• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

klem

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

mac

Meni se čini da je ovde na delu nekakav dogovor između vrha hrvatske i srpske vlasti. Ljudi na vrhu se obogate provizijom, a hrvatski i srpski narod plaća nešto što mu u suštini ne treba. Prvo, šta će Hrvatskoj uopšte rakete, a drugo, kako tih nekoliko raketa mogu da naude Srbiji?

džin tonik

a cuj, mogle bi pogoditi maketu beograda na vodi... :roll:

džin tonik

Quote from: mac on 12-01-2016, 12:06:00
Meni se čini da je ovde na delu nekakav dogovor između vrha hrvatske i srpske vlasti. Ljudi na vrhu se obogate provizijom, a hrvatski i srpski narod plaća nešto što mu u suštini ne treba. Prvo, šta će Hrvatskoj uopšte rakete, a drugo, kako tih nekoliko raketa mogu da naude Srbiji?

van posalice, pitanja su nadrealna. :)

sta ce hrvatskoj rakete:

1. hrvatska je drzava koja na istoku granici sa podmuklim, agresivnim i imperijalistickim susjedom koji je u dva navrata, 1918. i 1945., kroz svoju politiku, potpomognut brojnom srpskom populacijom na hrvatskom narodnom prostoru, okupirao, zatirao i pljackao istu. sve uz vezivanje svih zamislivih prilika u svoju svrhu, primjerice ljevicarstva uz jugostavenstvo, masovne manipulacije, laziranje prilika na svim zamislivim razinama, krivotvorenje hrvatske povijesti, itd.
znaci sa susjedom cija bit, pa i eksistencija, temelji i ovisi na/o uspjehu ekspanzije iz svojih granica i crpljenjem tudjih resursa.

2. nalazimo se u hladni rat v2, gdje se hr i srb nasle na crti razgranicenja.

koliko rakete mogu nauditi srbiji:

tocno toliko da se vise nikad ne stvore uvjeti da srbija ozbiljno i pomisli da bi mogla ostvariti svoje ciljeve naustrb hr.

Ugly MF

I pasus 1. i pasus 2. su gluposti, kao i ceo post,ali ajd...
bravo, pravi topik za navesti ih!

Albedo 0

koliko sam načuo, Hrvati sad imaju rakete dometa 80 kilometara, a od hrvatske granice do Beograda ima više od toga

a Srbi još od SFRJ imaju rakete dometa 60 kilometara, a od granice Republike Srpske do Zagreba ima više od toga

niko ne može da gađa glavni grad, sve u svemu, patuljci sa prekratkim udovima :)

no, ako stvarno Srbija uzme S300 to je već druga stvar, ali ne bi to bio odgovor Hrvatskoj, no vjerovatno konačni pro-ruski zaokret...

džin tonik

Quote from: Ugly MF on 12-01-2016, 21:56:27
I pasus 1. i pasus 2. su gluposti, kao i ceo post,ali ajd...
bravo, pravi topik za navesti ih!

gluposti?
pa vidi, povucimo paralelu da postanes svjestan srbijanske politike, dimenzije prilika, ako neobavjesten o odnosima:

imas srbijansku nazadnu pustaru kao produkt 400 godina osmanske vladavine, poharanu borbom, te srbe u izlasku iz podredjenog ulizivacko-manipulativnog odnosa spram turcadije.
s druge strane hrvatsku, integralni dio europe, potpuno razvijenu.

sad paralela: okupacija hrvatske od strane srbije, usporediva je pripajanjem dijela zapadne njemacke plemenu buntu.
koje bi prisvojilo njemacka dostignuca, pismo, kulturu, resurse, sredstva, ustanove... nazvalo ih buntu, nametnulo buntu-upravu, redarstvo i ostale buntu-ljepote poput centralizma, poglavica raznih...

Dybuk

O dodjavola  :x znam da malo trolas, al Srbiju Hrvatska zanima mnogo manje nego obratno. Fakat. Sta ce kome ovde rakete, koji jadi, ko da smo i vi i mi neki igraci! Smesno...

Dobro, imate lepu obalu... :roll:

džin tonik

ima i crna gora, a srbija - nista. propast, potonuce, beznadje, kanibalizam...

Dybuk

Ce da nabavimo!!!! xdrinka

džin tonik

mda, el nino, tope se i ti gleceri... :)

džin tonik

Quote from: Dybuk on 13-01-2016, 00:21:32
O dodjavola  :x znam da malo trolas...

i ne trolujem! vec sam pod dojmom vranciceve borbe za hrvatsku! nu uskoro prelazim na rat starih srba protiv atlantide, tako da ce rakete vjerojatno biti lansirane u more...

saturnica

Quote from: zosko on 13-01-2016, 01:31:17

no uskoro prelazim na rat starih srba protiv atlantide, tako da ce rakete vjerojatno biti lansirane u more...
ha ha ha...

Josephine

džin tonik

Quote from: saturnica on 13-01-2016, 09:34:30
Quote from: zosko on 13-01-2016, 01:31:17

no uskoro prelazim na rat starih srba protiv atlantide, tako da ce rakete vjerojatno biti lansirane u more...
ha ha ha...

haha? ma kakav si ti sf-fan?! elementarno...

saturnica

ti zosko da ćutiš. ne treba odmah da reaguješ na svaku moju reč... 8)

Ugly MF

O dodjavola  :x znam da malo trolas, al Srbiju Hrvatska zanima mnogo manje nego obratno. Fakat.

Dibuk, stopostoupravu.Dosli sad skoro neki prijatelji Albanci koji emigrirali pre tri godine u 'rvacku,i tamo kod njih samo se o Srbiji trubi, nemaju pametnija posla, jos ovaj kaze kako je tamo propaganda da je Vucic napravio cudo ovde,med i mleko, zemlja snova...mi se popisali od smeha,za ne verovati! Mozda mu ponude neki mandat i tamo, cujem i njima fali Hrvatskih politicara..?
...tako da,,,pomalo ja i razumem Hroska,,,

džin tonik

neki prijatelji albanci... ti ugly ono crtas fentezi ili pises? :roll:

Ugly MF

Da, zamisli mi u Srbiji imamo prijatelje Albance.Ljudi su katolici, zive oduvek ovde,klinci nam isli zajedno u skolu,druzili se super.Imam i prijatelje cigane, muslimane,ateiste,hrvate,Rumune,Bugare.
Sta tu ima cudno?
Mozda na vasoj propagandnoj listi za sire pucanstvo smo svi bradati cetnici sa nozevima koji lutamo po ceo dan i gledamo da prekoljemo sve sto ne dize tri prsta u vis, ali moram te razocarati...

Petronije

Quote from: Ugly MF on 14-01-2016, 14:30:55
Da, zamisli mi u Srbiji imamo prijatelje Albance.Ljudi su katolici, zive oduvek ovde,klinci nam isli zajedno u skolu,druzili se super.Imam i prijatelje cigane, muslimane,ateiste,hrvate,Rumune,Bugare.
Sta tu ima cudno?
Mozda na vasoj propagandnoj listi za sire pucanstvo smo svi bradati cetnici sa nozevima koji lutamo po ceo dan i gledamo da prekoljemo sve sto ne dize tri prsta u vis, ali moram te razocarati...

http://youtu.be/RP2u4wJcnS0
Arm the Homeless

Josephine

saturnica

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

дејан

...barcode never lies
FLA

дејан

...barcode never lies
FLA

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Meho Krljic

Šećer u prahu, stoposto, možda su pravili bundevaru?  :lol:

Meho Krljic

Josephine

tomat

Otputovao u Nevadu na medeni mesec.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

klem

дејан

...barcode never lies
FLA

Karl Rosman

"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

lilit

The Holy Inquisition

http://www.bbc.com/news/uk-england-york-north-yorkshire-35385227Naslov je shit.
Devil is in the details:
Sexual risk orders were introduced in England and Wales in March last year and can be applied to ANY individual who the police BELIEVE poses a risk of sexual harm, even if they have NEVER been CONVICTED of a crime.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Josephine

Hahaha! Supeeeer :mrgreen:

Više ne obilazim intervjue za posao. Dok jesam, prvo sam se nervirala, a posle sam počela da se zezam i dajem smešne odgovore na smešna pitanja. Više mi ni do čega nije stalo. Možda je to loše stanje svesti, ali i ako ti je do nečega stalo, rezultat je, u realnosti, isti. Apsurd nad kojim nemaš kontrolu.

Jedva čekam da na nekom intervjuu kažem da kasnim jer mi se slomio CV. :lol:

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

džin tonik

sta sf cini od naroda...

PROLAZNICI I ZAŠTITARI NISU MOGLI VJEROVATI Gospodin usred dana u Importanne centru krenuo obijati bankomat

QuoteKoje li su sve misli tutnjale glavom 53-godišnjeg muškarca dok je u prepunom pothodniku Importanne centra na Trgu Ante Starčevića u Zagrebu u petak ujutro pokušavao obiti bankomat Zagrebačke banke, nije poznato.

Da nešto čudno radi u udubljenom prostoru pothodnika u kojem je smješteno nekoliko bankomata, uočili su i prolaznici i zaštitari.

No, daljnje provalničke planove pomrsio mu je policajac koji se taman toga trenutka, oko 9:30 sati nalazio u blizini, pa ga je uhitio te odveo na kriminalističko istraživanje.

Na mjestu događaja napravljen je očevid. Je li mu to jedini grijeh pokazat će istraga koja je u tijeku.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Dybuk

džin tonik

neki dan me nadjose ovi sa newsletterom, kako, zaboga?! :cry:

дејан

...barcode never lies
FLA

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Karl Rosman