• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SRAMOTA! ex-najveci ex-yu strip-sajt 100% komercijaliziran!

Started by zoskoz, 10-02-2010, 19:24:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

imam slobodnog vrmena i naravno da ga neću trošiti na pisanje recenzija jer mi je bolje da pročitam kakav strip (ono što pingvin ne čita više)  ili kakvo poglavlje nove knjige
vrijeme je ograničeno i nažalost neću živjeti vječno stoga valja pročitati sve što sam nagomilao od materijala od 1995. do danas a toga ima za nekoliko desetljeća
ne znam za šta je vama služio forum ali ja sam htio pravovremene informacije o kiosk izdanjima i najave skupljih izdanja kako bih se mogao organizirati... kao takav je veoma dobar i tu prestaje moja zainteresiranost za forum

a vidim vama je to opsesija
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

zoskoz

opsesija? komi, pa tvoja proganjanja gula su legendarna. pod svim svojim nickovima ti sam imas vise postinga nego svi koji su ostavili misljenje na ovom topicu skupa.
a jos imas stvari za citanje iz daleke 95. naovamo.
pa, kad procitas, javi se da mozemo ravnopravno diskutirati!

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

nesvrstani

pozdrav!
evo jednog neutralnog clana sa stripova.com
nikada ne sudjelujem u škakljivim temama, bilo na kojem sajtu, ali imam zelju nesto reci na ovu temu
(da ne bi bilo zabune, nisam "nesvrstani" sa gore navedenog foruma, nego neutralni gledaoc koji je jednostavno "posudio" njegov nickname)

ovako to izgleda sa neutralnog gledista:
dva clana (stinky, patuljak- ne znam koji je bio na stripovima.com) koji vise nemaju pristup forumu stripova.com nikako da predju preko toga sto su osudjeni na sporedni strip forum (bez uvrede ovom forumu) pa na bilo koji nacin pokusavaju privuci paznju pljujuci po clanovima i novim moderatorima stripova.com
onda se pridruzuju kiky i marlowe koji jednostavno iskoristavaju situaciju da i oni zapapre, jer njima je svaka mogucnost da pljunu po markosu dobra
svaki kredibilitet koji ste u pocetku topica imali ste izgubili kako je tema odmicala, a vrhunac je bio kada je markos raskrinkao marlowowe lazi
i to ne bilo kako nego 100% ucinkovito, ne ostavljajuci mjesta sumnji, izjavama svjedoka

decki, pitajte markosa i on ce vas vratiti nazad (ionako vas je vracao vec par puta) a nemojte pokusavati dobiti na vaznosti na bilo koji nacin
usput, da vam razbijem iluzije, ja sam napisao recenziju za stripove.com i nemam problema sto je ona u vlasnistvu sajta
za stinkyja- primjetio sam da si sam za sebe napisao par egoističnih postova, da si legenda tamo i slična gluposti- nemoj to pisati, em nije istina em ispadas dijete od 10 god ("wonna be popular")

Boban

nesvrstani, pa nisi nesvrstan, jer sve zamerke upućuješ samo jednoj strani, a drugu podržavaš.
Uzgred, ne možeš biti neutralan, mada možeš biti u pravu, u to ne ulazim.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

zoskoz

nesvrstani, uvijek mi je drago procitati komentar osobe koja je strip upoznala prije 5-6 mjeseci, te ce ga prestati citati za 5-6 mjeseci. i vidjeti kako taj prolaznik dozivljava strip-scenu.
to su uvijek tako zdravi komentari. nemaju veze sa postavljenom temom, nemaju nikakvog smisla, nemaju ni stila, nemaju takta, ali su zanimljivi na drugim poljima i opustaju.

zoskoz

Quote from: Ljudina on 22-05-2010, 21:02:09imam slobodnog vrmena i naravno da ga neću trošiti na pisanje recenzija ...

