• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

VAMOS!

Started by M.M, 26-01-2011, 20:47:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

Rodžer osvaja, odigra još godinu pa u penziju da trenira juniora, nova švajcarska dominacija za pentaestak godina, isto prezime 8-)

Meho Krljic

Što je najgore on ima dva para blizanaca, beše? Biće to zajebana dominacija.

scallop

To je za dublove. I mix dublove. Federeri će da konkurišu anacionalno, porodično.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Ko zna, možda i Jelena rodi četvorke iz prve pa mu Nole zaprži čorbu  :-| :-| :-| :-| :-|

scallop

Danas ću navijati za Bouchard. Dopada mi se energija te klinke.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Mica Milovanovic

Nemoj samo sutra da navijas za Noleta...
Mica

scallop

Stvarno. I svi tipovi u Brazilu su mi izgubili. Ko Miljan. I on ne sme da navija za Noleta.

Mica Milovanovic

Ja bih te zamolio da danas iz sve snage navijas za Argentinu i Holandiju....
Mica

scallop

Za Holandiju može. Ajde, neka ti bude i za Argentinu. Si se kladio obrnuto?

scallop

Nekad se isplati navijati za autsajdere. Sock i Pospisil pobedili braću Brajan i uzeli Wimbledon! :-|

scallop

I Argentina pobedila. Dobar savet, Mićo.

M.M

A sutra će ponovo da rasplačemo devojčicu! :-|
Nijedan poraz nije konačan.

M.M

Nadam se da na Vimbldonu imaju spremne ubruse za devojčicu.

scallop

I maramicu za Novaka.

Mica Milovanovic

Ja zaista nemam više živaca da ovo gledam...
Kažem sebi da neću, pa opet gledam...
Mica

Anomander Rejk

Ja isto, mislim da ću uzeti pauzu od gledanja tenisa do AO.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Petronije

Konacno. Kad je placko dobio 4. set uplasio sam se da je gotovo. Bravo Djoko.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Čestitke Novaku. Mora se reći da je Federer igrao izvanredno i da je Novak, iako je i sam igrao odlično, na kraju pobedio jer je ovaj napravio previše grešaka. Kakav meč!

Tex Murphy

Поздрав Фед-ЕКСу!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

M.M

M.M

Noletu olakšan posao: Nadal povredio ruku, propušta turnire u Torontu i Sinsinatiju

Španski teniser Rafael Nadal neće učestvovati na predstojećem Rodžers kupu u Torontu ali i Mastersu u Sinsinatiju zbog povrede zgloba desne ruke.

"Na žalost, povredio sam se juče tokom treninga i nakon pregleda zaključeno je da ću morati da odsustvujem sa terena dve do tri nedelje. Razočaran sam što neću moći da branim titulu osvojenu prošle godine", rekao je Nadal, objaljeno je na sajtu takmičenja u Torontu, a nedugo zatim Rafa se obratio svojim navijačima i putem društvenih mreža, potvrdivši da ga neće biti ni u Sinsinatiju.

"Razočaran sam što nisam u mogućnosti da nastupim u Torontu i Sinsinatiju, zbog povrede zgloba moje desne šake. Žao mi je mojih navijača u Severnoj Americi, koji su uvek bili uz mene. Hvala vam svima na podršci", napisao je Nadal.

Ovo će biti tek drugi put da Nadal neće učestvati na turniru u Torontu od kako je na njemu debitovao 2004. godine.

Turnir Masters serije u Torontu počinje 4. avgusta, a na njemu će učestvovati osam od prvih deset tenisera sveta, uključujući i Novaka Đokovića, koji će, zbog Rafinog odsustva sa tog i turnira u Sinsinatiju, moći da uveća svoju bodovnu prednost na ATP listi.

http://sport.blic.rs/Tenis/256958/Noletu-olaksan-posao-Nadal-povredio-ruku-propusta-turnire-u-Torontu-i-Sinsinatiju

Anomander Rejk

Aleksandra Krunić izbacila Petru Kvitovu, i plasirala se u 4.kolo US Opena! xcheers
http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=30&nav_id=894005

Anomander Rejk

Otkako se oženio, Novak igra ko baba.

scallop

A razlika između prvog i drugog sve veća. Baš ga briga.  :lol:

Anomander Rejk

Tako. Očekujem doček na aerodromu uz biskupe, Tompsona, Daria Kordića, a možda se i Gospa ukaže. A ti Nole slikaj kučiće, ženu, tvituj, pleši na terenu. Jebeš gren slemove, jebeš propuštene šanse, igraćeš još 20 godina, ima vremena da se pređe  na dvocifren broj osvojenih gs titula.

scallop

Sve čestitke bratu Hrvatu, a surevnjivosti treba ostaviti tamo gde im je mesto. Novaku na 3620 poena prednosti nad drugim na svetskoj listi uz želju da će uspeti da je sačuva do kraja godine i odbrani gomilu poena koje ima na spisku.

Anomander Rejk

Imam osećaj da je meni, a i većini ljudi koje znam a navijaju za Novaka, važnije da osvoji još neki GS do kraja karijere, to se pamti, negoli koliko će biti nedelja na prvom mestu. Ja bi menjao rado kad bi moglo, nek bude i treći na listi, a da je osvojio US Open.

scallop

Hajde, trkni do Gugla pa pogledaj listu sa najviše nedelja ne prvom mestu u tenisu i listu ko je sve osvajao GS pa ti možda bude jasno. Drago mi je da pripadam manjini ljudi koje znaš, a vole Novakovu igru.

Anomander Rejk

Pa i u fudbalu je važnije da osvojiš svetsko prvenstvo, nego da budeš prvi na FIFA listi. Sad je kao nama važnije da bude prvi na listi, nego da osvaja najveće titule. Kako da ne.

scallop

Da se dogovorimo? Neka meni što je prvi na listi, a ti kukaj što nije uzeo US Open. A?

Petronije

Logicno je da (skoro) svi koji navijaju za Novaka zele da osvaja turnire, zato valjda i gledaju njegove meceve. Isto tako je logicno da Novak kalkulise i ne stvara sebi situaciju da mora da brani gomilu bodova sledece godine dok Nadal ne brani nista jer ni ne igra, pogotovo ako se razlika uvecava i ovako. Ne znam zasto se toliko jedite.
Arm the Homeless

scallop

Anomanderu je krivo.

M.M

Novaku je ovo osmo uzastopno polufinale US Opena. Dečko ih već osam godina (znači počeo je sa 19) taba do polufinala, čak pet puta je igrao finale, jedno dobio. Ima sedam Grend Slam titula. To što nas je razmazio i sada od njega očekujemo da stalno osvaja turnire i trofeje ne znači da je lako osvojiti masters ili GS. U stvari, ni malo nije lako. Aj' da pitamo Čilića i Vavrinku, a možemo i Del Potra.
Sem toga, bio sam (gledao) na fjučersima na kojima se igra odličan tenis i gde pobednik dobija 1 ATP poen.

Zapravo, koji motiv Novak može još da ima? Nedostaje mu RG i Sinsinati da bi pored Rafe i Federera bio najbolji igrač svih vremena. A ako Rafa bude slomio nogu, možda mu se i posreći da osvoji RG. :)

Albedo 0

pa on taj RG neće nikad osvojiti

a finansije mu pokazuju da igra i neke potpuno besmislene turnire samo zbog para, tip zarađuje više od Federera samo zato što juri mnogo turnira sa dobrim nagradama, a ne grend slemove

i onda čak i kad bi mogao da ih osvoji on se istroši na nekim bezvrijednim mečevima

Anomander Rejk

Evo vam ga brat Hrvat. Nemojte samo da se sad iščuđavate nešto....
http://www.klix.ba/vijesti/bih/cilic-na-pozornici-pjevao-sa-thompsonom/140916173

Джон Рейнольдс

Чек бре, слабо ја пратим овај предосадни спорт, али нису ли се по медијима провлачиле некакве кукњаве и жалопојке како Новак овом усраши није хтео да честита победу или тако нешто?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Anomander Rejk

Kenjaju kao i obično. Čestitao mu je.

mac

Da li je isto kad Tompson peva "Jasenovac i Gradiška stara" i kad peva nešto drugo? Da li je isto kad Gurović igra sa pokrivenim i sa otkrivenim Dražom?

