• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

VAMOS!

Started by M.M, 26-01-2011, 20:47:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

scallop

Reko' ja da će biti epic battle na Eurosportu! E, da ima vremenskih mašina, pa da Nole ode par dana negde u prošlost da se odmori, pa sutra na meč. A, mogao bi i sutra da preda i zajebe govnjivi turnir.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Anomander Rejk

Ajde što Rafa, on je direktno ugrožen, al što Ivanišević konstantno kenja... valjda ne može podneti da neki Srbin ima više GS i titula, i da o njemu priča ceo svet. Prvo je tvrdio, kad počne sezone šljake, da ,, Nole može spremiti reket u ormar, jer nema šanse protiv Nadala ''. Nakon Madrida, promenio je ploču, sad tvrdi kako nema šanse na RG u tri ili više setova  :). Usput je pomenuo i Novakov tim, da ne može stati u autobus.
Neverovatno, čovek je u teniskoj penziji, ali zavist izbija iz njega.
A što se tiče Rafe, meni su iskreno uopšte prenemaganja te priče o teniskim, i uopšte sportskim drugarima. Svak tu gleda sebe, i čim ti neko ugrozi poziciju, ,, prijateljstvo ''
je na iskušenju... nema tu prijateljstava.

I ovo moram dodati.
Idu mi na nerve oni novinari u studiju b92, njihovo dizanje Novaka u nebesa, grohotan smeh onog jednog, potcenjivanje Novakovih rivala na granici omalovažavanja. Za svako poštovanje je ono što Novak radi u ovako stravično jakoj konkurenciji i današnjem gladijatorskom tenisu, i uopšte mu nisu potrebni takvi obožavaoci.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Lord Kufer

Zar nije Ivanišević Srbin?
Njega je tata tukao kad nešto pogreši.
B 92 ima slabe komentatore. To je klan, nema tu poštenja.

scallop

Najbolji Hrvati su Srbi. Da nije njih odavno bi Srbi postali Hrvati.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

scallop

Nije sve u programu mečeva. Ima nešto i u oblacima. :lol:

M.M

Da mi je samo znati kojim povodom Vuk Jeremić trenutno boravi u Rimu.
Nijedan poraz nije konačan.

Petronije

Pa slika se sa Novakom vec par turnira. 1:0.
Arm the Homeless

M.M

Uh, dobro je. Ja se uplašio da će Jeremić zauzeti Vajdino mesto, kad ono, izgleda da on samo troši naše pare. Ipak je dobro.  :D

Tex Murphy

Quote from: Miljan Markovic on 15-05-2011, 21:45:58
Uh, dobro je. Ja se uplašio da će Jeremić zauzeti Vajdino mesto, kad ono, izgleda da on samo troši naše pare. Ipak je dobro.  :D

:!: :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

scallop

Povlačim sinoćnu izjavu da bi Novak danas mogao i da preda. Jeeeeeah! Nadal se opetg vadio sa balonima. On svojom pravom igrom u ovom trenutku ne može da parira Novaku. xcheers xcheers xcheers

(Jeremić se sprema da bude predsednik udruženja profesionalnih tenisera Srbije. To je već bajata vest.)

Lord Kufer

Kad Novak postane naš sledeći prešjednik, Jeremiću zagarantovano mesto ministra...

Petronije

Neverovatna igra Novaka, kako je zakucavao Nadalove balone u linije i coskove...Svak cast!
Arm the Homeless

Anomander Rejk

Ovo je zaista već teror  xjap.

Petronije

Nabijanje kompleksa. Smesno mi je kako Rafa deluje bespomocno kad dize one lopte u nebesa, a jos smesnije je kako on i Novak dolaze do finala. Marey ako ostane na istom nivou moze ozbiljno da poremeti stvari, mozda cak i da bude drugi, Federer je u silaznoj putanji a svi ostali su stvarno smesni, uopste nije zanimljivo.
Arm the Homeless

Alexdelarge

medicinski slucaj djokovic postaje sve zanimljiviji. bice interesantno otkriti koje doping sredstvo koristi.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

scallop

Čim sam primetio da si prisutan na ovom topiku, znao sam da je nešto - okultno. :evil:

Anomander Rejk

Sinoć samo kratki stisak ruke, nema više uobičajenog tapšanja, grljenja... rađa se veliko rivalstvo, slutim da će se ,, prijateljstvo '' brzo ohladiti. Nadam se još jednom GS od Novaka ove sezone, RG ili US Open. Taj Vimbldon nikad nisam ni voleo, nadmene Engleze i njihovu tradiciju, svakako će morati doći i do poraza i pada forme, nadam se na nekom turniru pre GS-a.

M.M

Reč-dve o Rafinim "balonkama" koje su svi primetili.
Rafa je odigravao "balonke" kada je bivao napadnut na bekhend Novakovom bombom iz forhenda u želji da odigra bekhend paralelu. Rafina bekhend paralela je najslabija tačka njegove igre, a pogotovu je slaba kada je igra pod pritiskom. Mislim da je Rafa odigravao paralelu nevešto u cilju promene ritma i naravno da mu protiv Novaka to nije prošlo. Novak igra, bukvalno, savršeno. Isto kao što je Rafa igrao bitne mečeve tokom prošle godine.
Ja sam pretpostavljao sam da će Nadal platiti kad-tad cenu napredovanja na drugim podlogama. Nekako, kao da se upravo to događa.
Što se tiče, odnosa Rafa-Nole, to nikada nije moglo da bude pravo prijateljstvo iz mnogo razloga:
1. Mnogo velike pare su u pitanju;
2. Oni su mnogo mladi za neko ozbiljno prijateljstvo.
To što je Novak sa osmehom na licu prihvatao izgubljene mečeve protiv Rafe i ulogu autsajdera u međusobnim duelima ne znači da i superkorektni Nadal treba i može tako da se ponaša. Ljudi su različiti. Sujeta je zajebana stvar.
Za kraj, iskreno, po meni Rafa je i dalje favorit za osvajanje Roland Garossa.

scallop

Ima tu para, ima i sujete, ali nije to problem. Biće frke dogodine kad Novak bude morao da brani ovu gomilu poena.

Petronije

U prevodu "Drugari smo dok te derem, sad kad ti mene deres nismo jer se mnogo jako radujes, ides mi na qrac" :mrgreen:

Salu na stranu, u sportu kao sto je tenis gde jedan covek igra sam protiv drugog moze postojati samo ne-prijateljstvo, ne vidim nacin kako bi dva ljuta rivala mogli biti drugari ili prijatelji.
Arm the Homeless

Anomander Rejk

Težak raspored Novaka na RG.
De Bakker, pa projektovano Hanesku, Del Potro, Gaske/Beluči, Berdih, Federer.
Ipak, nadam se finalu.
Nadal i Muray su u istom delu ždreba. Nadal potencijalno sa Davidenkom, Verdaskom, Soderlingom.
Federer bi mogao imati težak ispit već u prvom kolu- Feliciano Lopez.

scallop

To je lakša strana, ako Del Potro nije fit, a često nije. Ako jednom sredi zdravstveno stanje ima sve da ih pomlati, uključujući Novaka. Taj momak je silan, ali, za sada, klimav. Eh, i Novak je bio klimav u njegovim godinama. :cry:

Dzimi Gitara

Eventualno 1/4 finale je Ferer-Federer, tako da može da ispadne da je Novaka mazio žreb, slično kao što se desilo Nadalu u Rimu, gde je delovalo da ima težu polovinu, a onda Del Potro predao, Ferer se povukao, Roleks ispao, a na Novakovoj strani Marej se razgoropadio.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Anomander Rejk

Ma ne bojim se ja preterano Huan Martina. Pobeđivao ga je Novak i kada je ovaj bio u svetskom vrhu, a sad je sa tek zalečenom povredom i ne puno mečeva ove godine.
Ima tu drugih, prosečnih i iznadprosečnih prašinara, koji ako imaju dan mogu zagorčati život, odvući meč u četri-pet setova, i izvući snage koja može zafaliti u samoj završnici, polufinalu i finalu. No, Nadal će imati možda i još teži put. Nešto slutim da bi i Federer mogao naletiti na neku minu pre polufinala :). Ako Marej bude na nivou iz Monte Carla i Rima, oznojiće se Nadal dobro s njim.

Petronije

Ako Marej bude na nivou Rima Nadal ga nece ni proci...osim ako ovaj ne napravi neku glupost poput one protiv Novaka...
Arm the Homeless

Anomander Rejk

Vamos, krenulo je! JJ sigurna na startu, sutra naši teniseri.
Hit dana bio je poraz Čilića od matorog Hidalga- glatkih tri nula. Čilić je totale pukao, imao je, ako se ne varam 65 ili 67 UE. S obzirom da mu je Ivanišević nekakav mentor i savetnik, i ne čudi me.

scallop

Nema autobus za timsku podršku.

M.M

Quote from: scallop on 20-05-2011, 16:56:14
To je lakša strana, ako Del Potro nije fit, a često nije. Ako jednom sredi zdravstveno stanje ima sve da ih pomlati, uključujući Novaka. Taj momak je silan, ali, za sada, klimav. Eh, i Novak je bio klimav u njegovim godinama. :cry:

Scallop sve vidi i nadgleda isto kao Sauron xjap xjap xjap. I ja sam mišljenja da je velika verovatnoća da će Novak pokleknuti protiv Delpoa.

Tex Murphy

Jezik pregrizo!
Genetski četnik

M.M

Harvi, pregišću ja svoj jezik samo da Nole-nacionale dogura što dalje u Parizu. Samo, možda žrtvovanje mog jezika neće biti dovoljno.   :D

Tex Murphy

Ako zatreba, žrtvovaćemo te cijelog :evil: A možemo i još nekoga, npr. D.! :!:
Genetski četnik

scallop

Trti Novaka ta bezglutenska dijeta. Na rođendanu mi je izgledao kao Čak Noris. Ne tako jak, već tako izboran i mator. Fali mu leba i mas'.

Harvi, jel' može i tvoj jezik?

M.M

M.M

Anomander Rejk

Ode i Berdih kući...

M.M

Rafa izgubio set na Roland Garrosu! :?

Anomander Rejk

I Ančica palčica ode kući rano... :(

Petronije

^Sta je tu novo? Bez obzira na ne-kvalitet tenisa koji pruza ona i dalje ne silazi sa naslovnih strana/reklama/spica itd...ima srece jer je velika vecina teniserki...hm...pa nisu bas neke lepotice, inace bi odavno nestala.
Arm the Homeless

M.M

Rafa igra užasno...

Anomander Rejk

Opa, ode ovo u peti set, ko bi reko...

Anomander Rejk

Nadal se opet mučio, 7-6, 6-3, 7-5...

scallop

Mene više brine koliko će da se muči ovaj naš danas. Gledam juče, i Viktor crk'o načisto protiv Kamkea. Muka je kad više priželjkujem da i Del Potru bude danas loše, nego Novaku da bude dobro.

M.M

Novak vodi u međusobnim susretima sa Del Potrom 3:0. Problem je u tome što ga je poslednji put pobedio u Rimu 2009-te. Delpo je u septembru te godine osvojio US Open. Ukoliko se vrati u grendslemovsku formu, što bi rekao Scallop, pomlatiće ih sve... uključujući i kralja šljake.

Anomander Rejk

Tsonga je vodio 2-0 u setovima, a sad Vavrinka vodi 4-2 u četvrtom. Ovo će potrajati, Novak neće početi pre osam. Može se desiti čak i da se ceo meč ne odigra danas, već deo i sutra.

Anomander Rejk

Eto, rešila se i ta  potencijalna mina zvana Huan Martin.
Sledeći je Gaske. Đoković igra sutra, rekao bi da Francuzi malo guraju raspored tako da pripomognu svojima.
Viktor u 4.kolu protiv Mareja. Dotični je šepajući završio meč, ima neku ozledu, videćemo koliko je to ozbiljno.

scallop

Laknulo mi. Ipak se Del Potro-šio.

Petronije

Quote from: scallop on 28-05-2011, 18:34:55
Laknulo mi. Ipak se Del Potro-šio.
:mrgreen:

Sto se tice Gaskea, cenim da gubi u 3 seta lagano.
Arm the Homeless

Petronije

Kakav tenis Monfils - Ferer, steta sto su u Francuskoj reflektori preskupi...
Arm the Homeless

scallop

Ma, kakvi reflektori, ispraznile im se baterije.

Mene više jedi što će Fonjini da zezne Novaka za jednu pobedu. Izašao bi on, ali traži Kvarner, a Novak ne može da nagovori Rafu da izgubi od Ljubičića, koji bi u tom slučaju dao Kvarner, pa nek ide život. :x

pokojni Steva

A ako bi gurkali kroz sredinu, da se Slaninica uprži, pa kad Kestendžija krene da pipka testo, da odmah oplevimo i Karanfila gde je najtanji? Ili da ipak samo mesimo žele dok Fazan ne procvrči od muke i povrati ono na kvarno pokljucano? Jebeš sve, ja bih mu razbio na ulevo, ali ne predaleko od Pečurke. Pa nek se misli!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?