Author Topic: Komentar Mikove price...  (Read 17679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Miko

• 4
  • 2
Komentar Mikove price...
« Reply #50 on: 13-10-2002, 08:56:28 »
Quote from: "Hanibal"
Sada je ubedjen da je veliki pisac i svi koji tvrde suprotno su mu neprijatelji.

Gresis. Verujem da je vecina komantara, strucnih ili manje strucnih, data iz dobre namere, i nikome nisam uzeo za zlo...

Broker

• 2
    • http://www.datavoyage.com/sfbay/
Komentar Mikove price...
« Reply #51 on: 13-10-2002, 15:15:52 »
Quote from: "Hanibal"
Sada je ubedjen da je veliki pisac i svi koji tvrde suprotno su mu neprijatelji.

Posle vam je čudno ako neko ima loše mišljenje o vama i ako vas izbegava...

Hanibale ovo si potpuno izmislio i siguran sam da nimalo nema veze sa faktičkim stanjem. Miko je sasvim zrelo reagovao na sve kritike i nikome ih nije uzeo za zlo.

To što mu je zasmetalo što je Boban njegovu priču nazvao splačinom je sasvim normalno jer nije normalno davati takvu ocenu na nečiji rad. I meni je to isto zasmetalo. Ali hajde, Bobanu je poznat po tome da ne bira reči, ali tvoj komentar je zaista gnusan do srži.
SFBAY -  OnLine SF biblioteka

Melkor

• 5
  • 3
Komentar Mikove price...
« Reply #52 on: 13-10-2002, 16:17:21 »
Ako nista drugo, stvarno treba hrabrosti pa poslati Bobanu pricu da je iskritikuje. Ja ne bih smeo direktno kod Bobana.
 Miko ne smes da dozvolis da te ijedan komentar pogodi, makar za tvoj rad rekli "splacine". Opusti se. Fora je da sad pogledas tu pricu koju su ljudi toliko iskritikovali i da razmislis kako bi je sad napisao, pa napisi novu sa tim znanjem.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Boban

• 3
Komentar Mikove price...
« Reply #53 on: 13-10-2002, 20:12:39 »
Svako ko je moju rec "splacina" protumacio bilo kako osim kao dobronamernu zajebanciju, ima problem u spoznaji okoline.
Gde li nestade srpski smisao za humor?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Miko

• 4
  • 2
Komentar Mikove price...
« Reply #54 on: 13-10-2002, 20:36:51 »
Okej, okej... normalno je da se nesporazumi dešavaju kod takvog vida neformalne komunikacije kao što je internet. Možda sam i ja pogrešno shvatio poneke vaše komentare kao pomalo zlobne, mada verujem da niste tako mislili.
A to što sam priču poslao kod Bobana... hrabrost ili ne - on je jedini za koga znam da se bavi time. Jeste, "horizonti" su mi malo uski.
Zato bih rado primio vaše predloge za mesta na koja još mogu poslati priče (vremenom - kada bude novih, boljih priča), a ne samo kod Bobana.
Ne bojim ga se :D ali da ne jašim samo po njemu.

Miko

• 4
  • 2
Komentar Mikove price...
« Reply #55 on: 13-10-2002, 20:40:10 »
Bobane, ne zaboravi da sam ja iz Subotice, a srpski i Lalinski humor se jako razlikuju :D