• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ridiculus

Quote from: Meho Krljic on 26-06-2015, 11:55:07
Pa ni to nije vulgarno, samo je malo, jelte, nefer prema prijatelju.  :( :(
Ali, možda je to više nego malo fer prema prijateljevoj ženi?  I to se onda lepo niveliše na nivou karme!  :lol:
Dok ima smrti, ima i nade.

Meho Krljic

Pa, ne znam, ja uvek imam razumevanja za nagone i njihovo zasićenje ali i mislim da odgovorne jedinke shvataju zašto nagoni u nekim slučajevima treba da se potisnu zarad društvene konvencije i ovo bi bio jedan od tih slučajeva. Jebanje dođe i prođe a osećaj sjebanosti ostaje, da tako nekako to kažem.

ridiculus

Generalno sam hteo da se našalim, ali...

Da ja (mi) učesnike poznajem(o), pa da mogu/možemo lično da čujem(o) sve strane, onda bi ta tvrdnja imala smisla. Ovako, kad ne znam ko kome šta duguje, ili namešta, ne pada mi na pamet da sudim o tome. Apstraktan moral (van konteksta) je često prilično besmislen.

Meho Krljic

I to je tačno. Kakogod, ova situacija može imati dalekosežne posledice na moje browsing navike jer sam navikao da ujutro čitam Kotaku a možda toga sad ne bude jer je Hulk Hogan, eto, jebao.

RedSonja

nije jebao nego polno opštio

RedSonja

i onda je taj čin seksualne a preljubničke radnje ovekovečio u video zapisu nekog formata, i odaslao onlajn,
e hulče hulče odavno su tu foru hrvatice provalile, pa opet nisu mehu sprečile da čita kotaku, pusti ti snimci tvoji ostali!!!

džin tonik

oprostite na digresiji, vidim mizoginiju pa moram reagirati. nije jebao, vec je valjda jeban!

Meho Krljic

Što je mizoginija reći da je neko nekog jebao??? Mislim, čisto ako "jebanje" koristimo samo da opišemo mehanički princip ponovljenog penetriranja nečim u nešto.

Albedo 0

pa to je maltene umjetnost, eo npr šta je sve Vuk Karadžić sakupio!

http://retkazverka.blogspot.com/2011/08/vuk-s-karadzic-crven-ban.html

Albedo 0

eo i ovdje se neko ozbiljno zaebava, piše kao Meho :)

https://sr.wikipedia.org/wiki/Фејшл

džin tonik

sa roditeljskog sastanka, sesti razred, tematika opasnost od droga:
blabla, te fina gospodja srednjih godina podize ruku i postavlja pitanje: je li uzimanje droga kaznjivo?
nisam prisustvovao sceni, stiglo mi na raport.
hm. sad kad razmislim, nisam vjerovao da tu ima zanimljivih osoba. kao bila ozbiljna, ali prije bih povjerovao smorena.

Karl Rosman

Quote from: Gospod on 29-06-2015, 23:30:22
je li uzimanje droga kaznjivo?

Koliko ja znam nije kaznjivo zakonom?
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

džin tonik

vidi stvarno, pogledah, konzum kao nije kaznjiv, ali posjedovanje, etc. znaci nista propustio, neka pametnjakovicka u potjeri maka na konac, precjenjujem zene ili me pregazilo vrijeme, nije moj fah, pojma nemam, bah.

džin tonik

i boli me glava, cijeli dan za pc-om, bas je vruce i ma tko uopce zna da nije kaznjivo, ako mozebitno nije, zasto se to spominje?!

džin tonik

nesto novo: kuka portugalka, sta cu, kcerka mi je na toj skoli, sad pored stavili azilante iz sirije, sami turci!!!!

Ghoul

GUY YELLS "F**K THAT ALLIGATOR," IMMEDIATELY GETS EATEN BY ALLIGATOR

By Bryan Brunati
Jul 06, 2015

Alligators are never to be messed up with, and one man paid the price after ignoring warning signs of alligators in the water.

News, Man Killed By Alligator, Man Mocks Alligator And Alligator Wins

Tommie Woodward, a 28-year-old Texas man, was killed after mocking signs that warned alligators were in the water. Tommie yelled "F**K that alligator," jumped in the lake, and was immediately mauled to death by the animal. A woman also accompanied Tommie into the water, but she was not harmed.

There are plenty of signs around the marina after alligators were spotted; signs that warn against getting close to the water or swimming in it.

News, Man Gets Eaten By Alligator, Man Mocks Alligator

Jusice of the Peace Rodney Price stated "He removed his shirt, removed his billfold ... someone shouted a warning and he said 'blank the alligators' and jumped in to the water and almost immediately yelled for help."

Let this be a lesson to everyone out there: if a sign tells you not to do something, it is usually for your safety, so it's best to listen to that sign that someone went out of their way to hang.

Tommie is the first man killed by an alligator in Texas in almost 180 years.

http://www.mandatory.com/2015/07/06/guy-yells-f-k-that-alligator-immediately-gets-eaten-by-allig/
https://ljudska_splacina.com/

mac

Mora da je bio republikanac. Oni ne vole da im se kaže šta smeju i ne smeju da rade.

Dybuk

QuoteGUY YELLS "F**K THAT ALLIGATOR," IMMEDIATELY GETS EATEN BY ALLIGATOR

xrofl

Linkin

Bryan Cranston na Comic Conu zajebava nekog nerda! Car!  :|

http://youtu.be/VLEfrulUEcs

ridiculus

Quote from: Pizzobatto on 14-07-2015, 00:18:25
QuoteAko hoćeš dokaz za tu tezu, idi na forum fanova naučne fantastike i izrazi revolucionarnu tezu da je naučna fantastika izgubila značaj.

ali to je sasvim pogrešna perspektiva, jer sam forum fanova naučne fantastike je sam po sebi dokaz smrti naučne fantastike. Da je naučna fantastika i dalje društveno značajna igrala bi djeca svemirskih marinaca i vanzemaljaca na računarima.

dakle, ovdje je stalno problem perspektive, iz moje forum fanova naučne fantastike je već sam po sebi dokaz smrti naučne fantastike, ne moram i da otvorim taj sajt, ni da pročitam jednu rečenicu na tom forumu, a taj forum je već sam po sebi dokaz smrti

:D

Albedo 0

samozatvaranje u geto tebi je dokaz društvenog značaja? Pitaj Jevreje šta misle, ridikuli, ovako se samo blamiraš

ridiculus

Samozatvaranje u geto nije tema gornjeg citata. Mogao bih da dokažem da se sa naučnom fantastikom upravo dogodilo suprotno, sad je prihvaćeniji no ikad  od strane mejnstrim medija i kulture, ali onda bi ti verovatno to uzeo kao dokaz da je umro... i vrćenje u krugu bi se nastavilo.

Ovo je moj pokušaj da dovedem našu raspravu gde joj je mesto, pošto na ovoj temi možeš opasno da prosperiraš. Obično vadiš reči iz konteksta, a ja sam sada takoreći izvadio kontekst iz tvojih reči i stavio ga u slične, po tebi praktično identične. Osim što ovako zvuči mnogo gluplje nego sa vesternom. Što bi rekao pesnik, nešto ne štima.

Albedo 0

Quote from: ridiculus on 14-07-2015, 06:20:59
Ako hoćeš dokaz za tu tezu, idi na forum fanova egipatskih hijeroglifa i izrazi revolucionarnu tezu da su hijeroglifi izgubili značaj.

toliko o tome

ridiculus

Eto, vidiš, rekoh ja da je ova tema plodno tlo za tvoje talente!

Albedo 0

ridikuli, imaš pravo da se ljutiš, tako čak i jedna poslovica kaže

ridiculus

Kakva ljutnja, ja sam ultra zadovoljan što dovodim stvari tamo gde im je mesto! ;)

Albedo 0

kompulzivni pokušaj jeftine parafraze govori suprotno

ridiculus

:D

Postoji japanski strip Bizarne avanture DjoDjoa, koji je poznat po tome što su u njemu likovi ponekad nacrtani u neuobičajenim i fizički nemogućim, ali kul, pozama. Doodlebatta* me podsetio na to: on kaže nešto sasvim obično i neupadljivo i potom stavi smajlija koji kaže kuuuuuul. Mogao bi i sam da stane u neku DjoDjo pozu posle svake svoje rečenice i pošalje fotografiju umesto smajlija. E, to bi bilo stvarno kul. 8)

*Od engleske reči doodle, a ne google, kako je on želeo da bude. Problemi sa licencom i smislenim značenjem. Zvaničnici Google-a su odbili da komentarišu ovaj incident, govoreći da imaju pametnija posla baveći se neplauzibilnim naučnim istraživanjem.

C Q

дејан

...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

Krajnje neprimereno, ali opet, kako izdržati... Čitulje iz Politike od prekjuče (ili juče? više se ne sećam kad sam ovo slikao):

Ghoul

pa što iseče baš tog što pozdravlja IVANA?

Meho Krljic

Nisan hteo da čoveka javno sramotim.  :oops:

Ghoul

meho, baš si ljigav...

Meho Krljic

Takav sam, kako se to obično kaže, po celom telu.

Dzimi Gitara

Ovo gore mu je možda pesnički pseudonim.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

džin tonik

Dybuk

Fugitive's role in horror film leads to his arrest

QuoteTACOMA, Wash. (AP) — A fugitive has been arrested after federal agents saw his photo in a Washington state newspaper that ran a story about a low-budget horror movie.

The News Tribune reports (http://bit.ly/1JqhmOs ) that 44-year-old Jason Stange, a convicted bank robber, plays a leading role in the movie "Marla Mae." The Olympian newspaper ran a feature story on the film Friday with photos that showed Stange on the film set in Olympia.

Federal agents tracked down Stange and arrested him Friday at a restaurant near the set.

Stange pleaded guilty to an armed bank robbery in 2006 and was given a prison sentence of more than nine years. A federal probation violation warrant was issued last year after Stange left a halfway house.

The film's producer says Stange will remain in the film, scheduled for release next year.

дејан

...barcode never lies
FLA

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

džin tonik

kad razmislim, nije ni cudo. danas se stvarno najmanje isplati biti normalan. samo radis i placas poreze za izbjeglice. nisu ovi bili ludi da riskiraju metak, a ceka ih sve na izvolite.

Stanovi za 1.500 izbeglica za godinu i po dana
Poziv izbeglicama da se prijave za dodelu stanova
...

RedSonja

el znate kako klosar muva ribu
sta mislis da odemo kod tebe
istusiramo se
napravimo sendvic
bude nam dojaja..

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

džin tonik

tomat

dobar je Diego. imam njegovu singlicu "Krčma na putu za Tenesi".