Anomander Rejk

Pitaj jevrejske organizacije. Pitaj zemlje koje su mu zabranile gostovanja i koncerte, zbog njegovog nacizma/ustaštva.
Oni nisu imali tvoju dilemu.

mac

Tja, hteo sam da odvratim nešto, ali ovo nije pogodna tema, tako da... vamos...

Anomander Rejk

Srbija-Hrvatska u Dejvis kupu. Ovaj put mi domaćini.

M.M

Anomander Rejk

Marin se malo zaigrao...izliv domoljublja u mozak prošao, valja opet pokazati umilno lice, tu su navijači, sponzori :
http://www.klix.ba/vijesti/bih/marin-cilic-kajem-se-zbog-tompsona/140925028

M.M

Dobro, kakve veze ova vest ima sa tenisom?

Anomander Rejk

Kakve veze s tenisom imaju postovi koje ti kačiš, npr.onaj malo iznad gore ,,Novak svadba specijal''?

scallop

M.M

Quote from: Anomander Rejk on 25-09-2014, 13:16:14
Kakve veze s tenisom imaju postovi koje ti kačiš, npr.onaj malo iznad gore ,,Novak svadba specijal''?

Kao prvo i na primer, ako imaš problem sa braćom Hrvatima ili sa bilo kojom drugom nacijom koja ti nije po meri nemoj ovde da tražiš podršku jer - nećeš da je dobiješ. I mi imamo mišljenje o tome, i verovatno je slično kao i tvoje, ali ne dižemo buku oko toga.
Takođe, bilo bi lepo da shvatiš da na taj način nećeš da ispadneš mnogo veći Srbin od nas ostalih.
A, kao drugo, moj post ima veze sa tenisom jer je šaljiv, tako nešto želimo ovde, a ne frustirane usled nemoći, 'oću sve da ih pobijem al ne mogu,postove.
Tako da, eto.

Quote from: scallop on 25-09-2014, 13:33:10
Ovo je vest za Vamos:

http://sport.blic.rs/Tenis/260103/Najveca-pobeda-Troickog-od-povratka-na-teren-srusio-Ferera-u-Senzenu

Ferer se solidarisao sa Troickim. :lol:

E ovako nešto već volimo!!!  :-|

Anomander Rejk

,,tako nešto želimo ovde''
Ti nisi nikakav predstavnik nikoga ovde, niti si moderator, a koliko znam ni vlasnik foruma, da bi ti bilo kome saopštavao šta treba da piše. Pisaću šta ja hoću, sve dok je to moguće i ne narušavam pravila o kojima se brine vlasnik foruma, a ne ti.
Takođe bih te zamolio, ako je ikako moguće, da našu komunikaciju okončamo trajno, jer ne želim više nikakav kontakt ni komunikaciju s tobom. Nisam prvi koga napadaš na ovom forumu i samo tražiš povod za svađu i da nekome s neke visine držiš lekcije. Dakle, ideš na ignore listu, i molim te da završimo komunikaciju u bilo kom vidu, uključujući i obostrano komentarisanje postova .
Ne trudi se da odgovaraš, jer tvoje postove više ne mogu da vidim.

M.M

Suzu sam pustio.

M.M

Novak brani titule, Nadal se sprema: Podižem formu, igraću u Pekingu i Šangaju

Rafael Nadal pobedio je Žo-Vilfreda Congu sa 6:7, 6:3, 6:4 u egzibicionom meču u Kazahstanu, posle kog je izrazio zadovoljstvo zbog povratka na teren nakon povrede.

"Uvek kad počnem da igram nakon oporavka dobijem dodatnu motivaciju. Posvećen sam radu na povratku u vrhunsku formu, osećam se dobro i igraću u Pekingu i Šangaju. Moj cilj je samo da se podizanjem tempa spremim za završnicu sezone", rekao je Nadal.

On je pauzirao od poraza u četvrtom kolu Vimbldona i propustio je američku turneju, na kojoj se igrao i poslednji grend slem turnir, US open.

Turnir u Pekingu održaće se od 29. septembra do 5. oktobra, dok će se u Šangaju igrati od 5. do 12. oktobra. Na oba turnira, titulu će braniti Novak Đoković.

http://sport.blic.rs/Tenis/260129/Novak-brani-titule-Nadal-se-sprema-Podizem-formu-igracu-u-Pekingu-i-Sangaju