• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Bilderi i bilderke...

Started by Boban, 14-11-2010, 03:23:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pokojni Steva

Bre bre, ovo odbija od apetit  :(
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

sleep

"Ona htela fensi face, a ja Srbin sa dna kace"

Dekac

Tooooo Sleeep! :-| :-|
To je idealna žena, i za uživanje i za odbranu.

Setih se upravo jednog vica:

Sede muž i žena za stolom i u toku je neka rasprava, žena urla na muža:
- Dokle više da ti govorim da mi treba pomoć u kuči? Život mi se sveo na pranje, sređivanje i posao!!!
Muž jednako u galami odgovara:
- Pa dobro bre, ko je u ovoj kući gazda!!!
Žena mu onako na keca opali jednu šljusku preko stola
Muž se drži za obraz i pita:
Pa dobro bre, samo pitam, nemo' odma da se biješ.

tomat

Quote from: Dekac on 25-04-2012, 11:34:51
Da nije gđica kojim slučajem Melissa Dettwiller?

rekao bih da je to to! Hvala Dekac  xjap
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Usul

Quote from: sleep on 25-04-2012, 14:53:45

Auuu ovo je zastrasujuce.... lici na tipicnog nabildovanog trandzu
God created Arrakis to train the faithful.

Meho Krljic

Ti to kažeš kao da je to nešto loše????

Usul

Pa nisam u tom fazonu (ni bildere inace ne varim). Ja volim kad je zensko zensko, a ne napumpani mutant.

Meho Krljic

Davno smo prevazišli te slobodno mogu reći okoštale, starinske seksualne preference!!!!!!!!!

RedSonja

Quote from: Usul on 26-04-2012, 18:32:11
Pa nisam u tom fazonu (ni bildere inace ne varim).

je l to zato što im je meso žilavo kao konjsko? il zato što više voliš red slanine da ima
bodibilderi ispod sača za sve bulimične duše
a u supi mesto bupca
zakmo  :mrgreen:

Usul

zakk

Mortal Kombat XXX parody?
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Usul

Jok.

The Warrior and the Sorceress (1984)
http://www.imdb.com/title/tt0088379/

A evo i trejlera

The Warrior and the Sorceress Trailer (1984)

Ovo je toliko lose da mora da valja :)

Tesla

Zelim da vidim lepu bilderku. Ko i uzivo da upoznam pravu, iskrenu i lepu lezbejku. Al to su mitska bica sve.
---
ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem

Dekac

Quote from: Tesla on 26-04-2012, 21:36:06
Zelim da vidim lepu bilderku. Ko i uzivo da upoznam pravu, iskrenu i lepu lezbejku. Al to su mitska bica sve.

Na pravom si mestu. Plejada bildersko, seksipilnih lepotica. Usulova Milka gore se ne računa.... Mada ima neke lepote i u njoj, nekako zrači, samo  još da ima plave oči...

Meho Krljic

Kako bre mitska bića??? Mislim, lepota je naravno u oku posmatrača, ali pretpostavljam da Megan Foks ili Anđelina Džoli (biseksualne) ili Kristana Loken (lezbijka) mogu da se računaju u objektivno lepe?

Dekac

Anđelina spada u grupu džgoljavih humanoida!

Tesla

kazem "prave", snajke sa biseksualnim tamo-vamo sklonostima se ne racunaju.
A i rekoh "upoznam", ne vidim bas situaciju da na Slaviji naletim na  Kristanu Loken  :)
---

Meho Krljic

E, pa sad... Mislim da ti tu postavljaš malo nerealne kriterijume. Te da nikad nije poželela muškarca, te da se upoznaš sa njom, te da je lepa... Ne preterujmo!!!!!!!

Ali uvek možeš da daš oglas!  :lol:

Tesla

Sta ja da radim s pravim lezbejkama? Nista.
Nego bi bilo lepo oboriti teoriju da lepe postoje samo u filmovima  :|
---

Meho Krljic

Pa već smo je oborili sa Kristanom Loken. Ili Leišom Hejli ili njenom devojkom Kamil Grej... Mislim, ne moramo lično da ih i upoznamo valjda?

Tesla

Jebes ga, ja ne verujem dok ne vidim i licno se uverim. mada upoznah jednu prelepu u Novom Sadu ali bila je nekad strejt pa se ne racuna :)

Nego, vratimo se bilderkama, ispade na kraju da znam prilican broj ortaka koji se loze na nabildovane devojke. I misljenja sam da i nabildovane mogu biti zenstvene. Ipak je sve to u glavi. Al cetvrtaksta bvilica ume da odbije, bar mene.

Seca li se neko Sue Price, i nadasve simpaticnog filma Cry of angels (?) aka Nemesis 4
ima tamo jedan fantastican kadar, ona narezana s ledja, kamera kroz noge, i sa obe strane kadra njeni predefinisani ogromni listovi, totalno nadrealno
evo slike iz Nemesis 2 Nebula (btw ima li neko lnk za taj film, ne mogu nigde da ga nadjem, a Nemesis 4 mi se dopao :))

---

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Josephine

Tesla

Nije al ima scena gole bilderke koliko hoces
---

Usul

tomat

Quote from: Usul on 30-04-2012, 21:07:33
Flex and the City One Ball Video Heavy com

:shock: :shock:

odlično je ovo!

nego, je l se seća neko one epizode neobičnih vikenda Luja Terua sa bilderima i bilderkama? zanimljivo mi je bilo da se dobar deo bilderki iz te epizode bavi nekom vrstom "poslovne pratnje" (treba platiti sve te termine u teretani, proteinske šejkove i štatijaznam) koja obično ne uključuje seksualni čin, u smislu koitusa. pita Luj jednu šta traže ljudi kada je angažuju, a ona kaže uglavnom na ih nosa po sobi ili da obaraju ruke  :lol:

Tesla

Bila je u LA ili NY Inc-u u jednoj epizodi neka bilderka koja ima svoj sajt, uglavnom su joj ljudi trazili da pokazuje koliko je jaka, tipa da mrvi jabuku u ruci, ili da je gledaju kako radi svakodnevne stvari, tipa pere sudove i pegla. Istetovirala je neku djavolicu cini mi se. Al imala je vilicu ko Svarceneger i duge vestacke nokte ko Ceca...
Nego kako bre one vezbaju sa tim ogromnim vestackim noktima? :shock:
---

tomat

tomat

Biki

Josephine

tomat

Lemon Head

Dekac

Quote from: tomat on 30-10-2012, 18:38:52

Kosa klupa je iz raja izašla.
Tomate, rasteš u mojim očima...

morbius

Nešto mi se po glavi vrzma neki davno odgledani niskobudžetni SF gde glumi jedna bilderka, baš liči na ovu Sue Price, onako muškobanjasta. Ona je kao neki plaćeni ubica, ubija likove tako što ih stisne između nogu, svi imaju neke kibernetske dodatke, golotinje koliko voliš, specijalni efekti dno dna. Totalni treš od filma, ali voleo bih da saznam kako se zvao.
Why me?

tomat

Roxie Rain se zove dama

Meho Krljic

93-Year-Old Bodybuilder Is A Medical Marvel

Dr. Charles Eugster, a 93-year-old British bodybuilder, did not begin weightlifting six years ago as a way to stay in shape or to occupy his time. No, Eugster had a more, shall we say, ambitious rationale.
"The idea is to turn the heads of the sexy young 70-year-old girls on the beach," Eugster told BBC News.
After an athletic youth in which he was a competitive rower, Eugster lost his sturdy physique during 30 years as a dentist. In his late 80s, he noticed the complexion of his body had changed, and he wasn't happy about it.
"I'm extremely vain," Eugster said. "I noticed I was getting fat."
So for the past six years, Eugster's been hitting the gym three or four times a week, even working with a former Mr. Universe as a trainer.
At a recent competition he did 57 dips, 61-chin-ups and even pulled off 48 abdominal crunches in 45 seconds

If Eugster's routine sounds extremely impressive, that's because he's a human anomaly. Most seniors in their 90s are advised to avoid lifting weights and doing other strenuous forms of activity.
"[Eugster] is unusual and there is a small minority of the population that can undertake that sort of vigorous activity into their 90s, but that's not true of most of us," said Steve Iliffe, a professor of primary care for older people at University College London. "Within reason it is never too late to start exercising, but you do have to remember there is a difference between exercise and physical activity."
Eugster said that bodybuilding at an older age is like exchanging an old car for a new one. The better shape the car is in, the easier it will be to trade it in.
"If you have taken care of your old car, it won't cost you so much," Eugster said. "But if you have neglected your car, it's going to cost you a lot."

tomat

Maria Wattel, zvezda u usponu. 184cm visine i 84kg (takmičarska težina) mišića. prava amazonka.

Dekac

Pa ne, ja ne mogu da ostanem ravnodušan....
Ne mogu da ne komentarišem...

lilit

jbt! ovaj topik stvarno postoji! a ja onomad u orlu mislila da se grdno zajebavate!!!  :?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Quote from: Dekac on 19-11-2012, 22:28:57
Pa ne, ja ne mogu da ostanem ravnodušan....
Ne mogu da ne komentarišem...
Da, zbilja lepo. Artistički, čak!!!!!!!!!

Father Jape

Quote from: tomat on 19-11-2012, 22:01:48
Maria Wattel, zvezda u usponu. 184cm visine i 84kg (takmičarska težina) mišića. prava amazonka.

Sad znam kako izgleda moja idealna figura.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Dekac

Quote from: Father Jape on 19-11-2012, 22:33:03
Quote from: tomat on 19-11-2012, 22:01:48

Sad znam kako izgleda moja idealna figura.

Čekaj Jape, ti bi hteo da imaš ovakvu figuru?!?!?!?
E to je već fanki.

tomat

čučnjevi su iz raja izašli

Monica Mollica

tomat

Dekac

Samo su cipelice malko ružnjikave.

tomat

Alina Popa, sprema se za izlazak.