• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GEJ PARADA! USRED SRBIJE! BAŠ SADA! DAMN!

Started by Ghoul, 21-08-2009, 19:57:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

akhnaton

Quote from: Meho Krljic on 22-12-2017, 09:31:27
Kad partija raspravlja o seksualnom moralu

Seks, partijski neprijatelj Numero Uno.

Baj D Vej, toliko o tome da su prava istospolaca i njihovo histerićno branjenje komunistički.....
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Аксентије Новаковић

Quote from: akhnaton on 22-12-2017, 12:56:50

Baj D Vej, toliko o tome da su prava istospolaca i njihovo histerićno branjenje komunistički.....

Ни комији нису оно што су некад били.
Сада су се претворили у плт фракцију.
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

akhnaton

Quote from: Аксентије Новаковић on 22-12-2017, 13:01:44
Quote from: akhnaton on 22-12-2017, 12:56:50

Ни комији нису оно што су некад били.
Сада су се претворили у плт фракцију.
PLT? ili ПЛТ? Šta je to?

Аксентије Новаковић

Права скраћеица оне нашминкане лгт.

akhnaton

Аксентије Новаковић

Vodeći član LGBT organizacije Stockholm Pride izbačen zbog silovanja 13-godišnjeg dječaka

Jedan od vodećih članova LGBT organizacije Stockholm Pride, koja se bavi organizacijom gay parada, izbačen je nakon što su ostali članovi otkrili kako je 2011. osuđen zbog silovanja 13-godišnjeg dječaka.

Neimenovani muškarac radio je kao lokalni političar u Stockholmu, da bi kasnije postao jedan od vodećih članova Stockholm Pridea. Drugi članovi otkrili su kako je riječ o muškarcu koji je silovao 13-godišnjeg dječaka, a kojemu je prethodno obećao televizijsku karijeru u SAD-u i darivao ga skupocjenim poklonima.

Britta Davidsohn, predsjednica Stockholm Pridea, izjavila je: ,,Zaprimili smo informaciju od jedne od naših organizacija da je osoba u našem vodstvu osuđena za seksualne prijestupe. Nismo za to znali. Zatim smo sazvali sastanak i odlučili odmah ukloniti osobu s te pozicije. Također smo odlučili konzultirati se sa stručnim osobama radi pomoći u reviziji organizacije i razvoju djelovanja kako bi osigurali da se ovo više ne ponovi," prenosi Expressen.

Muškarac se nije opirao odluci te se povukao s pozicije. Unatoč tome što je Davidsohn tvrdila kako vodstvo nije znalo ništa o tome, neki članovi na sastanku odbora ipak su otkrili kako su znali o tome što je dotični učinio.

http://tribun.hr/vodeci-clan-lgbt-organizacije-stockholm-pride-izbacen-zbog-silovanja-13-godisnjeg-djecaka/

akhnaton

Meho Krljic

akhnaton

Quote from: Meho Krljic on 26-01-2018, 09:46:20
Ujedom za dušu  :lol:

To su neki novi momenti, nisam znao da im je duša tamo... :idea:

Аксентије Новаковић

Вођа револуције В. И. Лењин – Содомита

БРПАБ објављује веома интересантно научно откриће савременог реномираног  руског историчара и публицисте И. В. Соколова, кандидата историјских наука РФ.
Соколов је проучавајући архив комунистичке партије, наишао на ,,приватне документе" који откривају строго чувану партијску тајну да су велики вођа октобарске револуције и светског комунизма и његови најближи револуционарни саборци били полни изопаченици, ноторни содомити.

Мене су интересовале архиве партијских радника такозваног ,,Лењиновог позива" (Лењинове генерације). Нарочито много времена провео сам над архивама оних комунистичких активиста који су касније, већ након Лењинове[1] смрти, били подвргнути репресији. Пошло ми је за руком да претресем приватне документе многих од њих, и да објавим оне који су раније били непознати. Но, код једне групе материјала појавила се препрека. Ти материјали не само да су одбијени за објављивање, него о њима чак није могло ни да се расправља. И све од тада нисам успео да представим јавности историјске чињенице које сам открио. Вероватно због тога што су оне тако запрепашћујуће и неочекиване.

Уредници многих издања кад би их видели само би скренули поглед и промрмљали нешто неразумљиво о томе како ,,читаоци нису спремни да ово сазнају". И поред тога, сматрам да јавност треба да зна све. Зато пажњи јавности нудим историјске материјале које сам открио.
Пре но што се окренемо излагању архивских материјала, подсетимо се званичне хронологије тога времена, објављене у последњем, шестом издању ,,В. И. Лењин, Биографија", из 1981. године: ,,8. јула 1917. Алилујев[2] и Стаљин[3] су пратили Лењина на станицу Разлив[4], где је Лењин одсео у шупи радника Н. А. Јемељанова (ово је предузето с циљем да се Лењин сакрије од власти, које су трагале за њим као за злочинцем). Но, у страху од ситнобуржоаских власника околних летњиковаца (мада су власнике летњиковаца сматрали буржоазијом, партијска номенклатура се није устезала да се одмах после Октобра усели у исте летњиковце), Јемељанов је изнајмио ливаду 5 км одатле, иза језера Разлив, где су Лењина и Зиновјева превезли чамцем у колибу која им је била припремљена поред великог пласта сена, у којој су могле да преноће две особе. Откуд сад Зиновјев[5]? И да ли се Лењин преселио у колибу из страха од власника околних летњиковаца? Јер власника и посетилаца летњиковаца било је свуда – тражећи печурке пролазили су и поред колибе. Безбеднији би били затворени у шупи. Жена и синови Јемељанова свакога дана доносили су му храну у колибу. Лењин је храну подгревао у котлићу на ватри. У биографији читамо: ,,Лењин је био веома заузет својим радом, писао је чланке". Јесте, написао је неколико чланака, на које је могао да потроши 5 до 7 дана. Али Лењин је у колиби боравио до 6. августа. Даље читамо: Лењин је ишао у шетње, сунчао се, увече се купао на језеру Разлив, пецао је рибу". Дакле, Лењин се одмарао месец дана, а затим је отишао у Финску. Главно је питање: ако је Лењин одмарао, шта је тамо радио Зиновјев? Мене је занимало зашто биографи детаљно описују којом је улицом Лењин пролазио, преко ког насипа или канала је прелазио, ко је био поред њега у том тренутку – а месец дана са Зиновјевом брижљиво прећуткују.

Навешћу материјале из личног архива Григорија Ароновича Зиновјева, члана Политбироа ЦК ВКП (б) и првог секретара Лењинградског обкома партије – Лењиново писмо Григорију Зиновјеву од 1. јула 1917: ,,Григорије! Околности су се тако сложиле, да је неопходно да се хитно склоним из Петрограда и сакријем. Не могу да путујем далеко пошто послови то не дозвољавају. Другови предлажу једно место за које кажу да је потпуно безбедно. Но, тешко ми је да будем сам, посебно у овим тренуцима. Придружи ми се па ћемо удвоје провести неколико дивних дана удаљени од свега... Ако можеш да пођеш са мном – брзо телефонирај, а ја ћу дати упутство да тамо све припреме за два човека".

Ово писмо написано је у јулу 1917. године, када се Лењин спремао да напусти Петроград и пође са Зиновјевом у Разлив, у колибу која ће касније постати чувена као његово скровиште.[6] Управо ту су се развили односи између Лењина и Зиновјева. Они су у овој колиби насамо провели много времена и очигледно је да је Зиновјев коначно изгубио главу. Зато ће у септембру из Петрограда писати Лењину у Финску: ,,Драги Вова! Нећеш веровати како патим овде без тебе, како ми недостајеш, како ми недостају наше нежности... Нећеш веровати – од кад си отишао никога нисам дотакао. Можеш да будеш потпуно уверен у моју верност. Веруј, ни мушкарца, а тим пре ни жену, нисам дотакао, нити ћу дотаћи. Само ти си ми – близак човек... Дођи, не бој се, све ћу да уредим на најбољи начин".

Лењин вероватно није одговорио на ово писмо, па зато Зиновјев, недељу дана касније, пише следеће, настављајући се на претходно речено: ,,Мили Вова! Не одговараш ми, сигурно си заборавио свога Гершела... А припремио сам диван кутак за нас. Тамо можемо да се нађемо кад год пожелимо. То је прекрасан станчић где ће нам бити лепо и нико неће ометати нашу љубав. Биће нам добро као и пре. Сећам се какву је срећу за мене представљао сусрет са тобом. Да ли се сећаш како смо још у Женеви морали да се скривамо од оне жене?.. Нас нико не схвата – наша осећања и међусобну повезаност... Дођи што пре, чекам те цветићу мој. Твој Гершел".
Крајем октобра партијски саборци су се коначно срели. Октобарски преврат се већ догодио и Лењин се вратио у Петроград. Зиновјев је у то време отпутовао у Москву, како би тамо лично руководио завршницом бољшевичког преврата. Одатле он пише Лењину: ,,Иљичу! Све што си од мене тражио, испунио сам. А што нисам успео, обавезно ћу урадити... Овде је ситуација тешка и сложена, али греје ме мисао да ћу те за неколико дана видети и загрлити. Чуваш ли наше гнездашце? Не доводиш друге тамо? Ја овде пролазим кроз тешка искушења, и греје ме само нада у твоју верност. Љубим те у твоју марксистичку гузичицу.[7] Твој Гершел".

Приликом читања ових редова преда мном су се одмах поставила два питања. Прво – ко је била та жена од које се Лењин са Зиновјевом скривао у Женеви? И друго – ко је од њих био активан љубавник, а ко пасиван.

Ко је била та жена – то се после разјаснило. Године 1918. Зиновјев о њој пише конкретно: ,,Вова! Сваки пут када се нађем далеко од тебе, ужасно се мучим. Све време ми се чини да ја ево седим ту и патим за тобом, док ме ти у исто време издајеш. Знам да си прави несташко, и да човек не може увек да се савлада, поготово када је раздвојен од вољеног. Али ја се уздржавам и себи ништа не дозвољавам. А ти си у гадној ситуацији – мораш увек да будеш поред Нађе. Разумем те, све разумем... И како је тешко претварати се пред окружењем – то такође разумем. Сад је макар мало лакше – од ње не мора ништа да се крије. Није као онда у Женеви кад нас је први пут затекла". Дакле, онда у Женеви, када су се Зиновјев и Лењин први пут нашли у постељи, затекла их је Надежда Крупска[8] – Лењинова грађанска жена. Лењин се касније више није крио од ње, а она се помирила с његовим склоностима и није се противила бурној романси са Зиновјевом.

Касније се појавио одговор и на друго питање. У следећем писму упућеном Лењину са фронта Зиновјев шаљиво пита: ,,Вова! Да ти се није запарложила гузичица током наше раздвојености? Је ли још ту? Брзо ћу доћи, чим посвршавам послове овде, па ћемо се позабавити твојом милом гузом". Дакле, Лењин је био пасивни, а Зиновјев активни љубавник. Ово потврђује и следеће писмо, написано под Нарвом када је уништен Јуденич.[9] Црвена армија се зауставила на естонској граници, и Зиновјев се спремао да се победнички врати у Петроград. Он ликује и сасвим губи опрез у изражавању:
,,Вова, ускоро долазим и више те нећу испуштати из наручја, шта год да каже то старо зановетало! Непријатељ бежи по читавом фронту и мислим да се с ове стране границе више неће појављивати. Дакле чекај ме и пожури да се запереш, брзо сам ту".

Ипак, једва да је прошло неколико месеци а у односима љубавника назире се раскид. Он је, како то обично бива у таквим случајевима, повезан са љубомором. О овоме сазнајемо из писма самог Лењина упућеног Зиновјеву који се у то време налазио на Северном Кавказу. Из неког разлога Лењин му пише на немачком. ,,Мили Гершеле! Никако не треба да се осећаш увређено. Слутим да намерно одлажеш повратак са Кавказа, иако околности то уопште не захтевају.  Вероватно се љутиш на мене. Али нисам ја крив за то. То су све твоје глупе сумње. Што се тиче Лејба и мене – то је било једном и више се неће поновити... Чекам те да се помиримо у нашем дивном гнездашцу". Испод је потпис на руском: ,,Увек твој Вова".

,,Иљичу, – уследио је одмах из Владикавказа одговор Зиновјева – то уопште нису моје глупе сумње поводом тебе и Лејбе. Ко није приметио како си кружио око њега у последње време? У сваком случају ја имам очи, и довољно дуго те познајем, па могу да просудим... Зар ја да не знам како ти се зажаре очи кад видиш мушкарца за великим оруђем. Па и сам си увек говорио како растом мали мушкарци имају велелепна оруђа. Нисам слеп и одлично сам видео да си спреман да заборавиш нашу љубав ради романсе за Лејбом. Уосталом, он је сад поред тебе и лако му је да те заведе. Или си завео ти њега?.." Заиста, у то време Лејба Троцки[10], наркомвојенмор (народни комесар војске и морнарице), проводио је много времена у Москви поред Лењина. Може се претпоставити да су се ту између двојице вођа револуције појавила узајамна осећања.

Лејба Троцки, ватрени трибун и беседник, заузео је у Лењиновој постељи место Зиновјева. А Лењин је настављао да се правда пред Григоријем. Он је вероватно предосећао да ће његова веза са Троцким бити краткотрајна и да ће га Лав Давидович убрзо напустити, страсно се заљубивши у следећу жену. Јер Троцки је ипак више волео жене него своје другове револуционаре. Но, очигледно да је у случају Лењина направио изузетак. И тако Лењин пише на Кавказ Зиновјеву:
,,Не љути се на мене Гершеле. У праву си, заиста нисам могао да одолим. Лејба је тако бруталан мушкарац. Просто ме преплави својом љубављу. А мени је она тако потребна. Нарочито у овако критичном политичком тренутку. Тешко ми је без миловања, а ти си отишао, неваљалче. И тако, нисам издржао. Али ти ћеш ми опростити ту малу слабост Гершеле? Врати се па ћеш видети да сам пун љубави према теби. Твоја мала Вова".

Вероватно је ово са ,,малом Вовом" коначно умирило Зиновјева. Он се утврдио у уверењу да њихова веза није прекинута, него је само накратко помрачена ,,Вовином" везом са поквареним заводником Лејбом. Григорије је прешао у Москву и од тада у његовој архиви више нема оваквих писама. Можда су љубавници пронашли други начин комуникације, или је Зиновјев касније уништио трагове њихове преписке.

Међутим, ускоро је ,,злочиначки метак" есерке Каплан[11] тешко нарушио Лењиново здравље. Од тог тренутка оно је било поткопано, па су и полни односи између њега и Зиновјева били онемогућени. У сваком случају, последња забелешка која се односи на ово питање били су редови написани руком Крупске. Средином 1922. године она пише Зиновјеву:
,,Молим вас да мог мужа више не узнемиравате својим пренемагањима и молбама да се састанете. Време је да се обуздате. Колико ћу још да трпим такву вашу бестидност?! Иљич је болестан, ви то знате, и сувишно је да вам као одраслом човеку говорим како ваше лакомислености овога пута могу коначно да упропасте Иљичево здравље. Молим вас да га више не наводите на оно на шта је увек веома радо ишао. Надам се да разумете моје писмо. Оно је условљено бригом за здравље мог мужа". Није случајно Зиновјев у писмима Лењину с ниподаштавањем говорио о Крупској као о ,,оној жени" од које су морали да се скривају у Женеви. Сада се она светила. Тешко је било поднети да толико година будеш одбачена од сопственог мужа ради његовог љубавника. Пошто је Лењин беспомоћно лежао у постељи, Надежда Константиновна је решила да ствари постави на њихово место. Није више допуштала да се њен супруг среће са Зиновјевом насамо, већ једино у њеном присуству или у присуству других чланова Политбироа.

Крајем тридесетих година, после хапшења и осуде Зиновјева, ови архивски материјали доспели су у руке НКВД-а, а несумњиво је о њима обавештен и Стаљин. Зашто он није наредио да буду уништени?

Вероватно из два разлога. Као прво, све то за њега несумњиво није представљало тајну. Од раније су му били добро познати Лењинови односи са Зиновјевом и Троцким. Стога није случајно што је и његов однос према Крупској касније био омаловажавајући. Зашто би је уважавао када је знао да је она своме мужу служила само као параван? Други разлог због кога је Стаљин решио да сачува ова писма био је вероватно тај, што је желео да их има за случај ако буде потребно да посмртно искомпромитује Лењина. Уколико би, у било којој етапи, Стаљин одједном решио да се одрекне ,,лењиновског наслеђа" и да остане једини неукаљани борац револуције, ова писма би му била од велике користи.

Како било да било, архив је сачуван до данашњег дана. И ми са чуђењем можемо да откријемо да је Лењин био обичан – хомосексуалац.

[1] Владимир Иљич Уљанов – Лењин (1870-1924), вођа Октобарске револуције умро је од сифилиса.
[2] С. Ј. Алилујев (1866-1945), руски револуционар, Стаљинов таст.
[3] Ј. В. Стаљин (1879-1953), у то време члан Сверуског централног извршног комитета испред фракције Бољшевика, задужен за пропагандни рад у припреми комунистичке револуције.
[4] Језеро близу северне обале Финског залива (Балтичко море).
[5] Григорије Аронович Зиновјев (1883-1936), надимак Гершон, револуционар рођен у породици јеврејских сељака у Украјини, први председник Коминтерне (1919-1926), један од бољшевичке ,,велике петорке"  (Лењин, Троцки, Зиновјев, Камењев, Стаљин).
[6] Данас је место на коме се налазила колиба обележено грандиозним спомеником.
[7] Рус. ,,попочка" може се превести као ,,гузичица" (деминутив од ,,дечија гуза") и као ,,папагајчић".
[8] Н. К. Крупска (1869-1939), бољшевичка револуционарка племићког порекла и совјетски министар просвете 1929-1939. У браку са Лењином од 1898. до његове смрти 1924. године.
[9] Николај Николајевич Јуденич (1862-1933), један од најуспешнијих царских генерала. Поред адмирала Колчака у Сибиру, и генерала Деникина на југу Русије, Јуденич је био командант северозападног фронта Беле армије, са којом је стигао до предграђа Петрограда. Бољшевици су решили да предају град, али се тој идеји супротставио Лав Троцки, који је поделио оружје фабричким радницима и позвао их у борбу.
[10] Лав (на рођењу Лејба) Давидович Бронштајн – Троцки (1879-1940), један од вођа Октобарске револуције и организатора Црвене армије, члан најужег руководства партије Бољшевика.
[11] Фани Јефимовна Каплан (1890-1918), револуционарка најпре анархистичких а потом есерских схватања (Партија Социјалиста-Револуционара – еС еР). Извршила је атентат на Лењина у Москви 30. августа 1918, оптужујући га за издају револуције и социјалистичких идеја. Стрељана без суђења 3. септембра исте године.

akhnaton

Quote from: Meho Krljic on 01-04-2018, 07:26:35
Kratka povijest homofobije

Feminaci pamflet u odbranu seksualne alternative. Bezvezno ispiranje mozga. Normalnim ljudima ne smetaju alternativci sve dok se taj alternativizam ne nameće kao nešto pozitivno, a svaki vid kritike eksplicitno ne osuđuje kao "rasistički, fobni..." Intersekcijalni feminacizam u svom "najboljem" izdanju. Inače bolest zvana feminacizam ne bira, tj nije ograničena samo na žene, a dobija se prevelikim unošenjem baljezgarija onog Alžirca Deride, Fukoa i ostalih "umova".

