• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

Started by Boban, 19-09-2003, 10:28:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

SIMERIJANAC

Quote from: Harvester on 03-09-2011, 03:01:11
Zar nekog stvarno zanima koja od te dvije gomile invalida i nesposobnjakovića će da bude "šampion"?

Vala, Harvi,tema o domaćem prvenstvenom fudbalu bi mogla komotno da se prebaci u temu sa ovim naslovom.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

CorwinM

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-07-2011, 11:52:14
Quote from: CorwinM on 01-07-2011, 11:42:40
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-07-2011, 11:38:48
Quote from: CorwinM on 01-07-2011, 11:29:18
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 30-06-2011, 22:30:40
O da. CG je zasigurno, i to po rezultatima, 16. svetska fudbalska super sila. Upišaću se a pelene nisam podmetno.
A ne nego smo potplatili nekog iz FIFA da nam to lažira, samo da bi zajebavali Srbe. Aj odjebi.

Odjebi mamu svoju. Sve u paketu sa Fifinom listom.
Odjebi mamu svoju??? hahahahahaha
Dragi Von Stauffenberg, muda za bubrege možeš prodavati i na nekoj drugoj pijaci.

Nakon remija sa Englezima u Podgorici, mi idemo u baraž. Kako ste vi prošli, nešto nisam ispratio?
There are no desperate situations, there are only desperate people.

pokojni Steva

Quote from: CorwinM on 12-10-2011, 18:52:53
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-07-2011, 11:52:14
Quote from: CorwinM on 01-07-2011, 11:42:40
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-07-2011, 11:38:48
Quote from: CorwinM on 01-07-2011, 11:29:18
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 30-06-2011, 22:30:40
O da. CG je zasigurno, i to po rezultatima, 16. svetska fudbalska super sila. Upišaću se a pelene nisam podmetno.
A ne nego smo potplatili nekog iz FIFA da nam to lažira, samo da bi zajebavali Srbe. Aj odjebi.

Odjebi mamu svoju. Sve u paketu sa Fifinom listom.
Odjebi mamu svoju??? hahahahahaha
Dragi Von Stauffenberg, muda za bubrege možeš prodavati i na nekoj drugoj pijaci.

Nakon remija sa Englezima u Podgorici, mi idemo u baraž. Kako ste vi prošli, nešto nisam ispratio?

Vojvodina još uvek nije član ni FIFA ni UEFA. Pitaj Srbijance za šta te to već interesuje  :lol:

Anomander Rejk

I sad su se raskukali likovi poput Kosana i Đorića... po Kosanu je kriv Klemente, a Đorić udara po Antiću i Pižonu, dotični je zaboravio s kakvim je  uspesima sam vodio i A selekciju i mlade...
Tajno pišem zbirke po kućama...

Plut

Došao Nemanja Vidić u crkvu da se ispovedi:

Nemanja (N): Oče zgrešio sam, opsovao sam Boga na utakmici.

Pop (P) : Dobro sine, dešava se, a kako se to desilo?

N: Pa igrali smo utakmicu, ja sam napadač, i dobijem loptu sam pred golmanom, šutnem i on mi odbrani, odbije loptu u korner.

P: I tada si naravno opsovao?

... N: Ma nisam, nego smo izveli korner i ja udarim loptu glavom, ona pogodi prečku i golmana i opet ode u korner.

P: Tada si sigurno opsovao?

N: Nisam, opet smo izveli korner, i odbije se lopta do mene, ja prediblam dva igrača, obiđem i golmana, šutnem, kad protivnički igrač rukom odbrani gol...

P: To je to, tad si opsovao?

N: Ne, uzeo sam da šutiram penal.

P: Nisi valjda i penal promašio j*bo te Bog!

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

M.M

Pita učiteljica:"Perice šta je tvoj tata?"
Perica odgovara: "Moj tata je muška striptizeta u klubu za pedere, i igra go pred drugim muškarcima. Ponekad, kad mu dobro plate, uzme sobu u jeftinom motelu, pa spava sa njima."
Učiteljica u šoku izvede Pericu iz učionice I upita ga: "Perice, nije valjda to istina?"
Perica odgovara: "Nije. Moj tata igra fudbal za reprezentaciju Srbije, Ali me je bilo sramota da priznam pred drugom decom."

:|  :|  :|
Nijedan poraz nije konačan.

Petronije

Svaka cast kockastima, voleo bih da prodju i Bosanci pa i Crnogorci da se vidi koliki smo slepci.
Arm the Homeless

Karl Rosman

Jeste, stvarno odigrase ljudi k'o pravi.
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

pokojni Steva

Uf, da, ništa slađe neg tući turčina kući!
Nego, nije li Savo Milošević savetnik/pomoćnik crnogorskog selektora? Nemaju šanse :-)

Franz Xaver von Baader

antemurale christianitatis, kakvo razvaljivanje Turaka usred Istanbula!
uzvrat bih stavio simbolično u Sisak.
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Truman

Vidim da su svi digli ruke od naše reprezentacije jer niko ne komentariše što smo pukli od sombrerosa 2-0. xuzi
Ja da valjam ne bih bio ovde.

pokojni Steva

A što će tek da puknu od Hondurasa!

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

pokojni Steva

Ostalo da se reprezentacijom Srbije još nisu omrsile jedino kornjače sa Galapagosa.

Anomander Rejk

Ala Portugal odera BIH... lele...  xuss

Truman

Anomander Rejk

Ne pomaže ni Gasprom...  :)
Sad se nemaju na šta žaliti, imali su i penal, i džaba.

Third Eye

I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Truman

Bio na stadionu - jad, beda i tuga. Od one sramote na poluvremenu da su se pokoškali i da su igrači Partizana ostali na terenu ( koliko ja pratim fudbal to se nikad nije dogodilo ) preko sukoba između Bajkovića i Vilotića nakon drugog primljenog gola do tuče između Mezenge i Petkovića. Nije lako biti navijač zvezde ovih dana...

Petronije

Kakve tuče? Daj neke detalje, nisam čuo da su se tukli...
Arm the Homeless

Albedo 0

Mislili ste da ćete gol da date ako vam u timu budu ribe sisate, guzate, krakate, glavate, nogate... i ostrugale pete! 8-)

DOMINIRAJ! 8-)

Anomander Rejk

Izgleda da je došlo do neke frke u Zvezdi posle utakmice, navodno tuča i sabotiranje stranih igrača u timu od domaćih...Prosinečki je bio lud gde je i dolazio, što mu to treba, u timu koji selektiraju Lukić i Adžić ni Murinjo ili Venger ne bi napravili ništa smisleno. Ej njima Šćepović i isluženi Vukić pokazuju kako se igra.

Petronije

Quote from: sportalNešto je trulo u svlačionici Crvene zvezde! Posle poraza u 141. "večitom derbiju" i verovatnog gubitka titule, na površinu je isplivao "prljav veš" iz prostorija podno "Marakane", što je jasno bilo uočljivo na samoj utakmici, i u tunelu po završetku meča, kada su se najpre sukobili Borha i Petković, a onda, navodno, fizički obračunali Kolumbijac i Vilotić. To je bila kap koja je prelila čašu nezadovoljstva kod Južnoamerikanca, koji je, u razgovoru za Novosti, priznao da pojedini domaći fudbaleri sabotiraju strance!

- Izgleda da pojedini igrači nama strancima namerno otežavaju igru na terenu i sabotiraju nas. To je jedan grupa kojoj se očigledno ne sviđaju inostrani fudbaleri i imaju nešto protiv nas. Oni nas teraju da se osećamo loše, naročito Vilota. Kad god se gubi, uvek smo mi krivi. Zbog toga je tako loša atmosfera u timu i zato gubimo - bez dlake na jeziku pričao je Borha.

Kolumbijac je najavio da bi zbog takve situacije uskoro mogao da ode iz kluba.

- Razmišljam o odlasku iz Zvezde jer me nikad u karijeri saigrači nisu tretirali loše kao ovde. Prvi put mi se u životu dešava da igram u klubu gde me sabotiraju domaći igrači. A, meni je posebno teško, jer sam daleko od domovine i porodice. Neću da ostanem ovde i da radim sa nekim igračima koji misle da su bolji od stranaca. Mi smo došli da im pomognemo, ne da im naudimo - zaključio je Kolumbijac.

Stvarno svašta...
Arm the Homeless

varvarin

Da sam ovako nešto napisao ja - vama bi, jel da,  bilo jasno... Ali kad ovo napiše poznati politički analitičar - e, onda je interesantno:  :mrgreen:

http://www.politika.rs/pogledi/Missa-Djurkovich/Posrtanje-srpskog-sporta.sr.html

Мишa Ђурковић

Посртање српског спорта 

"...Из свега што се дешавало последње деценије у спорту намећу се чини се две хипотезе: лако је уочљив константан пад квалитета и успеха наших врхунских спортиста, посебно у колективним спортовима, и друго, некакви успеси се још увек постижу само тамо где је сачуван начин рада, систем па чак и кадрови из комунистичког и Милошевићевог периода.  Логично следи да су најгоре прошли спортови и клубови у које су се директно умешали новопридошли ,,спортски радници" из нове политичке гарнитуре која се на власти врти током последњих година.

...
Друга хипотеза врло лако се показује стањем у појединим спортовима и клубовима. Два колективна спорта која се још држе и у којима постижемо велике успехе јесу одбојка и ватерполо. Одбојку води стари ,,социјалистички" функционер Боричић који је успео да одржи систем рада постављен још почетком деведесетих. Исто се може рећи за рад ватерполо савеза у коме су и даље главни људи Манојловић и Шоштар.
Да не помињемо рукомет у коме смо некад били светска сила, а чак и деведесетих освајали медаље. Ипак, најтрагичније је у два најважнија спорта. Фудбалска репрезентација пропустиће већ треће европско првенство заредом. Последње је било у Холандији 2000, још за Слобина вакта. Ишли смо додуше на два светска првенства заредом, али на оба нисмо прошли групну фазу. Домаћа лига се одвија с минималним бројем гледалаца и чини се да јој је једини смисао да се производе талентовани клинци које менаџери, стварни господари нашег фудбала настоје што пре да продају. Неки систем и резултати могу се видети једино у Партизану (два пута Лига шампиона), и то захваљујући томе што се Зечевићев систем очувао и што нове власти ту нису успеле да се пробију. Тамо где јесу, дакле у Звезди, имамо перманентно пропадање јер су послове преузели људи који са читавим фудбалским системом нису ни у каквој вези..."   :)

Mica Milovanovic

Odbojka opstaje zbog sjajnog rada jednog čoveka - Aleksandra Boričića.
Vaterpolo opstaje zbog dobrog rada vodećih ljudi, ali pre svega zbog činjenice da vaterpolo igra 10 zemalja na svetu i da tu para nema.
Kakav je to bio previše kvalitetan rad u socijalističko vreme u sportu, pa da ga više nema?
Što onda nismo imali tenisere svetskog glasa, a sada ih imamo? Gde mu je tu njegova teorija?
Šta smo to predstavljali nekada u fudbalu, a bili smo tri puta veća zemlja?
Ovo što se dešava su neminovni ciklusi u sportu i potpuno je neprimereno vezivati ih za sistem...

Mica

Anomander Rejk

Odera Robijeve pulene i Voša... rutinski  :)

Albedo 0

ode dječak plavi, cigani su ludi ako ga i dalje zadrže kao trenera. Doduše, možda planiraju da pojačaju tim tokom januarskog roka, ali nije samo do tima, Robi je jednostavno loš trener.

Petronije

Šabanski b92 ne prenosi klasiko  xuss
Arm the Homeless

tomat

moze i Ferguson da ih trenira, nema tu leba, i to kao zvezdas kazem.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

pokojni Steva

Kako B92 nezvanično saznaje u toku su završni pregovori između predsednika Partizana Dragana Đurića i menadžera Avrama Granta, bivši trener Čelsija i Vest Hema.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=12&nav_id=573193

Anomander Rejk

Kakvi likovi... Delije... stub srpstva, i taj rad  :x. Objasniše ljudi Piksiju, legendi našeg fudbala, gde ne može a gde može piti kafu... sramota.

pokojni Steva

Apija u Vojvodini?! Drogba i Esijen u NS 10. marta, prate meč Vojvodina - Metalac?! Ovog se ni NewsNet nije setio.

Anomander Rejk

S ovakvom igrom teško će Partizan i u Ligu Evrope.
Nema šta, međusobni skor zadnjih godina i rezultati jasno govore, kiparski fudbal je klasa iznad srpskog klupskog fudbala.

Petronije

Ja sam prognozirao 2-2. Jedino mi nije jasno kako oni za milion i kusur evra nađu 15 crnaca koji ovako trče a mi ne možemo 3 da skrpimo za te pare a da valjaju.
Arm the Homeless

Karl Rosman

Quote from: Petronije on 09-08-2012, 07:21:52
Ja sam prognozirao 2-2. Jedino mi nije jasno kako oni za milion i kusur evra nađu 15 crnaca koji ovako trče a mi ne možemo 3 da skrpimo za te pare a da valjaju.
Ja sam iz 1-1  :oops: 

Dobro ti je ovo poredjenje!!!  xrofl xrofl xrofl
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Albedo 0

prođoše cigani ni krivi ni dužni!  8-)

Truman

Mene bi bilo sramota da slavim posle onakve pobede. :x

raindelay

Quote from: Truman on 09-08-2012, 21:58:53
Mene bi bilo sramota da slavim posle onakve pobede. :x

xtwak And just because you're gay I won't turn you away  xtwak

I had an uncle who once played for Red Star Belgrade

od 1:00

Billy Bragg - Sexuality video
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Truman

Anomander Rejk

Izmišljeni penal u poslednjem minutu... tako se sudi u poštenoj Austrougarskoj  :mrgreen:.

Karl Rosman

Malopre cuo:

danas je Dan Lige UEFA, i mi smo popili malo
na televiziji igra Partizan, mi se sjecamo ljepsih vremena
da bi danas, bilo bolje, oni su kupili masu igraca
i ne sanja se vise stari san
da se osvoji trofej
ili ode van.

xrofl

Petronije

Arm the Homeless

Anomander Rejk

Partizan se nekako provuče, uvali ga Bugarin  xjap.
Za Zvezdu, šta reći... svaka čast za borbenost, ali brate ne smeš da primaš dva gola sa igračem više... mada, nešto mi se čini da se protiv naših klubova olako sviraju penali u 90+minuti, prvo Vojvodina, pa Zvezda.

pokojni Steva