• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

Started by Boban, 19-09-2003, 10:28:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

tomat

Vujadin više nije deo stručnog štaba FK CZ. Mislim, što je mnogo mnogo je, da je barem guzio ko domaćin, a on izgleda primo, preko nekih stvari se ne može preći.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Petronije

Svašta je radio, tako kažu upućeni, plus je na drogama u fulu. Gospođa-din ga je planski snimila i ucenjivala, pa kad ga je tata Dule izvalio, ovaj mu sve priznao pa su otišli u policiju i namestili je za ucenu. Samo što su onda snimci prosleđeni pa se saznalo. Iskreno, briga me ko jebe Vujadina Savića, ali mi se kenja više od njih komplet, ajde više u pičku materinu i Mirka i Dule i svi, ne silaze sa tabloida, još ovog uvalili u Zvezdu da bude trener. Valjda ih neću gledati neko vreme.
Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

Ne znam šta vas čudi. Što bi Mirka rekla "treniralo se"!!  :evil:

Čovek je jednostavno profesionalac, trudi se da ostane u formi i u penziji.

A, realno, baš nam je osvetlao obraz jer još uvek nije kopulirao sa Albancem!!  :|
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Petronije

Supermen novi selektor. Ovo postaje sve smešnije.
Arm the Homeless

Truman

Je l sam ja to dobro pročitao ili ste napisali da je Vujadin (starinsko srpsko ime, a znamo da Srbi nisu pederi) gej?

Spominju Veljka Paunovića za novog selektora ali ništa nije potvrđeno.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Aco Popara Zver

Quote from: Petronije on 12-10-2025, 19:43:03Supermen novi selektor. Ovo postaje sve smešnije.

Ko je Supermen?

elem, Piksi je katastrofalan bio, nejasno mi je da je toliko loše spremio repku...
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truman

Petronije

Ne znate ko je KK sa marakane? Sramota!!!

QuoteVladan Milojević: Klark Kent sa Marakane
...

Vladan Milojević, koji je pre svega zbog fizičke sličnosti i naočara dobio nadimak Klark Kent, smatraju mnogi navijači crveno-belih, pokazao je za ovih godinu i nešto dana i još neke osobine ,,Supermena"...

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vladan-milojevic-klark-kent-sa-marakane/
Arm the Homeless

Truman

Još jedan trener blizak režimu. Ranije su ga hvalile neke kolege da je pametan, al onda je zeznuo stvar u kvalifikacijama za LŠ ako se ne varam. U svakom slučaju, možda je bolji trener od Piksija ali ni od njega nemam očekivanja.

Aco Popara Zver

mnogi navijači crveno-belih ga zovu Klark Kent...  xfoht
Živio sam u blaženom neznanju 7 godina!

uh, ako stvarno bude selektor neće moći da se živi od njegovog mentora Vlade Fortune

svakako to da za petak najavljuju selektora govori da se Piksiju ovo već spremalo... što valjda govori da nije Milojević u planu, a Paunović baš dobio otkaz prije 3 dana

šteta, nije mi jasan Piksi, iako su me stručniji od mene uvjeravali da on nema kapacitet za trenera meni je apsurdno bilo da je onda toliko dugo radio u Japanu, drugar Arsena Vengera fazon i tako to. Čak i nije toliko loše počeo s reprezentacijom, ali je onda krenuo totalno nizbrdo

Nisam pratio je li šta politički izjavljivao, iako je Zvezdaš ipak je lik fudbalska legenda, valjda je mogao da skonta da li može da trenira selekciju ili ne. Ipak će se na kraju neke 2050. godine pamtiti kao fudbaler, ostalo je nebitno.

Petronije

Quote from: Truman on 12-10-2025, 23:07:07pametan

Pametan? Moguće da  poseduje određene trenerske skilove, ali pametan?!?

https://youtu.be/o7Jt2Y_VosI?si=hFiHdccE6xTWdRm_

Da se razumemo, većina fudbalskih radnika bilo kojeg kluba na svetu su otprilike na ovom intelektualnom nivou, ali to ne znači da ne trebamo da ih sprdamo.
Arm the Homeless

Petronije

Što se tiče Piksija, uvek ću ga pamtiti kao jednog od najvećih igrača koje sam imao prilike da gledam a da su nosili dres Srbije/Jugoslavije. Posle njega, siguran sam da se igrač tog profila nije pojavio, bukvalno Xavi Hernandes nivo. Mislim da mu se nešto jako loše desilo, deluje pijano, drogirano, oronulo, nemam pojma, i tu što se mene tiče sva priča staje, apsolutno mu ne dajem zasluge ni za jedan "uspeh" reprezentacije, može da urami Mitrogola kući u Niš.
A da li je izjavljivao nešto politički? Pa...nije.

Arm the Homeless

Truman

Sećam se da ga je Milan Živadinović hvalio da je inteligentan, ali možda ni pokojni Živa nije bio najbistrija pčelica.  :!:

A od svetskih trenera mi Murinjo i Zidan deluju pametno.

Aco Popara Zver

kontam čim ga zovu selektor ćaci da je negdje ispozirao s precednikom haha

ali sve je to nebitno, nešto pokušavam ovih dana da legendarne sportiste ne gledam i ne vrednujem izvan sporta...

Onaj stari Sendmen

Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Truman

Truba

situacija je jednostavna
morate dati vise golova od protivnika
ne znam sto tu nije jasno
a treba i jedan stranac trener kojeg treba dobro platiti da tu stoku sto jebe tudje zene dovede u red
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

Pobjeda Hrvatske protiv Farskih otoka i potvrda plasmana na sedmo Svjetsko prvenstvo!

QuoteHrvatska nogometna reprezentacija i definitivno je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo nakon domaće pobjede na Rujevici protiv Farskih otoka 3-1 (1-1) u pretposljednjem kolu kvalifikacijske skupine L.

Alexdelarge

postade fusnota bitnija od glavnog teksta.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Truba

da smo bre zajedno bili bismo bre prvaci sveta
al u panjevima
u medjuvremenu od hrvatska opet
možda i bih i kosovo
svi samo ne srbija
ublehasi
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

nema vas u ovim izvjačenjima baraža danas
al predstavlja vas kosovo  xrofl

Truman

Trubo, slaviš tuđe poraze. To nije lepo.

Meni je lično dragu što su se plasirali Haiti i ono ostrvo sa Holandskih Antila kom ne mogu da se setim imena.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Quote from: tomat on 20-11-2025, 16:15:37Kurasao?

Tako je. A odveo ih Dik Advokat koji je kratko bio naš selektor, ali za nas nije dovoljno dobar.