• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

duvajte to kancer-sranje negde drugde!

Started by Ghoul, 11-10-2009, 02:54:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Savajat Erp

Quote from: Savajat Erp on 27-03-2010, 22:24:56
бацио сам пљуге пре неких 2 месеца...и тек сад ми је зајебано!

Quote from: Savajat Erp on 28-03-2010, 20:53:24
Прекасно! Јуче сам у жешће задимљеном кафићу попушио пар пљуга у стању битно смањене урачунљивости...треба ме  xtwak

Надам се да се овог пута неће овако завршити...сад угасих последњу. Ваљда. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

mac

Sad valjda znaš da treba da izbegavaš neka mesta, i situacije, pa čak i ljude. Na ovom poslednjem uglavnom padamo. Ako te prijatelj prijateljski vuče negde gde ne želiš da ideš, reci mu da duvan smrdi. Ako i dalje omalovažava tvoj napor onda mu nema spasa, a ni tebi s njim.

Petronije

Ja se Savajata secam sa jednog drugog foruma koji verovatno vise i ne postoji. Tamo sam imao drugi nick ali nije to ni bitno, ima tome vise godina, i tada se (ocigledno bezuspesno) borio sa duvanom.

zakk

Lele, crno doba za pušače, evo i Rusija zabranila sav duvan svuda...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

scallop

To su samo sankcije na Marlboro i ostale.

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ghoul

DA PLATI KAZNU! Dačić zapalio tompus u državnom autobusu i prekršio zakon!

Već nekoliko dana građani Srbije imaju priliku da gledaju državni vrh kako se veseljači u državnom autobusu na putu do Niša. Dok su se pravili "selfiji" i dok je predsednik Vlade igrao šah, ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, javno je kršio zakon!

ivica dacic pusi tompus

Ministar spoljnih poslova i dobitnik nagrade "Najevropljanin", Ivica Dačić, grubo je prekršio Zakon o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu, zakon koji je donet 2010. godine, kada je upravo on bio deo Vlade.

U vidno alkoholisanom stanju, Ivica Dačić je zapalio tompus u državnom autobusu dok je izvodio muzički performans pred novinarima i članovima Vlade.

Dačić je grubo prekršio sledeće odredbe Zakona:

II ZABRANA PUŠENJA U ZATVORENOM RADNOM I JAVNOM PROSTORU
Član 3

Pušenje je zabranjeno u svakom zatvorenom radnom i javnom prostoru, pod uslovima propisanim ovim zakonom.

...

Izuzetno od stava 1. ovog člana, poslodavac može u zatvorenom radnom prostoru da odredi posebnu prostoriju isključivo za pušenje u kojoj se ne može obavljati delatnost poslodavca i na kojoj je obavezan da istakne znak da je pušenje u toj prostoriji dozvoljeno, osim u zatvorenom radnom prostoru u kome se obavljaju sledeće delatnosti:

- državna uprava i lokalna samouprava;

...

dacic tompus 4

Takođe, "Najevropljanin" prekršio je i član zakona koji se odnosi na zabranu pušenja u javnom prevozu.

III ZABRANA PUŠENJA U JAVNOM PREVOZU
Član 4

Pušenje je zabranjeno u javnom prevozu, i to u:

1) autobusu, tramvaju, trolejbusu, minibusu, taksi vozilu, kabini žičare, avionu, vozu, brodu, hidrogliseru, trajektu, splavu, kao i u svim drugim prevoznim sredstvima koja se koriste za javni prevoz putnika;

U autobusu sa "Najevropljaninom" nalazili su se svi ministri koji su u obavezi da sprovode Zakon. Imajući u vidu to da niko nije reagovao, svi članovi Vlade su prekršili Zakon.

dacic tompus 3

IX NADZOR
Član 21

Sprovođenje ovog zakona nadziru:

1) Ministarstvo, preko zdravstvene inspekcije, sanitarne inspekcije i inspekcije nadležne za lekove i medicinska sredstva;

2) ministarstvo nadležno za poslove prosvete, preko prosvetnih inspektora, u skladu sa zakonom kojim se uređuju osnove sistema obrazovanja i vaspitanja;

3) ministarstvo nadležno za poslove rada, preko inspektora rada;

4) ministarstvo nadležno za poslove trgovine i usluga, preko tržišnih inspektora;

5) ministarstvo nadležno za poslove turizma, preko turističkih inspektora;

6) ministarstvo nadležno za unutrašnje poslove, preko inspektora za preventivnu zaštitu.

Predstavnici svih ministarstva u čijoj je nadležnosti da sprovode zakone ove države, zakone koje je zahtevala Evropska unija, okrenuli su leđa.

Međutim, Ivica Dačić i svi ministri u obavezi da plate kaznu koja je propisana Zakonom.

dacic tompus 2

X KAZNENE ODREDBE
1. Prekršaji

Član 27

Novčanom kaznom od 5.000 dinara kazniće se na licu mesta za prekršaj fizičko lice:

1) ako puši u bilo kojem zatvorenom prostoru, kao i u javnom prostoru u kome je pušenje zabranjeno, pod uslovima propisanim ovim zakonom (član 3. st. 1. i 2, član 8. st. 4. i 7. i član 9. st. 2. i 6);

Dakle, Dačić budžetu Srbije duguje 5.000 dinara, a Vlada, kao pravni subjekt duguje:

Član 28

Novčanom kaznom od 500.000 do 1.000.000 dinara kazniće se za prekršaj pravno lice:

1) ako ne sprovede zabranu pušenja u zatvorenom javnom prostoru u kome je pušenje zabranjeno, pod uslovima propisanim ovim zakonom (član 3. st. 1. i 2, član 8. st. 4. i 7, član 9. st. 2. i 6. i član 10);

2) ako ne zabrani pušenje u javnom prevozu kao i u svakom zatvorenom javnom prostoru koji služi kao čekaonica, odnosno stanica za dolazak i odlazak putnika u javnom prevozu (član 4);

Pošto je besmisleno da Vlada iz budžeta uplaćuje novac u budžet, predlažemo da se kazna naplati od svih članova Vlade tako što će im se taj iznos kazne ravnomerno odbiti od mesečne plate!

Da li ovo znači da ni građani ne moraju da poštuju zakone kad ih ne poštuju ni oni koji su ih donosili?

http://www.teleprompter.rs/da-plati-kaznu-dacic-zapalio-tompus-u-drzavnom-autobusu-i-prekrsio-zakon.html

https://ljudska_splacina.com/

Josephine

Koliko ovi ljudi žive daleko od realnosti građana Srbije. Uješće ih za dupeta ta činjenica, jednom... Fotke iz busa su jednostavno odvratne.

JasonBezArgonauta

Ali uvek može odvratnije
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/500875/Potpuna-ZABRANA-PUSENJA-na-svim-javnim-i-radnim-mestima

Promene u zakonu:
U ugostiteljskim objektima biće potpuno zabranjeno pušenje
Na svakoj paklici moraće da bude slika koja dočarava posledice pušenja, recimo zastrašujuć snimak pluća
Zabranjuju se slim i cigarete sa mentolom
E-cigareta mora biti zabranjena svugde gde nije dozvoljeno ni pušenje "obične"

Nešto razmišljam, ide stogodišnjica one čuvene  prohibicije, mogli bi da opravimo jednu u to ime. Vot a hel, sve treba zabraniti. Sve!
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

mac

Za razliku od svih drugih otrova duvan ne šteti samo onom ko ga troši, nego i svim drugima u njegovoj okolini. U te druge spadaju recimo i konobari, koji ako hoće hleba moraju da udišu dim čak i ako to ne žele. Takođe, za razliku od svih drugih otrova duvan nema ama baš nikakav pozitivan zdravstveni efekat.

Zato nema smisla stavljati duvan u isti koš sa ostalim otrovima.

JasonBezArgonauta

Dobro jedan aplauz je tu, a biće još, sigurno.

A ako je taj konobar pušač i jebe mu se za bilo kakvu prisilnu zaštitu?
Šta sa radnim mestima koja su riskantnija po zdravlje i bez pomoći duvanskog dima?
Šta sa otrovima koje nam trpaju u hranu, a niko ih neće?
Odakle ideja da je motiv za podizanje poreza i akciza bilo čije zdravlje?
Kako to da ne zabranjuju proizvodnju i promet duvana? Missim, zdravlje je u pitanju.
Odakle ideja da će se stoka, koja donosi ovaj zakon, istog i pridržavati?
Odakle ideja da neko pali cigaretu zbog zdravstvenog efekta? Treba li mu to zabraniti i u rođenoj kući?
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Ghoul

podržavam potpunu zabranu kancer-sranja: kome je do tog sranja, neka se njime inhalira u svoja 4 zida!

mac

Ne znam što uopšte raspravljamo, kad je ovde samo reč o usklađivanju zakona sa drugim zakonima u EU i šire. Nismo mi u Srbiji to izmislili, nego neko valjda pametniji od nas. Ali ajde:

- A šta ako konobar nije pušač, a nema gde da se zaposli jer gazde traže samo konobare pušače?
- Kako bi zakon o zabrani pušenja mogao da pomogne u vezi sa stvarima koja nemaju veze sa pušenjem?
- -- vidi iznad --
- Ako se akcize podižu u sklopu ostalih mera onda je motiv u skladu sa ostalim merama. Ako se samo akcize dižu onda motiv može biti i nešto drugo.
- Kad bi zabranili duvan onda bi nastao problem kao sa američkom prohibicijom i modernim drogama. Bolje regulisati nego zabraniti.
- Bumo videli za stoku. To nema veze sa samim zakonom.
- Nema nikakve ideje o kojoj pričaš, ali drugi deo je dobro pitanje. Ima li otac pravo da truje svoje dete u svojoj kući? Nemam pojma.

mac

Samo se plašim da u zakonu ne ostave rupe, kao što sad imamo, da proizvođači biraju koji tekst stavljaju na paklicu. Sad apsolutno jedini tekst koji može da se pročita je "Pušenje ubija. Duvanski dim šteti ljudima u Vašoj okolini", što je tekst koji najmanje zabrinjava pušače, a pošto nijedan drugi tekst nema da se pročita i taj jedan gubi na efektu.

tomat

lepo je kad nema pušenja u zatvorenom. bio skoro u Mađarskoj i otišo u disko, i kada sam izašao lepo mirisao kao i u momentu kad sam ušo.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

JasonBezArgonauta

Quote from: mac on 08-10-2014, 19:45:06
Ne znam što uopšte raspravljamo, kad je ovde samo reč o usklađivanju zakona sa drugim zakonima u EU i šire. Nismo mi u Srbiji to izmislili, nego neko valjda pametniji od nas. Ali ajde:

- A šta ako konobar nije pušač, a nema gde da se zaposli jer gazde traže samo konobare pušače?
- Kako bi zakon o zabrani pušenja mogao da pomogne u vezi sa stvarima koja nemaju veze sa pušenjem?
- -- vidi iznad --
- Ako se akcize podižu u sklopu ostalih mera onda je motiv u skladu sa ostalim merama. Ako se samo akcize dižu onda motiv može biti i nešto drugo.
- Kad bi zabranili duvan onda bi nastao problem kao sa američkom prohibicijom i modernim drogama. Bolje regulisati nego zabraniti.
- Bumo videli za stoku. To nema veze sa samim zakonom.
- Nema nikakve ideje o kojoj pričaš, ali drugi deo je dobro pitanje. Ima li otac pravo da truje svoje dete u svojoj kući? Nemam pojma.

- Izgleda da je tom tvom konobaru zapelo da se zaposli isključivo u sektoru za pušače ne bi li izdejstvovao zabranu. Lepo al moje pitanje se odnosilo na prisilnu zaštitu i eventualno, motive koji se kriju iza toga.
- Ne bi mogao da pomogne nikako, ali se time niko i nabavi, zato ovo smatram običnim iživljavanjem.
- divi iznad
- Ako je ovo onda ono... ima dva ako previše
- Ništa nemam protiv regulisanja, samo preterana regulisanja nisu zdrava. A zdravlje je najveće bogatstvo.
- Za stoku smo već videli i to ima veze za zakonom, jer ga ista i donosi.
- Kolko vidim jedino dozvoljava trovanje tog deteta u kući, napolju je zabranjeno, otrovaće nam se Ghoulence.

Da zanemarimo sad poruke na paklici i disko,  a vezano za usklađivanje zakona, ima tolko lepih zakona u eu i šire, a za koje srbiji šište jj za uvođenjem i, posebno, sprovođenjem. To mi je negde interesantan detalj za raspravu.
I da, zakoni treba da imaju neku kopču sa realnošću. Zamisli nekog pušača u Pančevu koji čita ovaj novi zakon. Jedino što može da pomisli je - pa jel ovi nas zajebavaju.

Albedo 0

možda bi, nakon neke zabrane cigareta u Srbiji, i opšteg pada nikotina u krvotoku nacije, pala i neka revolucija

Albedo 0

elem, bio sam pušač dosta dugo, nikad nisam pušio na radnom mjestu, u zatvorenom prostoru u prisustvu nepušača, izlazio sam na -10 stepeni na balkon da pušim, i nemam pojma zašto je sad nekima ovaj zakon problem, predstavlja sasvim normalno uređivanje ove oblasti

JasonBezArgonauta

Quote from: Pizzobatto on 08-10-2014, 21:32:54
možda bi, nakon neke zabrane cigareta u Srbiji, i opšteg pada nikotina u krvotoku nacije, pala i neka revolucija

Za tako nešto bi čak i ja smanjio nikotin :lol:

Sad, ne znam ni ja di je problem sa zakonom. Pa ako je u deset kafana zabranjen duvan, odoh ja u jedanestu i svima lepo. Al ne, nekom je zinulo dupe da ukine i tu jedanestu.
Pa pazi sad, ne može ni napolju ako je taj prostor javni. Šta, ima neki tajni prostor napolju pa idte tamo. Ne razumem. 
Kako bre crno uređivanje zakona, ološu se diže na zabranjivanje i kažnjavanje, o tome se radi.

Albedo 0

ne može da ti neko zabrani da pušiš na ulici, trgu, đe oćeš, može samo da te kazni ako baciš pikavac

poenta je da u zatvorenim prostorijama vazduh cirkuliše tako da truje nepušače, dok na otvorenom to odnese vjetar. Mislim da zakon reguliše samo pušenje u zatvorenim prostorijama, zabrana na sred ulice bila bi besmislena.

mac

Nije baš besmislena, al' polako, idemo i ka tome  :evil:

JasonBezArgonauta

Quote from: Pizzobatto on 08-10-2014, 22:54:11
ne može da ti neko zabrani da pušiš na ulici, trgu, đe oćeš, može samo da te kazni ako baciš pikavac
Kao što je i bacanje bilo čega drugog kažnjivo.
A ne zabranjuju meni, nego malo većoj grupi, kažu da se izbacuje reč zatvorenom iz:
QuoteII ZABRANA PUŠENJA U ZATVORENOM RADNOM I JAVNOM PROSTORU

I iz svih ugostiteljskih objekata. E pa bojim se da će im se smanji broj objekata u tom slučaju.

Quote from: mac on 08-10-2014, 23:11:27
Nije baš besmislena,

Ali jeste.

Kimura

Nisam pušač, ali sve te propise koji me ''štite'' od duvanskog dima smatram krajnje licemernim.
Suština je u ovome:

Quote from: JasonBezArgonauta on 08-10-2014, 18:48:33

Kako to da ne zabranjuju proizvodnju i promet duvana? Missim, zdravlje je u pitanju.

A i ne dopada mi se zakonska regulativa tamo gde treba da stoje obziri i uzajamno poštovanje.
Silne zabrane ne čine život lakšim ni ugodnijim - nikome.

JasonBezArgonauta

Quote from: kimura on 08-10-2014, 23:32:10

Nisam pušač, ali sve te propise koji me ''štite'' od duvanskog dima smatram krajnje licemernim.
Suština je u ovome:

A i ne dopada mi se zakonska regulativa tamo gde treba da stoje obziri i uzajamno poštovanje.

xjap

Albedo 0

kad smo kod cigara, bolje pušit Winston nego Vučića! 8-)

Quote from: mac on 08-10-2014, 23:11:27
Nije baš besmislena, al' polako, idemo i ka tome  :evil:

mače, sadame!

JasonBezArgonauta

Toooooo! Filter Vučić je najgori otrov, to se mora eliminisati zakonom. Ili kako god drugačije, ne pravim pitanje.

tomat

Quote from: kimura on 08-10-2014, 23:32:10

Suština je u ovome:

ako neko hoće da se truje cigarama, to je njegova stvar, i ne može mu se zabraniti da kupi cigare. ja, kao nepušač, volim da sam zaštićen od duvanskog dima, i to što je neko rešio da puši ne treba da me zanima dok god ja ne trpim nikakve posledice njegovog pušenja, odnosno dok nisam izložen dimu iz njegove cigarete.

da obziri i uzajamno poštovanje funkcionišu, niko u disku nebi pušio zato što ima obzira prema nama nepušačima, i ja bih se iz diska kući vraćao mirisne košulje. kako ja vidim, do sada se izlazilo u susret pušačima, tako što je (pre nego što je na snagu stupila zabrana pušenja) moglo pušiti u kancelariji, hodniku, kafani, disku, ... i mahom su nepušači bili ti koji trpe. zato pozdravljam zabranu, jer mislim da će meni život učiniti ugodnijim.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Albedo 0

dobro sad, i ti si kriv što hoćeš da đuskaš 8-)

Stipan

U stvari, ta je zabrana, naravno, svetska zavera protiv sloboda srpskoga domaćina koji u kafani i disko klubu voli da zaduvani uz piće i meze. Prema tome, dabome, nećemo se držati diktata Monsanta i sličnih tajnih i manje tajnih organizacija iz senke.

Albedo 0

mada postoji i ona komunistička mudrost da srpske domaćine valja satrijeti u korijenu zarad boljitka srpske nacije

prije neki dan slušam nekog seljaka kako kuka da jedva sastavlja kraj s krajem, a ima kuću na tri sprata, golf 6 i citroen c4 u dvorištu. I nijednu knjigu u kući, normalno.

sve u logor bre

Stipan

AHA! A od čega bi se nesretni službenici i penzioneri izdržavali da im pušači onolike akcize ne uplaćuju?

Albedo 0

+ laboratorija za eksperimentalnu nauku, po scallopovom ukusu

JasonBezArgonauta

Šta, uvode se i radni logori?  :-?  Meni niko ništa ne priča :(

Nego, nekim tomatima ovde izgleda nije jasno da će, pored dima u disku, biti zaštićeni i od diska, prvo do 00h i šlus, porezi inkludid. Pa će izedu svoju mirišljavu košulju, kad za neku godinu čuju - Još nismo uspeli da obezbedimo pejpal (jebiga radimo na tome, biće, samo sutra) ali zabranjen je disko na javnim mestima zbog radi zvučnog zagađenja... Znate, zdravlje... usaglašavamo zakone...blablatruć... zajebavamo se... ma može nam se.
Sasvim izvesno, stići će i aplauzi supertomata koji pozdravljaju zabranu, potpuno nesvesni da i zabrana pozdravlja njih, jerbo "misle" (čime li oni misle, da mi je znati) da će im život činiti ugodnijim. E pa prijatno vam bilo tomati i supertomati al ja tu igru ne bi igro.

scallop

Kad će da prođe taj dan borbe protiv pušenja?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

JasonBezArgonauta

To će bidne kad svane i taj dan borbe protiv (italo :idea: ) diska.

mac

Drugu bi pesmu pevao da ne možeš da spavaš (ti, ili neko tebi blizak) zbog noćne buke... Osećaj je isti kao da neko lupa u zidove noću, svake noći...

JasonBezArgonauta

Nisam ja zapevo Mile voli disko al bez dima... znam ja šta je noćna buka. Šalji to na drugu aTresu.

JasonBezArgonauta

I da, gašenje diska nije rešenje, postoji nešto što se zove zvučna izolacija. Ti mirno spavaš dok tomat njuši košulju džuskajući, i svi srećni. Ne mora tomat na spavanje baš svaki put kad se i macu ide na spavanje, niti je mac dužan da sluša tomatov tunctunc, čak i kad ne spava.
Dakle, uvek postoji rešenje prihvatljivo svima, nema potrebe da se skakuće od sreće na svaku zabranu, ne znam na šta to miriši al je sigurno neukusno.

mac

Ko će to da plati? Ako je stanar prvi došao, pa disko za njim onda disko mora da plati za izolaciju. Ako je disko prvi došao, ali se promenio urbani plan, pa je ta zona postala stambena zona, onda opet disko mora da plati.

tomat

Albedo 0

to je valjda jasno, ako nemaš izolaciju gasi mjuzik u 23h...

ima jedna loša stvar kod domaćih klubova, neki su i gorili jer nemaju protivpožarni sistem, pa kako ćeš tu da dopustiš pušenje, realno noćni klubovi 99,99% su totalno neopremljeni

JasonBezArgonauta

Quote from: mac on 09-10-2014, 17:08:42
Ko će to da plati? Ako je stanar prvi došao, pa disko za njim onda disko mora da plati za izolaciju. Ako je disko prvi došao, ali se promenio urbani plan, pa je ta zona postala stambena zona, onda opet disko mora da plati.

Izgleda da ti ne možeš spavati mirno dokle god je neki disko napolju, bio zadimljen ili ne, smetao tebi ili ne. A za to nema leka.

Джон Рейнольдс

Quote from: tomat on 08-10-2014, 19:54:30
lepo je kad nema pušenja u zatvorenom. bio skoro u Mađarskoj i otišo u disko, i kada sam izašao lepo mirisao kao i u momentu kad sam ušo.

Мда. Пре неки дан на Октоберфесту дижем оне литарске кригле у даљ и питам се шта то недостаје. Онда схватим - дувански дим. Ретко ко пуши, а ако пуши, само напољу. Унутра Содома и Гомора, али нико не пуши. Е сад... У једном од шатора видим екипицу која отворено шмрче спид. Никакво скривање, поделе и вуку ли вуку. Иначе, на Октоберфесту је ВИДНО присуство обезбеђења, како пандура, као и приватног, иду соло или у чопорима.

Дакле, у Немачкој цигарете не могу, али дспи може.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

tomat

nek se spida ko koliko hoće, to meni ne šteti.

Джон Рейнольдс

Тај ја-па-ја став пада на основним питањима чим се одмакнеш од дрвета па угледаш шуму: да ли је спид нешто што се легано може купити и поседовати у Немачкој? Немам појма, питам. Друго, од цигарета не можеш тек тако да овериш, од спида можеш. Пандури толеришу спид али не и цигарете - можда је другачија ситуација тамо по Немачкама, али ту мени нешто не штима.

ПС Можда је била кока, бем ли га, али вукли су из руке, не на линију, па претпостављам да је био спид.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

tomat

to je već problem njihovih zakona i policije. a taj ja-pa-ja stav je vrlo prisutan i kod pušača. možda sam ja naletao na neke budale, ali se ne sećam kada me je poslednji put neki pušač pitao da li mi smeta ukoliko zapali cigaru. mislim, verovatno bih mu rekao da mi ne smeta ukoliko nismo u dva kvadrata, ali eto...

Ghoul

Quote from: tomat on 09-10-2014, 20:04:15
ali se ne sećam kada me je poslednji put neki pušač pitao da li mi smeta ukoliko zapali cigaru.

ma to je sve bahata stoka - a tek u kafani, dok pokušavam da jedem, a oko mene sve duvači u kancer-stik, em me truju em mi hranu ogađuju! al bole nji'...

Джон Рейнольдс

Иако сам пљуге баталио пре више од десет година, дим ми не смета. Штавише, волим онај кафански воњ клопе, пића и димчуге - помешано! Усмрдела одећа се опере час посла.

#Τζούτσε

Ghoul

ko voli, nek izvoli - unutar svoja 4 zida!

Meho Krljic

A ako oće da protestuju, može al ne o trošku naroda i države, nego nek im njihovi zapadni nalogodavci plate privatno obezbeđenje!