• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Loni

Quote from: angel011 on 20-01-2013, 19:41:06
Svakako je više pedagoški nego da im kažeš da su svi ljudi nastali incestom između rođenih braća i sestara (a u sledećoj generaciji incest ko s kim stigne).

Jes da nije tema, ali meni ne predstavljaju problem ni gejstvo ni incest. (Mislim na dobrovoljan incest punoletnih osoba).
Ukoliko brat i sestra nisu upoznali ništa savršenije ni sličnije sebi u životu od jedno - drugog,
ne vidim što bi bili diskriminisani.
Zabluda je da sva deca koja nastaju od takvih parova postaju mentalno zaostala.
Tek oko 33 % dece je takvo.
Kad je reč o braći i sestrama od stričeva tek oko 10 %
Više je slučajeva gde su deca potpuno normalna i zdrava a nastala iz odnosa rođenog brata i sestre.

Nije baš humano rizikovati, ali ako pođemo od toga da ljubav nema granice ne treba sputavati ni tako neobične ljubavi.

Na hrvatskim ostrvima vrlo je često venčanje rođeka. Ostrvo malo, teže naći onog ko ti nije rođak od onog ko jeste.
Bilo je toga i u britanskim krugovima.

Ugly MF

Loni, jesi li ti stvarno tolko liberalan i ispred svog vremena ili ti to tako samo onako...?

Kimura

U ovoj priči o incestu Loni nije ispred, već veoma iza ovog našeg vremena. Poštovanje srodničkih veza je znak višeg kulturnog razvoja, a ono što se pojavljuje kao izuzetak (vladarske porodice, ljudi u naročitim okolnostima) ne treba uzimati kao pravilo.
Zaboga, Loni, zar bi se ti kockao sa tih 33% ili makar 10% ?

lilit

Ma nit je 33, niti 10%, posebno u prvih nekoliko generacija interfamilijarnog razmnozavanja. S incestom je valjda problem na drugom nivou?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Джон Рейнольдс

Тек 33%... Не зна човек да ли да се смеје или да плаче. Али, нека, мени одговара да Лони настави с пропагирањем либералних идеја. Штеди ми труд.  8)
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: SVAROG on 20-01-2013, 13:29:04
Jeah!
Ma pesmica je bezazlena, ali kao sto rekoh, ide uz razne teorije naseg vremena... :wink:

pa budući da je ''Bio jednom jedan lav, kakav lav, strašan lav...'' kritika Josipa Broza, ne bih ja baš rekao da maslačak nije gej.

Loni

Ja imam veliko razumevanje za mnogo šta.

To ne znači da bih sam nešto od toga konzumirao. (Kimura, sigurno ne bih rizikovao da dobijem dete sa rođakama do prva 3 kolena).
  A opet ne mož' zabraniti nikom da se voli. Inače sida se sa roditelja na dete prenosi u procentu od 20 %. Ima u Beogradu slučaj čoveka koji nikad nije rekao ženi da je zaražen. Dobili su dvoje zdrave dece, a tek posle toga saznali koji je rizik postojao. Nehumano i rizično. Ne znam koje je tu rešenje, a da se ne zađe u zabrane vođenja ljubavi. (Verovatno vađenje krvi u fetusu pa onda abortus ako ima hiv, a opstanak trudnoće ako nema).
   Ako bismo zabranili rađanje dece svima koji imaju hiv jer je procenat zaraze 20 %, većina u Bocvani, Namibiji i Južnoafričkoj Republici ne bi smela da vodi ljubav. Tamo skoro svako ima nekog roditelja sa hivom.
   To je jako delikatno etičko pitanje.

Vratimo se incestu...
  Znam momka koji je preblizak sa svojom sestrom (Mnogi sumnjaju u ono ,,najgore'').
  Rano su ostali bez majke, a otac je premator i prepovučen da bi mešao.
  Sestra je nešto starija, izuzetno dominatna, preuzela je ulogu majke, ostvarila se profesionalno (diplomirani psihijatar) i previše je posesivna u vezi s njim.

Kada se on povredio na radu, nije shvatio to naročito ozbiljno. Međutim došla je sestra da tuži firmu. Pretila je i izvukla dobru svotu. On bez nje ne može da makne. Žive zajedno, a svake godine idu zajedno i na letovanje.
  (Ne znam da li im recepcionari nude jednokrevetnu sobu)
  Iako su oboje prešli 30 i neku, niko nije u braku. U veze ne ulazim, ali čim letuju zajedno ne bih se kladio da su veze jake. 

Meni je lično njega žao jer ima dobru dušu (Za sestru me iskreno baš briga).
   Voleo bih da se oženi (sa strane  :roll: ), ali mi ne pada na pamet da uputim prekor ili negativnu energiiju.
Isto se ponašam prema njema njemu kao i prema onom ko je ostvaren porodičan čovek.
Ne verujem da prekori ikog mogu da menjaju.
Kod mene prekor može samo da stvori još veći inat (Eto, tu sam tipičan Srbin).

Pomislim o njemu kao ispijenom mlakonji, i o toj sestri svašta, ali ako je ova država omogućila toj ženi da bude psijihatar sa velikim P (ne znam na kom nivou je postdiplomskih studija, ali sam ubeđen da se neće zaustaviti pre titule DR), ko sam ja da preispitujem validnost obrazovnog sistema republike Srbije? 
   Ko će znati bolje šta je dobro za psihu ako ne učeni psiholozi i psijihatri?

Van sublinga (valjda se tako zovu rođeni brat i sestra), odnosi sa braćom i sestrama od tetaka i stičeva su retko rizični (praktikovali se u engleskim aristokratskim krugovima), dok su odnosi onih čiji su tek dede i babe rođena braća, skoro pa i bezbedni po potomke.

Međutim nije sve u potomcima. Ako zamislimo brata i sestru koji ne žele zajedničku decu, ja mogu na nekom nivou da razumem tu ljubav jer jako je teško pronaći nekog sličnog sebi i nekog ko nas toliko dobro poznaje.
   A brat i sestra su slični tebi u tom nekom startu i iskustvu.

Žalio bih ljude koji nisu uspeli da steknu bliskost van članova primarnih porodica, ali ako je neko očigledno nesposoban da srodnu dušu nađe, pa je ostao blizak sa sestrom, nikad ne bih mogao da ga mrzim, zajebavam il' diskriminišem.

Kimura

Ovo što si nam upravo ispričao pravi je primer nezdrave veze, čak i da nije reč o bliskim srodnicima.

Loni

To svakako. 

Svako ko nije uspeo da nađe nikog bližeg od članova primarne porodice do nekih godina,
ima veliki sociološki problem.
Znao sam momka koji je prešao 20 godinu i redovno izlazio sa svojom majkom u bioskop i pozorište.
Nikad nije mogao ni sa kim da razvije socijalnu komponentu.
Pri tom nije loš student (Verovato je diplomirao dosad)

Imaš ljude sa nekom vrstom socijalnog autizma. Mogu da završe fakultet bez problema,
da ostvare uspehe u karijeri, ali u pogledu ostvarivanje nikad ne steknu bliskost sa novim ljudskim bićem.
Bilo da je reč o ljubavi, bilo da je reč o prijatesljstvu.

Takvim ljudima obično ostaje samo primarna porodica jer kakvi god da su voleće će ih majka, buraz, sestra i neka usamljena tetka.

Najgora stvar je postaviti se prema asocijalnom čoveku osuđujuće i prezirno.
  Nije niko kriv što neke stvari u mozgu nisu povezane na pravi način.
  Država bi morala bolje da brine o ,,slučajevima''. Da im humano pomaže i da ih spaja sa sebi sličnima (sa kojima se inače ne bi spojili spontano jer asocijalni nigde i ne izlaze).

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Ugly MF

hmmmm, pa medju djecom pise,,,,
zasto trogloditi ...?

Ghoul

Quote from: SVAROG on 26-01-2013, 18:15:15
zasto trogloditi ...?

zapravo, prvo sam napisao - KAKVI MEĐEDI, ali onda se setih šta ruska sveta živuljka znači u gej slengu, pa rekoh da ne stvaram zabunu...  xrofl

Alex

Quote from: Loni on 25-01-2013, 12:38:36
A opet ne mož' zabraniti nikom da se voli. 

Valjda se brat i sestra vole i bez seksa?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Ugly MF

Quote from: Ghoul on 26-01-2013, 18:21:17
Quote from: SVAROG on 26-01-2013, 18:15:15
zasto trogloditi ...?

zapravo, prvo sam napisao - KAKVI MEĐEDI, ali onda se setih šta ruska sveta živuljka znači u gej slengu, pa rekoh da ne stvaram zabunu...  xrofl

A sta i Medved jadan presao u gejove?
Znam da dugu i dugine boje ne smes odavno da pominjes odma ti je guzica na meti.
Od nekih ovde trolera upucenih u gejovstinu sam saznao da i Mogvaj iz Gremlina ne sme da se pominje, odmah si gej,
ali za Medveda tek sad od Gula...???

Jel sme se pominje u prodavnici milk sejk od vanile, moram da pitam, jel to nije kopirajtovano od gejova?

Loni

Nije među decom Svarože, nego uopšte!

Sve što je javno, oni su odredili kao DOSTUPNO DECI.
Dakle ako se javno dva muškarca ili dve žene poljube na ulici Moskve ili tu sliku stave na društvenu mrežu, to je dostupno
i deci, pa je podložno kazni od 1200 evra.

Interesantno je da Rusi na gejstvo gledaju kao na ,,uticaj stranog faktora''.
Dakle neko nije gej zato što mu srce zakuca kad vidi određenu osobu istog pola
već zato što je na nekoj stranoj televiziji video poljubac dva geja.

Ono što je meni najfascinantnije je da se u Rusiji kažnjavaju izdavači koji promovišu
knjigu u kome gejstvo nije u negativnom kontekstu.
Izdaš recimo Morisa ili Smrt u Veneciji eto globe za izdavačku kuću.

Tragedija za državu koja ipak ima svetlu književnu tradiciju
i poprilično obrazovano i načitano stanovništvo.

Parada ruskih neonacista prošla je bez ikakvih problema,
a izdavanje romana sa gej tematikom u pozitivnom kontekstu je za robiju.

Ugly MF

ama, sto je medo najebo...to mene zanima???

Loni

E da, Ghoule i mene zanima šta je to BEAR u slangu?

a) Debeli/krupni muškarac
b) Dlakav muškarac
c) I debeli/krupni i dlakavi muškarac

Šta su medvedi osim što su krupni i dlakavi?
Inače, šta god da je to nije samo gej sleng. Ima i krupnih i dlakavih i među strejterima.

angel011

We're all mad here.

Loni

Dakle i dlakavost i debljina?
Kako bi onda u slengu bila dlakavost bez debljine? Vuk, kojot, lisac, ris ?
Ili debljina bez dlakavosti? Slon?

Ako je deblja polovina para MEDA, možemo li mršaviju da zovemo ZEKA?

Elem, evo dobrog teksta na temu zašto uprkos darvinovoj teoriji, (što bi trebalo po zakonu evolucije)
gejstvo nije nestalo već je u istom procentu u svakoj generaciji.

http://mindreadingsblog.wordpress.com/2012/12/20/misterija-gej-gena-razresena/

Ghoul

sa bolećivim tretmanom fašista & rasista & slične stoke svakako nećemo.  :cry:

Джон Рейнольдс

Јес вала. Док Панчић, Грухоњић и остала шабанска екипа не заглаве творза због говора мржње, не треба ни овај богомољац Обрадовић.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ghoul

koji konkretni rusvaj su oni potpirivali?
kome su oni pisali ČEKAMO VAS?

Albedo 0

Sabahudin Gruhonjić i rusvaj su nespojive stvari!

Loni

Čekaj Džone, misliš da organizovanje mitinga u kome je razbijeno pola grada i u kome su članovi Obraza pod dirigentskom palicom šefa kamenovali policajce i pretili fizičkim linčom paradere ne zaslužuje aps?
   Šta onda zaslužuje?

Tex Murphy

Quote from: Loni on 05-02-2013, 10:37:00

Čekaj Džone, misliš da organizovanje mitinga u kome je razbijeno pola grada i u kome su članovi Obraza pod dirigentskom palicom šefa kamenovali policajce i pretili fizičkim linčom paradere ne zaslužuje aps?
   Šta onda zaslužuje?

Ти.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Джон Рейнольдс

Ако му је у монтираном процесу натрпано и оно за шта није крив, онда не треба у апс док се не докаже шта је урадио. За оно противзаконито што је урадио, ма шта ја или било ко други мислили о томе, нека робија по закону. Али не зато што било ко од нас мисли да треба, поготово не зато што то "мисле" новинари, политичари, НВО активисти или било ко двадесети.

Или ће се закони примењивати за све или ни за кога. У здравом друштву ниједна животиња није једнакија од других, јер то је та нужна једнакост пред законом.

#Τζούτσε

Anomander Rejk

Pa ne bi bio prvi put da se ne odgovara. Koliko se sećam i Kandićka je javno optužila, bez ispostaviće se i jednog dokaza, sadašnjeg predsednika za ratne zločine ; pa ne bi kazne, koliko mi se čini. Ajde baš da vidimo oće li debela svinja biti kažnjena, mislim na Čanka. Zakon očito nije isti za sve.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

angel011

Kao kad tvrde da su pederi manje-više isti kao nekrofili, pedofili, zoofili, i ako im svima ne porazbijamo glave, ima da završimo kao mutirani mešanci perverznih kučića i karfiola.
We're all mad here.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Loni

Ja se Džone slažem. Ako mu je namontirano, nek se oslobodi.
  Međutim meni je malo čudno da su na sva usta pričali da su upadom u stan Mladena Obradovića pronašli nacrte i planove kako da se krene na policiju i sa kojih strana, a kako na paradere.

Tačno su se po tom planu i skoncentrisali. Namamili muriju da krene na ove što razbijaju izloge, pa da se broj murije koja čuva park smanji i prolaz bude oslobođen.

I sad odjednom kad se promenila vlast i kad dođoše konzervativci, više niko te planove i nacrte ne spominje.

Osim gejeva meni se čini da niko u ovoj država ne žali ni policiju. Policajac kome je Uroš Grobar ugurao baklju od 1000 stepeni u usta, nije mogao da priča pola godine. (Ni da ustane). Nikad više neće moći da radi ni da se oslobodi šoka koji je doživeo.
   Niko ne misli na njega. Svi žale Uroša Bakljara.

A ti, Slobodni Pavle, koji bi da hapsiš mene. Da čujem zašto?
   Je l sam ja angažovao fizički napad na nekog možda?
   I dosta mi je više otvorenog hejta i mržnje koji se kriju iza maske porodičnih vrednosti.
   Ako je iko u porodičnim vrednostima onda sam to ja. Od jutra do mraka non stop sam uz dete.
Sve podređujem njemu. Zbog porodičnih obaveza batalio sam svo staro društvo. Isključivo se družim sa roditeljima druge male dece po parku. Rado bih išao u neki provod, rado došao i do Doma Omladine, na neko književno veče. Rado u bioskop i teatar, ali sve podređujem upravo tim porodičnim vrednostima to jest pažnji prema detetu. A vrlo sam dobar i prema svojim roditeljima, familiji, sestrićima...
   Da ne spominjem koliko je moja familija u porodičnim vrednostima. Toliko da smo u stan primili izbeglice 1995 iako nam nisu baš najbliži rod. Toliko da smo jednu vikendicu ustupili drugim izbeglicama - familiji.
   Ceo život sam u porodičnim vrednostima kao i cela moja porodica.

Međutim, pažnja prema deci, starijim roditeljima i daljoj familiji koji su izbeglice, očigledno nije dovoljna za dafiniciju PORODIČNOG VREDNOSARA.
   Očigledno mora u sebe da se unese još i mržnja prema nosiocima nevoljnih razlika i to mržnja u toj meri da im želiš batine, robiju, smrt... 

Želim definiciju - Šta su to porodične vrednosti?

Джон Рейнольдс

Прво, Урош није Гробар, него је Циган.

