• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Josephine

Da, stvarno. Ljudi se vole, traže da mogu da se vole javno, a da za to ne budu proganjani, osuđivani, obespravljeni, tučeni i pljuvani. Prljava kanalizacija.

P.S.

Mogao bi da preispitaš svoju fascinaciju falusoidnim oblicima tipa pendreka, i tako proširiš svoju potragu za ljubavlju. :)

Stipan

Quote from: D. on 08-08-2011, 15:09:45
Sta ce ti lezbejke, kada se one ne pale na muskarce?

Volim da ih špijuniram. A i bezbednije je...   xfoht

Суба

Хомосексуалност је поремећај, није болест. Још у периоду формирања јединке неки од активатора гена задужен за сексуалну склоност закаже ствар и имате поремећај. Додуше, епигенетика је још увек пипава ствар, али хомосексуалност није "опредељење" нити је нормална, то сигурно.

angel011

We're all mad here.

Суба

Дефиниши дефинисање.

Stipan

Суба

Отишли смо дођавола ако морамо да дефинишемо шта је "нормално" у овој причи. Али, лако је-нормално је да мушкарца привуче жена и да жену привуче мушкарац. Све друго није нормално. Ето, дефиниција као из "Кефалице", а опет нема боље.

Tex Murphy

Ja znam da definišem definiciju, al neću da šapćem :-)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Джон Рейнольдс

Jao, kako su slatki oni gejevi na prethodnoj stranici!

^ Eto kako je lako biti moderan.  :roll:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Plut

Pitam se pitam, zašto uglavnom muškarcima toliko smeta homoseksulizam? Toliko da se graniči sa ekstremnom mržnjom i velikom željom da se dotičnima nanese fizička bol.

Tex Murphy

A ta EKSTREMNA MRŽNJA i VELIKA ŽELJA DA SE DOTIČNIMA NANESE FIZIČKA BOL se vide... gdje tačno?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Mims

sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

PTY

Latentno stanje sklonosti je po pravilu agresivno.  :(

mac

Quote from: Суба on 09-08-2011, 11:41:20
Отишли смо дођавола ако морамо да дефинишемо шта је "нормално" у овој причи. Али, лако је-нормално је да мушкарца привуче жена и да жену привуче мушкарац. Све друго није нормално. Ето, дефиниција као из "Кефалице", а опет нема боље.

Normalno je da se biološki život razvija u svim mogućim pravcima, sve drugo nije normalno. Ako gejevi postoje u određenom procentu populacije onda evoluciono gledano verovatno postoji dobar razlog zašto je to tako. Možda mehanizam za kontrolu populacije? Mehanizam koji omogućuje reprodukciju i onih primeraka suprotnog pola koji baš i nemaju istaknute atribute istog? Mehanizam koji premošćava komunikacioni jaz između polova, i time pospešuje koheziju grupe?

Po istom principu verovatno postoji i evolucioni razlog za postojanje psihopata, ali gejevi bar nikog ne povređuju, pa ne bi trebalo da ima razloga da kriju svoje ponašanje.

Dokle god se podrazumeva da gejevi moraju da znaju gde im je mesto, i da svoje ponašanje moraju da kriju na ulici, jer rizikuju šikaniranje ako ga javno prikazuju, imaćemo obespravljenu grupu unutar društva.

Mims

Ne, ozbiljno, vidim da tema ima 62 strane, pa kontam da su pitanja tipa "da l' je bolest, il' je poremećaj, il' je ljubav i moda" razrađena na prethodnim stranicama. Uvek će biti homofoba, ali će uvek biti i homoseksualaca, jer kako još uvek nije utvrđeno da li je starije jaje ili kokoška, tako ne znamo ni šta je starije - mržnja ili ljubav. Mislim, kao da je bitno ko se kako rađa, ko koga voli i kako ga voli - analno ili oralno, fizički ili metafizički.

sheep happens.

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

Quote from: D. on 09-08-2011, 01:33:09
Da, stvarno. Ljudi se vole, traže da mogu da se vole javno, a da za to ne budu proganjani, osuđivani, obespravljeni, tučeni i pljuvani. Prljava kanalizacija.

i moji prijatelji traže posao da ne budu ismijavani i da imaju da kupe osnovne stvari a ne da strepe od svakog poziva i e maila žele da budu ponositi građani i imaju manje prava od pedera i opet ne paradiraju

neki brat voli svoju sestru na onaj način pa skonta da je bolesno i prestane...
ne paradira s tim
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

Quote from: Plut on 09-08-2011, 11:58:59
Pitam se pitam, zašto uglavnom muškarcima toliko smeta homoseksulizam? Toliko da se graniči sa ekstremnom mržnjom i velikom željom da se dotičnima nanese fizička bol.
ne smetaju mi
naime dosadni su
nek prestanu s tim

dosadni su ko izbijanje ratova po svijetu...

Stipan

Quote from: Black swan on 09-08-2011, 12:22:36
Quote from: angel011 on 09-08-2011, 10:51:20
Definiši normalno.
dvoje se voli i iz ljubavi nastane plod

Pa sad, kolko ja kontam plod homoseksualne ljubavi je obično mržnja militantnijeg dela strejt populacije.
Prema ovoj definiciji oni su potpuno normalni...

Mims

U suštini, parola one devojke sa prethodne strane bi mogla da se preformuliše, i da je drži muškarac, koji ističe da možeš da ga pljuješ koliko hoćeš, ipak će uvek imati više analnog seksa od tebe! Ha. Otud mržnja, iz čiste ljubomore.
sheep happens.

PTY

Quote from: mac on 09-08-2011, 12:19:46
Ako gejevi postoje u određenom procentu populacije onda evoluciono gledano verovatno postoji dobar razlog zašto je to tako. Možda mehanizam za kontrolu populacije?

U istorijskim periodima kad se homoseksualnost najviše tolerisala - stari Rim, Sparta i tako to - nije se uopšte postavljalo pitanje kontrole populacije, zato što su se društvene obaveze ispunjavale bez obzira na sklonosti. Some like oysters, some like snails, ali svi su redom ispunjavali društvene obaveze heteroseksualnog braka i proizvodnje biološkog nasleđa. Problem je nastao tek kasnije, u konfuziji judeohrišćanske manije za uspostavljanjem dominantnog normativa nad svakim bogovetnim društvenopolitičkim aspektom.

Джон Рейнольдс

Bla bla i truć. Homoljupci neće da prihvate činjenicu da su nekima homoseksualci odbojni. I to je primetno. Danas je moderno raspilaviti se na sličice s prethodne strane i upravo ti raspilavljivači ne žele da prihvate da iko drugi može i sme da misli (a i dela) drugačije. To je odlika dogmata, naravno. Ergo, "militantni protivnici" ili šta je već malopre upotrebljeno nisu usamljeni u svojoj militantnosti.

Nemoj samo neko da mi pokrene "argument" "ali oni nikog ne biju", pošto je tema PARADA a ne homoseksualizam i homoseksualnost.

PS Ulete Lib.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Hobit

Quote from: Mims on 09-08-2011, 12:20:21
Ne, ozbiljno, vidim da tema ima 62 strane, pa kontam da su pitanja tipa "da l' je bolest, il' je poremećaj, il' je ljubav i moda" razrađena na prethodnim stranicama. Uvek će biti homofoba, ali će uvek biti i homoseksualaca, jer kako još uvek nije utvrđeno da li je starije jaje ili kokoška, tako ne znamo ni šta je starije - mržnja ili ljubav. Mislim, kao da je bitno ko se kako rađa, ko koga voli i kako ga voli - analno ili oralno, fizički ili metafizički.

Jaje je starije  http://www.zvrk.co.rs/Zanimljivosti/Nauka/jaje/index.htm
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Albedo 0

Ma Mims pripada novoj generaciji neznalica koje bi sve da relativizuju, sve je ni tamo ni 'vamo, kokoška il' jaje, furamo postmodernu u 21. vijeku, ne znamo je li nešto ovako ili onako blablatruć... Smara me ta lažna tolerancija, čim ih malo zagrebeš vidiš koliko su tolerantni...

PTY

Quote from: John Reynolds on 09-08-2011, 12:34:11

Nemoj samo neko da mi pokrene "argument" "ali oni nikog ne biju", pošto je tema PARADA a ne homoseksualizam i homoseksualnost.

Ti, naravno, shvataš da je krajnja svrha parade - diverzija. Cilj gej parada je oduvek bio da ilustruju stigmatizaciju od strane društva, neretko veću nego što je bila realno, u stvarnosti. Gej parade su, po svojoj svrsi i cilju, primarno provokatorske.

Albedo 0

Quote from: LiBeat on 09-08-2011, 12:40:22Cilj gej parada je oduvek bio da ilustruju stigmatizaciju od strane društva

a u stvari ilustruju zašto to društvo treba da nastavi da ih stigmatizuje. Funny, ha?