Ugly MF

Ugly MF

Ugly MF

Auuu, brateee...
...doslo vreme za govor mrznje i poziv na linc!

http://www.youtube.com/watch?v=0YcQC4mI-rc

akhnaton

Quote from: Ugly MF on 10-04-2018, 20:27:47
Auuu, brateee...
...doslo vreme za govor mrznje i poziv na linc!

http://www.youtube.com/watch?v=0YcQC4mI-rc
Govor čega? Usmeren protiv čega. Ma jok, samo malo prevaspitavanja Derideovaca I Fukoista, lopatom... kakav linč, kakvi bakrači. 

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Аксентије Новаковић

https://www.youtube.com/watch?v=1-BaQ1a-I5Q

Опасно је што су сексуални изопаченици добили од државе добре паре да праве неки свој безвредни документарац.
Тај документарац би у нормалним околностима требало да се ради без пара; каквих бре 30 и кусур сома евра само да би неко узео инсерте из већ постојећих филмова, спаковао их у тај документарац и још на све то да одрадио пар интервјуа са неким глумцима.
И за то 30 и кусур сома евра, па још из нашег џепа?
Нормални људи то не желе да плаћају, а изопаченици ако желе да праве документарце - нека их финасирају из свога џепа, или нек им да Мехо, који се хвали како је аванзовао, па сад он плаћа плаћенике.

Аксентије Новаковић

Желимо ли овакву Србију?

Meho Krljic

National Longitudinal Lesbian Family Study — Mental Health of Adult Offspring

Tridesetogodišnja studija o odrastanju potomstva sa dve, jelte, majke, doduše sa relativno malim uzorkom pa rezultate ne treba smatrati u kamenu zapisanim.

Za tl;dr ekipu: 

A comparison of the NLLFS offspring sample and the matched Achenbach normative sample showed no significant between-group differences with respect to adaptive functioning (family, friends, spouse or partner relationships, and educational or job performance), behavioral or emotional problems, scores on mental health diagnostic scales, or the percentage of participants with a score in the borderline or clinical range

Ugly MF

Ugly MF

E, a pazi još i ovo, a postavljam samo zato što riba poziva na komentare i javnu raspravu , a komentari onemogućeni.
Znači sve teorije zavera su istinite,
imamo novu nauku, izvolte glasajte za ime...

http://www.youtube.com/watch?v=54bhKBz3NRU

Meho Krljic

Ama, valjda je već opštepoznato da su ta povezivanja LGBTitd. zajednice sa pedofilijom 99% isfabrikovana. Mislim, procenat stvarnih pedofila/ hebefila itd. je u toj populaciji verovatno identičan kao i u heteroseksualnoj. Njihove organizacije se stalno javno ograđuju od pedofilije (čak i kod nas nedavno) i jedino gde čitaš o tome su sajtovi nekakvih mračnih kvazidesničara.

Аксентије Новаковић

Општепознато је да је сваки педер уједно и педофил.
Према томе, Смехо, не лажи.

Meho Krljic

To nisu samo izmišljotine nego zlonamerne, opasne izmišljotine.

Ugly MF

Ama obe su nenormalne devijacije kojima nema mesta u normalnom bitisanju i tako treba i da se ophodimo prema njima. Žuta traka na rame i svakom detetu objasniti da ne prilazi takvim čikama. Prosto.

Meho Krljic

Ne mogu da se složim sa tim jer valjda postoji razlika između nečeg što odrasli rade jedni sa drugim u uzajamnom dogovoru i nečeg što odrasla osoba radi detetu.

akhnaton

Opet? Da ne bih trošio prostor na kopi paste citiata reći ću samo jedno, PEDERASTIJA, ili GAY kako apostoli religije butanja u čmar vole sebe da nazivaju, sam naziv seksualne devijacije, izvodi se iz PEDO, dete, tačnije dečak.  Tako da, pederastija jeste debelo povezana sa pedofilijom. Lezbejstvo takođe. Naravno, postoje i heteroseksualni pedofili koji traže načina da se priključe rainbow kultu, jer priključenje njemu znači legalizaciju i dekriminalizaciju. Već su načinjeni prvi koraci, pogledajte samo kako se deca u pred pubertetskom dobu oblače, pornografska moda i sve ostalo govore o tome. Ispiranje mozga je na delu, a onda polako sledi i legalizacija.  Polako, imaćete mogućnost da uz sveti "konsent" zaskačete decu, mrtvake, životinje, ma sve što poželite, niko neće smeti da vas bije, i još ćete da bidnete ponosni.

Meho Krljic

Ali svi koji ovo čitaju imaju više od pet godina i svesni su da je reč "peder" nešto što se odavno koristi kao pogrda, da se osobe koje imaju sklonost ka svom polu ne identifikuju sa "pederastijom" i da zbog toga i postoje drugi termini (gej, kvir itd.) jer seksualna žudnja ka predpubertetskim dečacima nije obeležje najveće većine ljudi koji ne spadaju u heteroseksualnu grupu. Kao što danas znamo da "histerija" nije zdravstveni poremećaj koji izaziva lutajuća materica, tako znamo i da "pederi" nisu jednoznačno pedofili i da nekadašnja upotreba reči danas nema isto značenje.

akhnaton

Quote from: Meho Krljic on 24-08-2018, 09:00:16
Ali svi koji ovo čitaju imaju više od pet godina i svesni su da je reč "peder" nešto što se odavno koristi kao pogrda, da se osobe koje imaju sklonost ka svom polu ne identifikuju sa "pederastijom" i da zbog toga i postoje drugi termini (gej, kvir itd.) jer seksualna žudnja ka predpubertetskim dečacima nije obeležje najveće većine ljudi koji ne spadaju u heteroseksualnu grupu. Kao što danas znamo da "histerija" nije zdravstveni poremećaj koji izaziva lutajuća materica, tako znamo i da "pederi" nisu jednoznačno pedofili i da nekadašnja upotreba reči danas nema isto značenje.

Mda, nemaju isto značenje. Možete da tvrdite i da je zemlja okrugla pa na čoše, možete da tvrdite šta god hoćete, činjenice govore suprotno. Jedno je kada za sebe zahtevate da vas zbog vaših sklonosti ne diraju, a sasvim drugo kada te sklonosti naturate kao NORMALNE i POŽELJNE. Vadeći se na pripadnost ljudskoj VRSTI. Proširujete definiciju ljudskosti kako vam je drago, samo da se ne bi ste osećali usamljenima. Pokušavate da NEPRIRODNI AKT učinite prirodnim, mislite da ste dovoljno moćni da konstantnim uticajem na jezik promenite zakone prirode.

Meho Krljic

Ja uopšte ne shvatam tu argumentaciju da je nešto "neprirodno", zaista. Ni heteroseksualne osobe seks ne upražnjavaju isključivo radi reprodukcije, nego radi zabave i rade stvari koje nemaju vezu sa reprodukcijom tokom seksa pa je to toliko prirodno koliko i homoseksualni seks, valjda.

scallop

Nego, Meho, jesi li ti protiv pedofilije ili da tražim da ti zabrane ulaz na topik klinci&klinceze?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Ako uopšte moraš da postaviš takvo pitanje (da li sam protiv zlostavljanja dece ili ne) onda preventivno traži.

scallop

Nekoliko puta te pitao Aksentije, a nisi odgovorio. Pitanje je bilo o pedofiliji, a ne o zlostavljanju dece. Naravno da ću da tražim od Bobana, da znam da li da uklonim fotografije moje dece i unuka.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Ne, T2 je pitao za incest. Ti pitaš za pedofiliju. Naravno, traži od Bobana ako misliš da je potrebno, meni je ultrabesmisleno da odgovaram na takva pitanja.

milan

"Svaki peder je ujedno i pedofil"
??????
Laku noc i prijatno.

Аксентије Новаковић

Quote from: Meho Krljic on 24-08-2018, 10:28:31
Ne, T2 je pitao za incest.

Лепо је Скалоп рекао да Мехо лаже чим зине.

Мехо, лажеш бре и не трепћеш док лажеш!!!

Питао сам га неколико пута да ли подржава педофиле и инцесташе, а он је увек ћутао.

Quote from: Аксентије Новаковић on 13-08-2018, 19:25:07
Убр, јел подржаваш педофиле и инцесташе?
Ајде изјасни се.

Quote from: Аксентије Новаковић on 13-08-2018, 20:13:41
Убр, ниси се изјаснио - да ли подржаваш педофиле и инцесташе?

Quote from: Аксентије Новаковић on 13-08-2018, 23:07:32
Него, зашто се не изјасниш да ли подржаваш своју лгбт братију - педофиле и инцесташе?
Ајде гукни, да сви виде колико си "прогресиван". :lol:

Скалопе, везано за ово:

Quote from: scallop on 24-08-2018, 10:25:14
Naravno da ću da tražim od Bobana, da znam da li da uklonim fotografije moje dece i unuka.

Пази шта је пре неки дан писао на теми Метал, постављао је неку децу и наслађивао се.

Quote from: Meho Krljic on 22-08-2018, 19:29:31
Nur Amira Syahira iz Malezije ima 15 godina

Quote from: Meho Krljic on 22-08-2018, 19:29:31
A ovo dete kako razbija...

Човек је тешко болестан.

akhnaton

Quote from: Meho Krljic on 24-08-2018, 10:05:56
Ja uopšte ne shvatam tu argumentaciju da je nešto "neprirodno", zaista. Ni heteroseksualne osobe seks ne upražnjavaju isključivo radi reprodukcije, nego radi zabave i rade stvari koje nemaju vezu sa reprodukcijom tokom seksa pa je to toliko prirodno koliko i homoseksualni seks, valjda.

Probaj da malo ugasiš "progresivistički" TSR program u glavi i da se zapitaš da li mi heteroseksualni muškarci zahtevamo da nam se prizna pravo da idemo ulicom goli i mlataramo kitama ponosni? Da budemo ponosni na ono što je deo nas? Da budemo realno ponosni na to što nas privlače žene. Ne tražimo. Seksualni devijanti traže. A vi im zarad moći dajete to.
Da li je nešto prirodno ili nije ne odlučujemo mi stavom da sve što "ljudi" čine je ispravno. Seks je produkt, da li evolucije ili čikice nije ni bitno, nagona za samoodržanjem i reprodukcijom. Toliko duboko unetog u jebeni DNK da se smatra najmoćnijim nagonom.

Evolucija ili čikica su taj nagon nakitili orgazmom koji vi  "progresivisti" naglašavate. Prokreacija je gurnuta u zapećak. Cilj je da se proglasi nepotrebnim prilepkom, a čitav seksualni nagon svede na nagon za svršavanjem. Ako se tako postave stvari, onda je i "prirodno" da pederi, lezbejke, trandže, zilioni debilnih skraćenica budu branjene. Jer, eto pojedini, a nije ih malo, već su grupa, osećaju JEBENI NAGON DA SVRŠAVAJU PO DECI, PO MRTVIMA, PO ŽIVOTINJAMA! Isto je i sa onima koji osećaju nagon da svršavaju po majkama, očevima, sestrama... 

I naravno, vi ćete, oni umereniji slegnuti ramenima na to, i reći, "šta možemo, oni su tako rođeni", oni borbeniji će histerisati u odbranu osoba koje imaju poremećaj nečega što je tako duboko u nama, koje su u suštini devijacija. Branjenjem istih, klanjanjem kultu "progresa" pokušavate da spolja utičete na evoluciju čoveka. Pošto ta mutacija, osim u retkim slučajevima ne donosi potomstvo, onda je potrebno mutaciju proširiti PROGRAMIRANJEM i veštačkom izmenom onoga što bi se realno moglo nazvati MIKROKOD Ljudskog mozga A mozak, ljudski mozak jeste RAČUNAR. 

To što radite nije samo opasno, nego je i pogubno po vrstu u CELINI, "humanisti"!
Ali vi to ne želite da shvatite. Derida, Fuko i ostali su vam popili i ono malo moći zapažanja i razmišljanja.

Аксентије Новаковић

Quote from: akhnaton on 24-08-2018, 12:48:58
Quote from: Meho Krljic on 24-08-2018, 10:05:56

Probaj da malo ugasiš "progresivistički" TSR program u glavi i da se zapitaš da li mi heteroseksualni muškarci zahtevamo da nam se prizna pravo da idemo ulicom goli i mlataramo kitama ponosni? Da budemo ponosni na ono što je deo nas? Da budemo realno ponosni na to što nas privlače žene. Ne tražimo. Seksualni devijanti traže. A vi im zarad moći dajete to.
Da li je nešto prirodno ili nije ne odlučujemo mi stavom da sve što "ljudi" čine je ispravno. Seks je produkt, da li evolucije ili čikice nije ni bitno, nagona za samoodržanjem i reprodukcijom. Toliko duboko unetog u jebeni DNK da se smatra najmoćnijim nagonom.

Evolucija ili čikica su taj nagon nakitili orgazmom koji vi  "progresivisti" naglašavate. Prokreacija je gurnuta u zapećak. Cilj je da se proglasi nepotrebnim prilepkom, a čitav seksualni nagon svede na nagon za svršavanjem. Ako se tako postave stvari, onda je i "prirodno" da pederi, lezbejke, trandže, zilioni debilnih skraćenica budu branjene. Jer, eto pojedini, a nije ih malo, već su grupa, osećaju JEBENI NAGON DA SVRŠAVAJU PO DECI, PO MRTVIMA, PO ŽIVOTINJAMA! Isto je i sa onima koji osećaju nagon da svršavaju po majkama, očevima, sestrama... 

I naravno, vi ćete, oni umereniji slegnuti ramenima na to, i reći, "šta možemo, oni su tako rođeni", oni borbeniji će histerisati u odbranu osoba koje imaju poremećaj nečega što je tako duboko u nama, koje su u suštini devijacija. Branjenjem istih, klanjanjem kultu "progresa" pokušavate da spolja utičete na evoluciju čoveka. Pošto ta mutacija, osim u retkim slučajevima ne donosi potomstvo, onda je potrebno mutaciju proširiti PROGRAMIRANJEM i veštačkom izmenom onoga što bi se realno moglo nazvati MIKROKOD Ljudskog mozga A mozak, ljudski mozak jeste RAČUNAR. 

To što radite nije samo opasno, nego je i pogubno po vrstu u CELINI, "humanisti"!
Ali vi to ne želite da shvatite. Derida, Fuko i ostali su vam popili i ono malo moći zapažanja i razmišljanja.

Ово  је најјачи пост који си икад написао.
xjap

Meho Krljic

Ali promašuje temu. Ja bih razumeo argument da nešto u seksu nije prirodno ako ne vodi reprodukciji, ali onda 90% heteroseksualnog seksa nije prirodno i trebalo bi da podržavamo samo seksualne aktivnosti koje vode ka reprodukciji. Što ja, intimno, i činim, ali shvatam da su se ljudi odavno navikli da je seks zabava i da to važi i za heteroseksualne i homoseksualne i razne druge seksove. Pa onda valjda treba da gledamo da li ljudi to što rade rade dobrovoljno i sporazumno ili na silu i uz ucenu, prevaru, obmanu. A ne u koju ga rupu meću – ako im se seks uopšte sastoji od metanja u rupu.

akhnaton

Quote from: Аксентије Новаковић on 24-08-2018, 13:06:58

Ово  је најјачи пост који си икад написао.
xjap

Izazvao me je. Okreni se oko sebe, pogledaj u šta nam pretvaraju decu i prosudi sam. Pogledaj čega je pun Internet, koji su najposećeniji sajtovi, šta se gura kroz medije, kroz "umetnost".

Quote from: Meho Krljic on 24-08-2018, 13:13:45
Ali promašuje temu. Ja bih razumeo argument da nešto u seksu nije prirodno ako ne vodi reprodukciji, ali onda 90% heteroseksualnog seksa nije prirodno i trebalo bi da podržavamo samo seksualne aktivnosti koje vode ka reprodukciji. Što ja, intimno, i činim, ali shvatam da su se ljudi odavno navikli da je seks zabava i da to važi i za heteroseksualne i homoseksualne i razne druge seksove. Pa onda valjda treba da gledamo da li ljudi to što rade rade dobrovoljno i sporazumno ili na silu i uz ucenu, prevaru, obmanu. A ne u koju ga rupu meću – ako im se seks uopšte sastoji od metanja u rupu.

Ne, ne promašujem, ovo je head shot.

Meho Krljic

Dobro, ja sigurno neću da te teram da prihvatiš tuđe mišljenje na silu. Napisali smo ko šta misli pa nek ljudi čitaju.

Аксентије Новаковић

Quote from: akhnaton on 24-08-2018, 13:18:18
Okreni se oko sebe, pogledaj u šta nam pretvaraju decu i prosudi sam. Pogledaj čega je pun Internet, koji su najposećeniji sajtovi, šta se gura kroz medije, kroz "umetnost".

Све јасно.
Није да други то не виде, него се плаше да не испадну социјално глупи, или окарактерисани као хомофоби, расисти, нацисти, фашисти итд.

Quote from: akhnaton on 24-08-2018, 13:18:18
Ne, ne promašujem, ovo je head shot.

Овера.

Аксентије Новаковић

Quote from: Meho Krljic on 23-08-2018, 22:07:59
Ama, valjda je već opštepoznato da su ta povezivanja LGBTitd. zajednice sa pedofilijom 99% isfabrikovana.

Quote from: Meho Krljic on 24-08-2018, 06:08:33
To nisu samo izmišljotine nego zlonamerne, opasne izmišljotine.

,,ПЕДОФИЛИЈА И ХОМОСЕКСУАЛИЗАМ УВЕК УСКО ПОВЕЗАНИ"

Овде можете прочитати интервју са некадашњим доцентом, а сада професором хомосексуализма / лезбејства на амстердамском универзитету, одељење социологија и антропологија, Хертом Хекмом.
Он је творац многобројну радова и књига на тему хомосексуализам / лезбејство. Он је докторирао на факултетима у Амстердаму, Холандија и Колумбији, Америка.

Повод за интервју је књига Херта Хекме о историји хомосексуализма у Холандији од 1730 године до сада.
У тој књизи пише и да су педофилија и хомосексуализам увек уско повезани.

Интервју са Хертом Хекмом је урадио члан холандске педофилске Странке за љубав ближњих, слободу и разноликост и члан од недавно забрањеног холандског педофилског удружења Мартхајн Аутенбохард.

Проф. др. Херт Хекма је његовим потписом подржао петицију против забране педофилског удружења Мартајн, а Европски суд за људска права у Стразбуру је, након што је, ради притиска народа у Холандији холандски Високи суд донео одлуку о забрани рада тог удружења, формалистички одбио да се  изјасни о тој забрани.

М. А.: У твојој књизи можемо да прочитамо да је неки Гајгел појам филопедија променио у педофилија. И ја мислим да је немачки психолог Ричард Фрајхер Фон Крафт – Ебинг измислио појам педофилија. 1886. године је Фон Крафт – Ебинг написао књигу Педофилија еротика. О чему се ту ради?

Х. Х.: Тај Крафт – Ебинг је написао књигу Психопатија сексуалис. Он је несумњиво употребио речи Педофилија еротика у тој књизи. Не знам да ли је то у првом тиражу написано, јер доста од тих речи се налазе у следећим тиражима те књиге. Садомазохизме се појављује после 1891. године. И тај човек Гајгел је први које употребио реч педофилија. И господин Мишеа, француски психијатар, је први пут реч филопедија употребио за хомосексуализам.

М. А.: Да ли се надаш да ће поново доћи до сарадње између (педофилског удружења) Мартајн и (хомосексуалне организације) ЦОЦ и за који заједнички циљ би могли да раде?

Х. Х.: Веома добар елемент у тој дискусији су млади хомосексуалци. ЦОЦ и многе друге хомосексуалне организације кажу да је законом одређено старосно доба за ступање у хомосексуалне односе шеснаест година и да онда не би требали да у кафиће и удружења за хомосексуалце пуштају особе испод шеснаест година, баш као некада када је то старосно доба било 21 година. ЦОЦ се супротстављао  том закону о већој годишњој старости. Један од њихових аргумената је да и млади хомосексуалци морају да иду негде. Значи на том нивоу би Мартајн са ЦОЦ могао да сарађује.

М. А.: Али ЦОЦ се није баш јавно супротстављао?

Х. Х.: Они се веома боје стигме за педофилију. Ти питаш шта је сада заједнички циљ ЦОЦ и Мартајна; ту има доста заједничког. Значи ако ЦОЦ то неће; ЦОЦ је једноставно организација за кукавице. Они стално имају организационе проблеме и проблеме са њиховим председницима.

М. А.: Али сада ЦОЦ имају одељења која можда хоће да се отцепе.

Х. Х.: То су и раније имали, проблеме. Било би добро да настане нека нова организација за сексуалну еманципацију. Сличан проблем има и НФСХ, њиховим часописом Нови Секстант за који сам радио, то је клуб хетеросексуалних људи који су у шездесетим годинама, па им је тај клуб начин да се друже са млађим људима. Било би добро када би нови сексуални покрет настао.

М. А.: Или да се НСФХ обнови?

Х. Х.: Питам се да ли је то могуће. Интересантно је да ЦОЦ и НСФХ имају доста новца који ће бити бачен ако те организације нису активне.

М. А.: Ти обожаваш Маркиза де Сада. Де Сад је био велики мазохиста, то пишеш у твојој књизи. Он је волео да га бичују. Шта тебе толико привлачи садомазохизму?

Х. Х.: На првом месту лични интерес и задовољство. И де Сад је фантастичан писац. Он је као први у осамнаестом веку то радикално радио, писао о сексуалним варијацијама. На један врло компликован начин као литератор и то ми је веома интересантно. Једном сам написао чланак о де Саду, о мушкости и понижавању. Код де Сада имаш утисак да људе мораш да принудиш да би имали сексуално задовољство. Књижица де Сада Филозофи де ла Будвар (1795) има врло интересантну структуру. То је лезбејски роман који никада није признат као лезбејски роман, ради се о жени која се заљубила у неку девојчицу. Та жена позове ту девојчицу код ње кући и онда та девојчица добија лекције секса од неколико господина и од те жене. И онда једног дана та девојчица схвати да је католичка вера за коју је била веома везана, а њена мајка још више, да је то све бесмислица. И да тачно мораш да радиш обрнуто од онога што ју је католичка вера научила. Та сексуална иницијација се и код католика и код де Сада догађа под принудом. Постоји идеја да када се о сексу ради да не сме доћи до принуде. Управо то је велики проблем са педофилијом јер су то велике разлике у односима моћи и мушкарци који принуде дечаке да имају секс са њима иако то дечаци не желе. Код де Сада је то тако да мораш да будеш мало принуђен да би знао шта ти се допада. То ми прихватамо у различитим сферама живота. Принуђен си да идеш у школу. Као дете си принуђен да поједеш све што је у тањиру. Принуђен си да у одређено време уредно п.шаш и с.реш. Дете стално на нешто принуде, али када је у питању секс онда то одједном не може. Де Сад показује како то треба: са мало принуде се научи како је секс леп.

М. А.: Могло би се рећи да мало принуде може, али би се могло рећи и да принуда у неким другим сферама живота може да буде мања.

Х. Х.: О томе може да се дискутује. Сматрам да децу треба да можеш да принудиш. Деца су иритантна створења, њих у одређеном тренутку мораш да ставиш на одређени пут. И то важи и за секс. Али у садашње време се људи тога плаше као смрти. И због тога би де Сада требало још једном прочитати.

М. А.: Да ли икада гледаш са еротским интересовањем девојчице и дечаке који још нису напунили шеснаест година?

Х. Х.: Па то је неизбежно. Ако то не радиш онда си луд.

М. А.: Ти сматраш да то важи за свакога?

Х. Х.: Већина људи добро зна шта је лепа девојчица или леп дечко, да су секси, да имају лепа уста за с.сање. Ако то не видиш онда си слеп. И људи се радо праве слепи и то ја могу да схватим. Али то није мој омиљени еротски објекат. Нећу да кажем да сам хетеросексуалан као крава, али, како је то оно рекао (холандски) католички свештеник Фисер?

М. А.: Као зец.

Х. Х.: Краве су заиста лезбејске, Али ја заиста понекад стварно видим лепе малолетне дечаке.

М. А.: Да ли си за то да старосно доба за ступање у сексуалне односе буде законом одређено или да треба гледати на квалитет релације?

Х. Х.: Ја сам наравно много више за то друго. То је руски систем из двадесетих година двадесетог века (примедба преводиоца: то је време комунизма када су у Русији на власти били Уљанов, Џугашвилиј, Берија). Али то ништа није значило јер је била диктатура. Значи ипак си био прогоњен ако би се јавно декларисао. Али је ипак функционисало у том правцу. Католички свештеник Фисер је рекао да је одређивање старосног доба за ступање у сексуалне контакте веома произвољно. Можеш да кажеш дванаест година, али има и оне деце која су спремна да ступе у секс са десет или шест година.

М. А.: Да ли ти сматраш да би порнографија са децом требала да буде кривично кажњива и да ли сматраш да деца могу да имају духовну штету када би гледала порнографију (са децом)?

Х. Х.: Мислим да деца немају оштећења када гледају порнографију. Види, питање је када дете треба да ступи у радни однос када се ради о порнографији. О томе немам јасно мишљење. Порнографија је за свакога другачија. Неко воли да гледа фудбалера у шорцу, а неко сматра да је ужасно видети и тај шорц.

М. А.: Да ли ти сматраш да децу силују на местима за окупљање хомосексуалаца, радњама где се продају сексуални предмети, рекламама у којима има еротике и тако даље и да треба бити против тога јер ,,деца то могу да виде и то може да им смета", а у ствари су родитељи којима то смета?

Х. Х.: У Црвеној четврти (примедба преводиоца: делови холандских градова где проститутке стоје у излозима и продају сексуалне услуге); гледај децу која тамо живе, сваки дан пролазе поред тих излога и по мени нема последица када виде гола тела тих дама. По мени је то веома поучно искуство да деца виде Хомосексуалну параду или радње где се продају сексуални предмети или сличне ствари.

М. А.: Сваки пут када је негде место за окупљање хомосексуалаца они који су у околини кажу да то могу да виде деца?

Х. Х.: Ја кажем да је то поучно искуство за децу. Нека то деца виде. Зашто деца не би могла да виде сексуалне радње? Деца виде и краве које то раде и патке које једна другу силују. И деца заиста нису ментално заостала. Не, ја заиста мислим да то није лоше да то деца виде.

М. А.: Да ли тебе већ годинама виде као некога који има губу  јер си прилично за педофилију?

Х. Х.: Не. Моји студенти мене виде као радикала, активисту и слично. И то има негативне консеквенције за моју каријеру. Али ме не виде као губавца.

М. А.:  Да ли сматраш да ће доћи сексуална револуција у којој неће заборавити децу?

Х. Х.: Не знам. Примећујем да има више догађања око секса. Надам се томе. Око секса постоји јак анти покрет. То су они ортодоксни типови који добијају све више простора да изразе њихово мишљење које подржавају исламисти у Холандији. Заинтересован сам како ће се исламисти у Холандији даље развијати. Да ли ће се заложити за сексуалне слободе које им нису биле познате и које ће можда прихватити. Заиста сам заинтересован шта ће бити. Због 9/11 и афере са имамом Ел Мумнијем имаш осећај да Мароканци и Турци (у Холандији) хоће да бране своје корене и порекло и да су због тога још више хоће да буду бољи од Папе. Постоји и тенденција да аутохтони хетеросексуалци иду на места где се хомосексуалци срећу и да тамо имају секс. Ми живимо у друштву које је све више сексуализовано. Де од шест година већ знају шта је то секс. Паул де Леув (популаран холандски глумац, тв водитељ, певач, хомосексуалац, ,,пријатељ деце") је недавно имао тв програм у којем је бина била уређена као кухиња и тамо су била два дечака од осам, девет година који су свирали и хор старијих дама, а Паул д Леув је гледао само дечаке. И он се једном мазио са једним момком који је био мало старији, осамнаест година, али је он та два дечачића перверзно гледао и то у ударном термину на телевизији. Значи то мене занима у ком ће то правцу даље ићи. Имамо децу која врло рано буду конфронтирана са сексом, која раније откривају шта су њихове сексуалне склоности и тако даље, и поводом тога ми као друштво морамо нешто да урадимо, али ми ништа не радимо. Учитељи се не усуђују тако лако да причају о сексу јер у разреду имају више различитих култура.

https://www.vaseljenska.com/vesti/pedofilija-i-homoseksualizam-uvek-usko-povezani/

Scordisk

Quote from: Аксентије Новаковић on 28-08-2018, 13:11:39
Овде можете прочитати интервју са некадашњим доцентом, а сада професором хомосексуализма

zamalo da se zagrcnem kafom od smejanja :D:D:D

je l to kolega s faksa?

Аксентије Новаковић

Копирао сам текст са сајта, а овај "профа педеризма" нит је мој колега, нит је колега ових са Васељенске, већ је колега педофилу Мартхајну Аутенбохарду, који је са њим радио интервју.

Meho Krljic

Herta je poznat akademski radnik i njegovi stavovi i radovi na temu sexual citizenshipa (uključujući "seksualno oslobađanje mladih") su poznati (videti na primer ovaj rad), ali nisam siguran kako jedan primer jednog profesora koji govori o manjini ikako ide nasuprot tome da je 99% ovakvih priča isfabrikovano. Naravno da u LGBTitd. populaciji ima pedofila, kao što ih ima i u većinskoj populaciji. Naravno, njegovi stavovi o seksu, deci itd. su nešto što većina LGBTitd. populacije ne deli i to zna svako ko ima ikakvog uvida u tu populaciju.

akhnaton

Quote from: Meho Krljic on 28-08-2018, 15:05:30
Herta je poznat akademski radnik i njegovi stavovi i radovi na temu sexual citizenshipa (uključujući "seksualno oslobađanje mladih") su poznati (videti na primer ovaj rad), ali nisam siguran kako jedan primer jednog profesora koji govori o manjini ikako ide nasuprot tome da je 99% ovakvih priča isfabrikovano. Naravno da u LGBTitd. populaciji ima pedofila, kao što ih ima i u većinskoj populaciji. Naravno, njegovi stavovi o seksu, deci itd. su nešto što većina LGBTitd. populacije ne deli i to zna svako ko ima ikakvog uvida u tu populaciju.

Ajde. Pa baš u tome što ih ti i ostali "progresivisti" nazivate populacijom leži uzrok problema. Paranaučne baljezgarije apologeta Identity policy, intersectional feminism-a, su i dovele do ovoga. Alo, bre, kakva posebna populacija, kakvi bakrači. Ljudi koji imaju seksulanu devijaciju i tačka. Da li su rođeni takvi, ili su ih tako programirali disbalansirani hormoni, uopšte nije damn bitno, niko im ne brani da svoju devijaciju sprovode kod kuće. Niti bi ih iko premlaćivao i ubijao zbog toga. Ali, tetke od 300 kila su rešile da ih prateći Deridu, Fukoa, i ostale "levičare" usreće mogućnošću da se "razmnožavaju" svođenjem porodice na ugovor, roditeljstva na pravo. Samo da se "jadnici" ne bi osećali usamljeno. Pa čak ni to, debilni pokušaj mešanja države u sve i svja, ne bi bio opasan da nije implictinog ostrakovanja i odbacivanja svakog ko se suprotstavi narativu tetaka od 300 kila i upornog demaskulanizovanja heteroseksualnih muškaraca koji ne pripadaju branjenom korpusu "populacija" tipa crnaca, indusa, meksikanaca, roma, afganistanaca, arapa, muslimana (od kada je islam nacija ili rasa, pitanje je za pametnjakoviće koji to propagiraju). Vrag je doavno odneo šalu onog trenutka kada su "progresivci" krenuli na decu. Hej, decu. Davati mogućnost seksualnim devijantima da se "razmonžavaju" putem usvajanja dece koja jadna nisu imala tu sreću da se rode u normalnim porodicama, ili kojima su roditelji debilnom politikom države ostali bez mogućnosti za izdržavanje!! Programirati ljude preko NVO, slikovnica, propagirati dženderizam, i identity policy kroz škole i medije, davati deci hormone da izaberu pol!!!! I posle su svi koji ne misle kao oni "fašisti, nacisti, bigoti, rasisti, homofobi, islamofobi, mizogini, ovo i ono"? U čemu je razlika između toga i Nacističkog korišćenja eugenike, biologije, i genetike? U čemu? U tome što je onda to bilo pod prisilom?
Podelili su nas na jebene grupacije, ili kako ih nazivaju "populacije" i igraju se dajući prava jednima, oduzimajući prava drugima, dok normalnima ne pukne film pa zajedno sa tim imaginarnim pravima pobrišu i ona realna, životna birajući bilo koga ko bude protivnik ludila "progresivista". A onda će biti kasno, jer posle onoga nema kajanja.