• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kladionica Znak Sagite

Started by Shozo Hirono, 03-05-2009, 16:26:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melkor

Sad sve radi... sem mog selektorskog znanja  :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Albedo 0

Posljednji poziv sagitaškim neradnicima, imate ekskluzivnu šansu da učestvujete u projektu fantasy footbal-a!

Registracija ovdje
http://en.uclfantasy.uefa.com

Sastavite tim sa budžetom od 100 miliona i uđite u ligu

Znak Sagite league code is : 24986-20444

vaša šansa nestaje u 20:30h

Albedo 0

Koji moj se desilo sa ovom ligom? Imao sam 17, sada imam 12 bodova, Subotić spao sa 7 na tri boda.

A Krip me vidim zajebavao 8-)

Melkor

Ja sam pao sa 31 na 24 al' s obzirom da tek treba da mi igra 6 igraca ne zalim se previse :) A gde te zajebav'o?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Albedo 0

pa na njegovoj temi je tvrdio da ima 20 bodova a posljednji je na tabeli, gdje je svim delijama i mjesto 8-)

a možda su i njemu skinuli bodove haha

u jebote 31 za pet igrača

doduše, meni trojica uopšte nisu igrala, dakle na trojicu sam dobio 17 (sada 12) bodova, ta tri nula, i 5 igraju večeras da me izvade

Melkor

Quote from: Bata Živojinović Karan on 14-09-2011, 19:24:16
gdje je svim delijama i mjesto 8-)

Ma ne kapiras, to smo "vas" strateski okruzili, ko 5. ofanziva  :twisted:

Malo me smara sto ne mogu da vidim druge klubove, izvuklo me sto sam ubo Diawara-u koji je u dream teamu.

Albedo 0

ni meni nije jasno zašto ne pokazuje timove, valjda će kad završi prvo kolo

evo mog tima

Albedo 0

Malo obavještenje:

Postoji mogućnost ulaska još forumaša u igru, bar do sljedećeg kola 26. septembra, s tim što bi se onda tabela resetovala i bodovanje počelo od početka

Da ne bude da ja to predlažem jer sam posljednji, ipak moj gubitnički tim ne mogu da mijenjam, ali ako još neko želi da se prijavi mogao bi ako bi opet krenuli od nule.

Pa ako dođe neki novi, što se najvjerovatnije neće desiti, javite da li se slažete oko resetovanja rezultata, tako da brojanje počne od drugog kola.

Melkor

Posle 5 kola Premijer lige potpuno mi je svejedno  :(

Albedo 0

haha, mislio sam na LŠ, to je tek počelo, a Premier liga me je uništila...

Melkor

A da mi neko kaze da procitam pravila  :-x

дејан

ја сам срамотно лош у обе лиге!
...barcode never lies
FLA

Melkor

Ma, kao tesi me sto sam Premier poceo tek od drugog kola, ali nema opravdanja za razliku izmedju Shoza i mene. A i kad napravim pristojan rezultat, kao juce, ne uzmem jos 7 bodova zato sto nisam znao da mogu da pravim zamene izmedju utorka i srede.

дејан

нисам ни ја то знао!
...barcode never lies
FLA

Shozo Hirono

a i shozu se crvene strelice u ligi šampinjona. :-x

Melkor

Ma da, mozes da menjas igrace, zamenjeni igrace gube sve bodove ali sta te briga, zbog manjka bodova ih i menjas. A mislio sam i da ce mi automatski zameniti golmana ali ta zamena izgleda vazi samo za ostale igrace, te mi se na kraju u skor racunao DeGea umesto Mandande.

PS. Samo je Harvester konstantan :)

Albedo 0

stvarno sam očajan, razmišljam da odradim Wild Card koliko sutra...

Inače, za novajlije, Wild Card znači da umjesto što dobijete pravo na jednu besplatnu zamjenu, možete promijeniti čitav tim jednom (ili dvaput) godišnje sa Wild Card-om potpuno besplatno.

Tex Murphy

Ja sam imao dosta obaveza pa nisam stigao da mijenjam tim :-( Zahvalan sam Kasiljasu što mi je donio gomilu poena, ali od napadača mi se diže kosa na glavi - Lazović na klupi, Tevez posvađan s trenerom, Robinjo povrijeđen, užas i katastrofa...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

ni ja ga nisam mijenjao, mada nisam ni imao ništa bolje na klupi, razmišljam da odradim Wild Card, 80% sam siguran...

Anomander Rejk

Kud ne stavi na isti tiket Roda i Real 7+.  :x
Igram sistem 2 od 5, sve 7+.
Na jednom sam mašio Herakles i Nec 7+, pogodio Rodu 7+, danas čekam Herenven ili Alkmar 7+.
Na drugom pogodim Sevilja-Real 7+, mašim Groningen, danas čekam za sedmicu Ajaks, Fejenord ili Seltik.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Melkor

Dobro bre, sta se desava u premier ligi, kakvi su ovo rezultati? Zasto je Dejan prestao da se igra!?