PTY

Quote from: Bata IV Pobednik on 09-08-2011, 12:45:45
Quote from: LiBeat on 09-08-2011, 12:40:22Cilj gej parada je oduvek bio da ilustruju stigmatizaciju od strane društva

a u stvari ilustruju zašto to društvo treba da nastavi da ih stigmatizuje. Funny, ha?

Tačno!!!  :)

ali i nadasve logično, ako imaš na umu da je krajnji cilj sistemska promena u samom društvu.

Hobit

E, sada, ako odjebemo filozofski pristup i stvari pogledamo čisto praktično - lično nemam ništa protiv lezbejskog odnosa... one lepo jedna drugoj oližu ribice što, u nekoj kasnijoj, normalnoj ''ilteraciji'' omogućava da u iste lakše uđe ud.

Ali, što se muških homića tiče... hm, da, stoji to da u čmar može da uleti patka, pogotovo ako je podmazan (dešava se i to da u ženske čmarove ulete patke - ima ih koji to vole), ali - nastaje problem kada se patka izvadi iz otvora. Ista bude žućkasta, a bogami, i zaudara. Na govno.
Dakle, ako zanemarimo ljubav i slične gluposti - suočavamo se sa čisto tehničko - higijensko - olfaktivnim problemima
Mislim da bi to trebalo da razmotrimo sa, gore navedene, strane

Albedo 0

ma ajde, ako je zbog higijene ne bi ga ni u usta turali 8-)

Zbog njega, ne zbog usta 8-)

Mims

Quote from: Bata IV Pobednik on 09-08-2011, 12:39:19
Ma Mims pripada novoj generaciji neznalica koje bi sve da relativizuju, sve je ni tamo ni 'vamo, kokoška il' jaje, furamo postmodernu u 21. vijeku, ne znamo je li nešto ovako ili onako blablatruć... Smara me ta lažna tolerancija, čim ih malo zagrebeš vidiš koliko su tolerantni...

Ne, ništa Mims ne relativizuje. Nije da ne znamo da li je nešto ovako ili onako, već je upravo i ovako i onako, i biti i ne biti. I kokoška i jaje, a to nema nikakve veze sa postmodernom i lažnom tolerancijom. Pitam se kojoj generaciji neznalica ti pripadaš? Verovarno onoj univerzalnoj, generacijski neomeđenoj, slobodnoj da svoje neznanje širi van svoja četiri zida i blablatrućuje gde stigne.
sheep happens.

Josephine

Quote from: Mims on 09-08-2011, 13:02:13
slobodnoj da svoje neznanje širi van svoja četiri zida i blablatrućuje gde stigne.

Ovo je ključno. I ne samo neznanje, već i prostakluk, nekulturu, nepoštovanje sagovornika u najosnovnijem obliku.

PTY

Čekajte malo, narode, nema razloga za direktne napade, bar kad je tema ovog topika u pitanju... u tom tonu niko nikoga neće moći da prosvetli...  :)

edit: uletela D., koja, po običaju, ne ume ni samu sebe da prosvetli.  :(

Mme Chauchat

Definiši normalno.

Ovo je valjda najgora definicija strejta koju sam u životu videla.

O ovim ostalim izjavama... brate mili, kad kod dođem na ovaj topik, pokajem se.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Mims

Da, da, dvoje ljude se voli iz iz toga nastane plod.  xbaby2

Svaki snošaj koji nije učinkovit, je neprirodan, bolestan, nepotreban ovom napaćenom društvu!!  :lol:
sheep happens.

Hobit

Quote from: LiBeat on 09-08-2011, 13:06:02
.. u tom tonu niko nikoga neće moći da prosvetli...  :)

Ja se trudim iz petnih žila, ali - ne vredi

Josephine

Quote from: Jevtropijevićka on 09-08-2011, 13:07:14

xrofl

Ima još bolja: dvoje ljudi se ne volI i iz toga nastaje plod. Jel i to strejt?

Albedo 0

Ne, ništa Mims ne relativizuje. Nije da ne znamo da li je nešto ovako ili onako, već je upravo i ovako i onako, i biti i ne biti. I kokoška i jaje, a to nema nikakve veze sa postmodernom i lažnom tolerancijom. Pitam se kojoj generaciji neznalica ti pripadaš? Verovarno onoj univerzalnoj, generacijski neomeđenoj, slobodnoj da svoje neznanje širi van svoja četiri zida i blablatrućuje gde stigne.

Pripadam onoj vrsti koja zna značenje riječi ''relativno''. Ti nažalost ne pripadaš toj grupi.

