• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

varvarin

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=08&dd=10&nav_id=1025484

Šekspir je pisao pod uticajem marihuane?
Britanski dramaturg Vilijam Šekspir pisao je pod dejstvom kanabisa, tvrde stručnjaci sa Univerziteta Vitvatersrand u Južnoj Africi koji su analizirali ostatke glinenih lula pronađenih 2010. u vrtu bardove kuće u Stratfordu na Ejvonu.

xcheers

дејан

...barcode never lies
FLA

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic

A u našoj stalnoj-povremenoj raspravi o tome da li je bolje imati mačku ili dete:

http://theoatmeal.com/comics/baby_vs_cat

džin tonik

sve je to relativno. tko single, tu macka ispravan izbor, naravno.
ali! tko trpi zenu u blizini, mora posegnuti za djetetom!
zamisli si zenu koja u nedostatku djeteta usmjeri svu, hm, paznju na tebe...

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Mme Chauchat

Quote from: Meho Krljic on 27-10-2015, 12:38:56
A u našoj stalnoj-povremenoj raspravi o tome da li je bolje imati mačku ili dete:

http://theoatmeal.com/comics/baby_vs_cat

Na stranu to što je u pitanju lažna dihotomija, samo bih da skrenem pažnju na to da je opis "independent, adorable, and not at all goblin-like" apsolutno netačan kad su u pitanju novookoćeni mačići, što i Meho svakako vrlo dobro zna :lol:

Meho Krljic

Zato sam ga i stavio u "Gluposti".

Uzgred,
Quote from: zosko on 27-10-2015, 12:46:38

Pa, zato i imam TOLIKO mačaka!!!!!!

Ukronija

Quote from: zosko on 27-10-2015, 12:46:38
ali! tko trpi zenu u blizini, mora posegnuti za djetetom!

Quote from: Meho Krljic on 27-10-2015, 13:12:13
Pa, zato i imam TOLIKO mačaka!!!!!!

Aha. Žena, za razliku od svestranog i radoznalog, potentnog i kreativnog, muškarca usmerenog na nauku, umetnost i književnost, jednostavno, jadna, nema drugih interesovanja u životu. Njoj je svejedno, mačka ili dete, bitno da ima čime da se zanima u životu.  :lol:

Meho Krljic

Pa, to. Ja često namerno ne operem sudove ili ne počistim kupatilo da se ne bi desilo da žena nema šta da radi. Kada je zaludna, to odmah u njoj prouzrokuje nervozu.

džin tonik

ne postoji substitucija za dijete jer zenom upravljaju zlijezde/hormoni, dok mozak sluzi tek za koordinaciju pokreta, osnovne kretnje... da razvijen, macke bi ga u nekoj varijanti mogle "prevariti", ovako nista.

Ukronija

džin tonik

opet. zasto se ti uvijek smijes kad sam ozbiljan?!!!!!! :cry:

Ukronija

nemam pojma, zole. proradile mi žlezde, sad sam sposobna samo da klikćem mišem naokolo.  :lol: :lol: :lol:

džin tonik

Ukronija

džin tonik

zakljucak: tek dijete odvraca zensku, hm, paznju! 
da macke, na realan opis zenske prirode nadovezao bi se esej, epiteti razni, drame, kukanje, prozivanje, ukratko, feminizam...

Ukronija

da se razumemo: i bebe i mačići su slatki, ali kakve to veze ima sa feminizmom?  :lol:

džin tonik

o boze! pa bebe su lijek za feminizam, macici eventualno tek placebo! sto smo upravo znanstveno dokazali. :lol:
"bebe su slatke" hahaha!!!!!

Ukronija

xrofl

drago mi je da te nasmejala  :)

džin tonik

tu se muskarac uvijek nasmije.  xrofl
fascinantna je ta nadmoc hormona nad ratiom!  :evil:

Ukronija

xrofl

Ne znam, poslednji put kad proveravala i muskraci su imali hormone!! Dobro, mozda im je racio nedostajao, pa nisam odmah uocila povezanost.  :evil:

džin tonik

vidis, da linkovao na macke, nikad ne bi usla u dvostruki lapsus tipa ekvivalentnog ucinka djelovanja testosterona/estrogena na savrsenu/krnju svijest ili morao crtati podrazumjevajuce misli!

Ukronija

:lol:

Da li si ti znao zosko da su svi fetusi najpre zenskog roda, pa tek onda testosteron odradi svoje?  Ne znam ko je iz cijeg rebra nastao... :evil:  xrofl

džin tonik

jos dva zicera, ali necu biti zao. :lol:

Ukronija

Hahaha, znam sta bi rekao, ipak vredelo je izneti ovu jednostavnu cinjenicu koja tako lako dokazuje superiornost zenskog pola (napravih lapsus, da, pola, a ne roda xrofl ) :lol:

Testosteron nastupa na scenu tek kao potreba prirode koja je skontala da bi i nekakvi muskarci tu ipak trebalo da postoje.  :lol: xdrinka

Ugly MF

Quote from: Carlyle on 28-10-2015, 01:26:58
:lol:

Da li si ti znao zosko da su svi fetusi najpre zenskog roda, pa tek onda testosteron odradi svoje?  Ne znam ko je iz cijeg rebra nastao... :evil: xrofl
Zar ne odredjuje pol muški hromozom koji se nalazi u onom jednom 'herojskom činiglavcu' koji probije membranu jajašceta?
Manite se FeminiFikšna, od momenta kad se začne ili je muški i/ ili ženski probio/li, tu nema mnogo matematike,,,
Znači i pre začeća smo definisani u 'tatkovim jajcima'!
Men Rulez! :-| xcheers

džin tonik

ma kakvi kromosomi... :roll:

Meho Krljic

džin tonik

Ukronija

Quote from: zosko on 28-10-2015, 11:34:20
ma kakvi kromosomi... :roll:

... od stereotipa i strahova.

džin tonik

Karl Rosman

"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Ukronija

džin tonik

imali prije nekoliko god, hm, mda, uvijek isto, evergrin, dobra!!! :lol:

Ukronija

Sad zamišljamo srpsku zastavu u pozadini.  :lol:

džin tonik

sto u pozadini?! :evil:

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

C Q

Karl Rosman

Karl Rosman

дејан

...barcode never lies
FLA