Author Topic: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)  (Read 16209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« on: 26-04-2014, 01:12:16 »
Filmski grad za "Zonu 2" gradi se na Vlasini
 
 
Snimanje nastavka kultnog filma trebalo bi da počne u maju;
foto: Vanja Keser

 
Završena je prva faza pripremnih radova za izgradnju svojevrsnog filmskog studija na Vlasinskom jezeru „Zone grad“, u kome će biti sniman 2. deo kultnog filma “Zona Zamfirova” u režiji Juga Radivojevića.

Za potrebe realizacije projekta formirana je firma „Vrati se Zone“ sa sedištem u Surdulici, a lokalna samouprava, koja daje zemljište, završila je plansku dokumentaciju koja je preduslov za preduzimanje konkretnih aktivnosti.

Iz Turističke organizacije u Surdulici su saopštili da su postavljeni prvi kočići kojima je omeđen prostor za gradnju, a razmeravanju su prisustvovali članovi ekipe drugog dela filma Zona Zamfirova, projektanti i predstavnici lokalnih javnih preduzeća.

„Zonegrad na Vlasini“ biće kompaktna celina od čvrste građe, a zamišljen je kao replika Niša u periodu kada je u njemu živela Zona.


http://www.juznevesti.com/Kultura/Filmski-grad-za-Zonu-2-gradi-se-na-Vlasini.sr.html
 

Seth Brundle

 • 2
 • Posts: 133
  • Cinematic Nightmares
Re: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« Reply #1 on: 02-05-2014, 01:16:53 »
Uh! Prvo sam pomislio da je njuz.net, ali nažalost nije.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Re: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« Reply #2 on: 30-06-2014, 21:34:28 »
NJUZ (bez njuza) tek sad kreće!

Ceca, Veljko i Anastasija u filmu "Zona Zamfirova 2"


Novosti online | 30. jun 2014. 17:27

Ražnatovićeva će otpevati naslovnu numeru u novom ostvarenju Juga Radivojevića, dok će njeni sin i ćerka da dobiju epizodne ulogeZA desetak dana na Vlasini počinje snimanje filma „Zona Zamfirova 2“, a glavni adut nastavka biće Svetlana Ražnatović. Ceca će da otpeva naslovnu numeru u ostvarenju Juga Radivojevića, dok bi njena deca Veljko i Anastasija trebalo da zaigraju epizodne uloge.

Od glumačkih zvezda iz prvog dela sigurno nećemo gledati Vojina Ćetkovića, Dragana Nikolića, Milenu Dravić, Slobodu Mićalović, Nebojšu Ilića, već će uloge Maneta, Manulaća i Vaske zaigrati neki mladi umetnici. Producenti još pregovaraju sa Katarinom Radivojević, koja je igrala lepu Zone.

- Ceca i Jug Radivojević su dugogodišnji prijatelji, tako da nije iznenađenje što će raditi na novom projektu. Želja produkcije i reditelja je da popularna pevačica svojim glasom oboji pesmu koja će pratiti promociju i provlačiti se kroz ceo film. Ona je već imala iskustva na velikom platnu jer je otpevala numere u ostvarenju „Nečista krv“, gde je zablistala kao Koštana - kaže naš izvor i dodaje:

- Radivojević želi da u „Zoni 2“ angažuje za epizodne uloge i njenu decu Veljka i Anastasiju. Ceca je već izjavljivala da bi njen sin želeo da upiše glumu, tako da bi mu ovaj angažman pomogao da vidi kako funkcioniše filmski biznis u Srbiji i posao glumca. Anastasija će odigrati manju ulogu i otpevati neke muzičke deonice - zaključuje sagovornik Kurira.

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo reditelja Juga Radivojevića.

- Kompletna glumačka ekipa biće poznata 12. jula, kada na Vlasini počinje snimanje filma. Ko će igrati Zonu i ostale uloge, otkrićemo za nekoliko dana - kaže Radivojević.

Film „Zona Zamfirova“ snimljen je pre 12 godina u režiji Zdravka Šotre, a u našim bioskopima ga je videlo 1.200.000 ljudi. Nastavak će biti ekranizovan po romanu „Zona, šta je bilo posle“, koji je objavila Dušica Milanović Marika pod pseudonimom Stevana Sremac. U filmu i seriji od 12 epizoda pojaviće se u ulozi Milan Lane Gutović, Milena Vasić, Igor Đorđević, Radmila Živković i drugi.

Autor "Kurir"

http://novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:498601-Ceca-Veljko-i-Anastasija-u-filmu-Zona-Zamfirova-2


dakle, 2 nedelje pred početak snimanja ZONE - oni ne znaju dal im u filmu igra ZONA!
a kompletna glumačka ekipa znaće sa na prvi dan snimanja!
MOŽDA!  :-D xrofl xrofl xrofl

Agota

 • 4
 • 3
 • Posts: 5.824
Re: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« Reply #3 on: 30-06-2014, 21:45:15 »
SPEKTAKL!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Re: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« Reply #4 on: 14-07-2014, 11:56:45 »
10:31, 14.07.2014.

Predstavljena glumačka ekipa nove "Zone Zamfirove"

Autor I. M.
Izvor Južne vesti | SURDULICA


Nova Zona spoj mladosti i iskustva
Performans koji predstavlja neku vrstu pozorišnog trejlera nastavka filma "Zona Zamfirova", koji režira Jug Radivojević, okupio je oko 500 gledalaca na obali Vlasinskog jezera kojima je predstavljena kompletna ekipa koja će raditi na filmu “Vrati se Zone”.

Kako je najavljeno snimanje je zakazano za početak naredne godine, a premijera bi trebalo da bude u novembru 2015. godine. Glavne uloge na filmu pripale su mladim glumcima, pa će tako prelepu Zonu Zamfirovu glumiti Brankica Sebastijanović, dok će zavodljivog kujundžiju Maneta igrati Milan Vasić.

Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić.

Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić. Pojaviće se i novi likovi: predvode ih Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Jordana igra Milorad Mandić Manda, Persu Vesna Trivalić, dok Kalinu igra gošća iz Hrvatske, Sementa Rajhard.

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režiraće Jug Radivojević, a premijera se očekuje u novembru 2015. godine.

- Vrati se Zone” je ljubavni film u kome ljubav pobeđuje, jer ljubav uvek pobeđuje i ljubav uvek treba da pobeđuje! „Vrati se Zone” je film za veliki povratak u bioskope i još veći povratak emocijama! „Vrati se Zone” je film za onaj bolji, lepši i srećniji deo svakog od nas koji, i pored svega, veruje da život ima srećan kraj - kaže reditelj Radivojević.
Kuriozitet je da će zahvaljujući Manetu i Zoni u Srbiji nastati novi grad - Zone Grad, koji je počeo da se gradi u februrau ove godine. To je verna replika srpskog grada s početka 20. veka, koji će posle snimanja nastaviti svoj život i postati pravi, novi grad sa svim sadržajima potrebnim za celodnevni i celogodišnji boravak njegovih stanovnika i posetilaca.

http://www.juznevesti.com/Kultura/Predstavljena-glumacka-ekipa-nove-Zone-Zamfirove.sr.html

rečit komentar na fejsbuku: "pokusava da ga snimi Misko Mitic producent iz Bele Palanke, inace prevarant koji je zbog dugova pobegao za Ameriku,ali i tamo je varao ljude,najavljivao snimanje filma o Caru Konstantinu,tako je varao nase naivne ljude u dijaspori...i onda je pobegao od tuda i nastavlja sa prevarama i dalje ovde... E zato pokusava da snimi da prevari jos nekoga da bi usao kao sponzor ili koproducent, a nasi ljudi su naivni..."

Truman

 • 4
 • 3
 • Posts: 9.124
Re: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« Reply #5 on: 04-08-2014, 23:38:17 »
Reditelj je Jug Radivojević. Iako je dotični poznat po radu u pozorištu ipak mi uliva više poverenja od Šotre tako da imam tračak nade...
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

дејан

 • омнирелигиозни фанатични фундаменталиста
 • 4
 • 3
 • Posts: 3.563
Re: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« Reply #6 on: 05-08-2014, 10:56:03 »
јао бре трумане, па јеси ли икада гледао неку представу радивојевића?
шотра врати се ! :cry:
...barcode never lies
FLA

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.136
Re: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« Reply #7 on: 24-02-2016, 23:07:44 »
nešto su zamrle vesti o snimanju ovog BLOKBASTERA!!! :(

Seth Brundle

 • 2
 • Posts: 133
  • Cinematic Nightmares
Re: Zona Zamfirova 2: Vrati se Zone (2014)
« Reply #8 on: 25-02-2016, 02:09:03 »
Nije valjda prekinuto snimanje? Zar ćemo biti uskraćeni za nove doživljaje Zone i Maneta? :( :cry: