• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

tomat

što reče drugar "iskreno se nadam da je montaža..."

tomat

Albedo 0

tomat

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

divča

And every life became
A brilliant breaking of the bank,
A quite unlosable game.

дејан

...barcode never lies
FLA

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Karl Rosman

uh, okacio Papu a nisam video da je vec postavljen. Dobar je Ivica, Agota. Dooobaaar....
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Usul

Kad vec ceo svet prica o ostavci dartha catolicusa evo necega zanimljivog

https://comics.imagecomics.com/#/series/619

QuoteWhen he is not leading mass he is kicking ass!! - battle pope

Ah da, sajdkik je isus :)
God created Arrakis to train the faithful.

Albedo 0

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

tomat

tomat

Anomander Rejk

Tajno pišem zbirke po kućama...

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Palmer

Ladno sam video ovu omlet spravu na Bubanj Potoku pretprošle subote, mislim da je bila polovna oko 60 evra..

Melkor

Melkor

Melkor

Agota

kako klinac ne kapira da je obicno jaje - pa nije bas toliko mali.... :-P

zakk

Brate kakav kreten  xuss
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Palmer

Pa možda se čak i obradovao misleći da je celo jaje od bele, omiljene mu čokolade, svejedno, trauma je klincu zagarantovana.

mac

Ja sam se ranije grozio takvog podjebavanja dece, ali sad se sve nešto mislim, pa roditelji su tu da pomognu detetu da se osamostali, da funkcioniše u društvu. U društvu će ga neko nekad izdati, ili mu raditi nešto iza leđa, i uvek će postojati nekakva konkurencija i nekakvi ograničeni resursi koje samo pojedini mogu da koriste. Naravoučenije priče o jajetu-Kinderu je da ako nešto ne izgleda kako treba onda možda zaista i nije, bez obzira na autoritarna uveravanja.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

Agota

Quote from: mac on 16-02-2013, 17:40:07
Ja sam se ranije grozio takvog podjebavanja dece, ali sad se sve nešto mislim, pa roditelji su tu da pomognu detetu da se osamostali, da funkcioniše u društvu. U društvu će ga neko nekad izdati, ili mu raditi nešto iza leđa, i uvek će postojati nekakva konkurencija i nekakvi ograničeni resursi koje samo pojedini mogu da koriste. Naravoučenije priče o jajetu-Kinderu je da ako nešto ne izgleda kako treba onda možda zaista i nije, bez obzira na autoritarna uveravanja.

ma daj....ovaj calac je stoka .
mogao se klinac povrediti na ljusku... srecom nije ,ali suze .... o boze  :( :lol:

Ugly MF

Nema sanse da jezdravo i normalno za dete da mu roditelji priredjuju stresove u zivotu pod izgovorom da ce ga nesto osamostalityi i slicno.
Porodica je baza podrske i stabilnosti za buducnost.
Takvo ponasanje moze samo da izrodi pacijente. Cale je kompletni idiot.

Agota

GLUPOST GODINE: Andrija Milošević bi da glumi Karađorđa (1752-1817) u seriji o Sulejmanu (1494-1566)!
Crnogorski glumac je "zaboravio" da je vođa Prvog srpskog ustanka rođen više od 250 godina posle turskog sultana, pa je u emisiji Ivana Ivanovića rekao da bi se lik Karađorđa odlično uklopio u tursku seriju

BEŽALO SE SA ČASOVA ISTORIJE! Glumac Andrija Milošević se sinoć u emisiji Ivana Ivanovića propisno obrukao kada je, ničim izazvan, izjavio da bi voleo da igra Karađorđa u seriji "Sulejman Veličanstveni". To što srpski i turski velikan nemaju ama baš nikakvih dodirnih tačaka, budući da je vođa Prvog srpskog ustanka rođen više od 250 godina posle turskog sultana, nema veze!

Tokom razgovora u studiju, Milošević je sam počeo priču o popularnoj turskoj seriji, pa je u jednom trenutku rekao:

- Kada me pitaju koga bih voleo da glumim u "Sulejmanu", ja odgovorim: "Karađorđa!"

Ivanović je pokušao da glumca spase komentarom: "Pa, to bi moglo kada prođu još tri sezone, i taj period dođe na red", ali Andrija, koji se već očigledno uživeo u ulogu Karađorđa, nastavio je:

- Nisu tu bitni istorijski detalji, mislim da bi Karađorđe uneo svežu krv, razmrdao ljubavne odnose u seriji!
Podsećanja radi, Sulejman I Veličanstveni rođen je 1494. (u nekim izvorima se pominje i 1495. godina), a umro je 1566. tokom opsade Sigeta. Andrijin budući lik? Karađorđe je rođen najverovatnije 1752. godine (pominju se i datumi između 1749. i 1768. godine), a ubijen je 1817. godine.

Andriji preostaje da se drži uloge Banja i da pazi da sledeći put ne pomisli kako bi bilo sjajno da glumi Njegoša u seriji "Budva na pjenu od mora".

Melkor

Palmer

Quote from: mac on 16-02-2013, 17:40:07

Može da ga osamostali u smislu da dete samostalno odluči da više nikad ne kupi kinder jaje u životu.  :) Ok je ta priča, ali ovde veliku ulogu igra glasan podsmeh i ruganje roditelja sopstvenom detetu, njegovo snimanje i izlaganje poruzi milionima ljudi ogromnog apetita za ovakvim i sličnim klipovima. Iskreno rečeno i ja sam se nasmejao na reakciju deteta, ali da je moje dete ne znam koliko bi mi bilo smešno.

tomat

mac

Dete mora da zna da ga voliš, to je osnovno. I mora svakodnevno da bude uveravano u to. U takvom okruženju povremena ovakva šala je bezbedna (jednom godišnje, idealno za prvi april).

Джон Рейнольдс

Онај клинац је довољно велики да би требало да зна разлику између правог и киндер-јајета.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

дејан

...barcode never lies
FLA

zakk

Pao sistem, a?
Moram da kažem, dobar metod razvrstavanja.

Palmer

http://www.youtube.com/watch?v=k-rCIT1LX9o#

Mislim da bi i Vanzemaljci kupili prnje (kakvo li je njihovo prnje) od aerozagađenja uzrokovanog koncentracijom sumpor-dioksida, ili od vlaške magije iz okolnih sela, ili bi se navukli na pajdo i odneli ga na rodnu planetu da obraduju svoje, pošto je u rodnom mi gradu to vrlo dostupna ''poslastica''.

Možda bi  ih Sosa direktor RTB-a čuveni kadar DS-a savetovao da investiraju u ''Lak žicu'', ''Topoionicu'', ''Flotaciju'' itd,  pošto je sva tehnologija jelte zastarela, ili u uzgradnju novog zoološkog vrta, pošto je besmisleno postojanje jednog ZOO vrta u tako zagađenom gradu; što pobogu ne bi postojala dva besmisleno izgrađena zoološka vrta?

Zašto da borske lame budu usamljene u pljuckanju astmatičnog sekreta iz njihovih lamskih, sumporom zagađenih pluća? Doved'te im neke vanzemaljske lame pa neka se pare, biće makar senzacionalizma i igara za masu. Ili bi ih  bi ih Mićko, inače rođeni Boranin i vlasnik Megatrenda, vrbovao i smarao da održe predavanje na temu: ''Organizovanje specijalnih događaja i PR aktivnosti kako bi se izmuzle pare Zemljanima'' ili ''Do diplome vanzemaljski brzo'' itd. Itd. Eh taj Bor.. 

Elem, eto vam materijala za martovsku (k)radionicu.

zakk

Pa da, zosko čita superženu...  :roll: