• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Fudbalska reprezentacija Srbije

Started by Truman, 19-09-2010, 15:35:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Truman

Evo jedne opšte teme o reprezentaciji.
Ono što je sad aktuelno je nov selektor. Šta mislite o Pižonu, hoćemo li se plasirati na EP? Narod je većinom skeptičan.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Albedo 0

rekao je da mu treba igrač poput Saše Ilića i to je 100% u pravu. I sad se pokazalo da su samo reprezentacije sa plejmejkerom dobro prošle (Snajder, Ćavi, Švajnštajger...)

žalosno je što nemamo nekoga mlađeg, da li Ljajić može da odigra na toj poziciji, ali i Saša Ilić bi mogao da posluži.

takođe je spomenuo i spoljne bekove, i tu je potpuno u pravu.

To su 2 najveće Antićeve greške, e sad, da li Pižon može da ih popravi... i naravno Kleo.

Eriops

Mislim da je Pižon nedorastao takvom zadatku, kao što je vođenje A reprezentacije. Trebaće nam puno sreće da odemo na Evropsko.

Albedo 0

ne znam, neko moje mišljenje jeste da selektor bilo koje reprezentacije malo šta može da uradi, i da se sve na kraju svodi na kvalitet igrača, njihovu fiizičku spremu i sposobnost adaptacije.

Stoga bi dovoljno bilo ako umjesto ''zaslužnih'' ubaci one koji su dorasli zadatku u datom trenutku. To se vidjelo na ad hoc skrpljenoj reprezentaciji protiv Japana.

Jednostavno, nije posao selektora da ih uči kako da igraju fudbal, ni Kapelo ne može da nauči Engleze da osvoje neko prvenstvo. Posao selektora je najviše to - da selektira.

I ove dvije Pižonove primjedbe su bile jasne i nakon utakmice sa Francuskom u Beogradu, i tada se niko nije smio oglasiti poslije one očajne igre.

Eriops

Selektor, tj.trener je jako bitan. Seti se da je Murinjo sa jednom prosečnom evropskom ekipom bez velikih zvezda, Portom, osvojio Kup Uefa i Ligu Šampiona.
Pižon ima želju, ali nema kvalitet i ideju kao trener, nema harizmu. Upravo je podložan uticajima, Tole se opeko sa Antićem i sad je tražio poslušnog s kojim će moći manipulisati, a tu su i Lukić i ostali, svita menadžera koji će Pižonu nametati svoje igrače..Neće on ništa promeniti, i dalje će igrati Žigić, Pantelić, Lazović, Dejan Stanković, Milijaš.. nit će bit kreacije, ni golova.

Albedo 0

Porto je tada imao sve što Srbija sada nema, ako ćemo pošteno

Karvaljo i Fereira, odlični bekovi, Fereira spoljni, što je ostala najvažnija pozicija kod Murinja.

I Deko plejmejker. Ostali mogu biti prosječni ali ovi su motor ekipe. Isto je radio i u Interu sa Maikonom i Snajderom.

Mi nemamo motor ekipe i to po hitno mora da se mijenja.

Truman

Reče Pižon da neće zvati Klea na naredna dva kvalifikaciona meča...nadam se da to ne znači da ga nikad neće zvati.

Eriops

Kleo i zvanično dobio državljanstvo.
Ma ja bi totalno zamenio taj tandem, Žigić-Pantelić. Uvesti Klea, dati šansu Mrđi, čovek je odlično igro u Vojvodini, Japanu dao dva gola, evo sad u Švajcarskoj dao het trik, ali nikad nije dobio pravu šansu u reprezentaciji, kod
,, mistera ''.

Truman

4-5-1 sa Kleom u špicu ili 4-3-3. Sa takvom formacijom i odgovarajućim igračima na sredini ( što znači Stanković na klupu ) bili bismo jedno duplo jači.

Truman

Idem sutra na tekmu. Očekujem još jednu mlaku igru...

Tex Murphy

Quote from: Truman on 07-10-2010, 19:03:13
Idem sutra na tekmu. Očekujem još jednu mlaku igru...

Ali sigurno nisi očekivao poraz :-)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truman

Naravno da ne, al sad nema ni svrhe pricati. Suspendovace nas...igraci koji su sad u najboljim godinama nece moci da pokazu sta znaju zbog nekih retarda. Jebiga, ovo je ukleta zemlja.

Albedo 0

to bi bilo suludo, mislim turski navijači su noževima ubijali engleske navijače prije par godina pa nisu izbačeni iz takmičenja.

Takva presuda Srbiji bila bi politička, ne sportska.

Karl Rosman

Son of Branislav Ivanovic (Stefan Ivanovic) is tied with Torres at Chelsea record

Evo nade! Mali se izjednacio sa Toresom po broju postignutih golova u dresu Celzija.  :!:
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Truman

Kako cenite šanse reprezentacije sa Muslinom? Hoće li se trgnuti i konačno plasirati na neko veliko takmičenje? Muslina su optuživali iz dva kluba da je tražio pare od igrača da igraju...videćemo kako će voditi reprezentaciju.

Petronije

Nemoj tako usko da gledaš. Sjahao je Tole da uzjaše Kole, sada će sve biti bolje.
Arm the Homeless

Truman

Sad mi je lakše, a imao sam neke sumnje... xdrinka

Truman

Ремзи забо! Да ми је знати ко је следећи ( ако знате на шта мислим ).

Petronije

I treba da ispadaju iz svih kvalifikacija do kraja vremena, jebali ih crveni dresovi.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Haha

Jbt svi napreduju samo mi zamrznuti u vremenu, igramo bezvezno kao i uvijek, ovaj Vels na momente je Sevilja za nas

Jel moguće da mi pas igru nemamo....

Doduše, i kvrgava formacija doprinosi tome
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truman

Играмо безвезе, ал постоје шансе да се пласирамо на ЕП јер ни други у групи нису богзна шта...
Наши селектори немају муда да ставе два поштена нападача у тим.

Aco Popara Zver

Samo Živa! Anđus pomoćnik!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Valjda SP Trumane? Samo da ispadnu, kad god igraju, presedne mi mundijal.
Arm the Homeless

Truman

а да, прошле године је било ЕП. Но и ако се пласирамо следи кантање на Мундијалу...