komi, a da ipak nisi napisao jednu recenziju? :)
:)

kikec

bezvrijedan i patronizirajući post nesvrstanog
pun podmetanja i promašenih zaključaka, i odabira nickname-a
nesvrstan si ti koliko i ivo sanader

ako je nasilnik markos možebitno i uspio raskrinkati marlowa, ne znači da ujedno i stinkya i kikya
jer ja, ali i stinky, nastupamo sa sasvim drugačijih pozicija i sa drugačijim osudama
i a dobro se vidi tko je tu zapravo dobio po njušci i podvio rep

priče oko narušenog kredibiliteta prodaj fibrinim moderatorima
čije si postove i postupke na ovom topiku tako galantno odlučio prešutiti i zanemariti

daj, molim te, nemoj si dozvoljavat da ti jedan kiky mora neke stvari objašnjavat...
daj se sredi!
signature

nesvrstani

Quote from: Boban on 25-05-2010, 04:31:47
nesvrstani, pa nisi nesvrstan, jer sve zamerke upućuješ samo jednoj strani, a drugu podržavaš.
Quote from: Boban on 25-05-2010, 04:31:47

nesvrstan sam bio na pocetku teksta, a svrstan sam postao sa citanjem
ponavljam: "svaki kredibilitet koji ste u pocetku topica imali ste izgubili kako je tema odmicala, a vrhunac je bio...."

a sto se tice sam teme: meni u džep, meni ni iz džepa kako god završilo

nesvrstani

Quote from: Josipovitch Broznjev on 25-05-2010, 10:45:26
nesvrstani, uvijek mi je drago procitati komentar osobe koja je strip upoznala prije 5-6 mjeseci, te ce ga prestati citati za 5-6 mjeseci. i vidjeti kako taj prolaznik dozivljava strip-scenu.
to su uvijek tako zdravi komentari. nemaju veze sa postavljenom temom, nemaju nikakvog smisla, nemaju ni stila, nemaju takta, ali su zanimljivi na drugim poljima i opustaju.

upoznao strip prije 6 mjeseci, a presta ce citati za 6?
eto, ponovno ti izvlacis zakljucke koji nemaju veze s nicim, koje si samo ti vidio i koje samo ti zelis vidjeti, koje  si procitao procitao iz listica caja, karata i slicno
ponovno si pokazao da nemas kredibilitet jer svaki komentar ti je neistinit, imaš samo jednu gadnu narav koja želi sve najgore stripoima.com
to cijelo vrijeme radite i za markosa, samo sto je on puno zanimljiviji od nesvrstanog pa ga proganjate godinama

zoskoz

dobro jutro. vidi se iz aviona da ti nemas blage veze o stripu.
nisi u stanju nabrojiti ni 10 bonelli junaka. nema sanse. sad ces podviti rep i nestati glavom bez obzira.

nesvrstani

Quote from: Josipovitch Broznjev on 25-05-2010, 13:15:59
dobro jutro. vidi se iz aviona da ti nemas blage veze o stripu.
nisi u stanju nabrojiti ni 10 bonelli junaka. nema sanse. sad ces podviti rep i nestati glavom bez obzira.

bez uvrede, ali kako mislis da ce one optuzbe imati kredibilitet nakon ovoga?
stalno se srozavas nekakvim zaključcima, misleći da ispadaš pametan, a ispadaš samo očajnik koji nema drugih argumenata od vrijeđanja

zoskoz

vec si se eto poceo izmotavati. umjesto da dokazes da si pravi stripofil, a ne samo djecacic zeljan malo paznje.

nesvrstani

Quote from: Josipovitch Broznjev on 25-05-2010, 13:52:00
vec si se eto poceo izmotavati. umjesto da dokazes da si pravi stripofil, a ne samo djecacic zeljan malo paznje.

nemam se ja zasto dokazivati
u tome je problem, ti mislis da se i ja i markos i svi mi imamo tebi dokazivati
nemamo
a ako hocu paznju otici cu svojoj curi

nesvrstani

Quote from: kikec on 25-05-2010, 11:37:44
1. bezvrijedan i patronizirajući post nesvrstanog

2. ako je nasilnik markos možebitno i uspio raskrinkati marlowa, ne znači da ujedno i stinkya i kikya
jer ja, ali i stinky, nastupamo sa sasvim drugačijih pozicija i sa drugačijim osudama

3. priče oko narušenog kredibiliteta prodaj fibrinim moderatorima
čije si postove i postupke na ovom topiku tako galantno odlučio prešutiti i zanemariti

4. daj, molim te, nemoj si dozvoljavat da ti jedan kiky mora neke stvari objašnjavat...
daj se sredi!

1. naravno da mi je bezvrijedan post
da sam napisao da su svi sa foruma stripovi.com spameri i debili (kao sto je napisao profesor inz) onda bi me tapsali po ledjima (kao sto ste inza)
a kad se napise neki smislen post onda je bezvrijedan i ptronizirajuć

2. svi ste vi marlowowe tvrdnje uzeli zdravo za gotovo
ne govori to o njemu koliko o vam i zelji da sve sto mozete iskoristite protiv markosa
nista vam ne znaci sto ste ispali lažovi, vi ste odmah našli nešto drugo za prigovarati
nema veze što je i to isto laž

3. zanemario, istina
ali sad ću se dotaknuti teme, kad ti to znači:
ovi postupci im ne idu na čast, jer su se ulogirali samo zato da se jave, a ne da opovrgnu vaše tvrdnje
znaju oni da nema s vama diskusije, jer vaše se laži poruše (kao što je markos marlowa) ali opet ćete naći nešto drugo, podjednako neistinito
ponavljam: znaju oni da nema s vama diskusije, jer vaše se laži poruše (kao što je markos marlowa) ali opet ćete naći nešto drugo, podjednako neistinito
ali ne ide im na čast, kao što rekoh, jer onda nisu trebali ni sudjelovati u ovoj takozvanoj diskusiji, ako nisu imli želje za branjenjem vlastitog foruma

4. pokušat ćemo to izbjeći, za ubuduće (sad tu ide cinični smajli)

zoskoz

dobro, reci ti nama, nesvrstani, a sta je mama danas kuhala? sta si finog papao?

Cryptomnesia

they kept a close eye on your get well incentive

Cryptomnesia

Quote from: nesvrstani on 25-05-2010, 16:19:01
Quote from: kikec on 25-05-2010, 11:37:44
1. bezvrijedan i patronizirajući post nesvrstanog

2. ako je nasilnik markos možebitno i uspio raskrinkati marlowa, ne znači da ujedno i stinkya i kikya

3. priče oko narušenog kredibiliteta prodaj fibrinim moderatorima

4. daj, molim te, nemoj si dozvoljavat da ti jedan kiky mora neke stvari objašnjavat...
daj se sredi!

1. naravno da mi je bezvrijedan post
da sam napisao da su svi sa foruma stripovi.com spameri i debili (kao sto je napisao profesor inz) onda bi me tapsali po ledjima (kao sto ste inza)
a kad se napise neki smislen post onda je bezvrijedan i ptronizirajuć

ne govori to o njemu koliko o vam i zelji da sve sto mozete iskoristite protiv markosa
nista vam ne znaci sto ste ispali lažovi, vi ste odmah našli nešto drugo za prigovarati

3. zanemario, istina
ali sad ću se dotaknuti teme, kad ti to znači:
ovi postupci im ne idu na čast, jer su se ulogirali samo zato da se jave, a ne da opovrgnu vaše tvrdnje
znaju oni da nema s vama diskusije, jer vaše se laži poruše (kao što je markos marlowa) ali opet ćete naći nešto drugo, podjednako neistinito
ponavljam: znaju oni da nema s vama diskusije, jer vaše se laži poruše (kao što je markos marlowa) ali opet ćete naći nešto drugo, podjednako neistinito
ali ne ide im na čast, kao što rekoh, jer onda nisu trebali ni sudjelovati u ovoj takozvanoj diskusiji, ako nisu imli želje za branjenjem vlastitog foruma

4. pokušat ćemo to izbjeći, za ubuduće (sad tu ide cinični smajli)
interesantno kako se iz neutralne pozicije izvede ovakav post,ne?

nesvrstani

Quote from: Cryptomnesia on 25-05-2010, 16:31:09

ajme, već treći put isto pišem
ako vam se neda čitati ne sudjelujte

"nesvrstan sam bio na pocetku teksta, a svrstan sam postao sa citanjem
ponavljam: "svaki kredibilitet koji ste u pocetku topica imali ste izgubili kako je tema odmicala, a vrhunac je bio...."