PTY

Quote from: Jevtropijevićka on 09-08-2011, 13:07:14
Definiši normalno.

O ovim ostalim izjavama... brate mili, kad kod dođem na ovaj topik, pokajem se.

čekajte malo, narode... pa to jeste poštena definicija heteronormativa... pa nismo krivi što smo u njemu odrasli, pobogu...  :(

Суба

Quote from: LiBeat on 09-08-2011, 12:40:22
Gej parade su, po svojoj svrsi i cilju, primarno provokatorske.

Онда треба да се радују када добију батине јер је намера била да провоцирају, не? Успели су да испровоцирају.

Mims

Quote from: Bata IV Pobednik on 09-08-2011, 13:10:49

Pripadam onoj vrsti koja zna značenje riječi ''relativno''. Ti nažalost ne pripadaš toj grupi.

Naravno da ne znam. Jer sve što je relativno, istovremeno i nije relativno, i tako u krug.
sheep happens.

Hobit

Quote from: Mims on 09-08-2011, 13:08:54
Da, da, dvoje ljude se voli iz iz toga nastane plod.  xbaby2

Svaki snošaj koji nije učinkovit, je neprirodan, bolestan, nepotreban ovom napaćenom društvu!!  :lol:

Ja sam ovo, sa plodom, shvatio figurativno

Plod ne mora uvek da bude kruška, mušmula ili beba...

''Plod'' učenja je znanje... ''plod'' pijančenja je - pijanstvo... ''plod'' neumerenog krkanja čvaraka je povišen holesterol.....

Plod ''guraj - vadi'' radnje je ejakulacija i orgazam (uglavnom)

Albedo 0

Quote from: Mims on 09-08-2011, 13:15:45
Naravno da ne znam. Jer sve što je relativno, istovremeno i nije relativno, i tako u krug.

Znači Bata je i neodoljiv a istovremeno i nije i tako u krug? Super...

PTY

Quote from: Суба on 09-08-2011, 13:13:56
Quote from: LiBeat on 09-08-2011, 12:40:22
Gej parade su, po svojoj svrsi i cilju, primarno provokatorske.

Онда треба да се радују када добију батине јер је намера била да провоцирају, не? Успели су да испровоцирају.

Pa... da. Da nije tako, gej parade se ne bi ni ponavljale iz godine u godinu, zar ne?  :)

Poenta je da se dokaže kako se ljudi "prepoznavaju", denominiraju, klasifikuju i šikaniraju na osnovu tek površnog pogleda. Ti kao gledalac sa strane naproto podrazumevaš da su svi učesnici u toj paradi homoseksualci, iako tu po pravilu ima ljudi koji to uopšte nisu, koji na takve parade idu iz solidarnosti za koncept civilnih sloboda. Ali naravno, posmatračima parada to nije bitno; oni agresivno reaguju na samu postavku koju parada prezentuje, a ne na stvarne učesnike u toj paradi.

Zato je parada subverzivna.

Mims

Quote from: Bata IV Pobednik on 09-08-2011, 13:19:43
Quote from: Mims on 09-08-2011, 13:15:45

Znači Bata je i neodoljiv a istovremeno i nije i tako u krug? Super...

Upravo. Nekome/nekoj si neodoljiv, nekome/nekoj nepodnošljiv, i tako u krug.
sheep happens.

Albedo 0

Ja tvrdim da je druga grupa blesava, dok prva grupa malo pretjeruje, ali je generalno u pravu.

U tome je čar ISTINE, samo jedna strana je tačna a druga nije niti može biti.

Ova relativizacija da ''ne znamo šta je prvo, jaje ili kokoška'' je u praksi podrška opcije da je homoseksualizam moguće svrstati u ''normalno'', ono što se može prihvatiti. Dakle, tvoj relativizam već staje na jednu stranu a eksplicitno kritikuje jednostranost. Licemjerno, zar ne?

Bata je s druge strane jednostran, iskren, genijalan i neodoljiv. I to ne krije i ne relativizuje 8-)

PTY

Albedo 0

Quote from: LiBeat on 09-08-2011, 13:21:39Zato je parada subverzivna.

Bejbi, parada je definicija antisubverzivnosti.

Josephine

Mims, draga, neki do nas su se već uprljali i nema im spasa. Ali tebi stvarno nije potrebno da se gađaš sa životinjama. Uprljaćeš se, a životinjama samo daješ na značaju, jer to je ono što traže. Da se silom nametnu, da privuku pažnju.

Ja to iz iskustva... xremyb

Albedo 0

ti si samo ljubomorna što te nisam stavio na avatar