• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

Started by Boban, 19-09-2003, 10:28:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Truman

Prezime je formalnost, nema u sebi mnogo srpske krvi i rođen je i odrastao u inostranstvu. Voleo bih da vidim i nekog meleza u repki...to bi nam dalo neki šmek ako već nemamo kvalitet.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Petronije

Pa da, šmekerske reprezentacije postižu rezultate, a ne kvalitetne. :lol:

Krsta Klatić Klaja

ладно bbc тврди да је Радован радио као психолог у фк црвена звезда 1983. :)
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truman

Truman

Filaret

Оно недоношче код Грофа... јебига оно ни отац но само мајка мож да воли... ал ајде нека проба

Filaret

Наравно мислим на Андрију Живковића

Filaret

на кога бих другог....

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Alexdelarge

b92, baš se čudno piše njuznet!

Savo predložio Nikoliću: Dajte orden Toletu

Skupština FSS jednoglasno je podržala inicijativu Sava Miloševića da predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikuje Tomislava Karadžića.

Milošević je predložio da Nikolić odlikuje bivšeg predsednika Saveza ordenom Nemanje drugog reda.

"Karadžić je dao nepobitan značaj je FSS, svojim znanjem i karakterom dok je bio je funciji predsednika. Karadžić je decenijama pomagao, pokazavši kompletan put", rekao je Milošević na sednici Skupštine.

Karadžića je danas imenovan za počasnog predsednika FSS, nakon što ga je na čelu zamenio Slaviša Kokeza.

Milosević je dodao da je Karadžić mnogo uradio još od doba FS Jugoslavije, pa sve do danas.

"Na najbolji mogući način zastupao je interese srpskog fudbala. O njemu mogu da pričam mnogo i opet neću reći dovoljno. Čast je bilo raditi i poznavati Karadžića".

Milošević je podsetio da je isto državno odlikovanje dobio Miljan Miljanić.

"Reč je o definiciji izuzetnom sportskom radniku, kakav je Karadžić", zaključio je Milošević.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=05&dd=20&nav_id=1133812
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Truman

Аксентије Новаковић

Баљезга пијаница матора, јер како то да су у "националистичком" клубу и двојица играча која поседују хрватске пасоше?
T2 irritazioni risuscitare dai morti.

http://www.istrebljivac.com/blog-Unistavanje-pacova.html

Petronije

Pa lepo je blic onomad pisao da  sotona lično obitava u FKP. I sveštena lica su upozoravala na to. Ovo je samo logičan rasplet, i što se mene tiče, ako su stvarno šurovali sa nečistim silama, neka propadnu!

Krsta Klatić Klaja

lijepo reče neki analitičar, Partizan ne može nikoga da dobije bez dva napadača, nije jasno zašto furaju taj 4231 stil...

Petronije

Ma jok, 666 stil furaju, nema uspeha dok ne dovedemo sveštena lica u prostorije i na travu da osveštaju. I to je pitanje, verovatno ćemo morati i do kosova da skoknemo da se slikamo sa decom za blicZ.

Ultras

Quote from: Petronije on 01-08-2016, 11:22:00
... verovatno ćemo morati i do kosova da skoknemo da se slikamo sa decom za blicZ.

Stvarno misliš da bi to bio neki napredak?
Dosta što je trener otišao, sad je mirna Bačka...

Petronije

Samo se ti sprdaj, neće bolesni kompleksaš večito vladati Srbijom.

Nego, vraća nam se ćelavi prepotentni trener.

Krsta Klatić Klaja

ćelav kao Vermez ili, ono, baš ćelav!?!?!

treba nam neki Dijara, ubica cigana.

Ultras

Quote from: Petronije on 01-08-2016, 20:07:51
Samo se ti sprdaj, neće bolesni kompleksaš večito vladati Srbijom.

Quote from: Pizzobatto on 01-08-2016, 20:36:02
treba nam neki Dijara, ubica cigana.

Znači, čeka se sledeća sezona  :lol:
Ili neka od sledećih  :lol:

Ultras

Quote from: Petronije on 01-08-2016, 20:07:51
Nego, vraća nam se ćelavi prepotentni trener.

Quote from: Pizzobatto on 01-08-2016, 20:36:02
ćelav kao Vermez ili, ono, baš ćelav!?!?!

Ako je stvarno Vermez, to je do jaja.
Sećam se njegove izjave pred meč sa nekim (fudbalski bednim) Rumunima: "U ponedeljak sam dobio kasete sa njihovim utakmicama i od tada ne spavam..."  :-|
Kakav teatralac, prevarant i hohštapler  :mrgreen:  Bilo bi dobro da se vrati.  xrofl

Ultras

Setih se koji su Rumuni u pitanju: Ocelul  :evil:

Petronije

Vi niste normalni, majke mi. Pa ima li ćelavijeg i prepotentnijeg lika od...

Krsta Klatić Klaja

Kako prenosi Žurnal, Nikolić je dao potvrdan odgovor čelnicima Partizana, ali uz napomenu da želi potpis na tri godine kako bi dobio potvrdu u dugoročnoj saradnji.

Petronije

Pametan čovek. Ako će već da bude pajac u predstavi, bar da ne bude za džabe.

Anomander Rejk

Ništa ni od Zvezdine LŠ, zeznuše braća Bugari...
Tajno pišem zbirke po kućama...

Petronije

Ma kakvi crni Bugari, sve stranci. Normalno da su bolji. Oh, wait...

Petronije

Nego žao mi Čovića, ne sme ni polovnog Bjelicu Milka da dovede dok se ne vidi dokle će ova kapitalna investicija vlade Srbije da stigne u evropi. Don Terza okrenuo slavinu na svoju stranu i ne haje za najmoćniji kk u regionu. Čudo da Čović sad nije iskoristio svoje magične moći sposobnog biznismena. Mada očekujem da mu se uskoro vrati sisa, možda još 2 utakmice i gotovo. Jebiga, da je premierova super liga u pitanju, ono bi bio crveni za protivničkog igrača, a i šta im znači samo jedan penal?

Petronije

Čisto da se zna, ovaj propali sport me apsolutno ne zanima, piskaram iz čiste zlobe :evil: Čak bih i voleo da se plasiraju u LE i da ćoravi izduva za pare, jer zna se koji sport je omiljen bolesnom kompleksašu sisatom pederu. Ali teško, treba još para. Možda sledeće sezone.

Son of Man

U drugom delu ovog videa sam objasnio to sa crncima.

http://youtu.be/MF61bCwNCzE

Krsta Klatić Klaja

Dzimi Gitara

Počinje LŠ, a RTS je naše pravo da utorkom LŠ gledamo na Areni koju nemamo, a čiji je država suvlasnik.

Kako beše ona fora sa streamom preko ruskih sajtova? Neko je objašnjavao, ali sam zaboravio gde i kako se to uopšte radi. Sportlemon i sl. se prekida svaka dva minuta.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Petronije

Sopcast player instaliraj + livetv.sx za linkove

Dzimi Gitara

Quote from: Petronije on 13-09-2016, 14:26:37
Sopcast player instaliraj + livetv.sx za linkove

E to, i mislio sam da si ti objašnjavao. Hvala.

Petronije

Nema na čemu, javi se ako zapneš, mada nema šta. Imaš u opcijama da namestiš plejbek strima preko svog instaliranog plejera, onda grafička karta vrši dekodiranje i procesor se ne dernja i ne greje, ne znam da li sam to spominjao.

I tražiš linkove sa što većim bitrejtom, naravno ako imaš dovoljno megabita interneta. Gledaj da pustiš bar 15 - 20 minuta pre početka, posle se teško zauzima mesto, mada za lš ima uvek.

Dzimi Gitara

A gde tačno idem za linkove? Kad odem u "emitovanje" on mi otvara tekmu u pretraživaču, a kad kopiram link iz pretraživača onda mi sopcast pokazuje "invalid adress". Ima neka korejska tekma lajv trenutno, pa iosprobavam.

Petronije

Nema verovatno ta utakmica sopcast linkove. Videćeš večeras, kad otvoriš neku "jaču" utakmicu, ikonice pored linkova, ima ih nekoliko vrsta. Prepoznaćeš sopcast linkove, ne brini. Automatski će ih otvarati.

Petronije

Ovih dana ću sklepati jedan mini tutorijal sa sve skrinšotovima i otvoriti temu, nek' stoji.

Dzimi Gitara

PSŽ - Arsenal, idealno za test vožnju.  xcheers

Petronije

Evo ja pustio da probam, PSŽ Arsenal, šljaka, slika perfektna.

Dzimi Gitara

Truman

Krsta Klatić Klaja

Која неправда са Спортингом...  Реал ако ишта уради ове године биће чудо, ни сами не знају како су ово добили

Krsta Klatić Klaja

Boban

Quote from: Pizzobatto on 15-09-2016, 11:53:01
Која неправда са Спортингом...  Реал ако ишта уради ове године биће чудо, ни сами не знају како су ово добили

to su ti govnjivi Španci; oni NIKADA nemaju dobru formu na početku, provlače se i polako uzimaju zalet.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truman