• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

angel011

Ma koga je briga za to da ona uživa, neće umreti ako ne uživa... Njeno uživanje ionako nije neophodno za produžetak vrste.
We're all mad here.

Albedo 0

ne, najbolje bi bilo da joj ne odsječemo klitoris ali da je udamo za tajkunovog sina. Onda će da uživa. Pošto je najveći srpski problem afrički klitoris u Kongu.

---

imaš neki bolji problem koji bismo mogli da rešimo na forumu, časkom?
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Albedo 0

Джон Рейнольдс

Meni treba dve hiljade evra. Kupio bih auto.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Žika je pitao za problem koji bi ''mogli da rešimo'' :)

---

e, sad, ako ne možemo johnu da iskeširamo dve hiljade evra ne zaslužujemo ni da živimo

Savajat Erp

Quote from: Lomljavina on 14-10-2010, 23:02:55
U filmu, koji sam gledao o obrezivanju devojčica iz plemena Somali u Keniji,

мене занима постоји ли племе Кенији у Сомалији? реципроцитет и те форе, не? :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

---

samo se vi zezajte, ali kornjače su skroz relevantan problem. uopšte ne razumem te priče, kao, šta se bavite pravima životinja, ljudi umiru obespravljeni, imamo prečih problema oko ljudi, itd. kao da su ljudi nešto vredniji spašavanja od životinja? mislim, čime su ljudi to zaslužili, čime? meni se čini da su životinje mnogo više kul za spasiti od ljudi.

Джон Рейнольдс

To je tačno. Životinje su uglavnom dobre, dok su ljudi uglavnom bagra. Međutim, sad sam proverio, galapagoske kornjače imaju oznaku VU, dakle ranjive su, ali ima i ugroženijih vrsta.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

SIMERIJANAC

НЕОБИЧАН ПРДЛОГ ПЕНЗИОНЕРА ИЗ ПОДСУВОБОРСКОГ СЕЛА: ХОЋЕ НА РОБИЈУ УМЕСТО МАЛОЛЕТНИКА

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Радојица Марић (63), пензионер из подсувоборског села Горњи Бранетићи, спреман је, како је рекао, да на себе преузме све казне које буду изречене малолетним демонстрантима, који су учествовали у протестима против одржавања геј параде у Београду.

-Спреман сам да одробијам све казне које буду добили ови млади људи јер сматрам да младима није место у затвору, већ у школама. Ово што се догодило у Београду је, по мени, само бунт младих људи којима држава и ова власт не нуде никакву перспективу.Геј парада је била само повод да искале своје незадовољство и због тога сам спреман да на себе преузме све казне које малолетним лицима буду изречене због учествовања у демонстрацијама и да будем осуђен на доживотну робију. Ја сам своје проживео, а младима због исказивања незадовољства није место у затворима. Са пензијом од 14. 000 динара ионако не видим перспективу за себе па би ми на робији било много боље него што је сада, а малолетници би били у школским клупама где им је и место - каже за "Правду" пензионер Радојица Марић уз тврдњу да ми не треба да идемо у Европу јер је Србија одувек била и сада је део Европе.

Д.Марковић

mac

Quote from: John Reynolds on 14-10-2010, 23:00:17
Pokažite mi gde je to dugme!

Čekaj, polako, prvo utvrdi o kojoj polovini Evrope je reč.

Loni

Pretpostavljam da je i ovo takođe samo bunt mladih nezadovoljnih ljudi.

http://www.alo.rs/vesti/31899/Zapalili_baraku_sa_detetom

Albedo 0

taj penzioner bi bolju hranu i grijanje imao u zatvoru nego kod kuće

Truba

crkva ne mrzi pedere
crkva mrzi njihov grijeh
crkva želi da se oni liječe
crkva želi da se ne promovira njihov grijeh

barem ona katolička
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

pokojni Steva

Bobane,kumim te,gasi ovaj monster vašar!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Savajat Erp

готово је сад, топик је постао превелик и не може се више контролисати! run to the hills! wg, ти види где ћеш...  :evil:  ;)

Джон Рейнольдс

Ah. Prvo parada ponosa, pa onda tetovirani bilmez, sad požar u romskom naselju (zar nije Belvil raseljen? silne su se suze ronile oko toga)... Šta je sledeće? Grafiti na sinagogi ili džamiji? Napad na nekog NVO aktivistu? Napadi na političke stranke su već iskorišćeni. Tipujem da će doći do napada na neku nacionalnu ili versku manjinu, Mađara ili muslimana. I to van Beograda, da se pokaže da je srpski fašizam ušao u sve pore društva i ima ga u svim gradovima.

#Τζούτσε

pokojni Steva

Ja zbriso u kukuruze.Za posle ćemo već videti,kombajni krstare!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Savajat Erp

мрзим комбајне...проклета чудовишта...не дај се!  :lol:

Nightflier

Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Meho Krljic

Quote from: Albedo 0 on 14-10-2010, 22:58:53
zadovoljstvo nije biološki imperativ. Da jeste životinje bi se šibale svaki dan, a neke se šibaju dva puta godišnje.

No nije ni to važno.

Stvarno autonomna slobodna odluka je kada ispred sebe imaš dugme, koje ako pritisneš ode npr pola Evrope i Sjeverna Amerika u vječna lovišta. Kada imaš takvu moć da pobiješ milione ljudi, možeš npr da ih i mrziš, da misliš sve najgore o njima, da oni i ne zasluuju da žive... ali da znaš da ćeš gorjeti u Paklu ako pritisneš to dugme.

Samo ako znaš da ćeš biti osuđen na vječne muke i ipak pritisneš dugme tvoja volja je slobodna.

Sve ostalo su relativizacije, racionalizacije, imitacije slobode volje itd...

Jasno. No, velim u svakodnevnom (političkom i inom) životu ima i drugih, prihvatljivih, praktičnih manifestacija slobodne volje ili njene zadovoljavajuće aproksimacije. Dovoljno za ovu raspravu.

SIMERIJANAC

Quote from: John Reynolds on 15-10-2010, 01:54:28
Ah. Prvo parada ponosa, pa onda tetovirani bilmez, sad požar u romskom naselju (zar nije Belvil raseljen? silne su se suze ronile oko toga)... Šta je sledeće? Grafiti na sinagogi ili džamiji? Napad na nekog NVO aktivistu? Napadi na političke stranke su već iskorišćeni. Tipujem da će doći do napada na neku nacionalnu ili versku manjinu, Mađara ili muslimana. I to van Beograda, da se pokaže da je srpski fašizam ušao u sve pore društva i ima ga u svim gradovima.

Ja tipujem na napad na porodilište.

lilit

ma samo vi sad relativizujte, dzaba vam.  :lol: :lol: :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

akhnaton

Quote from: SIMERIJANAC on 15-10-2010, 11:58:58
Quote from: John Reynolds on 15-10-2010, 01:54:28

Ja tipujem na napad na porodilište.

Auuuu već vidim, gomila budućih majki.... u jurišu na porodilište... a doktore čuva murija... jer nema mesta za sve majke....
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

CorwinM

There are no desperate situations, there are only desperate people.

angel011

Ono malo što sam je videla, dosta davno, mislim da nije bila u stanju da tako artikulisano iznese stav. Moguće je da joj je neko drugi to napisao.

Ne znam zašto vređa mungose, šta su joj oni skrivili? Mungosi su simpatični.
We're all mad here.

Albedo 0

pa sad, više volim pedere od Jelene Karleuše, to je sigurno....

ako bi usvajanje prava na gej brak nekako uklonilo Jelenu Karleušu sa lica Zemlje prvi bih glasao.

Znači - čovek se tako rodi i to je tako. Vreme je da mnogi od vas skapiraju da homoseksualnost nije bolest. Znači - i dokazano, i zvanično, i nezvanično, i kako hoćete.

SIMERIJANAC

Quote from: angel011 on 15-10-2010, 16:44:11
Ono malo što sam je videla, dosta davno, mislim da nije bila u stanju da tako artikulisano iznese stav. Moguće je da joj je neko drugi to napisao.

Možda suprug?  :lol:

M.M

Moram da kazem: JK svak cast.
Primeticu da kojim slucajem, nasa draga JK, ne zivi u Srbiji i da nema "dlakavih" homofoba ona nikada ne bi izasla iz svoje sobe u kojoj bi pevala, mozda, samo svojim roditeljima i nikada ne bi imala fudbalera za muza.
A ovako, uz pomoc "dlakavih" homofoba, JK godinama terorise Srbiju i to mnogo vise od huligana koji su napravili nerede u nedelju 10.10.2010.
Nijedan poraz nije konačan.

Джон Рейнольдс

Da li ste napravili spisak odevnih predmeta koje imate, a dizajnirali su ih pederi (20% svetske populacije, inače)?

#Τζούτσε

nickname

Loni

Albedo, više voliš pedere od Karleuše?
Je l s ti siguran u svoju orijentaciju? :-)

Inače stvarno je preterala s onih 20 %.
LGBT-ovaca je svega 5 % uvrh glave.
Vrlo verovatno je da ima 20 % ljudi koji su za sve moguće ljubavno-seksualne slobode, (i poze, pa čak i za analni seks)
toliko je onih, koji bi sve to podržali, bili glasni i skokoviti čak i na gej paradama, ali sigurno je da ne bi mogli da uživaju u gej seksualnom odnosu.

