• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Koji su filmovi dobri?

Started by Alex, 09-03-2010, 01:42:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Quote from: Ygg on 10-03-2010, 01:59:15I onda nešto zamjeraš Ghoulu za pljuvanje po Back to the Future! :roll:

koji je, btw, specijalno podešen da bude idiot-friendly.
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Na stranu što si se ovim komentarom opozvao sa gledanja Fast & Furious koji će za nekoliko dana da mi stigne na blu reju.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 10-03-2010, 02:03:54
Quote from: Ygg on 10-03-2010, 01:59:15I onda nešto zamjeraš Ghoulu za pljuvanje po Back to the Future! :roll:

koji je, btw, specijalno podešen da bude idiot-friendly.

Da, podešen je da bude idiot-friendly tako što su napisali SCENARIO, angažovali odlične GLUMCE, a onda došao Zemekis i REŽIRAO film. Prokleti američki komercijalisti!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Bobby Peru

Nema šta, da ga je gledao k'o klinac, valjda ne bi im'o ružnu reč...totalni kult generacije junaka sk8board-a i nindža kornjača...(Ako ništa, vredi pogledati bar zbog opšte kulture) Jbg, da nisam sanjario u to doba ceo fazon, sad ga ni ja verovatno ne bih pustio :(
Meni je ceo Zemeckis-ov opus potpuno infantilan, i čuvaću sva njegova izdanja svojoj deci uz autiće, sanke i prvi sk8;)

Loni

Tražio sam teme o fantazijskim filmolvima crno belog perioda.
Nisam ih našao.

Zato ću ovde preporučiti jedan dobar film iz 1960.
POSLEDNJA ŽENA NA ZEMLJI (Last Woman on Earth)

Bračni par iz Njujorka susreće muževljevog prijatelja na letovanju u Portoriku.
Svo troje odlaze na ronjenje, ali posle sata ronjenja, izlaze napolje i vide da nešto nije u redu. Penju se na brodić, ali primećuju da nešto nije u redu sa vazduhom. Zato nastavljaju da udišu kiseonik iz boce još jedan sat.
Ispostavilo se da su se svi ljudi na zemlji ugušili nekim jezivim otrovom u vazduhu.
Njih troje ostalo je samo. Dva muškarca i jedna žena.
Upravo ovo pokazaće se kao ubitačna kombinacija...

Ostatak pogledajte sami.

dvab

Preporucujem "Covek sa Zemlje"(The man from Earth) 2007.god.