• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

PROGRAM DRUŠTVA “LAZAR KOMARČIĆ” ZA OKTOBAR 2003.

Started by Ivan, 02-10-2003, 10:30:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan

06. okt   DA LI SU AMERIČKI BOGOVI PALI NA TEME: RAZGOVOR O ROMANU NILA GEJMENA "AMERIČKI BOGOVI"
Učestvuju: Vladimir Lazović i Sebastian Adanko

13. okt   SF NA PLATNU, EKRANU I KNJIZI
Predavač: Radmilo Anđelković

20. okt   PREDSTAVLJANJE ROMANA "DRVENO MORE" DŽONATANA KEROLA
Učestvuju: Jovan Ristić i Ivan Nešić

27. okt   KNJIŽEVNA RADIONICA
Moderatori: Aleksandar Marković i Ivan Nešić

Lurd

Quote20. okt PREDSTAVLJANJE ROMANA "DRVENO MORE" DŽONATANA KEROLA
Učestvuju: Jovan Ristić i Ivan Nešić

:!:  :!:  :!:

Moći ću javno da pitam za kraj i niko neće moći da mi izvrda!

Da li je u planu razgovor o Igri prestola (da ne dodajem i "prevodu smrti")?
My trees...They have withered and died just like me.

Zvezdan

Americki bogovi.
Bas cu doci da vidim kako cete popljuvati ovo remekdelo.

Nyarlathotep

Otkud znas da ce ga uopste pljuvati? Zasto bi, iako nije bas remek delo?

Crawling Chaos crawls and pukes again.

Zanimljivo mi izgleda oktobarski program, nadam se da cu iscupati nesto vremena da skoknem do kluba.

:lol:
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Ivan

Da li je u planu razgovor o Igri prestola (da ne dodajem i "prevodu smrti")?

Najverovatnije u novembru, s tim što bismo voleli u klub da dovedemo prevodioca romana i nekog ko je dobro upoznat sa Martinovim serijalom (možda Ivan Jovanović, čovek ionako radi za Lagunu).

phuzzy

Hmmm, ja cu biti Voltron u ovom slucaju i braniti doticno ne-bas-remek-delo-ali-valjanu-knjigu. :-)

Lurd

Quote from: "Ivan"Najverovatnije u novembru, s tim što bismo voleli u klub da dovedemo prevodioca romana i nekog ko je dobro upoznat sa Martinovim serijalom (možda Ivan Jovanović, čovek ionako radi za Lagunu).

Ako je to isti onaj Ivan Jovanović koji je prevodio Džordana, poneću Kalaš za headshot, multikill - megakill. Tek sam naknadno saznao ko je to, a izgledao mi je kao fin čovek.

Šalim se (zamalo), ali poenta je da bih voleo da to predavanje drži neki stariji i načitaniji član društva. U svakom, slučaju debelo se radujem. Jer:

Pročitao sam prvi deo pre šes' dana i ne mogu da dodjem sebi. Hoću i da pokrenem temu ovde, ali ne mogu. Zanemeo sam, otupeo sam, oslepeo sam. Ja od mladosti stalno čitam. Stalno. A sada ne mogu ni novine da pregledam. Brojim sate i jedem prste dok mi ne stignu ostali delovi. Ja sam sada mrtav čovek. Smem slobodno da kažem da ne znam da li sam ikada čitao nešto bolje (ne kažem da je ovo najbolje, ali je jedno od) i da ne mogu da smislim da li postoji bolji pisac u 20. veku.

AAAAAAAAA!!!!!!

:x  :x  :x  :x  :x
My trees...They have withered and died just like me.