Inače svi se dive Karleuši, ali najbolji tekst o svemu napisao je bloger B92 - Strongman.
http://blog.b92.net/blog/7668/Strongman/

Blog govori o Strongmenovom drugu Istoku, koji pokušava na silu da postane gej bar na kratko da vidi može li da uspe taj eksperiment.

Alex

Quote from: Lomljavina on 15-10-2010, 20:18:02
Blog govori o Strongmenovom drugu Istoku, koji pokušava na silu da postane gej bar na kratko da vidi može li da uspe taj eksperiment.

Lomljavino, verovatno si suviše mlad da bi se sećao crtanih filmova o likovima koji kažu - IP IP IP BARBA TRIK i menjaju oblik. Uveren sam da bi Tata Brada, Mama Brada i kompanija mogli da se pretvaraju u barove, kafiće, bistroe, kafane...
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Albedo 0

Lomljavino, statistika govori da 37% ljudi pod određenim uslovima mogu postati homoseksualci.

RICHARD A. POSNER
Sex and Reason
HARVARD UNIVERSITY PRESS

Džek

A što se ne bi divili Karleuši?
Ako treba već svoje divljenje da iskažem nekome, radije ću toj krampi, fundamentu plastike iskazati svoju naklonost nego rutavom primopredajniku koji bi da maršira i izazove belaj.

Mislim, sa aspekta biranja, na romantičnom vodenom krevetu, Jelena vs peder, Jela vodi ubedljivo, neprikosnoveno i suvereno. Opozicija i nije protinik, nego figura za prezir.

Izvinte, al balkan boj, Sal, rađe bi talaso sa industrijom plastike, Jelena doo, nego sa rutavim primopredajnikom.

ende.

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Albedo 0

Sal, ub'o si ga kao prs' u pakšu....

Džek

To ostavi gej aktivistima, ja svoj prst zabadam tamo gde bog otac odredio da se zabada. U rudnik svoje nosurde, pa sve nadalje u hetero kontu!
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Loni

Quote from: Albedo 0 on 15-10-2010, 20:52:46
Lomljavino, statistika govori da 37% ljudi pod određenim uslovima mogu postati homoseksualci.

RICHARD A. POSNER
Sex and Reason
HARVARD UNIVERSITY PRESS

Ovo je ko zna kada prevaziđena teorija.
Srpski seksolog Rakić kaže da najnovija istraživanja pokazuju da nije tako.

To što neki tipovi na robiji imaju seksualne odnose jedni s drugima ne govori da su postali gej. Oni jednostavno nemaju drugog izbora.
Za njih, tako zagorele, koji godinama nisu videli ženu, neki muškarac iz zatvora i nije muško biće niti bilo koje biće.
On je samo rupa u koju u trenutku nadolazećeg nagona treba da se gurne (da l u usta ili guzu nema veze).

Interesantno je da u zatvorima oni uglavnom izaberu nekog najslabijeg (omega mužjaka) i svi se naređaju nad njim jer znaju da taj ne može da im se suprotstavi.
On ni u kom slučaju neće postati nikome voljeni ni cenjeni objekat već samo vlasnik rupe u koju se gura mehanički.

Po izlasku iz zatvora niko od njih nikad neće poželeti muškarca.
Žene su sad dostupne i to je to.

Lord Kufer

A, inače, za takve tipove žena nije samo - rupa? I nije neko - slabiji?
Inače su oni, u "normalnom" životu voljeni i cenjeni?
U "normalnom" životu žene su normalno "dostupne" i od "Boga dane" - a koliko njih je u tom zatvoru upravo zbog takvog odnosa sa ženama?

Albedo 0

to si ti neku drugu teoriju izvukao iz rukava, ovo nema veze sa takvim ekstremnim uslovima.

evo ti još jedan dokaz da to nema veze sa homoseksualnošću
http://faculty.mdc.edu/jmcnair/Joepages/The%20Sambia.htm

Govorimo o svakodnevnom životu.
37% muškaraca može postati gej. Uostalom, knjigu imaš na gigapediji...

Loni

Taj sajt samo govori o tome da muškaci iz tog plemena imaju nekakve rituale,
ali ne i da uživaju u njima.

Koliko sam skapirao vlada neko uverenje da će momak imati dobru spermu, ako
ga muškarac izrituališe (ma šta to značilo) i tako prenese muškost.
Ja tu ne vidim da su u tom plemenu svi gejevi.
To je deo nekakve procedure i sujeverja, koji nemaju veze sa uživanjem.

Ja ne verujem da 37 % muškaraca može postati gej.
Da li ti možeš postati gej, da počneš da se trudiš?
Ne verujem.

Mogu da te stave na neki brod mornara (da ne uzimam opet zatvor kao primer) ili na neko ratište i da ne vidiš mesecima i godinama ništa žensko.
U takvim situacijama tvoja duša će verovatno tražiti neku toplinu i oslonac. Čak i nežnost.
Moguće je da ćeš se zagrliti s nekim muškarcem ili ćete čak zaspati zagrljeni.
Moguće je da bi jedan za drugog dali ruku ako treba, ali TO NEMA VEZE S GEJSTVOM.

To bi bila neka vrsta duhovne bliskosti, koja je toliko jaka da se negde minimalno prenosi i na telo, ali čim bi pomislio na sam čin penetriranja s njim, garantujem da bi ti se zgadilo.

No ako smo već kod nekih ekstremnih uslova, svako od nas pod određenim uslovima može biti sve. Može biti i ubica.
Ja sam potomak čoveka, koji je ubio čoveka u kafani.
Čukundeda je izgubio vlast na opštinskom nivou,
došao je tip u kafani i rekao: - Šta je sada brajko? Nema više vlasti!
Više nema da ulaziš svuda preko reda, više nema da ideš selom, a po dvorištima, gde su udovice da te svaka dočeka sa pečenim piletom.
Moj čukundeda se iznervira, ode u kuću ,uzme pušku, vrati se u kafanu, rokne tipa i završi u Sremskoj Mitrovici na robiji.

Svako od nas u nekim okolnostima može postati i ubica, pa verovatno će neko ako 10 godina ne vidi žensko u nekoj zatvorskoj ćeliji, doživeti ogromno uživanje i kad mu cimer dobro popuši, ali to ne znači da se pretvorio u pedera. Jednostavno se nema izbora.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Loni

Nego mene sad zanima nešto drugo kod ovih naših navijača.

Kaže jedan od njih da voli putovanje s navijačima jer nikad nije imao para za ekskurzije i ovo su mu ekskurzije. To je društvo, koje obožava i s njima mu je lepo u tim putovanjima.

Meni jedno nije jasno.
Kakvo je zavodoljstvo navijaču (ili bilo kome heteroseksualcu) da ide na bilo kakvu ekskurziju ili putovanje, u kome će ceo autobus biti popunjen isključivo muškarcima?
Razumem jednom, dvaput, ali ne kapiram da neko ide isključivo na takva putovanja.

Nešto mi je nelogično u tolikoj androfiliji navijača.

Ako imaš pare za put u Italiju ili Mađarsku, Austriju, čemu toliko uživanje da se putuje s celom autobusom muškaraca, a ne sa jednom devojkom?
Ili putuješ s mešovitom omladinom neke partije.
Zbog čega je baš to nezaboravan događaj.

Meni je posle vojske bilo muka od muškaraca i muške energije uopšte. Ne kapiram da neko toliko hejta gejeve, a ima samo muško društvo od koga se ne odvaja noć i dan.

Lord Kufer

Jel i Lomljavino, u kom si rodu bio u vojsci? Latentnom?

Loni

He he. Graničar.
Tucali me jesu, al' u mozak.

Inače tolika koncentracija muške energije na jednom mestu mi je našrosto odvratna.

Pritom ne negiram ni svoju sopstvenu odvratnost u tom periodu, naročito kad se zna da smo se kupali jednom nedeljno.

Lord Kufer

Jednom nedeljno? Pa to je super. Na drugim mestima je bilo mnogo ređe, nego ladnom vodom...

Što se tiče tog previše muškog okruženja - čovek poželi da su muškarci malo manje muškarci, zar ne? Pa se zbog toga projektuje na žene, ali ostaje taj latentni poriv da se bude s muškarcima, samo malo drugačijim ;)

A da li si doživeo takvu koncentraciju ženske energije? To je tek doživljaj!

U vojsci nabiju muškarce na gomilu - to uopšte nije muška stvar, nego radi kontrole. Zbog pomešanih osećanja i društvenog tabua, skupi se ogromna energija koja se po potrebi lako da usmeriti. Slično se dešava i s ovim navijačima. Traže se situacije koje nisu za žene, pa se onda ta gomila sirove energije upotrebi kao čisto "muška" politička energija. U tom kontekstu, ispada, žene su potpuno omražene - jer one su smirujući faktor (kao kod onih šimpanzi). Upravo je seks tabu kod ovakvih grupa, jer kad bi oni imali seks, ne bi se ni ponašali tako.

Sva ta homofobija je projektovana iz sopstvene lišenosti - kao homići su im krivi za nešto.
Ropsko uslovljavanje, ništa drugo. Neće takvi nikad priznati da su dozvolili da ih izmanipulišu, jer to bi značilo da su nemoćni (impotentni). Jedino, ako se dobro izmlate. Ali, vlast ih neće ni pipnuti, jer su joj takvi potrebni. Biće poneki žrtveni jarac i to je sve.

Albedo 0

Lomljavino, jesu li te lobotomiirali nedavno ili si prosto glup?

Treći put ponavljam da se ne radi o ekstremnim uslovima.