• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

THE EXPENDABLES

Started by Ghoul, 18-03-2010, 13:07:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

Truman

Prvi deo je teško smeće, možda su se popravili u drugom...ipak je tu Nole. xuss
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Kunac

Ma, biće i drugi deo smeće... Ali, važno je da je zabavno.

Truman

Ako je smeće meni ne može biti zabavno ( osim u smislu - smejanje koliko je glupo ). Pri tom ne hejtujem akcione filmove, već upravo govorim u njihovoj kategoriji.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Usul

Slaj svaki put sve mladji :) koju li kremu za lice koristi  :evil: :evil:
God created Arrakis to train the faithful.

Agota

Quote from: Truman on 03-05-2012, 23:40:20
Ako je smeće meni ne može biti zabavno ( osim u smislu - smejanje koliko je glupo ). Pri tom ne hejtujem akcione filmove, već upravo govorim u njihovoj kategoriji.

Ako gledas u drustvu uvek je zabavno smece , a ako gledas sam, onda je to druga prica .
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

Dobro, možda je smeće prejaka reč... FIlm definitivno ima neku upotrebnu vrednost. Meni je prijao. Videti sve te face na okupu je samo po sebi dojajno. Ali se ne zanosim u smislu da smatram da je to neki posebno kvalitetan film. Plaćenici su holivudski akvivalent koncerta u Areni Volim 90-te...

Agota

Quote from: Kunac on 04-05-2012, 00:22:46
Plaćenici su holivudski akvivalent koncerta u Areni Volim 90-te...
Pa,dobro,jeste.  :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Milosh

Na osnovu ovog trejlera nastavak deluje kao bolji film od prethodnika mu, a kad to kažem mislim pre svega na (nadajmo se) bolje akcione scene...

Kunac

Quote from: Agota on 04-05-2012, 00:27:49
Quote from: Kunac on 04-05-2012, 00:22:46
Plaćenici su holivudski akvivalent koncerta u Areni Volim 90-te...
Pa,dobro,jeste.  :)
da ne bude zabune... ekvivalent.... :-D

Quote from: Milosh on 04-05-2012, 00:29:04
Na osnovu ovog trejlera nastavak deluje kao bolji film od prethodnika mu, a kad to kažem mislim pre svega na (nadajmo se) bolje akcione scene...

Da... Upravo!

Alex

Quote from: Milosh on 04-05-2012, 00:29:04

THE EXPENDABLES 2 je za (skoro) klasu bolji od prvog filma. Bolja je režija - Simon West definitivno bolje režira akciju od Stalonea. A prijatno iznenađenje je da i u dramskom delu scena ima primetnog napretka.

Naravno, još uvek je to "glupi akcioni film" čiji je osnovni cilj da se što više akcionih junaka prikažu u istom filmu u raznim kombinacijama, umesto da se cilja na nešto ozbiljnije što se tiče ideje, priče i zapleta.

Ali, kao vrlo laka zabava, sa jedinstvenim retro-nostalgičarskim šarmom (ovog, sada već serijala), meni funkcioniše.

6/10
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

Quote from: Lord Kufer on 26-10-2012, 01:47:23
Za decu do uzrasta 12 godina.

Prvenstveno za njih.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture