• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Stipan

Quote from: Meho Krljic on 30-03-2014, 09:50:24
Ja sam naravno odabrao Džejsona, ipak je taj čovek igrao Konana.

Izvin'te! Arnold je jedini pravi Konan!!!

Meho Krljic

Pa nisam ja nigde ništa napisao o autentičnosti tog Konana koga je Džejson zaigrao, samo da mu je to prednost u odnosu na Džefa "Muha Kategorija" Goldbluma, Kristiana Ronalda i ove druge rasno izmešane likove u ponudi. No, dobro je znati da su Stipanov tip krupni, mišićavi, depilirani muškarci, može se to iskoristiti negde u nekoj priči na radionici, cenim  :lol:

Biki

You got: Standing 69
BuzzFeed
You're very physical both at the gym and in bed. Any interested lover better know who to keep up because you don't time for slackers. (Be sure to stretch first.)

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ghoul

iz koje si bre ovo poze slikala?!  :shock:
https://ljudska_splacina.com/

Stipan

Quote from: Meho Krljic on 30-03-2014, 15:23:14
No, dobro je znati da su Stipanov tip krupni, mišićavi, depilirani muškarci, može se to iskoristiti negde u nekoj priči na radionici, cenim

Pa nije... Volim ja i brkate poluintelektualce... Ono, ne baš herojske tipove...

Джон Рейнольдс

Ијааааооо, што би ја волео да нисам заостали балканац, па да се пувам како идем по геј баровима и решавам ту некакву педерску онлајн енигматику!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

lilit

Zaostali Balkanac bi ipak bio kompliment. :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Karl Rosman

Gde ukljucujete tu enigmatiku? Meni daje samo naslov...

(Dzone, je l' to i tebi ne radi?)

Ocu i ja da vidim kako bih se metjao!!!  :cry: :cry: :cry:
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Ghoul

Quote from: lilit on 31-03-2014, 08:51:28
Zaostali Balkanac bi ipak bio kompliment. :lol:

dobro to, nego

Quote from: Ghoul on 30-03-2014, 19:12:40
iz koje si bre ovo poze slikala?!  :shock:

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Od tebe to nisam ni očekivao, međutim, u čudnom obrtu sudbine, Cynic su zapravo možda jedini death metal bend koji bi mogao da ti se zapravo i dopadne uz malo napora jer je njihova muzika bliža prog roku nego bilo čemu drugom...

Cynic - Veil of Maya (live at Hovefestivalen) Norway 2007

Meho Krljic

Na zapadu možda ne organizuju kaznene ekspedicije da napadaju parade ponosa ali sinoćna pobeda transrodnog bradonje na Evrosongu pokazuje da ipak dobar deo tog zapada prilično uznemireno reaguje na ono što percipiraju kao dekadentno/ neprirodno itd. Naravno da je žena-s-bradom prilična transgresija i korisno je videti kako komentari čitalaca na zapadnim/ američkim mejnstrim portalima odišu govorom mržnje.

Za mali uzorak baciti pogled na jutjub komentare

Conchita Wurst - Rise Like a Phoenix (Austria) 2014 LIVE Eurovision Grand Final

Mada su tu pozitivni komentari u nekakvoj ravnoteži sa negativnim, za razliku od recimo yahooa:

https://music.yahoo.com/news/austrian-drag-queen-wins-eurovision-song-contest-224646383.html

tomat

Čekaj bre, ja jeste da sam njemački učio poodavno, ali kada sam ga učio, wurst je značilo kobasica a ne sve jedno, kako pišu silne novine.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Josephine

Mnogo je lepa. I kakve veze njen identitet ima sa pesmom? Evrovizija je takmičenje u muzici, damn.

A ova na tviteru predvodi govor mržnje:

https://twitter.com/Mahlat

Ne tako davno smetale su joj žene sa velikim sisama i feminizirani muškarci. Problem je što je mnogo ljudi prati i podržava na tom tviteru...

Tex Murphy

Ја вас молим да не обмањујете јавност, колико сам ја провалио ова "жена" уопште није жена него мушкарац који се облачи у женску одјећу, дакле трансвестит а ла Ед Вуд.

И не видим какве ово везе има с геј парадом. Вуди Ален је прије више од 40 година показао да не мораш да будеш геј ако си трансвестит.
Genetski četnik

Josephine

E to ima već ime veze jedno sa drugim. Oba životna i seksualna opredeljenja tretiraju se diskriminatorno. To im je zajedničko.