Shozo Hirono

rezultati su užasni. mada, možda zato što favoriti igraju danas.

дејан

дејан је заборавио :(
чак сам заборавио и на премијер лигу, ове године нисам погледао ни једну целу утакмицу
...barcode never lies
FLA

Albedo 0

prokleti Runi, što ga uopšte izabrah...

Melkor

Quote from: дејан on 22-01-2012, 19:04:31
дејан је заборавио :(
чак сам заборавио и на премијер лигу, ове године нисам погледао ни једну целу утакмицу

Samo da znas da sam te tek sada prestigao (doduse propustio sam prvo kolo).

Anomander Rejk

Au, kakva drama. Siti gubio sa igračem više, do titule stigao golovima u 92 i 94.min
Tajno pišem zbirke po kućama...

Petronije

Gledao sam, kad cemo mi ovako nesto docekati u nasoj ligi? :-[:-[:-[:-[:'(

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Albedo 0

MirrorFootball : Joey Barton tries to single handedly re-ignite Falklands war by doing Tevez and then Aguero.

SoccerByIves : So Barton threw an elbow at Tevez, knees Aguero and then tries to headbutt Kompany. You know you've lost it when Balotelli thinks UR crazy.

Melkor

Jebga, Bato, cestitke Shozu i tebi i Dejanu. A bas sam se nameracio da te stignem, da nisam propustio prvo kolo (moram da se vadim :)) imali bi i mi danas okrsaj ko pravi  :!: Sad da izguram 19. da mi ne propadne sezona. Valjda ce sledece godine biti veca konkurencija.

Melkor

Cestitke Celziju i Durlan Warriorsima  xcheers jebga, puko sam u poslednjem kolu...

Shozo Hirono

vas dvojica ste izgurali do kraja. čestitke obojici. i melkoru i vladu... xcheers

VlaD

Quote from: Melkor on 20-05-2012, 15:44:15
Cestitke Celziju i Durlan Warriorsima  xcheers jebga, puko sam u poslednjem kolu...

Hvala Melkor, bila je sjajna borba do kraja, odlucivale su nijanse ...
Krenuo je i fantasy EURO 2012 pa ako zelite, mozemo se nadmetati i tamo. Ako ste za, napravite ligu postovane kolege i posaljite kod.

Veliki pozdrav i nadam se da cemo se druziti i sledece godine !
Dark Side - that s where the energy is, the passion. People are afraid of it because it contains stuff they are busy denying...

Albedo 0

ja sam za, samo dajte link za to, je li na istom sajtu da se ne registrujem ponovo...

VlaD

Quote from: Бата Животиња on 21-05-2012, 13:23:41
ja sam za, samo dajte link za to, je li na istom sajtu da se ne registrujem ponovo...

Uefa.com, sekcija EURO 2012 : http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
Formirajte ligu, senior članovi i pošaljite kod da se priključimo ;)

PS - Možda bi trebalo otvoriti novi topik tipa "EURO 2012 Fantasy" za ovo ?
Dark Side - that s where the energy is, the passion. People are afraid of it because it contains stuff they are busy denying...

Melkor

Klasik liga: Code to join this league: 86821-19967

дејан

прикључио сам се
...barcode never lies
FLA

VlaD

Quote from: дејан on 21-05-2012, 14:25:03
прикључио сам се

takodje, hvala dejane  :)

дејан

ма не захваљуј се мени, већ вредном мелкору!
...barcode never lies
FLA

VlaD

ok, izvini Melkore ...  xrotaeye

Melkor

Quote from: Melkor on 21-05-2012, 14:01:43
Klasik liga: Code to join this league: 86821-19967

Ajde, narode, ne budite lenji, ima jos par sati do pocetka :)

дејан

ајте људи, и мића је ту!!!!
...barcode never lies
FLA

Mica Milovanovic

Samo da vas upozorim da sam na internoj kladionici u Institutu - kladimo se na poredak na svetskim prvenstvima -
osvojio prvo mesto i dosta para tipom:
1. Spanija
2. Holandija
3. Nemacka
4. Mexico

Nazalost, ovo nikada nisam igrao, pa ce mi trebati vremena da se prilagodim...

Mica

Melkor

Ti to hoces i neke pare da ulozis  :wink:

Mica Milovanovic

Sram te bilo. Hoćeš da novajlijama uzmeš novac...  :cry:
Mica

Melkor

Ovde sam samo ja novajlija  :oops:

Mica Milovanovic

Ne bi se reklo:

1Kadije 135
2[/color]San Marino Stars 134
3[/color]Micin tim 132
4[/color]Durlan Warriors 130
5[/color]Skull Tower Express 107

Mada, moram da priznam, krajnje izjednačeno.
Mica

Shozo Hirono

da - samo još boja fali na ovu moju bruku.  :roll:

Albedo 0

jbg, ne znam kako mi je promakao ovaj topik, sad sam ušao u ligu, valjda će mi prihvatiti ranije poene...

Mica Milovanovic

Tu si, negde, gde i mi. Soba do kujne...
Mica