• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU KUCU!

Started by Plut, 28-11-2010, 20:50:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Savajat Erp

Познато је да ја нисам фан паса...oh, wait....у сваком случају, овај исто није мој...али смо се заједно заклонили од кише...ја сам пушио пљугу, а он је са тугом у очима гледао у небо чекајући да стане киша...овековечен си, чупави! :)

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Ti zaista ne razumeš kucove. Pa zar ne vidiš da je pokušavao da iskamči cigaretu?!

Savajat Erp

Па што није каз`о! :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Plut

Kucov je divan. Toliko ih je mnogo na ulicama, duša me boli dok ih gledam. A ako još i krenu zamnom... I redovno uplašenog i nesigurnog pogleda, podvijenog repa, osvrću se oko sebe... :cry:

pokojni Steva

Gospoja je rešila da se ošteni u januaru  :-x :cry:
Navodio sam joj poučan primer Georgine i tako to, al ne ide... Ako preživimo još malo, ni brige ni pameti... Danas nam je deseti dana.
(izvinjence na očajnom kvalitetu slika, do mobilnog je i mraka štenare)

Ovo je Zorka, ista je takva i sa druge strane, sve ostale belo :!:

i još troje identičnih čamuga sa belim portiklama

Dr'šte nam palčeve  :(
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Stipan

pokojni Steva

Pokrivena je šapicom. I ti si mi neko zakeralo.
P.S. Da ti ne treba štene?  :idea:

Stipan

Mani, da je bilo pre par meseci, trebalo bi. Uzeo sam kuče iz azila kad je neki auto ubio Garija pred kućom.

Nešto se pred novu godinu baš smrt uzmuvala oko mene...

pokojni Steva

cicmi

angel011

Stevo, preslatki su ovi mali, nadam se da će sve biti u redu!
We're all mad here.

Plut

Stipane, žao mi je Garija. :(

Cicmi, daj neku priču o ovom veselom kerovu. Bar ime. :)

cicmi

Odaziva se na ime Endzi :evil:
Devet joj je godina, ali se uopste ne ponasa tako. Vise kao da joj je devet meseci :-)
Prava je retkost da sam je uhvatio posto bas i ne voli da se slika  xrotaeye

Stipan

Quote from: Plut on 25-01-2012, 23:30:20
Stipane, žao mi je Garija.

Žao je i meni, al' sad imam Švrću! Moram se dokopati neke kršine od foto aparata da ga prikažem ekipi...

Mica Milovanovic

Ako ne nađeš, pokušaj sa skeniranjem...
Mica

Stipan

Pokušao sam, zato više nemam skener...

scallop

Jel' kuca preživela?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Jeste. Eno razvlači komadiće skenera po dvorištu...

pokojni Steva

Šetamo, grickamo i lajavi smo do zla boga...

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

pokojni Steva

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

pokojni Steva

Svaka čast! Koliko si platio štene (ako nije tajna i ako si platio)?

Alexdelarge

s obzirom da pas nema oči, verovatno ga je dobio za džabe. :mrgreen:
meni je lepši ovaj crni.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Barbarin

Ima oci  :shock: samo se ne vide uvek, a platio sam ga 500 eu.
Jeremy Clarkson:

Alexdelarge

a kako vidi kad ide, ako mu je dlaka preko očiju? da mu nije ovaj crni kucov vodič?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

pokojni Steva

Pretpostavljam sa papirima i sve po PSu. Fala na info  xcheers

Tek sad se setih, gomila Evara me podsetila, da reklamiram poznanike - kad i ako nekog interesuju japanske Akite, znam uzgajivača. Cena je isto sitnica, 300 pa naviše Evrića. Labradori, rasni ali bez papira (to se već da srediti) 50.

Barbarin

Quote from: Alexdelarge on 12-02-2012, 00:01:58
a kako vidi kad ide, ako mu je dlaka preko očiju? da mu nije ovaj crni kucov vodič?
Vidi on ne brini se, pomera se dlaka kad se krece pa mu se ukazuje okolina.

Sve je PSu  ;)
Jeremy Clarkson:

Plut

I meni je lepši crni. Liči mi, al' ne bih da se blamiram. Koja rasa je?

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Ghoul

Quote from: Alexdelarge on 12-02-2012, 00:01:58
a kako vidi kad ide, ako mu je dlaka preko očiju?

a kako vidi EMO kad hoda po ulici?

ovo je emo pas.
https://ljudska_splacina.com/

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Nightflier

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 12-02-2012, 00:06:14

Tek sad se setih, gomila Evara me podsetila, da reklamiram poznanike - kad i ako nekog interesuju japanske Akite, znam uzgajivača. Cena je isto sitnica, 300 pa naviše Evrića. Labradori, rasni ali bez papira (to se već da srediti) 50.

To je baš niska cena za akite.

Trenutno kod keve imam dve kuje: aljaskog malamuta i tibetanskog terijera. Doduše, tibetanku su mi prodali sa deklaracijom pulija, ali odavno sam zaključio da su se zajebali, namerno ili slučajno.

Jednog dana, kada i ako budem imao neko parče svog dvorišta, voleo bih da imam ili belog akitu, ili belog švajcarskog ovčara.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

pokojni Steva

Quote from: Nightflier on 12-02-2012, 12:20:25
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 12-02-2012, 00:06:14

To je baš niska cena za akite.

Trenutno kod keve imam dve kuje: aljaskog malamuta i tibetanskog terijera. Doduše, tibetanku su mi prodali sa deklaracijom pulija, ali odavno sam zaključio da su se zajebali, namerno ili slučajno.

Jednog dana, kada i ako budem imao neko parče svog dvorišta, voleo bih da imam ili belog akitu, ili belog švajcarskog ovčara.

Sad su, pre možda mesec dana, "rastočili" štence, kažu da je bilo malo povuci potegni ali kako su apili pare u inostranstvu (2 u Hrvatsku, jedan u Maćedoniju, svaki po 500 i više Evrića), resto su "rasprodali" po 300. Sasvim unosan buzinesa.

Barbarin

Ne bi da ulazim u tematiku biznisa u domenu kinologije ima jedan drugi forum na kom se o tome raspravlja, al  ukratko ko oce da radi kako treba i nije to toliko unosan posao.
Jeremy Clarkson:

Nightflier

Quote from: Barbarin on 12-02-2012, 12:45:06
Ne bi da ulazim u tematiku biznisa u domenu kinologije ima jedan drugi forum na kom se o tome raspravlja, al  ukratko ko oce da radi kako treba i nije to toliko unosan posao.

Misliš na Balkan Kinology?

Istina, uzgoj rasnih pasa/mačaka iziskuje visoke troškove - počevši od hrane, pa preko dodataka ishrani sve do izlaganja i tome sličnom.

Sa druge strane, moji psi nikada nisu videli izložbu, iako su rasni i sa papirima. Iako bih voleo da jednog dana imam akitu (ima još nekih rasa koje su mi simpatične - BRT, na primer), ali ako se uzme u obzir da su rasni psi često slabe krvi i mučeni gomilom zdravstvenih problema, kada za nekoliko godina budem nabavljao štene, verovatno ću se odlučiti za mešanca dve čiste rase - na primer, vučjaka i šarca. Ima toga povremeno.
First 666

Hiperhik

Quote from: Barbarin on 12-02-2012, 12:45:06

Pa i nije da nije.

5 štenaca belgijskog ovčara sam prodao za 3 dana, po 250E. A moja Lana je samo radila ono što joj je priroda zapovedila.

Najteži deo je bio da se sa kučićima rastanem(o).

Nightflier

Belgijski ovčar beše malo liči na špiceve, je li tako?
First 666

Barbarin

Dobro i eto sad si zaradio 1250 eu, a koliko si potrosio na vakcine, na hranu, na papire, na parenje, na izložbe.

Ne liče na špiceve. Belgijski ovčar ili Malinoa (ima nekoliko varijanti) najčešća je braon.
Jeremy Clarkson:

Hiperhik

Ne. Liči na vučjaka, samo je, uglavnom, žućkast sa crnom njuškom i repom. I nema "spuštenu" karlicu, kao vučjak. Kačio sam Lanine slike na ovom topicu, pa nadji :)

Hiperhik

Quote from: Barbarin on 12-02-2012, 13:34:16
Dobro i eto sad si zaradio 1250 eu, a koliko si potrosio na vakcine, na hranu, na papire, na parenje, na izložbe.

Ne liče na špiceve. Belgijski ovčar ili Malinoa (ima nekoliko varijanti) najčešća je braon.

Nemam pojma, verovatno prilično.

Ali, s obzirom da o "biznisu" nisam ni razmišljao, već se u jednom trenutku pojavilo pitanje "a šta ću sad sa štencima???", a problem se rešio nekako sam od sebe, sa rezidualnih 1250E - sve skupa mi je izgledalo impresivno.. :)

Agota

Presmesan je ovaj beli puli,posle baseta najdraza mi rasa.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Nightflier

Biće da sam se istripovao... Gledao sam u Dogs 101 neku belgijsku rasu, koja se koristi kao službeni pas i ličila mi je na nešto između nemačkog ovčara i nekog od špiceva.
First 666

Barbarin

@ Nightflier kucaj u wikipedii List of dogs breeds i onda pod B potraži belgijski ovčar (wiki na engleskom) ima ih u 4 varijante, a ta sa Dogs 101 je Malinoa, najviše zastupljena u Srbiji, a možda i jedino. To je sad trenutno najpopularniji policijsko vojni pas, brz, poslušan, jak.
Jeremy Clarkson:

Hiperhik

..A može i ovako:

Nightflier

Preslatka ti je curica. Ima pametan pogled. :)
First 666

Hiperhik

Tnx.

Ponosan, k`o i svaki kučkar..

xyxy

pokojni Steva

Plut

Da ne razočaramo Savajata, zaposlili smo kera kako mu je u karte upisano.

Sve vidi!!!

pokojni Steva