• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Loni

Quote from: Father Jape on 18-08-2011, 12:55:26
A kad već sanjarimo, ja bih roze jednoroga.

Može li da mu roze bude samo rog? :-)

angel011

Quote from: Lom on 18-08-2011, 13:03:42
Quote from: Father Jape on 18-08-2011, 12:55:26
A kad već sanjarimo, ja bih roze jednoroga.

Može li da mu roze bude samo rog? :-)

Je li ovo diskriminacija protiv roze jednoroga?  :lol:
We're all mad here.

Lord Kufer

Gejove tuku latentni homoseksualci koji se plaše sebe. A kad vide lezbijke, onda se u njima budi "pravi" muškarac ;)

Loni

Ta teorija da gejeve mrze samo oni, koji su i sami latentni gejevi je odavno napuštena.

Po toj logici svi koji mrze recimo Albance ili Turke su albanskog ili turskog porekla pa iskazuju hejt da bi uklonili svaku sumnju.
Ima naravno i takvih, ali to nije pravilo.

Različitost je većini sasvim dovoljan razlog za strah i hejt.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 18-08-2011, 08:21:35
A što se tiče ovog morala iz linka dole: nije nužno da je "moral" ovih što se okupljaju da biju učesnike parade deo većinskog vrednosnog sistema. To su samo najagresivniji pripadnici društva (sa najviše nerešenih ličnih problema).

Ako ćemo tom logikom (i takvim tumačenjem zakona i morala), onda treba dopustiti da se protivnici parade okupljaju i biju njene učesnike, jer, dođavola, to je deo opšteg sistema vrednosti i morala u Srbiji.

Tupavo.

Pretpostavljam da će netupava sveznalica kao ti sad pravničkim jezikom odgovoriti pravniku. Kao u onim serijama - pozivam se na zakon taj-i-taj, član taj-i-taj, predmet taj-i-taj, tumačenje sudije tog-i-tog... Pa da vidimo šta Simerijanac ima da odgovori. Strpljivo čekam (poput one definicije nazadnosti od pre koju stranicu).
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Lord Kufer

U latentnim homoseksualcima progovara zanemarena žene - zbog toga mrze afirmisane homoseksualce, jer ih ignorišu. Ne može se čisto ideološki objasniti gnev tih jadnika. To su volovi koji jurišaju na crvenu krpu. Baš me zanima koliko je njih oženjeno i imaju decu, kad se toliko brinu o čistoti nakota srpskog?

Alexdelarge

Quote from: Lom on 18-08-2011, 12:51:29

... a ženski romske dečake.

a kako će da se manifestuje edipov kompleks, ako dečak ima dve majke?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Джон Рейнольдс

Quote from: Lom on 18-08-2011, 15:19:24
Različitost je većini sasvim dovoljan razlog za strah i hejt.

Vreme je da se odbaci i ta glupa teorija. Kako to ide? Vidiš crnca ili nekog kosookog, pa ga se plašiš i mrziš ga? Vidiš ženu, pa je se plašiš i mrziš je? Vidiš nekog (u mom slučaju) istetoviranog i sa prisinzima, pa ga se plašiš i mrziš ga? Vidiš nekog (opet moj slučaj) s dugom kosom, pa ga se plašiš i mrziš ga?

Dakle, šta je nedostatak te teorije? Koja je to granica različitosti, o kakvoj se različitosti radi? Stil života? Kako onda, vidiš usamljenika i plašiš ga se i mrziš ga?

Hint za sve proparadere. Izbacite iz jednačine te moderne budalaštine o strahu i mržnji. Dovoljno je pisano na prethodnim stranicama o tome šta nama "kontrašima" smeta kad je parada u pitanju. Za one lenje i/ili sa disleksijom, koje mrze da čitaju ali rado pišu (dominantna boljka na Sagiti poslednjih meseci)... Lično ne bih imao ništa protiv, čak bih možda i posetio, recimo retrospektivu radova gej umetnika. Gul je imao odličan tekst na blogu prošle godine o gejevima u hororu, na primer. Ako je iskrena želja (u šta sumnjam) da se jedan deo manjinske populacije približi većinskom, to se može prikazati delima te populacije. S druge strane, paradiranje s ucenama i "to-i-to nema alternativu i ima da bude kako mi kažemo i nikako drugačije" u Srbiji danas, ovakva kakva je, ništa je drugo do poziv na nasilje.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

pokojni Steva

Imal neko mlađi, mene nešto trga u križima, da se sagne i uzme ono po cigle i pične po labrnji ovog što se čvario mesec dana na grčkom moru, pa se sad, jaki ko mlad mlasec i gluplji no ikad, širi po vasceloj livadi. Zahvaljujem.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Ghoul

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 19-08-2011, 02:35:07
Imal neko mlađi, mene nešto trga u križima, da se sagne i uzme ono po cigle i pične po labrnji ovog što se čvario mesec dana na grčkom moru, pa se sad, jaki ko mlad mlasec i gluplji no ikad, širi po vasceloj livadi. Zahvaljujem.

https://ljudska_splacina.com/

pokojni Steva

Sad će morati neko meni da 'kvotuje' šta slika kaže. I dalje štedim Kbs.

Stipan

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 19-08-2011, 07:26:00
Sad će morati neko meni da 'kvotuje' šta slika kaže.

pokojni Steva

Ajd još jedared, ali svojim rečima, ne vidim slike. Džimrija sam, štedim protok na mobilnom.

Josephine

Nebitne gluposti, po običaju. Ništa što bi okupiralo bilo čiju pažnju, a ponajmanje tvoju, Stevo. :)

Meho Krljic

Ghoul je hteo da kaže da nije u redu da pozivaš na nasilje protiv drugog pripadnika foruma koji se izražavao savršeno kulturno i civilizovano.

Josephine

O, bože, Meho. :)

Prvo, Gul (valjda) ume da priča. Drugo, onaj koji hoće da kritikuje onog koji poziva na nasilje, ne bi trebalo da vređa sagovornika nazivajući ga retardom, jer mu to opovrgava eventualne dobre namere.

Rekoh već negde: pokušaji dijaloga ne smeju da sadrže uvrede i osude. Inače su obične svađe.

Drugo, Džon se vrlo često ne izražava kulturno i civilizovano, te ću ja sada biti advokat Stevi i pretpostaviću da mu je pukao film. Sasvim za oproštaj, s obzirom da mnogima ovde često puca film. :)

Meho Krljic

Ne branim. Ali nije lepo da se neko tako izražava o Džonu, bez obzira na sve. Ne kažem ovo samo zato što sam mu prijatelj više od dve decenije unatrag. Nije lepo generalno reći "hoće li neko ovoga da udari ciglom u lice umesto da ja to radim?"

Stipan

Quote from: D. on 19-08-2011, 11:03:04
Mnogima ovde često puca film.

Father Jape

Dobro, ja svakako mislim da bi ovaj forum bio lepse (a uglavnom i inteligentnije) mesto kada bismo svi uzeli Gulov kju i komunicirali samo slikama. -_-
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Stipan

Quote from: Father Jape on 19-08-2011, 11:22:54
mislim da bi ovaj forum bio uglavnom inteligentnije mesto

mac

Quote from: John Reynolds on 19-08-2011, 02:25:07
Vreme je da se odbaci i ta glupa teorija. Kako to ide? Vidiš crnca ili nekog kosookog, pa ga se plašiš i mrziš ga?

Ja ne znam gde je ta granica u opterećenom umu, ali prisustvovao sam pre petnaestak godina sceni u uličici iza ETF-a, gde su dva mangupa u prolazu dobacivala rasističke uvrede nekom crncu. Desetak sekundi su se odmeravali izdaleka, i pošto je crnac bio prgav i nimalo uplašen mangupi su ubrzo nastavili svojim putem. Ne znam ko se od koga tu plašio, i ko je koga mrzeo, ali cenim da bi država povećala sigurnost pojedinaca različite boje kože kad bi sprovodila politiku nulte-tolerancije prema rasizmu. Isto važi i za gejeve, koji ne mogu da se recimo drže za ruke na ulici, jer rizikuju istu vrstu šikaniranja.

mac

Stipane izbegavaj attachment da bi postovao sliku, jer se slika tako ne vidi prilikom odgovaranja. Koristi img tag da prikažeš sliku postavljenu negde drugde na internetu i TinyPic servis da staviš sliku na internet, ako je slika kod tebe na računaru. Pristup TinyPic servisu ti je već olakšan sa stranice za odgovaranje.

Stipan

Uh, prekomplikovano za mene.
Vraćam se rečima...   xrotaeye

Джон Рейнольдс

Ja sam prema seoskom idiotu Stevi veoma pristojan. Stavio sam ga na ignor još kad je WG bio i on to dobro zna, ali voli da komunicira sa mnom preko tuđih citata. Jbg, seoski idiote, ne družim se sa idiotima i iDiotkinjama, ali ipak stani u red za fajt, možda jednoga dana ako budem baš baš baš zaludan.

PS E, da... Umalo da zaboravim. Nije mi promakla ta kipuća zavist zbog mog letovanja. Šta ćeš, jbg... Ima valjda kod tebe u selu neka bara da se brčneš malo.

#Τζούτσε

Josephine

Čovek bi stekao utisak da si stalno zaludan. Osim toga, i kenjaš stalno.

Zaludni kenjator.

Eh, gde je Meho sad da ti pojasni da nije lepo da vređaš sagovornike. :)

pokojni Steva

Jbg Juniore, vidiš da plebs voli radost post kvotovanja pa zašto im onda uskraćivati.
Elem, čim zineš pobaciš nešto žitko zelenkasto. Ja na more idem kad me puškom nateraju, isključivo. A i tada samo, zarad dezinfekcije tabana, zagnjurim noge u 'to' slano. Dalje, to tvoje nadobudno 'pater familias'n'perfect provider' taraboćkanje na ovom topika (a zagađuje smradom i uokolo) ustvari je, kako da ti kažem,ali oblik mentalne nedojebanosti. Pričati može svako, kazati nešto - retko ko.Ti nisi još ni propričao.

Tex Murphy

QuotePre neki dan Dragan Marković Palma reče da nikad ne bi podržao usvajanje deteta od strane gej para jer dete treba da ima roditelje oba pola.

Potpuno normalno.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Quote from: D. on 19-08-2011, 14:47:51

Eh, gde je Meho sad da ti pojasni da nije lepo da vređaš sagovornike. :)

Naravno da nije. Ali valjda je intuitivno jasna razlika između nekoga ko kaže "ti si idiot, dođi da se pobijemo" i nekoga ko kaže "hoće li neko da povredi ovoga koji me nervira?" To je otprilike i razlika između onih koji kažu "ne volim pedere" i onih koji lepe plakate "čekamo vas".

pokojni Steva

Meho Krljic

Mims

sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

angel011

Quote from: Harvester on 19-08-2011, 15:18:03
QuotePre neki dan Dragan Marković Palma reče da nikad ne bi podržao usvajanje deteta od strane gej para jer dete treba da ima roditelje oba pola.

Potpuno normalno.

U idealnom slučaju.

U praksi, jedva da se nađe dete koje ima oba roditelja, a deca koja su za usvajanje nemaju roditelje uopšte - misliš da je bolje da dete raste u sirotištu nego da ga usvoji gej par? Jer, pazi, ovde ne pričamo o tome da dođu dva zla pedera i roditeljima otmu njihovo dete, govorimo o deci koja bi ostala po raznim ustanovama jer nikog nemaju i niko ih inače neće.
We're all mad here.

