• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Pozorisna Jesen

Dybuk

davno su Kennedys pevali, Kill, Kill the Poor, ali su za razliku od ove kretenke bili sarkasticni.

Aco Popara Zver

Ауто к'о створено за шило револуцију
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Аксентије Новаковић

Кад се већ спомиње врело, да нешто појасним.
Врил потиче од наше речи врело и представља извор, али не воде, већ извор (врело) енергије.
;)
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

дејан

...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

:-| :-| :-| Fino. Glasan smeh od mene, usred kancelarije.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Hahah, genijalno.  :lol: :lol: :lol:

tomat

tomat

Aco Popara Zver

Star Wars i game of Thrones pobijedili hahaha

дејан

за меху
...barcode never lies
FLA

Аксентије Новаковић

https://najvecasprdnjabalkana.wordpress.com/2015/04/18/igor-prvocipovani-kepec-kostelac-kralj-svih-budala/

QuoteIGOR PRVOČIPOVANI KEPEC KOSTELAC – KRALJ SVIH BUDALA

Radi se o potpuno poludjelom čovječuljku koji ni nakon 30 godina bavljenja glazbom nema niti jedan svoj snimljen autorski single hit , koji je potpuno pregažen glazbenim neuspjehom jer je neprepoznat, nepopularan široj ali i lokalnoj javnosti, shrvan neostvarenim željama i snovima o punim glazbenim dvoranama, glazbenim nagradama i pozitivnim kritikama, prelijepim ženama koje mu se bacaju u naručje u backstageu, zavidan i pun mržnje i zlobe prema drugima zbog svoga osobnog neuspjeha, kreće 2008. liječiti svoje frustracije pišući o ostalim glazbenicima naročito svojim sugrađanima Riječkim rockerima na jedan uvredljiv, blateć' i obezvrijeđujući način, time želeći opravdati svoj osobni neuspjeh kao i nedostatak talenta i originalnosti.

Radi se o čovjeku koji ne zna na nebu pokazati osnovna zviježđa ali koji će vas ubjeđivati da nebo koje gledate zapravo i nije pravo nego je lažno, da su Sunce, zvijezde i Mjesec hologrami, da živimo ispod kupole od leda.

Radi se o čovjeku koji govori kako službena znanost laže sve o Svemiru, veličini Sunca i Mjeseca, za koji tvrdi da je veći i bliži nego što mi mislimo da jeste...

Radi se o čovjeku koji tvrdi da je pronašao piramidu na Marsu.

Radi se o čovjeku koji tvrdi da je u naš Sunčev sustav neprimjećeno ušla planeta Nibiru sa svojih 10 pratećih objekata te čak i jedna cijela nova galaksija i da imamo ukupno 5 sunaca i da to sve službena znanost krije od ljudi...

Radi se o čovjeku koji tvrdi da čovjek ima moć tj da elita ima moć umjetno stvarati oblake što i čini da bi iz našeg vidokruga prikrila novopridošle objekte u naš Sunčev sustav ali da su ti oblaci koji kriju sve te objekte na nebu zapravo naši prijatelji jer se ti objekti, koji se prema toj budali nalaze u infracrvenom i ultraviolentnom spektru pa ih zato ne vidimo, zapravo reflektiraju putem oblaka koji bi ih trebali kriti da ih mi ne vidimo.

Radi se o čovjeku koji za sebe tvrdi da je odabran i zadužen od viših sila da vodi 1000 duša i da slijediti i slušati njega, garantira prelazak duša "probuđenih" njegovim pisanjem  iz 3D u 5. i 6. dimenziju.

Radi se o čovjeku koji tvrdi da među ljudima na Zemlji borave vanzemaljci koji nastanjuju ljudska tijela i da su to  bezdušni bioportali koji međusobno komuniciraju QR kodovima.

Radi se o čovjeku koji tvrdi da je Zemlja ravna ploča.
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

Aco Popara Zver

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Scordisk

bahahha ovaj je dobar

Aco Popara Zver

Džek

džin tonik

:mrgreen:

VUČIĆ IZBJEGLIM SRBIMA IZ RH 'Nikada više nikakvu Oluju nikome dozvoliti nećemo'

QuoteNemamo namjeru o tome šutjeti zato što smo tu povijest doživjeli, ovu povijest smo doživjeli prije 21 godinu, i bježanje na traktorima, autobusima, 'zastavama', 'tamićima'. Srbija je dovoljno velika :mrgreen: i za vas i za sve druge narode koji u njoj žive i ne treba nam teritorijalno veća, treba nam jača. Ova zemlja je najveća po svom pamćenju, trebali bi to zapamtiti oni koji se ničega ne srame i s njima želimo najbolje odnose. Dobili ste Srbiju, Srbija je dobila vas :mrgreen:  i ponovno ste u svojoj kući i opet se imate čime ponositi. Srbija je izgrađena na sjećanjima na vašu žrtvu. Nikada više nikakvu Oluju nikome dozvoliti nećemo, zaključio je.

:evil:

Ugly MF

lilit

dragi japanci :lol:

Meho Krljic

A part of our staff speaks English... but fuck you, we can't spell!!!!!

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Aco Popara Zver

tomat

Meho Krljic

Pa, kad smo već kod gluposti, ovo je sada, koliko shvatam, humoristički hit na socijalnim mrežama:

Agota

Aco Popara Zver

Копирате нас!

http://www.tackytreasures.com/images/ttrs/ttrs2007-stressboobs_1027.jpg

Quote from: tomat on 09-09-2016, 00:17:58

Сунце ти, негдје личи на Бетменовог Пингвина, негдје на Вајлдера, невјероватне трансформације. Ера Супермен!

Agota

Aco Popara Zver

Ера Хаселхоф!

Aco Popara Zver

дејан

^ невер гетс олд :)
...barcode never lies
FLA

Onaj stari Sendmen

Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Aco Popara Zver

Džek

Agota

Aco Popara Zver

Dybuk

lilit

Ugly MF

Ja bi gledo ovaj rijaliti!
Ovo ti je novi ženski monti pajton!
Rispekt!
Vrh!