONOMIKONU - to je njihov problem, je li?

isto tako i biblija, je li?
nije kriva knjiga što su ljudi BUKVALNO shvatili ono 'thou shalt not suffer a witch to live'?
to je bila neka metafora, poetska slika, a ne instrukcija 'svete knjige'?

Eriops

Daj bre Ghoule, ohani malo. Da neces da spaljujes knjige ( Biblije ) na lomaci ?
Ljudi ubijaju zato sto imaju u sebi ubilacki poriv, zlo, tamnu stranu, zovi to kako hoces, a ne zato sto citaju knjige ( Bibliju ). Ako cemo tako rezonovati, svi ljubitelji horora su manijakalne ubice, a vec smo o tome raspravljali.
Staljinovi komunisti su pobili milione ljudi po Gulazima, a bili su, ispravi me ako gresim- nevernici, iliti ateisti ? Cini mi se da ni nacisti nisu previse davali na crkvu.
Da, neki jesu. Ustase, recimo. Vodili su   se  i verski ratovi. Medju vernicima imas ubica, koljaca, pedofila, lopova. Isto tako medju njima imas i postenih, dobrih i humanih ljudi.
Tvrdnje da je Biblija " knjiga Zla " su besmislene. Zlo je samo unutar nasih glava.
Oni koji vole ubijati, ubijace i bez Biblije, ideologija, itd, to su samo izgovori.

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 24-09-2009, 13:12:11
subordinacija, ponižavanje i ropski tretman žena utemeljeni su na BIBLIJI, baš kao i progoni 'veštica', vračara, vidara i sl.

progoni homosexualaca i drugih neortodoxnih, nemisionarskih praktikanata sexa, utemeljeni su na BIBLIJI.

progoni i pogromi jevreja (u srednjem veku, ali i kasnije) utemeljeni su na BIBLIJI.

istrebljenje 'nevernika', 'jeretika', i drugih 'slugu Đavolovih' - utemeljeni su na BIBLIJI.

itd.itd.itd.

ne postoji knjiga u istoriji čovečanstva koja je direktno ili indirektno proizvela više ZLA, PATNJE, UBIJANJA - od biblije.
i time mislim kako na explicitne deonice govora mržnje u kojima direktno piše kako ljuti bog jehova očekuje od vernika da tretiraju nevernike, tako i na one još mnogobrojnije, konfuzne, dvosmislene, tuc-muc-trt-mrt deonice koje su sročene tako da ih svako može 'interpretirati' kako mu ćune.

pazi, ni NEKRONOMIKON nije 'zla knjiga' jer "Ne postoji ZLO, postoje samo ljudi". šta će LJUDI da pročitaju, protumače i implementiraju u NEKRONOMIKONU - to je njihov problem, je li?

nije kriva knjiga što su ljudi BUKVALNO shvatili ono 'thou shalt not suffer a witch to live'?

Novi Zavjet ukida Stari, tako da je svo ovo tvoje trućanje trućanje. Pokaži mi gdje se u NOVOM Zavjetu poziva na eksterminaciju bilo koga (poziv na eksterminaciju nije isto što i osuđivanje ili bacanje anateme ili sl.), or forever keep your silence. Ako ti je do razračunavanja sa Starim Zavjetom, obrati se Jevrejima.
Inače, sad mi je jako žao što pri ruci nemam Antihrista, da ti citiram nekoliko izjava tvog duhovnog oca, da vidimo ko tu zaista propagira mržnju, eksterminaciju i ostalo.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quoteprogoni i pogromi jevreja (u srednjem veku, ali i kasnije) utemeljeni su na BIBLIJI.

Ne. Progon i pogrom u drugom svjetskom ratu utemeljen je na Ničeovoj filozofiji.
Genetski četnik

Gwydion

Quote from: Harvester on 24-09-2009, 14:45:26
Quote from: Ghoul on 24-09-2009, 13:12:11

itd.itd.itd.

Novi Zavjet ukida Stari, tako da je svo ovo tvoje trućanje trućanje. Pokaži mi gdje se u NOVOM Zavjetu poziva na eksterminaciju bilo koga (poziv na eksterminaciju nije isto što i osuđivanje ili bacanje anateme ili sl.), or forever keep your silence. Ako ti je do razračunavanja sa Starim Zavjetom, obrati se Jevrejima.
Inače, sad mi je jako žao što pri ruci nemam Antihrista, da ti citiram nekoliko izjava tvog duhovnog oca, da vidimo ko tu zaista propagira mržnju, eksterminaciju i ostalo.

Što volim vas neobrazovane. Novi Zavet ne ukida Stari Zavet jer je sam Isus rekao da nije došao da ukine Zakon, već da je došao da se Zakon sprovodi. A ovo što ti kažeš je interpretacija neutemeljena u samoj Bibliji, već je politička podmetačina teligijskih tajkuna od pre cirka 2 soma godina.

Tex Murphy

Što volim vas neobrazovane. Jesi li ti uopšte čitao Novi Zavjet?
Genetski četnik

Gwydion

Quote from: Harvester on 24-09-2009, 15:18:57
Što volim vas neobrazovane. Jesi li ti uopšte čitao Novi Zavjet?

Jok, ti si...