• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Vaša TOP 10 FPS lista ?

Started by Son of Man, 05-03-2011, 20:07:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Son of Man

Ne mogu da stignem do toga, kreshuje mi...

kikec

i slažem se da CONTRACT JACK (koji je uslijedio nakon tih dviju uspješnica, a prozvan svojevrsnim prikvelom NOLF serijala) treba izbjegavati u širokom luku... kejt arčer just did it so much better!
signature

Meho Krljic

Quote from: Son of Man on 22-03-2011, 15:31:48
Ne mogu da stignem do toga, kreshuje mi...

Podigni ga (s oproštenjem), to jest butuj Windows u safe modu, onda digni (s oproštenjem) igru i onda probaj da čačneš te setinge.

Son of Man

Meho, kako da nadjem nove drajvere za sound card ?

Pretpostavljam da ces pitati koju karticu imam, ali zaista nisam siguran, tamo na gigatronshop sajtu pise SB Integrisana 6.1.

EDIT: E da, kako da udjem u SAFE MOD, to ono kad startujem windows pa nesto stisnem, a sta ?  :oops:

Meho Krljic

Hahahah. Drži F8 prilikom butovanja pa ćeš dobiti opciju za safe mod.

A za drajvere zar nije gore objašnjeno kako da automatski nađeš drajvere?

Guy Buttersnaps

Uf, sound drajveri. Smrkne mi se kad čujem te riječi. Ja od promjene matične ploče imam problema s njima, u već dosta slučajeva mi se pojavljivao onaj plavi ekran. A ne mogu ih zamijeniti jer su izgleda integrirani u matičnu. :x

Son of Man

Fala Meho, sredio sam ga solo, naime sve je bilo do podesavanja volume speakersa u control panelu, namestio sam ga na 5.1 i sad sljaka   xcheers

Meho Krljic

5.1??? Ti imaš 5.1 sistem??? Dekadencija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

U drugim vestima: Killzone 3 je prilično dobar. Primetan je napor da se diversifikuje gejmplej tako da svaki čas ima neka sekcija sa različitim vozilima, džetpekom, pa sa posebnim oružjima koja posle izgubiše itd. To malo razblažuje osnovni pucački deo igre koji je i dalje odličan taktički tvičfest sa dobro odmereno kombinacijom zaklona i jurnjave, ali svakako pomaže da se izbegne monotonija koja bi skoro sigurno nastupila kada bi ovo bio samo Killzone 2 sa novim nivoima. Ima čak i jedna šunjačka sekcija koja... nije previše iritantna.

Naravno, igra izgleda fantastično, što sa strane art directiona što sa tehničke strane, a ni priča, kad uzmemo u obzir o kom se žanru radi, nije preterano loša. Kad odradim singl plejer, rado ću se upustiti u multiplejer iskušenja.