Што се планова тиче, дај не засмејавај. Па та тактика је тако проста да ево ја имам чак и бољу (можда сам је негде на теми и описивао): мале групе (довољна су два човека, ма и један човек) праве инциденте свуда по граду. Београд је велики и потенцијалних мета је много - локална седишта пропедерских странака, пандурске станице, канцеларија НВО-а, итд итд итд. И тако се ангажују пандурске снаге буквално по целом Београду, јер на сваку дојаву о ломљавини пандури морају да реагују, а да не знају бројчано стање нападача, тим више што у томе могу спонтано почети да учествују и локални згубидани. Или још боље - негде ангажовати јаче снаге (и то "јаче" типа 5-6 људи) и то потпуно насумично - ево - Миљаковац, Бежанија, Звездара, Блок 45... У пандурски штаб стиже брдо информација и не само што су ангажовани око "смиривања" нереда у центру, него морају цео дан да реагују широм града. Тврдим, настао би општи хаос у полицији. Није то нека мудрост смислити.

Дакле, то што су се поклопили планови (ако су уопште нађени), то не мора ништа да значи, све и да су нађени. Претпостављам да је битно доказати да је он заиста командовао; може свако од нас да прави планове, али је реализација увек шкрипутава. Тим више што је тај "Образ" реално керов рац од организације, нема их бре ни двадесет спремних. Страшило за плашење либерала, а реално никакве снаге. Немојмо се зезати, Обрадовић је требало да буде кажњен за пример, а која је власт нема никакве везе. Током "Сабље" похапшена је гомила људи и неки од њих су после тужили државу за одштету због незаконитог хапшења и лежања у затвору, а била је "неконзервативна" власт. Хапшења зарад стицања тренутних политичких бодова увек се враћају као бумеранг осим у истински тоталитарним системима где се одлука суда и не преиспитује.

#Τζούτσε

Loni

Propederske stranke?
Valjda misliš na humanističke stranke?
No s tobom nema mnogo novina u vezi s ovom temom.

Meni je apropo ove teme zanimljiv Anomandar Rejk.
Zato što je napisao priču u kojoj je veoma strastvena lezbo scena,
ali ipak zvanično on nije pobornik gej prava.

Inače kod mnogih čistih strejtera, a ne sumnjam da Anomandar to jeste,
postoji fenomen da se od ona 4 slova LGBT, kroz prste gleda ženskom B.
Odnosno ženskim biseksualkama pod uslovom da su LEPE.

Kod strejt žena situacija je obrnuta.
Mnoge devojke su mi rekle da imaju averziju prema dve intimne žene,
ali dva lepa i zgodna muškarca kad se maze, to im je više ok.

Ovakvi zaključci su logični. Kad muškarca pali žena, paliće ga i dve kad se intimišu.
Kad ženu pali muškarac, paliće je i dvojica ako se intimišu.
Međutim time se upada u ZAMKU SUBJEKTIVNOSTI.

Ne mogu se hvaliti samo biseksualke (lepe) ako će nekad uključiti i tipa,
a kuditi čiste lezbejke koje nikad ne uključuju tipa.
Ili se hvaliti samo lezbe, a ne i gejevi jer su žene lepši pol pa je iz muškog ugla to prihvatljivije.

Pravni sistem mora biti isti za sve.
Meni su od LGBT-ovaca možda najlepši ženstveni transvestiti sa plavom perikom i ultra karminom
na sočnim usnama. Ali zašto bih se bazirao na subjektivnom stavu?

Zato me zanima Anomandre da li bi ipak lepim biseksualkama, kao što su kraljica i buntovnica
iz tvoje priče sa radionice, ipak imale u tvom idealnom svetu veća prava od gej muškaraca
ili ružnih muškobanjastih čistih lezbejki?