Meho Krljic

Quote from: Mims on 19-08-2011, 15:55:02
I još rekla "hvala".

Nisam toliko tašt da još i zahvalnost očekujem. Dosta je da ne naplaćuju više nego što bi naplaćivale normalnom čoveku.

Edit: Ovo sa usvajanjem je vječna priča - svaki idiot može da ima dete ako ga rodi sam, može i da se razvede i da ga odgaja sam (sem ako ga država ne oglasi nesposobnim) ali bilo koji peder bi bio loš roditelj?? Ne fercera.

Son of Man

Živo me zanima kolko će pubova ove godine Dačić da izvede na ulice. Šta mislite dal' ćemo premašiti London ?
Jer realno ono prošle godine nikako nije bila uspela parada, bilo je nereda na sve strane a cilj je, kolko sam ja skonto da pederi mirno promarširaju bez trzavica. Mada, opet mi se nešto javlja da to neće biti moguće, buahahaha... :evil:

Tex Murphy

QuoteEdit: Ovo sa usvajanjem je vječna priča - svaki idiot može da ima dete ako ga rodi sam, može i da se razvede i da ga odgaja sam (sem ako ga država ne oglasi nesposobnim) ali bilo koji peder bi bio loš roditelj?? Ne fercera.

Mislim da je ovde u pitanju zamjena teza ili tako nešto, ali ne mogu da elaboriram jer sam odustao od ovog topika.
Genetski četnik

Meho Krljic

Tex Murphy

Genetski četnik

Meho Krljic

Ovo jer najneefikasnije odustajanje koje sam ikada video.

Plut

Quote from: John Reynolds on 19-08-2011, 14:25:16
Ja sam prema seoskom idiotu Stevi veoma pristojan. Stavio sam ga na ignor još kad je WG bio i on to dobro zna, ali voli da komunicira sa mnom preko tuđih citata. Jbg, seoski idiote, ne družim se sa idiotima i iDiotkinjama, ali ipak stani u red za fajt, možda jednoga dana ako budem baš baš baš zaludan.

PS E, da... Umalo da zaboravim. Nije mi promakla ta kipuća zavist zbog mog letovanja. Šta ćeš, jbg... Ima valjda kod tebe u selu neka bara da se brčneš malo.

Ja se izvinjavam, je l' ovo neka posebna kategorija idiotizma? Mislim, u čemu je problem sa selom? :roll:

Quote from: angel011 on 19-08-2011, 15:57:58

Potpuno normalno.

U idealnom slučaju.

U praksi, jedva da se nađe dete koje ima oba roditelja, a deca koja su za usvajanje nemaju roditelje uopšte - misliš da je bolje da dete raste u sirotištu nego da ga usvoji gej par? Jer, pazi, ovde ne pričamo o tome da dođu dva zla pedera i roditeljima otmu njihovo dete, govorimo o deci koja bi ostala po raznim ustanovama jer nikog nemaju i niko ih inače neće.

Pa... ako ćemo gledati sa biološke strane dete i ima roditelja oba pola. A ako nećemo, da onda oduzimamo decu roditeljima čim se razvedu ili roditelju koji, ne daj bože, ostane udovac?

Tex Murphy

Genetski četnik

angel011

Quote from: Plut on 19-08-2011, 16:41:56

Potpuno normalno.

U idealnom slučaju.

Pa... ako ćemo gledati sa biološke strane dete i ima roditelja oba pola. A ako nećemo, da onda oduzimamo decu roditeljima čim se razvedu ili roditelju koji, ne daj bože, ostane udovac?

Ne zaboravi da dete treba oduzeti i neudatoj majci, mislim, zamisli kakvim bi izopačenostima ona takva učila dete.
We're all mad here.

Mims

Ste videli ovo?

Quote1) Nije prirodno biti gej. Pravi Srbi su oduvek odbacivali neprirodne stvari poput naočara, poliestera i klima uređaja.

2) Gej brak će ohrabriti ljude da budu gej, na isti način na koji od druženja sa visokim ljudima postajemo viši.

3) Legalizovanje gej brakova će otvoriti vrata svim vrstama ludačkog ponašanja. Ljudi će možda čak poželeti da se venčavaju sa svojim kućnim ljubimcima pošto psi imaju svoja prava i mogu da stave potpis na venčani list.

4) Strejt brakovi postoje već duže vreme i ništa se nije promenilo; žene su i dalje imovina, crnci i dalje ne mogu da se venčavaju sa belcima, a razvod je i dalje ilegalan.

5) Strejt brakovi će biti manje važni ako se omoguće gej brakovi; svetost 55-osatnog braka "iz zezanja" Britni Spirs će biti uništena.

6) Strejt brakovi su opravdani jer donose decu. Gej parovima, neplodnim parovima i starijim ljudima ne bi trebalo dozvoliti da se venčavaju jer nam sirotišta još uvek nisu puna, a svetu treba još dece.

7) Očigledno je da će gej roditelji odgajati gej decu, kao što strejt roditelji odgajaju samo strejt decu.

8) Religija ne podržava gej brakove. U teokratijama poput američke, vrednosti jedne religije se nameću celoj zemlji. Zato u Americi postoji samo jedna religija.

9) Deca nemaju šansu da uspeju bez muškog i ženskog uzora kod kuće. Baš zato društvo eksplicitno zabranjuje samohranim roditeljima da odgajaju decu.

10) Gej brak će promeniti samu osnovu društva; nikad nismo mogli da se adaptiramo novim društvenim normama. Baš kao što se nismo adaptirali na automobile, ugostiteljstvo ili duži životni vek.

Listu sastavio Vil MekGarvi
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Stipan

Šteta da propuste ignoranti, pa da metnemo na uvid.  :evil:

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 19-08-2011, 15:14:22
Jbg Juniore, vidiš da plebs voli radost post kvotovanja pa zašto im onda uskraćivati.
Elem, čim zineš pobaciš nešto žitko zelenkasto. Ja na more idem kad me puškom nateraju, isključivo. A i tada samo, zarad dezinfekcije tabana, zagnjurim noge u 'to' slano. Dalje, to tvoje nadobudno 'pater familias'n'perfect provider' taraboćkanje na ovom topika (a zagađuje smradom i uokolo) ustvari je, kako da ti kažem,ali oblik mentalne nedojebanosti. Pričati može svako, kazati nešto - retko ko.Ti nisi još ni propričao.

Josephine

Quote from: John Reynolds on 19-08-2011, 14:25:16
ne družim se sa idiotima i iDiotkinjama

Ja sam ovo propustila. :)

Dopada mi se što si počeo da koristiš imenice i u muškom i u ženskom rodu. Samo nastavi tako.

Savajat Erp

Quote from: Stipan on 19-08-2011, 11:59:04
Uh, prekomplikovano za mene.
Vraćam se rečima...   xrotaeye

Ма, дај, ако сам ја успео да овладам TinyPicom  :mrgreen:, то може свако. Па чак и ти. :)

Potpuno normalno.

U idealnom slučaju.

U praksi, jedva da se nađe dete koje ima oba roditelja

Не знам одкуд ти ово, јес да се жешће повећао број развода, па и самохраних мајки вероватно, али ипак..
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Quote from: Savajat Erp on 19-08-2011, 19:23:28
Ма, дај, ако сам ја успео да овладам TinyPicom, то може свако. Па чак и ти.

Obožavam tvoj bezgranični optimizam...

Father Jape

Quote from: D. on 19-08-2011, 18:11:55
Ja sam ovo propustila. :)

Dopada mi se što si počeo da koristiš imenice i u muškom i u ženskom rodu. Samo nastavi tako.

Mislis imenice i imence? :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.