• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol: Jel' to sad neka satirična literatura? Kako mali Đokica zamišlja afirmativnu akciju?  :lol: :lol: Dakle, ponovimo, da se ne zaboravi, afirmativna akcija uglavnom podrazumeva da ljude iz manjinskih grupa zapošljavaš jer za to dobijaš određenu stimulaciju a ne jer u suprotnom dobijaš kaznu. Propisani procenti manjina postoje u recimo edukaciji (univerzitet, recimo) i politici (parlament), ali uglavnom ne u privatnom biznisu.

Ghoul

Quote from: Meho Krljic on 30-09-2013, 13:22:07
Kako mali Đokica zamišlja afirmativnu akciju?

ružni majkojebac ionako 'razmišlja' na nivou malog đokice pa je ovo njegovo trabunjanje sasvim u skladu s tim. xrotaeye
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Nemojmo. Ostavljamo mogućnost da je satirični diskurs u pitanju.

Ugly MF

Meho razumio, veliki je Allah u njemu i razuma mu daje, dok  gHolum moze da nastavi da trazi svoj preshesssss po posssst expresssssu....

Stipan

Prtpostavljam da ovo nema nikakve veze sa paradom ponosa i patrijarhom...

Ghoul

Quote from: Meho Krljic on 30-09-2013, 13:34:33
Nemojmo. Ostavljamo mogućnost da je satirični diskurs u pitanju.

ah, da: po običaju, smetnuo sam s uma humanistički argument, prema kome svaka preterana količina gluposti mora da je namerna (satira; koncept; igra; šala; provokacija...) a ne iskrena, autentična glupost koja je dosledno, svuda po forumu ravnomerno i identično ispoljena.

Meho Krljic

Pa... valja o ljudima misliti sve najbolje dok se može!!!!!!!!

Ugly MF

Ma ja pitam ove sto sve nazivaju glupostima cim ne odgovara njihovom smislu za humor, gde to sve vodi, misliim, toliko pametnih, nacitanih, produhovljenih, doktoriranih, jebote, sve prsti pamet na sve strane, lukavosti ( najeli se luka ) i mudrosti...( najeli se...)

Ne drzi se ovde nicija strana , sve se svelo ovi su ovo ovi su ono...Cemu sve to onda?
Ajde, jebovasja, ak otreba Pederi da setaju i sta ce sve iz toga proizici, dajte poneku sliku buducnosti, ( posto  o sadasnjosti vec sve znate, jelte? sve ste pameti popasali pa nema ko da vam se divi..!?)

Ajde, opetistoja, ako ne trebaju, i ako ne prosetaju, sta ce to biti i na sta ce liciti?
Misliiim, zabole svakoga ovde sta ja mislim,jelte, nisam se dosad nesto ni trtio da treba neko, al ajmo svi malo maste..

....kuvac masta....

Doktor za Horror pa ni jedne makar horroricne misli ako recimo se naglo narod preobrati pa ukine sekularnu drzavu i postavi Vladiku za precednika i ukinu horror kao jeres! Moderno to danas negde dole po Islamiji, cujem, mozda prepisemo, kad vec sve prepevavamo...

Ili recimo ukine se SPC ! obraduj se gholume pa napisi poneku o toj divoti Ateizma, gde se ukidaju SVIH 10 zapovesti recimo  ;)

... ali neeee, njemu je sve bezveze, sraaanje, on je taako dojaaaaajaaaa....

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Ghoul

Quote from: Ugly MF on 30-09-2013, 16:43:37
Ma ja pitam ove sto sve nazivaju glupostima blablablaaaa... ali neeee, njemu je sve bezveze, sraaanje, on je taako dojaaaaajaaaa....

tl;dr

bolje nacrtaj strip po ovome.
naravno, satirični!  ;) :!:

Tex Murphy

Мржња није добра, а љубав је добра. Нико никог не треба да мрзи.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

tomat

Quote from: Harvester on 30-09-2013, 22:14:18
Мржња није добра, а геј љубав је добра. Нико никог не треба да мрзи.

ispravljeno!
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Korisno podsećanje u Politici od juče na to šta je prošle godine izjavljivano povodom otkazivanja Prajda:
Катарина ЂорђевићПонављачи

Председник Србије Томислав Николић изјавио је да би већ данас требало почети припреме за одржавање Параде поноса идуће године како се не би догодило да неодржавање једног таквог догађаја угрози европски пут Србије. Николић је такође подсетио да према Уставу Републике Србије сви грађани, па и припадници ЛГБТ популације имају загарантовано право на окупљање и то је један од постулата за који се Србија залагала у оквиру борбе за људска права.
Пажљивијим хроничарима дешавања није промакло да је председник Николић прошле године, тачно два дана након забране Параде поноса, изјавио да следеће године влада неће моћи да под изговором да је угрожена безбедност забрани одржавање Параде поноса и потврдио да би био на челу колоне да је одржана. Први човек Србије је неодржавање прајда прошле године прокоментарисао речима да је Влада Србије ровита, танка и крхка и треба јој времена и закључио да већ идуће године неће бити оправдања да се каже да не може да спречи да се нешто деси.Хроничарима није промакла ни чињеница да су изјаве првог потпредседника владе и првог човека полиције потпуно идентичне када устају у одбрану одлуке о забрани Параде поноса, обојица хорски понављају – држава није капитулирала пред хулиганима, полиција је јача од навијача и одука је донета у складу са безбедношћу грађана.
Када се анализирају сва збивања која претходе забрани прајда чини се као да гледамо сцене из ,,Дана мрмота", с обзиром на то да се сценарио забране ове манифестације не мења већ три године. Парада поноса отказује се у послеподневним часовима у петак, а последњем радном дану у недељи претходе изјаве патријарха Иринеја који је у не баш тако хришћанском маниру закључио – чега се паметан стиди, будала се поноси, полузваничне изјаве представника МУП-а да још није готова безбедносна процена и, како је то духовито приметио један наш колега, аланфордовске изјаве министра полиције типа прајда ће бити осим ако не прети опасност да поново дође до проблема, које је зачинио личним опаскама – али немојте да ми причате да је то нормално када није нормално и немој да ми неко каже да је то добар узор нашој деци.
У последњој седмици која претходи суботи за коју је заказана Парада поноса, Двери најављују Породичну шетњу, а полицији се, баш као и претходних година, за исти дан пријављује шест скупова различитих невладиних организација, уједињених у жељи да се прошетају истом маршрутом којом треба да прођу припадници ЛГБТ популације.
Ноћ уочи дана одлуке Београд је ишаран графитима ,,Смрт педерима" и ,,Стоп геј паради", а у часу када је истекао законски рок да се Парада поноса забрани, центром Београда прошетале су присталице покрета Двери. Кад је Вучић у петак у преподневним часовима рекао да ће одлука бити донесена у складу са безбедношћу грађана, свима је било јасно да ће прва вест у Дневнику РТС-а бити да процене свих безбедносних служби говоре да се прајд неће одржати из безбедносних разлога.
  Катарина Ђорђевић   објављено: 01.10.2013.

Komentari su po običaju prajsles.

Ugly MF

Ja imam predlog!
Posto svi nasi politicari kao oce tu paradu, al eto "poneki konzervativni nasilni primitivci itd " nece,
neka u svojim predsednickim kampanjama kad budu putovali kroz Srbiju i budu obilazili sve gradove imaju i po par LGTB pripadnika onako u roze, pa sa zastavicama i duginim bojam da masu pored njih...

Gde da posaljem ovaj predlog?

Meho Krljic

Pa, da stvari budu zanimljivije, Toma je u toku predsedničke kampanje i pominjao Prajd a SPS ima prominentnog gej aktivistu u svom glavnom odboru, dakle, ide se linijom te tvoje ideje.

Albedo 0

dajte im jedan blok na Novom Beogradu pa neka paradiraju koliko hoće. Ghetto style.

Meho Krljic

Tu bi policiji teže bilo da ih obezbedi od nasrtaja patriockih snaga, suviše je smerova iz kojih se može napasti, visokih zgrada sa kojih se može dejstvovati po paradi itd. Dakle, neidealno rešenje.

Tex Murphy

Не подржавам насиље.
Genetski četnik

Stipan

Nasilje se podrazumeva ako je u pitanju Ghetto style...

Albedo 0

Ne nudim im blok za paradu već za život. Ghetto style.

Meho Krljic

Ti si vlasnik nekog bloka zgrada na Novom Beogradu??? I poklanjaš ga ljudima koji samo izjave da su homoseksualci??? Altruistički, zaista.  :lol:

Ugly MF

Ma to samo dok ne otvori gej javnu kucu, i svima lepo, korisno i profitabilno....
..taman ima nas posecuju svi politicari iz EU a ne da salju samo neke nedopravljene ....

Albedo 0

Quote from: Meho Krljic on 02-10-2013, 14:43:49
Ti si vlasnik nekog bloka zgrada na Novom Beogradu??? I poklanjaš ga ljudima koji samo izjave da su homoseksualci??? Altruistički, zaista.  :lol:

ipak sam ja ljubitelj diktatura, ''poklonili'' bi im stanove i poslovne prostore žitelji tog bloka, eventualno neka razmjena, zakup i slično. A žitelje raselimo  8-)

Boško Jakovljević predsjednik Gejtauna

Pošteno govoreći, to bi bio ogroman napredak i veličanstveni kompromis u gej-strejt odnosima  8-)

Meho Krljic

Segregacija bi  sigurno unapredila odnose, pa videli smo to već nekoliko puta u istoriji, sa segregacijom na rasnoj osnovi.  :lol:

Tex Murphy

Ја ипак сматрам да на лоше односе између црнаца и бијелаца није утицала сегрегација него недостатак толеранције.
Genetski četnik

Albedo 0

čini ti se, sem nacističke Njemačke segregacija je svuda bila odlična stvar, a u Njemačkoj to nije suštinski ni bila segregacija, već zatvaranje i psihičko i fizičko maltretiranje. To nije geto, to je logor.

s druge strane, Jevreji u Italiji su preko geta razvili trgovinu sa hrišćanima, i polako počeli da se međusobno približavaju

U Italiji čak ni za vrijeme Musolinija nije mogao da se razvije agresivni antisemitizam

čak postoji jedna odlična knjiga o tome, Značenja granica, koja brani geto kao korisnu stvar, u izdanju Clio-a

sve u svemu, geto je oklevetan  8-)

Ghoul

dakle, ova kreatura je nepatvoreni, neprskani, nepelcovani EMBECIL!

Dačić: Ružić je ozračen u Briselu, tražili su da gej brakove stavimo u udžbenike!

Mi želimo da održimo Paradu, ali nemojte da to idealizujemo kao da je Sveto pismo, rekao je premijer Ivica Dačić u intervjuu za Naše novine.

- Zato sam ja i rekao da nije prirodno, jer iza ovoga ide sledeći korak, a to su gej brakovi. Tražili su da to stavimo i u udžbenike. Da naša deca sutra o tome uče - naglasio je Dačić.

On je kazao da je odluka Branka Ružića da najavi svoje učešće na Prajdu posledica posete Briselu.

- Svako ko ode u Brisel dobije malo pomračenje pod uticajem tih ideja. I Ružić je bio ozračen - zaključio je Dačić.

On je napomenuo da nije protiv LGBT poipulacije i podsetio da je lično on stavio gej aktivistu Borisa Milićevića u Glavni odbor SPS-a.

- Ovde je reč da nametnemo nešto nekome bez posledica. Znate, moje ljudsko pravo i pravo svake lepotice je da pokaže svoju lepotu (naročito tvoju lepotu, SVINJO DEBELA! -ghoul edit). Ali u Saudijskoj Arabiji ili Iranu teško će moći da pokaže svoju lepotu, jer su tamo takva pravila. Takođe, ljubitelji njeguške prušute će teško uživati u njoj u arapskim zemljama. I svako drvo može rasti do neba, al` ne raste jer nema uslova - rekao je slikovito premijer Srbije.

Izvor: Naše novine

http://www.pressonline.rs/info/politika/287834/dacic-ruzic-je-ozracen-u-briselu-trazili-su-da-gej-brakove-stavimo-u-udzbenike.html

iz komentara:
Da li je on to upravo pokušao da opravda fašizam u Srbiji fašizmom u Saudiskoj Arabiji ili Iranu??? Da li je upravo direktno rekao da Srbija treba da bude kao Iran??? Da li je on upravo direktno rekao da zato što postoje zabrane SLOBODE u Iranu da zbog toga treba da postoje i u Srbiji??? Da li je on normalan, bre?

Meho Krljic

Zanimljivo je iz ovoga špekulisati kako je Dačić smišljeno postavio Ružića na volej određenom delu, jelte, glasačkog tela. Ružić je poslednjih meseci opasno talasao i šuškalo se da planira puč u stranci pa ga je Ivica pacifikovao dajući mu poziciju u vladi, ali ga zato sada podmeće da se diskredituje u javnosti.

Što se tiče gej brakova u udžbenicima, kako čovek da se ne strese od toga? Pogotovo ako bi to bili udžbenici o građanskom pravu, na pravnim fakultetima!!!!! Mislim, kakav apokaliptičan scenario da se tako nešto uopšte pomene u stručnoj literaturi koja navodi primere iz prakse u svetu!!!!!!!!

Ghoul

meni se čini da se praščić u briselu ozračio tačiljubljem - posle svih tih sati i dana koje je proveo u blizini snejka tačija - pa je postao šiptar-lover!

a koliko su se svi u vladi već ozračili saudijskom arabijom u zadnje vreme... to sve smrdi po arabiji!

Meho Krljic

Mubadala, firma o poslu sa kojom je Vučić juče pričao sa suzom u oku i govorio o malom balkanskom čudu, nije saudijska firma, ona je iz UAE, a oni ipak nisu isto što i Saudijska Arabija. Etihad je isto iz UAE.

No, to na stranu, meni je drago da smo prevazišli balkanoidno zgražavanje nad Arapima i da shvatamo da je biznis ipak biznis. Nadam se da će ovo doprineti i boljem razumevanju između Srba hrišćanske i muhamedanske vere u perspektivi.

Ghoul

te nijanse su promakle ovim glavonjama, jer naši (kao što se da videti) ipak smrde po arabiji!  xtwak

Meho Krljic

Dobro, to je ipak osvežavajuće u odnosu na uobičajeno smrdenje po EU i Rusiji.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Tex Murphy

Овај Бљиц је стварно дно дна :x
Genetski četnik

Albedo 0

jbg, al čitaju ih i oni koji ih mrze, to je pravi biznis

Milosh

Which Gay Sex Position Are You?

http://www.buzzfeed.com/saeedjones/gaysexyquiztime

You got: Alpine Skiing

You are really, REALLY good with people. You know how to keep everyone laughing, talking and, yes, moaning. Some may call you a "people pleaser" but really, you just want to make sure everyone is having a good time.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

tomat

džin tonik

sad mi nedostaje smajli koji bi namigivao tomatu. blink, blink. a svidja mi se i avatar. trep.

angel011

Alpine skiing.

QuoteYou are really, REALLY good with people.
:shock: xrofl
We're all mad here.

lilit

Well...sutra ionako idem na dorucak u gay lokal. Bice to uspesna poseta. :lol:

"If something isn't EPIC, it's not worth your time. You're living your life out loud, in color, and fiercely. You don't hook up; you change peoples' lives for the better. One night stands write memoirs about their time with you."
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

džin tonik

joj, zbog koga ja godinama visim na sagiti! epic? katastrofa. dodje mi da promijenim nick ili se iznova registriram i posvetim svoju ljubav i paznju, pojma nemam, epiju. epic.

Josephine

khm... ima nečeg u ovome. sadly.

Which Gay Sex Position Are You?

You got: Doggy Style

You are focused, ambitious and more than a little aggressive. You don't just make an impression; you change the game. People love to let you take over... or they run from you. It's cool though. You love a good chase.

Josephine

a i nije toliko gay sex position, jelte. za razliku od ovih tornjeva. :D

džin tonik

Quote from: D. on 29-03-2014, 23:10:13
khm... ima nečeg u ovome. sadly.
...

zurück zum volk der dichter und denker. nista od srba bar jos sto godina. :lol:

Josephine

Meho Krljic

Ja isto Dogi stajl.

Mada bi bilo interesantno da svi otkriju svoj odgovor na pitanje o tome sa kim bi se jebali sa spiska: Džejson Momoa, Džef Goldblum, Majkl B. Džordan, Hari Šum Junior, Drejk i Kristijano Ronaldo. Ja sam naravno odabrao Džejsona, ipak je taj čovek igrao Konana.

Father Jape

You got: Surfbordt
If something isn't EPIC, it's not worth your time. You're living your life out loud, in color, and fiercely. You don't hook up; you change peoples' lives for the better. One night stands write memoirs about their time with you.

Ostaje mi samo da zaključim da su rezultati nasumični.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Ghoul

Quote from: Father Jape on 30-03-2014, 09:55:23
Ostaje mi samo da zaključim da su rezultati nasumični.

meni je bolje pogodilo na testu za lezbejsku pozu! scissoring!

a od ovih gore, i ja sam reko konana! kad je ball - nek je ball!

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 30-03-2014, 09:50:24
Ja sam naravno odabrao Džejsona, ipak je taj čovek igrao Konana.

naravno