• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

12

ispala nekom kamiondziji lubenica. onaj je doneo nama da pojedemo

bio sam zarobljen u telu odraslog muskarca

12

vasko

doso neki vasko u odeljenje. mi se pokidali kad culi da se zove vasko

12

hoze
brkovi su mu rasli samo na krajevima. zvali smo ga hoze

hoze
brcici su mu rasli samo na krajevima. zvali smo ga hoze

(jednostavno ne znam koja je verzija bolja, pa saljem obe. na vama je da odlucite. hoze je inace bio srbin iz prokuplja)

12

pretty lips are red

12

brdo

jednom smo na radnoj akciji praznili neku septicku jamu. kako niko nije hteo da sidje u nju, ovi poslali mene. tovario sam lopatom kolica, a onda ta kolica gurao do neke poljane. tu sam istresao kolica. od onoga sto sam preneo se napravilo brdo. poslali traktor po to brdo. oni mamlazi nisu ni to hteli da tovare, pa sam i to morao sam   

12

zamenio sam noc za dan. sad pijem nocu a povracam danju

12

sve je u teretani stalo

12

50 kila

najaci prdez koji sam u zivotu cuo bio je u teretani, kada je neka zena pokusala da digne teg od 50 kila

(sve je u teretani stalo)

12

u osnovnoj skoli sam uvek bio dovoljan. govorila mi jedna drugarica 'ti si mi dovoljan. ti si mi dovoljan'

12

sarma

voleo sam da se igram sa jednom drugaricom. pravili smo sarmice. unutra blato a okolo list. onda smo te sarmice stavljali u serpu. onda bi joj tu serpu istreso na glavu

12

olesio sam od batina neku budalu. ovaj pozvao tatu. ja odma pobego

12

unutra blato, a okolo list

12

spavam svega par sati. ne mogu vise. jednom sam na poslu umesto trojke ugradio peticu

12

nalio sam se ko pljoska. zato i ovoliko postova. inace sam uzdrzan

12

poznanic

kad god je trebalo da se radi poznanic bi odlazio u wc i u njemu ostajao sat vremena. ispraznio bi se tamo uz par cigareta. neko bi voljom zaustavio srce, poznanic je voljom praznio creva. i to svaki dan u 8 ujutru. tada su i stizali nalozi. kada bi se vratio, ovi uradili svoje, a uradili i ono njegovo. svi su ga dobro poznali, moglo bi se tako reci

12

steva

kaze mi danas aca na poslu 'joco, dodji ovamo, da ti steva pokaze kurac'

(?)

12

bio sam sa zenom na moru. vracali smo se sa plaze prolazeci rivijerom. gledao sam stare ukotvljene jedrenjake. ona je gledala glisere. dosli smo do mesta gde se sva gradska kanalizacija izlivala u more. rekao sam joj da se na tom mestu sva gradska kanalizacija izliva u more. bilo je to grotlo govana. pravi podvodni vulkan. nagnuo sam se malo nad ivicom da sve to bolje vidim. veoma me je interesovalo. tada me je i gurnula u more

12

letovao sam jedne godine u porecu. srebrna krila su nesto snimali na nekom jedrenjaku. ja se popeo na jedrenjak da vidim sta se desava. oni me izbacili odma napolje

12

svi su u to vreme pricali promuklim glasom ko onaj lik iz srebrnih krila. prisao sam jednoj ribi i poceo nesto da pricam promuklim glasom. ona pocela odma da se smeje                (?)

(pomislila da sam promuko od sladoleda. imao sam 9 godina)

12

celavo govno i celavi idiot

jednom mom kolegi je sef celavo govno, a jedan drugi kolega, celavi idiot. i celavo govno i celavi idiot su inace celavi

12

janjine

igrali smo jednom janjine. ja se zatrcao da skocim na onaj red. oni se odma razmakli

12

merili nam struk na nekom lekarskom pregledu. zena koja nam je merila struk je rekla da bi lakse izmerila obim baobaba nego obim mog struka. posle je rekla da i nemam struk

12

pitao sam tog kolegu ko je tu gori, celavo govno ili celavi idiot. rekao je da je gore celavo govno

12

celavi idiot me non-stop nagovara da se sisam na celavo

12

cupali me u osnovnoj skoli za kosu iznad zulufa. tu me najvise bolelo. nisam u to vreme ni imao zulufe. poceli da mi nicu tek u srednjoj skoli.
medju nastavnicima se brzo proculo da me to najvise boli. poceli svi da me cupaju za kosu. bilo je i onih koji su me do tada samo nalupavali. iz zadovoljstva. poceli i oni da me cupaju. jer me je vise bolelo. bio sam relativno miran. napravio bih neko sranje samo jednom dnevno. cupali me tako svaki dan. od tog cupanja sam poceo da kopnim. sa decom se vise nisam ni druzio. na ucenje mi, srecom, nije uticalo. nastavio sam da ucim ko ranije. a ranije nisam uopste ucio.
prolazio sam pored neke berbernice. vidim sisaju na celavo

