• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

Started by Boban, 19-09-2003, 10:28:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Truman

Ja da valjam ne bih bio ovde.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Aco Popara Zver

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Aco Popara Zver

Truman

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/saznajemo-ofk-beograd-se-seli-u-zajecar/

naprednjacka bagra je izgleda namirisala da je zemljiste oko stadiona OFK Beograd primamljivo i resila da ga iseli van Beograda. Prevazisli su sebe po ko zna koji put.

Truman

Meho Krljic

Maroko upravo dobija Argentinu 2:1. Pa vi sad vidite.

Meho Krljic

Dobro, ovaj izjednačujući gol Argentine je za anale  :lol:

džin tonik

vidili smo.
meho vec skoro zapjevao futbols kamin hom u saharu. :lol:

Truman

Nas bi i Maroko i Argentina odvalili tako da ne vidim poentu.

Truman

CZ ušla u LŠ i osvojila 18M. Nije loše za posrnulog giganta. U samom takmičenju zaista nemam nikakva očekivanja.

Truman

Meho Krljic

Zvezdni igrači postavili ofsajd zamku pa se u nju uhvatili sami  :lol:

tomat

Novi format lige šampiona je osmišljen da zvezdu ne trpaju 3 tims nego 35.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Kolegama s posla sam pre ovog kola rekao da će CZ da osvoji nula bodova. Oni meni - ma neee, nema šanse.

Meho Krljic

Petarda u Beogradu.  :shock:  Štutgart je, naravno, oslabljen, al pet komada je pet komada, rispekt.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic

Quote from: Meho Krljic on 02-12-2024, 16:05:14
Meanwhile preko puta u Humskoj:

Trener Partizana Savo Milošević podneo ostavku zbog plate

A navodno ga je i Mijat smarao i govorio mu ko treba da igra a ko da sedi na klupii Savo bio u fazonu, brt, vodi ti onda tim i ode.

Petronije

Zakačili se oko igrača navodno. Saznaće se verovatno ovih dana šta je uzrok.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Arm the Homeless

Truman

Meho Krljic

Truman

Quote from: Meho Krljic on 30-03-2025, 22:18:26Golman Partizana protiv, jelte, okupatora:

https://x.com/i/status/1906388364091101611

Meho, možeš li nam opisati kontekst u kom je nastao konflikt?

Meho Krljic

Truman

Hvala, tako nešto sam i očekivao. Samo je pitanje da li ovo ima veze s tim što je golman prethodno podržao studente.

džin tonik

...ali nije otisao nogomet!

Hrvatska srušila Češku 5-1: Ključna pobjeda Vatrenih na putu prema Svjetskom prvenstvu

QuoteHrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je izuzetno važnu pobjedu 5:1 nad Češkom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, zadržavši tako izglede za izravan plasman na najveću svjetsku nogometnu smotru. Vatreni su na osječkoj Opus Areni pokazali borbenost i kvalitetu, a ključni trenutci susreta donijeli su prijeko potrebne bodove i novu dozu optimizma među navijače.

(...)

Aco Popara Zver

ovo klupsko prvenstvo zapravo nema gdje da se gleda?

Petronije

Nemam pojma, batalio sam fudbal odavno. Gledam samo mundijal i to kad naši ispadnu, znači odmah posle grupne faze.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

i ovo je kao neka vrsta mundijala haha

Bajern odro novozelandski tim 10:0, što znači u suštini Liga šampiona sa sveckim amaterima i Mesijem

u suštini trajaće mjesec dana kao klasično prvenstvo, 8 grupa sa 4 tima...

ali izgleda da nema prenosa u regionu, što znači samo internet...

Aco Popara Zver

Partizan odigrao vrhunsko poluvrijeme, sad još i drugo poluvrijeme  :mrgreen:

Petronije

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

idemooooo!

sad još demba sek da nauči igrat fudbal i prolazimo!

džin tonik

Zašto nas ljevičarski mediji guraju u zajedničku ligu s gorima od sebe?

QuoteNedavno je srpski nogometaš Nemanja Matić, zvijezda Zvezde, za Sportske novosti istaknuo kako "zajednička regionalna liga može spasiti nogomet u regiji". Prema njegovim riječima, nakon deset godina ovog projekta, kvaliteta nogometa mogla bi dosegnuti razinu najboljih europskih liga...

(...)

nedostaje opis potencijalnih susreta koje bi odlucivali beogradska medijska priprema, ucjene i paravojni terorizam, a ne sportsko umijece. a ni "ljevicarski mediji" realno nisu ljevicarski, vec jugonacisticki ili prikriveno velikosrpski.

Petronije

Jeste da mi je Zosko na ignore, ali morao sam da vidim šta je linkovao na temi o sportu jer takve njegove akcije su uvek bile urnebesne, i nisam se prevario. Ajde što ovaj "novinar" koji ne bi da meša politiku i sport ali po svaku cenu želi da sačuva ideju nacionalnog fudbalskog za dom spremnog identiteta hrvatske, nema očigledno pojma ko je uopšte Nemanja Matić (Zvezdina zvezda  xrofl ) ali argument "zašto da igramo fudbal sa lošijima od sebe" mu je stvarno legendaran. Ne znam samo kako se nije zapitao kako to funkcioniše košarkaška jadranska liga i zašto dođavola hrvatski klubovi žele da igraju košarku sa boljima od sebe? 😂
Arm the Homeless

Meho Krljic

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

...al zato MMA na tribinama kidamo:

https://vreme.com/vesti/novo-zanimanje-u-srbiji-batinanje-ljudi-koji-pumpaju-na-utakmicama/

(Tekst je slab ali su činjenice, mislim, dosta jake)

Truman

Kako mi je drago što je Ćaci selektor popio petardu. Englezi, samo napred.  :|
Ovo kolo kvalifikacija je inače bilo ludilo sa brdo golova, ubedljivim porazima itd. Tako da nismo jedini.  :mrgreen:

Truman

https://www.danas.rs/sport/aleksandar-stankovic-debi-za-srbiju/

Sin Dejana Stankovića u reprezentaciji, mogao bi da bude dobro pojačanje.

Truman

Konačan slom Piksijevih orlova. Tako i treba da bude. Da vidimo da li će podneti ostavku.

Meho Krljic

tomat

Jel priča o Vujadinu Saviću i trandži može u ovaj topik :lol:

Juče se ceo dan o tome priča, fuzbal malo ko komentarisao.

Meho Krljic

Ajebiga. Varo Mirku godinama javno i sa apetitom, pa ništa. Čim se povaljao u senu sa trans ženom ispade skandal, mostly jer je, kao i otac mu, godinama emitovao auru porodičnog kozervativca...

tomat

Što reče neko nije sramota biti sa trandžom, sramota je biti SNS.

Meho Krljic

Ne samo da nije sramota imati intiman ili emotivni odnos sa trans osobom već nikog na svetu za to ne bi trebalo da bude briga. Tvoja intima je tvoja intima itd.

Sem, naravno, ako je u pitanju čovek koji je godinama srao po kvir osobama. Onda, jebiga, ispada da je karma kučka.