Agota

Njen nastup je bio ok , pesma nista posebno,ali zbilja mocan glas pa to vadi.  Sto se tice Koncitinog izgleda to nije problem ,uzasno mi je zasmetalo njeno ponasanje , ono prenemaganje, suze,   jos kad je neko  sav tako njanjav pa bilo to musko ili zensko . U jednom trenutku je delovalo kao da ima psihicki poremecaj.
Bilo je i boljih i gorih. Ovo nit smdi, nit mirise.
Sto se tice ovogodise pesme evrovizije/ bina nikad bolja. Finci su bili simpa.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Tex Murphy

У питању је мушко а не женско.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 11-05-2014, 09:42:47
Na zapadu možda ne organizuju kaznene ekspedicije da napadaju parade ponosa ali sinoćna pobeda transrodnog bradonje na Evrosongu pokazuje da ipak dobar deo tog zapada prilično uznemireno reaguje na ono što percipiraju kao dekadentno/ neprirodno itd. Naravno da je žena-s-bradom prilična transgresija i korisno je videti kako komentari čitalaca na zapadnim/ američkim mejnstrim portalima odišu govorom mržnje.

Za mali uzorak baciti pogled na jutjub komentare

Conchita Wurst - Rise Like a Phoenix (Austria) 2014 LIVE Eurovision Grand Final

Mada su tu pozitivni komentari u nekakvoj ravnoteži sa negativnim, za razliku od recimo yahooa:

https://music.yahoo.com/news/austrian-drag-queen-wins-eurovision-song-contest-224646383.html

Па Јаху је увијек имао кретенске и тенденциозне про-геј текстове, али коментари су из неког разлога увијек били одлични. За разлику од рецимо ретардираног Хафингтон Поста који нема ту противтежу.
Genetski četnik

Agota

Quote from: Harvester on 11-05-2014, 12:30:50
Procitah negde da se on oseca kao zensko, pa da ispostujemo to do kraja, da ne  ispadne bezosnovani hejt.
Zaista nije problem da li je on ili ona.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Tex Murphy

Quote from: Agota on 11-05-2014, 12:42:49
Quote from: Harvester on 11-05-2014, 12:30:50
Procitah negde da se on oseca kao zensko, pa da ispostujemo to do kraja, da ne  ispadne bezosnovani hejt.
Zaista nije problem da li je on ili ona.

Па супер су његова осјећања и све то, али кад он већ нема додир са реалношћу, не морамо и ми да се правимо луди.
Genetski četnik

Albedo 0

Quote from: Agota on 11-05-2014, 12:30:01
Njen nastup je bio ok , pesma nista posebno,ali zbilja mocan glas pa to vadi.  Sto se tice Koncitinog izgleda to nije problem ,uzasno mi je zasmetalo njeno ponasanje , ono prenemaganje, suze,   jos kad je neko  sav tako njanjav pa bilo to musko ili zensko . U jednom trenutku je delovalo kao da ima psihicki poremecaj.
Bilo je i boljih i gorih. Ovo nit smdi, nit mirise.
Sto se tice ovogodise pesme evrovizije/ bina nikad bolja. Finci su bili simpa.

"This is dedicated to everyone who believes in a future of peace and freedom," a tearful Wurst said as she accepted the trophy

a vi što ne vjerujete u mir i slobodu, ko vam je kriv!

Tex Murphy

QuoteU jednom trenutku je delovalo kao da ima psihicki poremecaj.

Па и има. Мисли да је женско.
Genetski četnik

Son of Man

Vajta ladno?  :-?

Nema veze jebo bi ga/je  :evil:

Ghoul

Quote from: Son of Man on 11-05-2014, 15:48:36Nema veze jebo bi ga/je  :evil:

i harv bi, očigledno. ;)

opsednut je ovim stvorenjem.
da vidiš tek na fejsbuku - ceo dan samo ponavlja: kobas'ca pa kobas'ca, wurst ima kobas'cu pa wurst ima kobas'cu - ne može čovek na miru ni na fejs da ode od harvove eurovizijske strasti!

angel011

We're all mad here.

Son of Man

Ahahah, ne uznemiravjte čovjeka čestita seksualno, ionako je uznemiren, al' ja verujem da ce se srediti  :mrgreen:

Anomander Rejk

Tajno pišem zbirke po kućama...

Джон Рейнольдс

Плачипичке.

Него, мени је увек баш смешно кад се потегне "аргумент" како се он осећа као жена. А да се осећа као Наполеон? Куда онда с њим, њом... или како год?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 11-05-2014, 16:37:43
Quote from: Son of Man on 11-05-2014, 15:48:36Nema veze jebo bi ga/je  :evil:

i harv bi, očigledno. ;)

opsednut je ovim stvorenjem.
da vidiš tek na fejsbuku - ceo dan samo ponavlja: kobas'ca pa kobas'ca, wurst ima kobas'cu pa wurst ima kobas'cu - ne može čovek na miru ni na fejs da ode od harvove eurovizijske strasti!

Као што сам већ реко на Фејсбуку, окончао сам своју политички коректну сесију, сад могу опет да говорим ИСТИНУ.
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: Harvester on 11-05-2014, 19:08:35
окончао сам своју политички коректну сесију, сад могу опет да говорим ИСТИНУ.

kako da ne.
i umesto da govoriš ISTINU o vučiću, o zlu sns-a, o korupciji, o parazitskom sistemu, o izgubljenom kosovu, o besperspektivnoj omladini, o milion drugih prečih stvari - tebe najviše boli 'istina' o ovom evrovizijskom stvorenju!

harv, pravi si obrazovac!

Truman

Quote from: D. on 11-05-2014, 12:01:47
Mnogo je lepa. I kakve veze njen identitet ima sa pesmom? Evrovizija je takmičenje u muzici, damn.

Nema nikakve, ali očito da postoji veza između njenog/njegovog izbora za pobednika i trans seksualnog opredeljenja. Uspela-o je da privuče pažnju i da pobedi između ostalog na bazi političke korektnosti i onoga što je sada moderno. Samo me zanima da li bi pobedila da se predstavljala kao običan muškarac.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Loni

Ja pobedu Končitine pesme (po meni vrlo osrednje. Otprilike bih je smestio na neko 10. ili 11. mesto od 26 finalista) je u sledećoj matematici...

- Oko 5 % populacije čine LGBT-ovci. Međutim pošto oni češće gledaju Eurosong nego strejt populacija (koja je delom gledala neku tekmu u isto vreme), to mu dođe negde oko 10 % gledalaca.
   - Uz to postoji još 5 % ljudi koji se osećaju velikim borcima za modernizaciju sveta (ma kako oni to definisali).
  - Još oko 5 % gledalaca spadaju u one koji padaju na subverziju, provokaciju, pomeranje granica pa će i oni u fazonu ,,kad je bal nek je bal'' glasati za Končutu.
  i na kraju...
  - Gledoci koji se zaista baziraju samo na kvalitet pesme. Oko 5 % je onih kojima ta pesma zaista jeste među najboljima.

Tako dobijamo nešto preko 20 % glasača za Končitu ( u televotingu je prošla bolje nego od žirija).
S obzirom da su ostale pesme bile poprilično ujednačenog kvaliteta njihovi glasovi su se rasuli na mnoge tako da niko nije prestigao Končitu u krajnjem zbiru.

Sistem glasanja je zapravo loš. Potrebno je ubaciti i drugi krug finala. Samo 4 najbolje pa dati 10 minuta publici da glasaju samo za jednu od te četiri pesme. Tako bi se rasipanje glasova izbeglo.

Što se izgleda Končite tiče ja sam ravnodušan, ali mi je pesma neritmična i nemelodična da bi bila hit.  Sam glas nije dovoljan.
  Najbolja mi je bila pesma Finske.

Tex Murphy

Лони, математика ти мало шкрипи :-)
Genetski četnik

Ghoul

Truba

damn... valjda pod uticajem ove šarade koju nisam ni gledao od eurovizije imao sam naznake gej snova u zagrebu s prijatelejm... ali sva sreća potom sam odrađivao biseksualku zapravo krenuo sam da odrađujem i ona je pristala dok je pored nje njena ružnija cura
kad ono zvono

zanimljivo je kako me je zvono prije 15 minuta već probudilo ali sam nastavio sanjati isti san koji je doveo do te posljednje scene :)
nikad mi se nije desio nastavak sna

damn... ne znam ni zašto ovo ovdje pišem
ne mogu naći topik o snovima
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Agota

Loni

He he, tebi san, a meni realnost.

Mnoge cure kojima sam se ja dopadao bile su biseksualke ili bar žene koje nisu sinonim ženstvenosti (kratka kosa, odsustvo koketnosti itd). Bolje sam prolazio u očima takvih nego kod gracioznih lejdica.
Mislim da je to zato što ni sam nisam mačo već blag u izrazu. Pa pošto se suprotnosti privlače, ženstvene cice vole one koji će njima davati sigurnost, a ne one da partneru da budu keve-zaptitnice, tešiteljice, što je meni više odgovaralo.

A što se Evrovizije tiče, treba se paziti da se borba za prava slabijih ne pretvori u svoju drugu krajnost. U protežiranje slabijih samo zato što su slabiji. Za feminizam, prava rasnih manjina i lgbt-ovaca treba se boriti do tačke gde će postati ravnopravni sa belim strejt muškarcima, ali nikako više od toga.
Revanšistima je teško da se zaustave na tački ravnopravnosti, ali najveća vrlina čoveka je upravo u meri.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

scallop

Samo da izvučem citat:

да даде господ никад да не влеземе во таа педерска еВРОПА.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Tex Murphy

Ма лаже српско-руска клерофашистичка православнофундаменталистичка багра!

http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_Kids
Genetski četnik

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Josephine

Quote from: Harvester on 13-05-2014, 22:02:24
Ма лаже српско-руска клерофашистичка православнофундаменталистичка багра!

http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_Kids

pa čekaj, ti misliš da neki dečak od 9 ili 10 godina (ili manje, na primer) ne može da simpatiše drugog dečaka umesto da vuče devojčice za kikice??