Albedo 0

Quote from: Loni on 07-02-2013, 01:50:12
Propederske stranke?
Valjda misliš na humanističke stranke?

ahahahahahhahahahha

o Bože, strašne stvari se dešavaju

Anomander Rejk

Pa mislim da je moj stav o tome prilično jasan, Loni.
Ne volim ni gejeve, ni tranvestite. Meni je to jednostavno-odvratno. No umem razlikovati svoj osećaj i subjektivno, od onog što je racionalno. A racionalno je da su i oni građani i državljani ove države, a samim tim moraju imati sva prava kao i svi drugi građani i državljani.
Što se tiče lezbejki, većina muškaraca ti tu otvoreno laže, barem javno, kao njima je to bljak, aha...sve se bojim odbili bi dve devojke, kad bi samo bili u mogućnosti da budu s njima. Kako da ne. :mrgreen:
Naravno, ima u svemu zajebancije, ali ja nisam sanjar u tom smislu da lezbo odnos doživljavam samo kao seksualnu maštariju, niti da su lezbejke u vezi uvek strava ribe spremne na akciju. :) Naravno da to nije tako, u većini slučajeva su prosečnog izgleda, kao što je i većina hetero parova prosečnog izgleda, jer lepota je izuzetak , a ne pravilo, i  u većini slučajeva nisu nikakve nezasite seks mašine, već vode običan život.
Ali da, imam drugačiji/blagonakloniji odnos prema lezbejkama, ali ne zbog seksualnih maštarija. Prvo fizički-seksualni odnos između dva muškarca mi je naprosto odvratan, dok je sama konstitucija žene drugačija i kod njih mi je takav odnos prosto nekako prihvatljiviji. Drugo žene imaju taj biološki instinkt majke, i nekako mi je zamislivije da npr.decu podižu dve majke, nego dva oca ( mada i dalje mislim da je najbolja varijanta da dete podižu majka i otac-naravno pri tom mislim na normalan odnos dvoje ljudi, bez psihofizičkog nasilja). Ne znam, jednostavno mi je homoseksualni odnos i veza iz niza razloga prihvatljiviji kod žena nego kod muškaraca.
Međutim, što se prava tiče, njih ne možemo bazirati na našem subjektivnom osećaju, dakle ove se meni više sviđaju-pa moraju imati više prava. To ne može tako, tj.ne bi trebalo.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Loni

Ok. Zreo je i očekivan odgovor.

Međutim, nije stvar u konstituciji ženskih tela.
     Upravo je obrnuto.
     Konstitucija muških tela doprinosi da je baš muško-muški seks daleko sličniji heteroseksualnom činu od žensko-ženskog. Ako izuzmemo odsustvo vagine, sve što može da uradi heteroseksualni par potpuno je istovetno onom što može da uradi i gej par. Isto izgledaju i oralni i analni seks. Čak i odsustvo vagine simulirano je onim što je Meho nazvao FRAT, a to je guranje penisa između nogu drugog.
    Kad bi se baziralo na toj konstrukciji tela, onda bi gejstvo kao sličnije bilo prihvaćenije u odnosu na lezbejstvo koje je različitije od heteroseksualnog.

Stvar zbog čega je lezbejstvo prihvaćenije od gejstva leži u tome da društvene konvencije ipak postavljaju muškarci, a velika većina muškaraca su ginofili. Kao takvi privlačno im je žensko telo u svakoj varijanti. Pa i u varijanti s drugom ženom.
    Ja takođe ne verujem strejt tipovima koji kažu da ih lezbejski prizor ne privlači.
    To mogu biti samo tipovi koji su opterećeni konzervativnim konvencijama (naućeni da im se neki obrazac gadi).
Ako bi pustili mašti na volju i odgledali opušteno i bez predrasuda lezbejsku scenu, trebalo bi da im se dopadne.

Da je obrnuto, pa konvencije postavljaju strejt žene, gejstvo bi bilo prihvatljivije od lezbejstva. Većina žena su androfili. Ipak žene su daleko sputanije u izkazivanju onoga šta im je privlačno, pa će retko tako nešto priznati. Odnos dva muškarca kao privlačan čuje se samo od slobodnih žena: Madone, Karleuše, one što je glumila Samantu u seksu, vidi se u pričama naših raioničarki itd.

Interesantno je da smo na radionici imali kvalitetne gej priče koje su pisale žene. Isto kao Anomandar samo obrnuto.

E sad... što se tiče toga da je muškarcu telo drugog muškarca gadljivo,
to me recimo vrlo zanima jer sa mnom ne da to nije slučaj jer ne gadi mi se apsolutno ništa (osim ako ne nosi krv, patnju i bol).
   Za mene važi slučaj - Ili me nešto PRIVLAČI, ili me ostavlja RAVNODUŠNIM.
   Ja heteroseksualnost shvatam u stilu - Jedan pol ti je privlačan. Drugi ti je običan.

Mene zanima kako to pol koji nam je običan (koji je istovetan našem telu) prelazi u gadljiv?

Meni nije mi gadljiv ni go deda, ni gola baba, niti oboje zajedno, a ni u duplikatu. Ne gadim se ni kosturu od 30 kila ni strvini od 300.
    Agresiju i tuča su mi gadne ali svud gde namirišem energiju prave strasti i ljubavi, ne bih mogao da definišem kao gadnu.

Meni recimo muška tipična energija na puno načina smeta kad mi je preblizu.
    Ona me guši i negde je osećam kao konkurentnu svojoj energiji.
    Kad bih imao muškarca u neposrednoj blizini. Da mi je cimer u sobi 2 sa 2 ili ne daj bože zatvorenik u ćeliji, to bi se završavalo sukobima i rivalitetom. Ne bih mogao da uskladim te dve energije da funkcionišu skladno na tako malom prostoru i tako često, kao što mogu sa ženom.
    Pobio bih se s njim na kraju oko neke sitnice. Muška energija nikad ne bi mogla de me ublaži kao ženska.
    Međutim što se tiče samog fizičkog izgleda, nemam nikakvu gadljivost niti mi išta smeta. Imao sam prijatelje koji su umesto rukovanja voleli da se zagrle i poljube tri puta. Ne vidim problem.

Mene zanima da li je kod vas, koji osećate baš gađenje prema drugom muškarcu to zaista deo vaše prirode ili je ipak reč o jednom naučenom obrazcu ponašanja.
    Malo mi je čudno da se isti čovek ne gadi prizora u kome se homo sapiens mazi sa psom.
    Koliko puta u parkovima vidimo nežan odnos čoveka i kera.  Niko ih neće zbog toga pretući.

Kako je moguće da se društvo ne gadi milovanju čoveka i psa, a gadi se milovanju i nežnostima dva ljudska bića?
    Mislim da to nije moguće i da je homofobija i gadljivost ipak deo naučenog ponašanja.
    Obrazac koji se usvaja nesvesno.

Ako se od tebe traži da se gadiš recimo jagnjetine, ti ćeš nesvesno taj obrazac prihvatiti pa će ti jagnjetina smrdeti iako možda i ne bi.

Mislim da je gadljivost isforsirana od strane društva čiji delovi vide u gejstvu opasnost.

Meho Krljic

Quote from: Loni on 07-02-2013, 11:11:15
Čak i odsustvo vagine simulirano je onim što je Meho nazvao FRAT, a to je guranje penisa između nogu drugog.

"Frot", ne "frat". I nije guranje penisa između stisnutih butina nego trljanje penisa o penis i zajednička onanija tako spojenih penisa.

Loni

A to je Frot?

Mislio sam da je to ono što imaju Grci na antičkim grnčarijama. Penis u butinama.
Navodno su antički gejevi konzumirali to umesto penetracije jer još nisu postojala sredstva za mazanje analnog otvora
pa je analni seks bio bolan.

Melkor

Prava ljubav i treba malo da boli!
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Loni

Meho Krljic

Sigurno su imali nekakav loj or sumtin. Nego im smrdelo.

Ugly MF

Meho Krljic

Pa imaju koze taj neki šmek... nije za svakog.

Nije ni analni seks za svakog, takođe. Ponekad moram da ga platim i dvostruko više od običnog snošaja.

Ugly MF

Meho Krljic

Najčešće evrima, mada slutim da odgovor koji želiš da čuješ glasi "svojom besmrtnom dušom".

Loni

Josephine

dođavola, dve žene su se i našle u intimnoj vezi jer im na pamet ne padaju muškarci.  :-x