• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Re: Oto Oltvanji - Kičma noći (2010)

Started by crippled_avenger, 09-05-2010, 03:04:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

crippled_avenger

Inače, ja nisam čitao Čanka ali sam čuo da je priča serije zapravo samo par strana u knjizi. :)

zakk

Ma nisam ni ja čitao Čanka, al "Ravnica" je spomenar: brdo fotografija sa kojom rečenicom ispod, i kao povremeni ispad - ima i nešto teksta.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

crippled_avenger

Pa moguće. Ne znam, ali mi je pričao neko da mu je pričao scenarista serije da je to bukvalno samo deo te neke veće celine. Dakle, može biti da je spomenar.

Dirty Old Man

Dobro bre, majku mu, od Ota pređoste na Čanka. Onaj bilmez ne bi mogao da napiše nešto nalik "Kičmi" da je još toliki.
Bez starca nema udarca.

johnson bronson

Quote from: Dirty Old Man on 11-05-2010, 20:34:48
Dobro bre, majku mu, od Ota pređoste na Čanka. Onaj bilmez ne bi mogao da napiše nešto nalik "Kičmi" da je još toliki.

Cripleu nije važna tema, sve je gorivo za njegovu mašineriju. Ja ga turam u fijoku sa sofistima.

crippled_avenger

johnsone, jesi ti čitao KIČMU NOĆI?

Boban

jb nije pročitao nijednu knjigu u ovom veku.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

crippled_avenger

Bobane, vrlo lako bi nas jb mogao poraziti pitanjem, "I jesam li nešto propustio?" :)