• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tilva Roš (Nikola Ležaić, 2010)

Started by Kunac, 25-01-2011, 21:37:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Bioskop je bioskop. A Tilva R. je vrsta filma koju treba gledati u bioskopu.
"zombi je mali žuti cvet"

crippled_avenger

TILVA ROŠ za prvi vikend 2 207 gledalaca. Sasvim okej. Prvi cilj je da stigne 6 000 i prešiša Olega.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

ginger toxiqo 2 gafotas

"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

John Holmes

carski film. za mene jedan od najboljih domaćih filmova, a verovatno najbolji od 80's

stepen iskrenosti i oslobođenosti od besmislenog komplikovanja i scenarističkog iseravanja, od koje boluju domaći filmovi, je prosto neverovatan

Agota

Uh.
Posle projekcije nisam znala sta cu s rukama i kud cu s nogama ,te sutra ponovo idem da ga gledam . :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

crippled_avenger

Quote from: agota on 24-02-2011, 00:04:22

Uh.
Posle projekcije nisam znala sta cu s rukama i kud cu s nogama ,te sutra ponovo idem da ga gledam . :)

Možda malo da narendaš kolena?

Kunac

Pojavio se australijski rip-off Tilve Roš: Red Hill.
xrofl

Agota

:lol:

nikako da skinem screener  da vidim kolko se razlikuje od bioskopske verzije
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

ginger toxiqo 2 gafotas

...da ti skaratim dubiozu - dosta se razlikuje, fali oko 12 minuta filma, a i ima bitnih odstupanja u montaži u odnosu na final cut...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Agota

ok pogledacu ,tuzno je  sto je screener tako brzo procureo maltene na dan premijere ,gledam neke komentare na tjubu  za  neprijatelja  ludaci vec traze linkove da skinu film.

crippled_avenger

Ali, screener je u nekim aspektima bolji od bioskopskog, te ga treba videti...

Kunac

e, sećam se da su ljudi tražili linkove za šišanje mesecima (da ne kažem godinama) pre nego što je film uopšte izašao.

Son of Man

Kunac

Son of Man

Evo ja sad trazio svuda i nema, cak ni na piratebay-u, aj leba ti navedi neki sajt ili treker. Thanks.

Albedo 0

Pazi stvarno, sve mrtvi linkovi... a šta će ti, mislim ja to imam na HD ali nisam ni pogledao kad rekoše da je to nekompletan film. Mogu da ti uploadujem ako hoćeš, samo reci koji share sajt je najbolji za to, fileserve ili neki drugi...

Kunac

Bilo je na Rapid Serbia. Ali, da, izgleda da je sada ukonjeno.

Son of Man

Quote from: Fata Životinjka on 15-03-2011, 15:36:49
Pazi stvarno, sve mrtvi linkovi... a šta će ti, mislim ja to imam na HD ali nisam ni pogledao kad rekoše da je to nekompletan film. Mogu da ti uploadujem ako hoćeš, samo reci koji share sajt je najbolji za to, fileserve ili neki drugi...

Ako ti nije cim turi ga na megaupload (single link), ocu samo da ga pogledam, necu kacim na blog.  xwink2

Inače, fala Kunče na odgovoru.

tomat

pogledao sam ovo na TV pre neki dan, i nije to rđavo. očekivao sam lošije, a ispade da je pristojan film. mogao bi biti malo brži i ispunjeniji, ali šta da se radi. mene obično bude sramota kada gledam film sa naturščicima, ali je to ovde delovalo OK. čini mi se da nije insistirao da previše glume, što je dobro.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Alex

Ja sam samo bacio pogled - na sve je ličilo sem na igrani film. Srećom ne moram da se maltretiram, dovoljno je da promenim kanal.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Albedo 0

значи филм је одавно био и на телевизији а ја га још нисам погледао, има ли гдје линк за тај снимак?

Albedo 0

YOUTH CULTURE IN TRANSITION: ANALYSES OF FILMS TILVA ROŠ AND KLIP

by
Jovana Djurovic

Submitted to
Central European University
Department of Gender Studies

http://www.etd.ceu.hu/2014/djurovic_jovana.pdf