12

celavi idiot je bio sam u smeni, a nije napunio neke masine. digla se velika frka. napisao celavi idiot na viberu 'ako je do mene, oprostite ako mozete'. celavo govno mu je odma napisalo 'a do koga je?! pa bio si sam u smeni!'. celavi idiot nije nista odgovorio

12

I     mozes da nadjes, ako trazis

II    mozes da nadjes, samo ako trazis

(mozes da nadjes, i ako ne trazis)

12

tetkica
imala neka riba trideset i kusur godina. jedan lik je zvao 'tetkice'. ona mu se naljutila sto je tako zove

12

taj veliki crni macor ima 15 kg. hrani ga neka budala pomijama

12

zabio sam jednom liku prstenac. ovaj zajaukao. imao valjda suljeve

12

ko gace stitio od prstenca

(neki stof)

12

nabubrile mi bradavice u pubertetu. imao sam vece bradavice i od drugarica. pocele da mi zavide. bilo je sve u redu dok su imale vece bradavice od mene. druzili smo se. u pubertetu se sve promenilo.
meni se bas videlo da imam vece bradavice od drugarica. nosio sam samo uske majice. grudnjak nisam nosio. stezao me  na kisi bi mi se majica natopila i pripila uz telo. nije ni morala da se pripija. i tako sam nosio majice uz telo. imao sam i brcice. decaci otkidali

12

otiso sam na neki erotski forum. pisalo je 'pokazite svoju macu'. ono nije bilo normalno. jedna maca vise licila na risa

12

imao sam kao klinac brcice. jednom smo duvali lepak. meni se ulepili brcici. morao sam da ih obrijem

12

okacio mi cale konopac na dud. ja se ljuljao

12

- izgledas tako iscrpljeno kao da se jebes po celu noc

12

otiso sam na neko takmicenje iz biologije. trebali smo prepoznati drvo. pripremao se za to takmicenje nedeljama. listao sam onaj udzbenik i gledao slike. sve sam te krosnje vise znao napamet. na terenu je trebalo pronaci pancicevu omoriku. ja pronaso jelku

(u sumi se oko mene non-stop vrzmao neki ris. risa sam ponovo video. na jednom erotskom forumu, mnogo godina kasnije) 

12

jovana

u prolazu sam negde cuo da je jovana neudata. bile dve jovane. jedna je imala dvoje dece. dopadala mi se ona druga. bila je nekako povucena. bio sam ubedjen da je sama. nisam se raspitivao. jer sam u prolazu negde cuo da je jovana neudata. prisao sam toj jovani. bila je udata i imala troje dece. ona sa dvoje dece je bila neudata. razvodila se dvaput

12

vidim sinoc jednog lika. krenuo da obraduje zenu vracajuci se sa posla. ja cuo da obradi zenu

12

visio sam na nudistickoj u vrsaru dok su se druga deca igrala u pesku. nepopravljivo sam se tu iskvario

12

lizalice oblika penisa u erektilnom stanju

nabavio neki lik tonu lizalica. bile su zute, oblika penisa u erektilnom stanju. pricao nam kako ce planuti i otici kao alva. vole ljudi, navodno, da lizu. bila je to velika lizalica u prirodnoj velicini. lizala bi se ceo dan. lizalice je prodavao u knezu. za par dana je prodao 0 lizalica. prolaznici se snebivali. ovaj poceo da lize one lizalice kako bi privukao ljude. mislili da je peder. odneo one lizalice kuci da ih ne baci. lizali svi danima. dobio mu neko dijabetes. ostalo bacio. usecerilo se

12

na nudistickoj sam se uvek setkao u gacama. bio sam dete. niko nije ni trazio da skidam te gace. ne bi ni bilo neke vajde od toga. na gacama su bile naslikane tresnje

12

ko sto mi glavu za pamet ovu dade

12

lego sam na strunjacu na casu fizickog. hteo sam da radim trbusnjake, skocila mi neka budala na stomak. ja se isprdeo ko stoka. poceli svi da se smeju. najvise se smejala neka klinka sa kojom sam se redovno igrao. pravili sarmice.

12

nasla unutra blato a okolo list decka. ja ga nalupao ko vola

12

vep

omlohavila mi djoka, ja se bas zabrinuo. narucio sam postom vep. ostetio mi se paket putovanjem. virio mi iz paketa vep. donela mi ona budala postar paket. pita me sta sam to narucio. rekao mu da sam narucio menzuru, da mi  treba za neke eksperimente. nije ni znao sta je to menzura. posle sam mu reko da sam narucio sokovnik. u neku ruku to i jeste bio sokovnik

12

virio mi iz paketa vep

12

u zabavistu su mi non-stop curile sline. onim vaspitacicama dojadilo da mi neprestano brisu sline. ostavljale me po ceo dan tako slinavog

12

spavaca kola

vozio sam se jednom spavacim kolima. prduckao mi sve vreme neki debeljko sa sprata. nisam oka sklopio u tim spavacim kolima

12

poceo sam u zabavistu da se svadjam sa vaspitacicama jer mi nisu brisale sline. rekle su da mi sline cure non-stop i da nemaju one vremena za to