a sto se tice sam teme: meni u džep, meni ni iz džepa kako god završilo "

nesvrstani

Quote from: Josipovitch Broznjev on 25-05-2010, 16:21:38
dobro, reci ti nama, nesvrstani, a sta je mama danas kuhala? sta si finog papao?

nije nista skuhala, isao sam u menzu
jeo sam krumpire, povrće, meso (ne znam koje)

Cryptomnesia

Quote from: nesvrstani on 25-05-2010, 16:42:48

Quote from: nesvrstani on 25-05-2010, 16:42:48

principjelan chovjek,nema shta:D

zoskoz

i jos sa tako izrazenim osjecajom za pravdu, pravo i postenje!
mogao bi daleko dogurati. ja bih mu bez razmisljanja povjerio tacke u ruke. bez bojazni.

nesvrstani

Quote from: Josipovitch Broznjev on 25-05-2010, 17:13:12
i jos sa tako izrazenim osjecajom za pravdu, pravo i postenje!
mogao bi daleko dogurati. ja bih mu bez razmisljanja povjerio tacke u ruke. bez bojazni.

pa da budemo kolege?

kikec

ma ovo uopće nije istina
nisam uzeo marlowe napade zdravo za gotovo niti sam stao uz njega
niti koristio išta od marlowe-ih optužbi protiv markosa, imao sam ionako dovoljno svojih
u dvoboju markos - marlowe bili je jasno da netko očigledno laže
i svi smo ostali postrance, čekajući raplet situacije

ajde ne laži i ne podmeći
signature

zoskoz

Quote from: nesvrstani on 25-05-2010, 16:10:37...

to brzo moze postati problem. gledaj da to nekako izvedes bez znanja mame.

mame u tom trenutku mogu upasti u krizu srednjih godina. osjete da ih sin napusta. osjete se usamljeno. osjete da mladunce mase krilima i pada u bezdan. boje se hoce li se vinuti spram neba ili pasti.
neke cak postanu ljubomorne, zlobne. jos ako cura ne zadovoljava njihove visoke kriterije za svoje pile, svoje malo sunce.

znaci paznju uvijek trazi i od mame. posjeti je, stavi glavu u krilo, vadi joj i dalje novce iz ormara (pravit ce se da ne primjecuje, ali uz blazeni smjesak znat ce da je cijenis, trebas), poljubi je u celo, gledaj je dok spava.

ali oprezno i sa curom. i cura moze biti jako ljubomorna na mamu. ne govori joj odakle ti novci, budi cvrst, pomalo grub, samouvjeren. cure vole zastitnicke tipove.

Franz Xaver von Baader

mislim da markosa najbolje srozava što su mu tipovi kao nesvrstani u taboru
tipovi koji igraju sporedne uloge, ne samo po nesporednim strip-forumima (kako si nesvrstani divno laska), nego su sporedni i u vlastitom životu... i kod vlastite cure
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Cryptomnesia

Franz Xaver von Baader

ma nesvrstani je ona kjaverotska duša koja urla na puža

Cryptomnesia

lijepa analogija na serijale,ochigledno mu manjka duha

Franz Xaver von Baader

pa svatko kome pašu nebulozna scomovska pravila, tko se zalaže za uniformnost i kontrolu, svakako je manjkav duhom (i još ponečim)

Cryptomnesia

shteta shto se trude ti isti jer se duh ne stiche jednoobraznoshchu

zoskoz

ali postoji nada. nakon dugog lutanja, nesvrstani se obratio na pravo mjesto, primarius dr. pingvin je postavio ispravnu dijagnozu (certificiranu) i terapija bi mogla biti ucinkovita.

Cryptomnesia

nesvrstani

Quote from: Josipovitch Broznjev on 25-05-2010, 20:11:33

mame u tom trenutku mogu upasti u krizu srednjih godina. osjete da ih sin napusta. osjete se usamljeno. osjete da mladunce mase krilima i pada u bezdan. boje se hoce li se vinuti spram neba ili pasti.
neke cak postanu ljubomorne, zlobne. jos ako cura ne zadovoljava njihove visoke kriterije za svoje pile, svoje malo sunce.

znaci paznju uvijek trazi i od mame. posjeti je, stavi glavu u krilo, vadi joj i dalje novce iz ormara (pravit ce se da ne primjecuje, ali uz blazeni smjesak znat ce da je cijenis, trebas), poljubi je u celo, gledaj je dok spava.

ali oprezno i sa curom. i cura moze biti jako ljubomorna na mamu. ne govori joj odakle ti novci, budi cvrst, pomalo grub, samouvjeren. cure vole zastitnicke tipove.

i to si uspio smisliti 20 sati nakon sto sam napisao post?
hahahahahaha!

ma vjerojatno si ovo prepisao sa googla, a internet ti je štekao dosad
hahahahaha
i ovo bi trebalo nekoga uvrijediti? presmijesno

nesvrstani

Quote from: kikec on 25-05-2010, 19:22:27

ma ovo uopće nije istina
nisam uzeo marlowe napade zdravo za gotovo niti sam stao uz njega
niti koristio išta od marlowe-ih optužbi protiv markosa, imao sam ionako dovoljno svojih
u dvoboju markos - marlowe bili je jasno da netko očigledno laže
i svi smo ostali postrance, čekajući raplet situacije

ajde ne laži i ne podmeći

da citiram patuljka:
prometni faks?

Cryptomnesia

Quote from: nesvrstani on 25-05-2010, 21:29:44
Quote from: Josipovitch Broznjev on 25-05-2010, 20:11:33

i to si uspio smisliti 20 sati nakon sto sam napisao post?
hahahahahaha!

ma vjerojatno si ovo prepisao sa googla, a internet ti je štekao dosad
hahahahaha
i ovo bi trebalo nekoga uvrijediti? presmijesno
ej,drug,pobijash sam sebe,ne visi niko 24 sata na internetu chekajuchi podoban argument

nesvrstani

ne visi, a odgovorio je deset minuta na moj post
i 20sati poslije sa ovim
svaka cast, brzo mozak radi

Cryptomnesia

ochigledno ne poznavajuchi ljudsku prirodu hvatash se vrlo tanku slamchicu kao jedini argument...:/

nesvrstani

Quote from: Cryptomnesia on 25-05-2010, 21:38:51
ochigledno ne poznavajuchi ljudsku prirodu hvatash se vrlo tanku slamchicu kao jedini argument...:/

ne poznajem ljudsku prirodu, ali poznajem matematiku
trebalo mu je dvije trecine dana da smisli onako jadan post
i sto je najzalosnije, on misli da bi to trebalo nekoga uvrijediti
nije ovo vrtić "Pčelica"

Cryptomnesia

Franz Xaver von Baader

nesvrstani,
prije svega dobro nam došao. postovi su ti plitki, površni i oskudni pameću, ali mi te ovdje nećemo tjerati da pišeš eseje u slobodno vrijeme i dan nam ih poklanjaš.
možeš biti baš takav kakav jesi; ako ostaneš duže u našem društvu, vremenom ćeš se popeti u hranidbenom lancu.

a da ne pričamo samo uprazno, skokni do neke od krasnih tema na kojima raspravljamo o Dylanu Dogu ili Mystereu i kaži kako ti vidiš sporne epizode; epizode koje su nam trenutno u fokusu.
a možeš staviti osvrt i na bilo koju epizodu po vlastitom nahođenju.
znaš, ovdje se malo-pomalo okuplja jet set strip-scene i dubinski analizira strip-štivo; što bi više jedan ti, jedan nesvrstani stripoljubac, mogao poželjeti?

Cryptomnesia

Ma ne,doshao je da da mishljenje o vama dvojici u vezi stripovi.com,nemoj mu to oduzeti,zaboga..

Franz Xaver von Baader

pa dobro, to je mišljenje dao. idemo dalje.
vječita dijalektika, što bi nesvrstani stao? ostao na jednoj tezi zauvijek?
sada je zreo da pređe u negatorsku fazu i preispita si stavove...

Cryptomnesia

Franz Xaver von Baader

Cryptomnesia

Franz Xaver von Baader

mislim da ovo najpreciznije oslikava fibrine moderatore:
"Sjajni momci veliki entuzijasti perspektivnih pogleda modernih shvatanja."

tu se nema što dodati ni oduzeti
svi mi ovdje tako vidimo te divne mladiće