• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gentlemen Broncos

Started by zakk, 23-08-2009, 01:14:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

Stiglo! :D

Gentlemen Broncos LiMiTED DVDRip XviD-LPD
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

zakk

E slatko sam se ismejao gledajući ovo :)

Sve je treš na 11, od okruženja preko likova, pa do SFa koji pišu i snimaju, gluma i muzika... :D :D

Baš film za opuštanje.

Tex Murphy

Odlično! To sam i očekivao od Hessa. Jedva čekam da pogledam.
Genetski četnik

Milosh

Simpatičan film. Nije mi jasno što su ga toliko ispljuvali. Ako Wes Anderson snima začudne komedije za hipstere Jared Hess ih snima za nerdove. I zabavnije su.
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

mac

Ovo je u stvari treš o trešu... metatreš. I zabavan je... povremeno.

zakk

ginger toxiqo 2 gafotas

... i ja sam pre desetak dana pogledao GENTLEMEN BRONCOS... mada je kvalitet Hessovih radova na silaznoj putanji )od Napoleon Dynamite, preko Nacho Libre , pa do GB),i premda iz GB na mahove izbija upadljiv žig rutinerskog u rukovanju ovom baš tipskom pričom, dovoljno je šarma u ovom ostvarenju, film mi je bio zabavan, dosta sam se smejao,pohvalio bih i dobronameran duh,  a, kako je Kunac primetio, GB nudi i dosta preciznu sliku srpske žanrovsko-fanovske scene...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Kunac

Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 21-03-2010, 01:07:46GENTLEMEN BRONCOS nudi i dosta preciznu sliku srpske žanrovsko-fanovske scene...
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
"zombi je mali žuti cvet"

zakk

ivica

Pogledao i jezivo mi se nije svideo.
Ako neko želi, neka baci pogled na moju recenziju :: http://www.tvprogram-i-film.com/2010/03/31/gentlemen-broncos/

Tex Murphy

ivice, šta misliš o njegovim prethodnim filmovima?
Genetski četnik

ivica

Najviše mi se svideo Nacho Libre, pre svega zbog scenografije. Hype oko Napoleon Dynamite nikada nisam sasvim skapirao, iako je bio prijatan za gledanje.
U svakom slučaju, oba su mi bila zanimljivija od GB.

Tex Murphy

Hm. Meni je Nacho Libre bio prilično dobar, ali Napoleon me je načisto oduvao. Hess je prilično acquired taste, reklo bi se. Šteta što je po svoj prilici u silaznoj putanji :-( (mada nisam gledao GB, svi kažu da je slabiji od prva dva).
Genetski četnik

Tex Murphy

Pogledao sam konačno i ja GB i naravno film je ODLIČAN! Meni je nešto slabiji od Napoleona, ali bolji od Nacho Libre, a podrazumijeva se da je višestruko bolji od filmova Wesa Andersona.
Genetski četnik

Agota

Ja sam pocela Napoleon Dynamite i nije mi se dopao a   Gentlemen Broncos pa  ne znam zanimljiv  trailer -mozda ga i skinem.  kad sam  :?:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Tex Murphy

Ako ti se Napoleon nije dopao, moj ti je savjet da i ne pokušavaš s Džentlmenima. Trejler ne prikazuje ni djelić nenormalnosti tog filma.
Genetski četnik